FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo da jednom zauvijek riješimo misteriju, igrački kadar ili ti ga na engleski roster je opterećen, ima puno igrača pod ugovorom koji su se uhljebili u našem klubu i sad mogu dati ruke i šteta je raskida ugovor na štetu kluba i isplaćivati ga do kraja. Kada se bližio kraj ugovora Stojčevu, majmun (inače poštujem sve igrače Sarajeva pa i Denisa Ćomora i želim im sve najbolje ali Milošu **** od do) je proigrao i dobio novi ugovor. Puzigaća, tatko, okic, protić etc. ce odraditi svoje ili ako se ko zajebe pa ih kupi, dolazit će nam svake sezone ili polusezone 2,3 jaka igrača, to su sad Stepanov,Barbarić i Harmonika. Što više polovnjaka završi epizodnu ulogu u klubu to će klub moći pružiti bolje uslove drugima, vidjelo se to sad na Bilbiji, solidan igrač, davo ruke, istekao mu ugovor hajd ti sine, ista sudbina čeka i ostale. Od trenutne ekipe europski pedigre imaju ili mogu imati: 1.kategorija: Stepanov, Barbarić, Mihojević, Cimirot, Radovac,Ikande, Duljević, Velkoski, Benko. Pod upitnicima ili solidni igrači 2 kategorija su: Bekići, Rustemović Alispahić, Hebibovic, Tatomirović, Kovačević. Očigledan škart su Okic, Stojčev, Protić, Puzigaća, Džemal, Oštraković, Barić i ako sam koga zaboravio dovoljno govori o njemu. Kad se riješimo ovog škarta i dođu nam igrači za prvu kategoriju ili neko iz ove druge napreduje pa pređe u prvu i kad budemo izbalansirano imali 11 prve kategorije i 11 druge kategorije bez škarta i bez odrona, kad zaživi abdulahova floskula imamo 22 jednaka igrača, tad očekujem da mi idemo jako i bolje, do tad PL nek se osvaja i to je to, jer u ostalim klubovima ima malo igrača Prve kategorije, u želji najviše 4, u Zrinjskom 3, širokom 2, Borcu 1 etc. Dakle papirnati favoriti, trener nam je 4-5 u ligi, Odović, Martinović, Husref su bolji ovako na prvu. Finansijski smo u malom plusu na hercegovačke klubove, velikom na ostatak lige, infrastrukturalno nakon izgradnje kampa bi trebali biti vodeći, publika će se isprofilisati i podijeliti na ove koji dođu protiv Drine i na ove što idu samo protiv Borusije i još selu skupa karta a to um jedina karta za sezonu, pljuvači i pobornici redžepagića popuštaju, nemaju argumenata, sve dolazi na svoje, sinonim za uspjeh u BiH je fk Sarajevo i jedini kolektiv bez marke duga (novembar finiš duga) a da igra kakvu ulogu u sportu. Imate puno razloga da se radujete a malo za očaj, u se i u svoje kljuse i strpljenja, Sarajevo će biti gigant kakav treba da bude i kakav ponekad ali samo ponekad navijački puk zaslužuje da bude. Preživjeli smo Blekića i ostale ublehaše, preživjet ćemo i ispadanje od Leha i još puno razočarenja, ali ostajemo zajedno i izađemo jači iz tog svega, a ne ko **** odmah kukate i serete, mi smo Sarajevo, mi ne kukamo mi rastemo i pokazujemo da smo tu gdje zaslužujemo. I ćao.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 21 jul 2015, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Eto sad mi koji ne možemo doći protiv Drine ispadamo "selo" , pljuvači i pobornici nekih ubleha tamo... Svašta pročitati. Niko ne da nikome za pravo, a ono forum...
Nego sutra me baš zanima da li će Tatko igrati umjesto Barbarića ili će na beka... to je jedina stvar koja se meni se čini može desiti, a ovo ostalo k'o da gledamo Dženo će preslikati prvu tekmu... Samo da nam #7 ozdravi, ako nije prouzrokovao tonu čireva u zadnjih pola godine, evo ne znam.
Nego sutra me baš zanima da li će Tatko igrati umjesto Barbarića ili će na beka... to je jedina stvar koja se meni se čini može desiti, a ovo ostalo k'o da gledamo Dženo će preslikati prvu tekmu... Samo da nam #7 ozdravi, ako nije prouzrokovao tonu čireva u zadnjih pola godine, evo ne znam.
Samo Saraj'vo.
