Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
realno ako je ovaj smislio ove rime ja ne znam bgm, pa frajer slusa baju pa koji vam je 

tuzlak1987 je napisao/la:Joj evo ja zadnje 2 godine cjepam sa vjestima na portalima. Od kada je ovaj postao senior nema nikakvog mira oko reprezentacije, a sve zbog nekih igrica koje nemaju veze sa terenom. Na kraju ce momku prekipiti pa onda neka place nacija do kada hoce. Jer kod nas jednom nesto ne uradis po volji nekom i odmah ide rafalna paljba. Kada se ne znamo ponasati u skladu sa kvalitetom igraca kojeg imamo. Da je se ovo desilo nekoj normalnoj naciji samo bi nastavili dalje i rekli ok biti ce naredni ciklus pa cemo te pozvati ponovo.Kajzer10 je napisao/la: Jah, novinari iz Sarajeva. E yebem ti sunce
U konacnici ce tamo biti zadovoljne neke glavesine jer mozda nekom i odgovara da nasa reprezentacija bude ko ****, a raja neka pljuje Nurkica i gleda mediokritete jer im ovaj nije dobar kada ne dodje na neke predkvalifikacije. A zaboravilo se da je prosli ciklus odigrao sasvim korektno za razliku od Teletovica koji mu nije niti jednom spustio loptu po kos, a upitno je jel i nekom drugom jer je igrao samo za svoju statistiku i ispucavao se sa 10 metara.
Ja uopste nisam primjetio toliku medijsku hajku na njega. A i ono sto ima nije iskljucivo iz Sarajeva. A i ono sto ima nije iz razloga sto on nije iz Sarajeva. Kakvo Sarajevo?

I dalje, ono o cemu se i pise nije bas bez razloga. Konkretno ovaj zadnji slucaj, ne znam da sam procitao neki novinarski osvrt, kritiku, hajku na situaciju. Hajka dakle, velikom vecinom dolazi od navijaca koji i nisu iskljucivo Sarajlije a i dosta se pretjeruje oko kritika.
Ima milion tema, pise lik kako ga ljudi tjeraju jer nije iz Sarajeva. ok
Ma ko god da je, dobar je.QUARTERBACK je napisao/la:realno ako je ovaj smislio ove rime ja ne znam bgm, pa frajer slusa baju pa koji vam je
A i mozda je Juka povukao koju liniju, pa inspiracija dolazi sama od sebe.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Teletabisi i rime, ne bavi se time, loše ti ide, još na rasnoj osnovi vrijedjas pride

