FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ocigledno Subasic nema nekog da ga pogura sto bi se reklo.
Da nisu Beca i Gasal dobili pozive zato sto mozda budu igraci Borca sledece sezone haha.. 

Halal bilo, masnicu cemo im jos nakaciti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- manijacikonjic87
- Kontakt:
meni iskreno ovdje nista nije jasno.. hole je 2000o godiste.. jes 29.2 i proslavio je samo 5 rođendana haha ali prakticno to je 22 godine i kako moze igrati za u21..
sedad isto napunio 21 usao u 22u i mozda je to razlog zasto nije pozvan.. kako god je*o lud zbunjenog ako je gasal zasluzio ispred subasica..

Zadnja izmjena: manijacikonjic87, dana/u 24 maj 2022, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš !
Meni je Beca solidan potencijal, ako bude dalje radio moze nesto napraviti.
Ivan Miličević
23-godišnji lijevi bek Lokomotive bio je jedan od ofenzivno najpotentnijih bočnih igrača ove sezone. Činjenica da je branič petoplasirane momčadi lige četvrti najbolji asistent dovoljno svjedoči o njegovoj važnosti za igru Lokomotive.
Velike zasluge njegovoj učinkovitosti idu i stilu igre Lokomotive koja se prema naprijed oslanja na centaršuteve s bokova. U takvim uvjetima Miličević i Josip Pivarić formirali su pomalo neobično, ali nevjerojatno učinkovito partnerstvo na lijevoj strani napada.
23-godišnji lijevi bek Lokomotive bio je jedan od ofenzivno najpotentnijih bočnih igrača ove sezone. Činjenica da je branič petoplasirane momčadi lige četvrti najbolji asistent dovoljno svjedoči o njegovoj važnosti za igru Lokomotive.
Velike zasluge njegovoj učinkovitosti idu i stilu igre Lokomotive koja se prema naprijed oslanja na centaršuteve s bokova. U takvim uvjetima Miličević i Josip Pivarić formirali su pomalo neobično, ali nevjerojatno učinkovito partnerstvo na lijevoj strani napada.
Dobar je bio Milicevic, dobar centarsut i jak sut.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Utakmicu prije te je imao istu situaciju al je bilo bas blizu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
2000-to i mlađi su ove godine zaštićeno godište,nema veze što je napunio 22,jer mora ciklus završitimanijacikonjic87 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 16:00meni iskreno ovdje nista nije jasno.. hole je 2000o godiste.. jes 29.2 i proslavio je samo 5 rođendana haha ali prakticno to je 22 godine i kako moze igrati za u21..
sedad isto napunio 21 usao u 22u i mozda je to razlog zasto nije pozvan.. kako god je*o lud zbunjenog ako je gasal zasluzio ispred subasica..![]()
Slijedeće sezone Hodža i Malić nisu zaštićeno godište,zato jesu Subašić,Drina,Beća,Gasal,Duraković znači 2001 i mlađi,i mogu igrati za U-21 repku.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- manijacikonjic87
- Kontakt:
hvala drugUBIPITAR je napisao/la: ↑24 maj 2022, 21:002000-to i mlađi su ove godine zaštićeno godište,nema veze što je napunio 22,jer mora ciklus završitimanijacikonjic87 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 16:00meni iskreno ovdje nista nije jasno.. hole je 2000o godiste.. jes 29.2 i proslavio je samo 5 rođendana haha ali prakticno to je 22 godine i kako moze igrati za u21..
sedad isto napunio 21 usao u 22u i mozda je to razlog zasto nije pozvan.. kako god je*o lud zbunjenog ako je gasal zasluzio ispred subasica..![]()
Slijedeće sezone Hodža i Malić nisu zaštićeno godište,zato jesu Subašić,Drina,Beća,Gasal,Duraković znači 2001 i mlađi,i mogu igrati za U-21 repku.

Mi smo Željini, Željo je naš !
Sto se tice Stile, Bekrica, Cocalica i Zeca..zalim samo za jednom stvari
...Sto sto ih potrosili na ovakvu ekipu i u ovo vrijeme. Zamisli samo imas dobar tip plus stila u vezi da se ne trosi trkacki a cocalic nazad, onda bekric i zec da udju po 15tak minuta ako zatreba...
Neki dan sam napisao...titula 2012 govorimo joj za 100g vratit ove starije pa uc u grupu EL ili LP...da mi je neko prico sta ce se desit ne bi mu vjerovo
...Sto sto ih potrosili na ovakvu ekipu i u ovo vrijeme. Zamisli samo imas dobar tip plus stila u vezi da se ne trosi trkacki a cocalic nazad, onda bekric i zec da udju po 15tak minuta ako zatreba...
Neki dan sam napisao...titula 2012 govorimo joj za 100g vratit ove starije pa uc u grupu EL ili LP...da mi je neko prico sta ce se desit ne bi mu vjerovo
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
**** ti vise pricu o investitori te hoce te nece,sinoc sam sanjao da je doveo Pjanica .
BarbareZeljin je napisao/la: ↑25 maj 2022, 11:54**** ti vise pricu o investitori te hoce te nece,sinoc sam sanjao da je doveo Pjanica .

Trenutno korisnika/ca: Balorda, MostarReds22 i 11 gostiju.