Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Cibulkova nikad nije mogla sa Serenom zato što je kratka. Kad si visok 1.61 moraš biti zvijer da stižeš Serenine lopte i moraš razmišljati mnogo unaprijed, a o servisu da ne govorim.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 26 jan 2015, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nekako vjerujem da Cibulkova može do kraja, da će konačno u kontinuitetu odigrat' odlično, a ne ko do sad, jedan odličan meč, pa onda prosječan i ispadne
ubila je Azarenku
a ni Serena ne briljira, opet je izgubila set, ima te padove u igri, baš kao i Cibulkova, bit' će neizvjesno 
Ubiti Azarenku već odavno nije neki podvig.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
podvig ili ne, Azarenka je Azarenka
nemoj sad umanjivat' njenu pobjedu, pa, ako si gledao, onda si vidio kakve udarce je pogađala Cibulkova, kako napadačke, tako i iz defanzive, šta je sve vraćala
bila je Nadal i Federer u jednom 
Ma savršeno znam kako igra Cibulkova, izuzetno je agresivna za igračicu njenih fizičkih predispozicija, ali sad ide na nekoga ko je mnogo bolja verzija nje same. To je ženski tenis, sve se može desiti, ali iskreno se nadam da neće i da će Serena proći dalje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
zašto, neka nekih novih lica, volio bih dvije autsajderke u finalu, ne znam kako ide žrijeb, onog retarda Sharapovu nikad nisam mogao smislit' 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:zašto, neka nekih novih lica, volio bih dvije autsajderke u finalu, ne znam kako ide žrijeb, onog retarda Sharapovu nikad nisam mogao smislit'
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Serena neće servirati ko moja pokojna baba, već 180 do 200 km na sat... Serena neće slati kratke spore lopte, već brze i jake, duboke....Chinaglia je napisao/la:podvig ili ne, Azarenka je Azarenkanemoj sad umanjivat' njenu pobjedu, pa, ako si gledao, onda si vidio kakve udarce je pogađala Cibulkova, kako napadačke, tako i iz defanzive, šta je sve vraćala
bila je Nadal i Federer u jednom
Azarenka je već godinu dana praktično invalid
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kakva nova lica... Kad ode Serena, ženski tenis će mnogo izgubiti, kao što gubi svakim povlačenjem nekog iz stare garde teniserki. U glavi mi je Henin cijelo vrijeme dok ovo pišem.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
ma, Cibulkova prolazi Serenu i kraj priče 
kad su Svitolina i Muguruza uzele po set, uzet' će i Cibulkova barem jedan, a vjerujem i dva
samo neka Cibulkova pogađa kao protiv Azarenke 
kad su Svitolina i Muguruza uzele po set, uzet' će i Cibulkova barem jedan, a vjerujem i dva
naravno, al' postalo je monotono, kad već unaprijed znaš ko će osvojit'BaDa12 je napisao/la:Kakva nova lica... Kad ode Serena, ženski tenis će mnogo izgubiti, kao što gubi svakim povlačenjem nekog iz stare garde teniserki. U glavi mi je Henin cijelo vrijeme dok ovo pišem.
Henin, Clijsters, Mauresmo, Davanport, S.Williams, V.Williams, Kuznetsova (moj favorit'), Penetta, Schiavone, Sharapova, itd
Nadam se da će Sharapova nakon što Serena ode u penziju, doći do cifre od 10 GS titula.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neka uzme titulu bilo ko samo neka nije Radwanska. Prava destrukcija tenisa, ofantive ni za lijeka, vračaj lopticu do sutra.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
hahaha
a ja volim te lijepe, zgodne teniserke, Radwanska je jedna od njih
a ja volim te lijepe, zgodne teniserke, Radwanska je jedna od njih
Nije ni Serena visoka.Virtu4l je napisao/la:Cibulkova nikad nije mogla sa Serenom zato što je kratka. Kad si visok 1.61 moraš biti zvijer da stižeš Serenine lopte i moraš razmišljati mnogo unaprijed, a o servisu da ne govorim.
Pazi kako ce mala Simona da uzme titulu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Halep će vrlo brzo početi sa dominacijom na WTA...daleko je najbolja sa osnovne linije na svijetu
Definitivno.shminka je napisao/la:Halep će vrlo brzo početi sa dominacijom na WTA...daleko je najbolja sa osnovne linije na svijetu
Pa vec polako pocinje. Samo treba jos malo da ojaca i bice nazaustavljiva. Ima sve udarce.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Idealna visina za ženski tenis, visina koju imaju Clijsters, Graf, Navratilova, Mauresmo, Seleš, itd... +- par cmGreivis je napisao/la:Nije ni Serena visoka.Virtu4l je napisao/la:Cibulkova nikad nije mogla sa Serenom zato što je kratka. Kad si visok 1.61 moraš biti zvijer da stižeš Serenine lopte i moraš razmišljati mnogo unaprijed, a o servisu da ne govorim.
Plus top koji ima u ruci, rijetko viđen u ženskom tenisu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Već je jaka, samo treba da osvoji prvi GS, da skine to sa ledja...a onda će vjerujem zaigrati još i boljeGreivis je napisao/la:Pa vec polako pocinje. Samo treba jos malo da ojaca i bice nazaustavljiva. Ima sve udarce.
Mala Keys je strašan potencijal takodjer...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.