- QUARTERBACK
- Kontakt:
mozda mu je password bio neki ofiran ono tipa 'sarajlijeimajukompleksodtuzlaka123'Jeftha je napisao/la:Ma ko god da je, dobar je.QUARTERBACK je napisao/la:realno ako je ovaj smislio ove rime ja ne znam bgm, pa frajer slusa baju pa koji vam je
A i mozda je Juka povukao koju liniju, pa inspiracija dolazi sama od sebe.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije to tako tesko kao sto mnogi misle. Vecina ljudi koristi istu lozinku za mail, facebook, twitter itd. Dovoljno je hakovati jedno od toga. A postoji mogucnost i da mu je mobitel neko ukrao. Ili je pogodio lozinku ako je nesto jednostavno (ime djevojke, rodno mjesto itd). Onaj amerikanac sto su ga hakovali iz wikileaks je imao neku smijeanu lozinku, passw0rd ili nesto slicno. Poslije kukaju da su ih rusi hakovali lolBIHpatriota je napisao/la:Hakovati verifikovan profil, na Balkanu mozda moze jedna ili dvije osobe, mada je i to teško. To je nesto na što nijedan " haker " (iako se tako oni ne zovu u njihovom svijetu) sigurno nece trositi vrijeme. naravno, kad mu neko sugerira koliki je tupan ispao, reći ce javno da mu je hakovan.
Ja ne vjerujem da je ovo Juka pisao.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 07 jul 2017, 02:46, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada je Mulaomerovic bio bila je hajka jer Mulaomerovic nije nekom odgovarao ocito. Ruku na srce nije ni neki trener ali nije mogao niti normalno raditi zbog medija i atmosfere koja je se stvorila bio je osudjen na propast.Kajzer10 je napisao/la: Ja uopste nisam primjetio toliku medijsku hajku na njega. A i ono sto ima nije iskljucivo iz Sarajeva. A i ono sto ima nije iz razloga sto on nije iz Sarajeva. Kakvo Sarajevo?![]()
I dalje, ono o cemu se i pise nije bas bez razloga. Konkretno ovaj zadnji slucaj, ne znam da sam procitao neki novinarski osvrt, kritiku, hajku na situaciju. Hajka dakle, velikom vecinom dolazi od navijaca koji i nisu iskljucivo Sarajlije a i dosta se pretjeruje oko kritika.
Ima milion tema, pise lik kako ga ljudi tjeraju jer nije iz Sarajeva. ok
Kakvih su sve ispada imali Susic, Bazdarevic, a kao igrac Dzeko pa nije islo do ovih granica gdje bas dolazi do velikog izliva negativnih emocija.
Pa onda odu kod Duleta i nadaju se da ce on to popljuvat i da ce da izvuku nesto pogano i iz njega, ali on inteligentno izbjegne sve ali uglavnom ili se radi po nalogu ili se samo trazi neki click bait. A uvijek se nekako ide na to da se Teletovic ne napada ali da se Nurkic izdvoji sa strane iako Teletovic ima trenutno siguran ugovor (zadnji bogat ugovor u karijeri), a Nurkic ulazi u odlucujucu sezonu za bogati ugovor. Znaci ako se neko treba napasti za slabu ekipu onda je to definitivno Teletovic jer on nema nikakvih problema oko ugovora sto je najbitnije. A poznato je da Teletovic nije dosao jer je ganjao ugovor jednom i to je opravdano jer tako rade svi igraci kada se nadju u takvoj situaciji.
Ili sta nam je sa Djedovica Svabe? Nurkic je u zadnjoj godini ugovora od 4 godine, samo to treba shvatiti i gotova prica. Kada potpise novi eto njega nazad ako se ne zakuha dodatno.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 jul 2017, 02:44, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e ova mu je jaka hahahahahaha cuj brazilac s ilidze 

