FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Huhu Falcao <3 ... To bi bilo pojacanje samo takvo ...
Ali skup je brate .
Ali skup je brate .
ma nije on skup bio do sada, al sad ce mu cijena skociti, odusevio je sve kojom lakocom daje golove. po meni za njega vrijedi odrijesiti kesu.
-
- Kontakt:
Juce sam negdje procitao da je Inter pokusao u jednom trenutku i Dzeku dovest. Ne znam jesul slali ponudu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ovo ljeto je odbijeno 60-ak milijona za njega.farisija je napisao/la:ma nije on skup bio do sada, al sad ce mu cijena skociti, odusevio je sve kojom lakocom daje golove. po meni za njega vrijedi odrijesiti kesu.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!

Jos kad udju Coutinho i Cassano, stvarno mi zao ove odbrane rome(ako se ovo moze zvati odbranom), nisu nikad slabiju dobranu imali, a mi kreativniji napad...
odlican mercato za nas, u potpunosti. jes da smo u ovim dolascima-odlascima malo u minusu al nije moglo drukcije. guarin, palcio, silvestre, odlicni potezi. guarin ruku na srce u poredenju sa ostalim zvijezdicama sada vrijedi preko 20 mil ako ne i vise tako da smo u plusu.
ta ti konstatacija za odbranu ne stoji bas..prosle sezone je odbrana bila uzasna pa smo vas pomeli u milanu..ove sezone je odbrana dosta kvalitetnija..to sto niste gledali neke igrace poput castana i pirisa ne znaci da ne znaju da igraju fudbalHuska je napisao/la:
![]()
Jos kad udju Coutinho i Cassano, stvarno mi zao ove odbrane rome(ako se ovo moze zvati odbranom), nisu nikad slabiju dobranu imali, a mi kreativniji napad...
s druge strane moram priznat da mi se svidja kako izgleda interova postavka..mozda budete bolji nego prosli put

Unica grande amore
Ako ne primite tricu sutra budi zadovoljan 
Strama : "Ranocchia je lider nase odbrane" ! Tako je Strama, Zabac je nas najbolji stoper i ove godine ce to i dokazat. Ako ga smrad Prandelli ne zovne u repku treba mu jbat mater

Strama : "Ranocchia je lider nase odbrane" ! Tako je Strama, Zabac je nas najbolji stoper i ove godine ce to i dokazat. Ako ga smrad Prandelli ne zovne u repku treba mu jbat mater

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Odmah on prosla godina, pa nama je Bologna uvalila tri komada na sred Meazze, dva poraza od Novare, govorim o sadasnjem vremenu, ono kako je Inter izgledao prosle godine, to ti se nece ponovit ni za sto godina, jer gore od onoga ne moze da ga ****
Sto se Strame tice, pa to je i bilo za ocekivat, zacepit ce zabac usta ovim hejterima
za sada je odlican, samo da Strama odluci koga uz njega, da ne mijenja stalno partenera pored sebe, bit ce i njemu odmah lakse, po meni je idealno Rana- Silvestre, a Juan prva zamjena u slabijim utakmicama, u jacim Samuel, ima i kacigas oca svog
Strama je na slatkim mukama kada su u pitanju stoperi i napad, koga god da stavi nece pogrijesiti.

Sto se Strame tice, pa to je i bilo za ocekivat, zacepit ce zabac usta ovim hejterima

Strama je na slatkim mukama kada su u pitanju stoperi i napad, koga god da stavi nece pogrijesiti.
Mi ne gledamo Milanmucacos je napisao/la:Evo ko zeli gledat MILAN na tvu imate na http://www.netraja.net" onclick="window.open(this.href);return false; u rubrici sport (prenos na nasem jeziku)
20:45h Bologna - AC Milan (Serie A)

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Tako je Yuto,samo deriYuto je napisao/la:Ako ne primite tricu sutra budi zadovoljan

FORZA INTER!
FORZA INTER!
Portieri: 12 Castellazzi, 27 Belec, 32 Cincilla;
Difensori: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Nagatomo;
Centrocampisti: 10 Sneijder, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 31 Pereira, 41 Duncan;
Attaccanti: 7 Coutinho, 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano.
Nema Handanovića i dalje...
Difensori: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Nagatomo;
Centrocampisti: 10 Sneijder, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 31 Pereira, 41 Duncan;
Attaccanti: 7 Coutinho, 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano.
Nema Handanovića i dalje...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
da mi Strama objasni samo zasto je Cambiasso jos u postavi
licno bih volio da vidim 4-2-3-1
veza Cassano-Sneijder-Coutinho
a gore vise volim Palacia nego Milita.
Milito mi ljudi istruho nesto, Palacio ovim golovima mirise na top formu

licno bih volio da vidim 4-2-3-1
veza Cassano-Sneijder-Coutinho
a gore vise volim Palacia nego Milita.
Milito mi ljudi istruho nesto, Palacio ovim golovima mirise na top formu
inace ?
Nece da forsiraju Samketa dok se ne oporavi 100%
Sto se Milita tice, njemu treba vremena da se malo zaleti, kao prosle sezone

Sto se Milita tice, njemu treba vremena da se malo zaleti, kao prosle sezone
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- alenseeman
- Kontakt:
Jer je otac.JohnLowe je napisao/la:da mi Strama objasni samo zasto je Cambiasso jos u postavi![]()
dade ga i Diamantialenseeman je napisao/la:evo dade ga Pazzoo

[youtube][/youtube]
a evo kako je majstor to radio kontra vucice,jbt sjecam se ovog gola ko da je jucer bio

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
ne vidim razloga komentarisanja pazzinija,on je uvijek za mene bio prosjecan igrac i to ce ostati,ja volim Inter i samo me sadasnji Interovi igraci zanimaju 

FORZA INTER!
FORZA INTER!
tacno tako vezano za pazza, prosjecan, al u interu se fakat trudio, nije ga islo. imao sam neki predosjecaj da mi mogao biti bolji u milanu, dobro ga krenulo, nije mi zao sto je otisao. hajd nek se i milanezi malo vesele.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.