- invincible1921
- Kontakt:
Prosto i jednostavno Nurkic radi sve sto je u njegovoj moci da sutra moze naci 101 izgovor zasto nece igrati za Repreznatciju jer ga mrzi da igra kad moze **** kurave i provodit se po moru ljeti....i ono u cemu je najbolji biti seljacina sa dna kace.
Covjeku smeta jedno uradi se ustupak, smeta mu drugo uradi se ustupak, hoce haman tinejdzer od 20 godina da smijeni prvog covjeka saveza? Nikakv problem...opet mu nesto smeta? Ispotavi se da su on i menadzer lazovi, a smijenjeni Harun upravu? Nikakav problem..
Pa sta mislite da sam nurkic igra 1vs12 da dvorana bude ispunjena samo onim ljudima koje on zeli, onda da se ispred dvorane napravi red od 1000 ljudi da mu se svi sagnu i po-pouse mu ga jer eto zaboga on je Nurkic. Da se sva tri clana predjednistava i kompletan dom naroda pokloni ovom kralju i sahu BiH.... Mozda bi tad pristao? Ah da i da se Enesu da 10% budzeta BiH....
Koga ba vi lazete sebe ili druge...Nurkic je seljacina koja nece da igra i koja je jos pri tome ima IQ manji od broja tena. Jednog dana ce ko i neki da ih ne nabrajam nakon zaradjenih miliona samo rec da im je dosta kosarke.
KOMENTAR SA KLIXA : Indijanci imali Bika koji sjedi mi imamo bika koji igra kosarku.
Covjeku smeta jedno uradi se ustupak, smeta mu drugo uradi se ustupak, hoce haman tinejdzer od 20 godina da smijeni prvog covjeka saveza? Nikakv problem...opet mu nesto smeta? Ispotavi se da su on i menadzer lazovi, a smijenjeni Harun upravu? Nikakav problem..
Pa sta mislite da sam nurkic igra 1vs12 da dvorana bude ispunjena samo onim ljudima koje on zeli, onda da se ispred dvorane napravi red od 1000 ljudi da mu se svi sagnu i po-pouse mu ga jer eto zaboga on je Nurkic. Da se sva tri clana predjednistava i kompletan dom naroda pokloni ovom kralju i sahu BiH.... Mozda bi tad pristao? Ah da i da se Enesu da 10% budzeta BiH....
Koga ba vi lazete sebe ili druge...Nurkic je seljacina koja nece da igra i koja je jos pri tome ima IQ manji od broja tena. Jednog dana ce ko i neki da ih ne nabrajam nakon zaradjenih miliona samo rec da im je dosta kosarke.
KOMENTAR SA KLIXA : Indijanci imali Bika koji sjedi mi imamo bika koji igra kosarku.
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 07 jul 2017, 03:08, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=
Slucaj Mulaomerovic je druga stvar. To je neka druga tema, osjetljiva stvar i kakvo god neko misljenje imao o njemu i tom slucaju, odnos medija prema njemu i Dzeku, Susicu i slicnim nece biti isti i to je razumljivo. A i ta hajka je bila zbog milion razloga, to sto nije iz Sarajeva nije jedan.
A ovaj zadnji slucaj, ja opet ponavljam da sem komentara navijaca na drustvenim mrezama i forumu nisam primjetio neku drugu hajku.
Istina je i da su svi vise blazi prema Mirzi nego Jusufu ali i to je zbog cinjenice da je Mirza legenda bh. kosarke, svakako veci profesionalac te Jusufovih afera sa savezom i sta sve ne. Dodat cu i da je Juka nas najbolji kosarkas i izostanak najboljeg najvise nervira pa je kod nekih glava vruca. Ne znam zasto se to povezuje sa tim ko je iz kojeg grada i slicno.
A ovaj zadnji slucaj, ja opet ponavljam da sem komentara navijaca na drustvenim mrezama i forumu nisam primjetio neku drugu hajku.
Istina je i da su svi vise blazi prema Mirzi nego Jusufu ali i to je zbog cinjenice da je Mirza legenda bh. kosarke, svakako veci profesionalac te Jusufovih afera sa savezom i sta sve ne. Dodat cu i da je Juka nas najbolji kosarkas i izostanak najboljeg najvise nervira pa je kod nekih glava vruca. Ne znam zasto se to povezuje sa tim ko je iz kojeg grada i slicno.
ma hakovan mu je twitter defo, nema tu nikakve sumnje
mozete pricat sta hocete, al ni najveci debili u svijetu sporta ne rade ovakve stvari
mozete pricat sta hocete, al ni najveci debili u svijetu sporta ne rade ovakve stvari
- Marsal
- Kontakt:
Ma kakvi hakovan, ljudina piša po nama. Jer daChinaglia je napisao/la:ma hakovan mu je twitter defo, nema tu nikakve sumnje
je hakovan ovaj verified Juka ima opciju da blokira account. Vjerujem da je hakovan da bi mu neko javio i
da bi se sredilo, ali evo ljudina u kontinuitetu jedno desetak sahata sprda se sa svima hahahahaha.
Ludilo, a ja ne mogu spavat od vrucina jbm ti grob isto da
zivim u pustinji Lut u Iranu a ne u yebenoj Zenici.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
gle, jos nisam ni cuo, ni vidio da se jedan sportista sprda na ovakav nacin, tako da ostajem pri tome da je hakovan, ali ako nije, moram priznat da je ovo vrhunska zajebancije hehe
ko god da pise, svaka mu cast, ima strasan humor, a nikoga ne vrijedja :thumbup:
vidim da ima pravih naloga, ali i ovih maksuz napravljenih, pogotovo onaj sto ga pita za jare, stavio na profilnu jare, takodjer i na cover :rol: :rol: :rol:
a i ono sto je jedan forumas napisao, nece Juka sigurno u 05:00 h sprdat narod i obzirom da sve ovo traje 13 h, sada je u PDX-u 19:15 h, znaci nema sanse da citavo jutro i citav dan provede sprdajuci raju po twitteru, kao da nema neke obaveze, npr treninzi ili kao da nece slobodno vrijeme iskoristit na pametniji nacin
ko god da pise, svaka mu cast, ima strasan humor, a nikoga ne vrijedja :thumbup:
vidim da ima pravih naloga, ali i ovih maksuz napravljenih, pogotovo onaj sto ga pita za jare, stavio na profilnu jare, takodjer i na cover :rol: :rol: :rol:
a i ono sto je jedan forumas napisao, nece Juka sigurno u 05:00 h sprdat narod i obzirom da sve ovo traje 13 h, sada je u PDX-u 19:15 h, znaci nema sanse da citavo jutro i citav dan provede sprdajuci raju po twitteru, kao da nema neke obaveze, npr treninzi ili kao da nece slobodno vrijeme iskoristit na pametniji nacin
Ovima što ga pljuju i blate danima je ovo došlo kao kec na desetku i normalno da će subjektivno zaključiti da je ovo Juka glavom i bradom, te da ga ništa od ovog ne može oprati.
Malo samo da se skonta da profesionalni sportisti, pogotovo u SAD nemaju, pored svih svojih obaveza i gustih rasporeda koje dobijaju od svojih nalogodavaca, vremena za društvene mreže, i da im to nije luksuz niti nešto neophodno i pored toga u svoje slobodno vrijeme, a kamo li 24/7, lakše bi bilo svima ispratiti ovu situaciju.
Malo samo da se skonta da profesionalni sportisti, pogotovo u SAD nemaju, pored svih svojih obaveza i gustih rasporeda koje dobijaju od svojih nalogodavaca, vremena za društvene mreže, i da im to nije luksuz niti nešto neophodno i pored toga u svoje slobodno vrijeme, a kamo li 24/7, lakše bi bilo svima ispratiti ovu situaciju.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
BIHpatriota je napisao/la:Hakovati verifikovan profil, na Balkanu mozda moze jedna ili dvije osobe, mada je i to teško. To je nesto na što nijedan " haker " (iako se tako oni ne zovu u njihovom svijetu) sigurno nece trositi vrijeme. naravno, kad mu neko sugerira koliki je tupan ispao, reći ce javno da mu je hakovan.
o cemu pricas

Tweet o patriotizmu je, naravno on napisao pa kada je vidio kakva je reakcija navijaca na isti (u prijevodu - svi mu yebu mater) onda je dao nekom jaranu da pise gluposti cijeli dan i svadja se s rajom kako bi na kraju rekao “nisam ja nista pisao, hackovan mi je profil”. 

Ako je hakovan profil juka ima zelju da to dokaze ucinit ce to veoma jednostvno (da ne objasnjavamo sad, al moze se dokazti jasno ko dan odakle je taj tweet napisan).exampLe. je napisao/la:Tweet o patriotizmu je, naravno on napisao pa kada je vidio kakva je reakcija navijaca na isti (u prijevodu - svi mu yebu mater) onda je dao nekom jaranu da pise gluposti cijeli dan i svadja se s rajom kako bi na kraju rekao “nisam ja nista pisao, hackovan mi je profil”.
Ako nije hakovan onda mi ga cak i dodje zao ako pored svih svojih obaveza i miliona koje treba aBd da uzme nateze se sa nekim po internetu, rahatluka tu onda nikad nejma

Za juku i svakog igraca je po mom misljenju mnogo bitnije kakav je covjek nego kakav je reprezentativac. Npr. Dzeko moze dati 1 000 golova za reprezentaciju al onda u zenici kad psuje onome ispao je jad i to reprezentativni dres ne moze promjeniti.
Isto tako sa jukom, ako je insan, insan je igrao il ne za reprezentaciju, a ako je s.... i to je pa makar nas odveo na 8 prvenstava zaredom i imao double double u svakoj sljedecoj utakmici reprezentacije. Njegovo je da se spremi za ovu sezonu uzme max. ugovor, a dogodine ima vremena razmislit hoce li ili nece igrat za reprezentaciju.
Svakom iole normalnom i realnom je jasno zasto sada nece igrati i nema se tu sta tweetat, pisat il naduravat.
Većina zna šta mislim o Juki, ali mislim takođe da ne može biti da je ovo on, jer da jeste onda bi mu trebali sve oprostiti, jer se ne piše onima kojima je razum uzet.Lillard je napisao/la:Nurkić nije najinteligentnija osoba inače, al mislim da je hakiran račun. Nema teorije da je glup pa da se dalje raspravlja s ljudima pogotovo s onakvim rječnikom.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da nije ovoliko glup. Samo je sumnjivo da nije uspio profil vratiti dosta ranije.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: L-Train, riki46, TripleThreat i 3 gosta.