Eh da kazem i ja nesto vezano za ove igrace koji bi se mogli prodati, moguce je da ima istine u ovome jer se odavno ta imena spominju pa idem redom
Velkoski - ako ima ponuda od 500k eura i vise on se mora prodati, 27 godina ima, jedna od zadnjih sansi da izadje vani i to u neku solidnu ligu, a ako ima istine da je to Ruska onda je to vrh, 6-7 liga evrope, realno i ne moze dalje od toga
Cimirot - negdje sam citao od nekog insajdera da li sa ovog foruma ili infa nezz da je Amidza rekao da se ne prihvati nijedna ponuda koja nije barem 1M eura, i da ako ne dodje nijedna ponuda koja bi odgovarala onda ce se ici na produzenje ugovora i bice najplaceniji igrac u timu, pa vidjecemo kako ce se to odvijati sa njim ali ako se bude prodao to ce biti sigurno odlicna cifra za nase uslove
Tatomirovic - da se ne lazemo, Barba i Stepanov sigurno nisu jeftini i dosli su da bi igrali i pokazali su vec da su izuzetno kvalitetni, smijem slobodno reci nivo iznad Tatomirovica, s druge strane za nas kao klub je razvoj Mihojevica veci prioritet a na desnom beku nam treba brz igrac zato je Hebibovic tu, i onda kad sve sagledamo i za nas i za samog Tatka je bolje da ode negdje gdje ce igrati i uzeti solidnu lovu nego da sjedi kod nas na klupi, pa nekad malo igra,nekad ne igra a kapiten nam do juce (jos uvijek je) tako da moje misljenje je da treba da ga prodaju, imamo i Kovacevica i Dzemu za ne daj Boze na stoperu
Puzigaca/Stojcev - ako ikakva ponuda ima i za jednog, drugog dati gratis, mislim da za Puzija ima ponuda, ne vjerujem da je veca od 150k eura sto je s obzirom na njegove godine odlicno, i prodati ga, a maestro ako nema ponuda za njega, ponudtii ga sa Puzijem uz dodatnih 100k eura,(moze i manje, samo eto da ne bude da je dzabe otisao
iako licno bih ga dao i dzabe, al znam da bi se sralo po upravi zbog tog ) bez zajebancije ovo pisem, jer mi koristi nemamo od njega, dati Alispahicu da igra, ako ni njemu ne bude islo ima i Radovac a na kraju krajeva dovesti novu 'desetku' poslije prodaje nekog od ovih igraca
uglavnom, ako dodju zadovoljavajuce ponude za sve ove igrace ja bih ih prodao(pod ovim mislim ako dodju bilo kakve ponude pogotovo za Puzi/Stojcev tandem), jer imamo dobre zamjene a i mogli bismo pojacati tim sa jos jednim ili dva vrhunska igraca od tih para (naravno mislim na igrace tipa Benko,Stepanov, koji budu slobodni u augustu/septembru i kojima su propale druge opcije)
Velkoski - ako ima ponuda od 500k eura i vise on se mora prodati, 27 godina ima, jedna od zadnjih sansi da izadje vani i to u neku solidnu ligu, a ako ima istine da je to Ruska onda je to vrh, 6-7 liga evrope, realno i ne moze dalje od toga
Cimirot - negdje sam citao od nekog insajdera da li sa ovog foruma ili infa nezz da je Amidza rekao da se ne prihvati nijedna ponuda koja nije barem 1M eura, i da ako ne dodje nijedna ponuda koja bi odgovarala onda ce se ici na produzenje ugovora i bice najplaceniji igrac u timu, pa vidjecemo kako ce se to odvijati sa njim ali ako se bude prodao to ce biti sigurno odlicna cifra za nase uslove
Tatomirovic - da se ne lazemo, Barba i Stepanov sigurno nisu jeftini i dosli su da bi igrali i pokazali su vec da su izuzetno kvalitetni, smijem slobodno reci nivo iznad Tatomirovica, s druge strane za nas kao klub je razvoj Mihojevica veci prioritet a na desnom beku nam treba brz igrac zato je Hebibovic tu, i onda kad sve sagledamo i za nas i za samog Tatka je bolje da ode negdje gdje ce igrati i uzeti solidnu lovu nego da sjedi kod nas na klupi, pa nekad malo igra,nekad ne igra a kapiten nam do juce (jos uvijek je) tako da moje misljenje je da treba da ga prodaju, imamo i Kovacevica i Dzemu za ne daj Boze na stoperu
Puzigaca/Stojcev - ako ikakva ponuda ima i za jednog, drugog dati gratis, mislim da za Puzija ima ponuda, ne vjerujem da je veca od 150k eura sto je s obzirom na njegove godine odlicno, i prodati ga, a maestro ako nema ponuda za njega, ponudtii ga sa Puzijem uz dodatnih 100k eura,(moze i manje, samo eto da ne bude da je dzabe otisao

uglavnom, ako dodju zadovoljavajuce ponude za sve ove igrace ja bih ih prodao(pod ovim mislim ako dodju bilo kakve ponude pogotovo za Puzi/Stojcev tandem), jer imamo dobre zamjene a i mogli bismo pojacati tim sa jos jednim ili dva vrhunska igraca od tih para (naravno mislim na igrace tipa Benko,Stepanov, koji budu slobodni u augustu/septembru i kojima su propale druge opcije)
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 21 jul 2015, 16:54, ukupno mijenjano 3 puta.
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Nisam mislio na ovo sad Drina, to se slažem s vama, nego govorim inače. Nisam ne daj bože na tebe mislio ili raju odavde. A Stojčev nema pravo nastupa u prvom kolu zbog žutih kartona tako da on neće igrati.PitarBordo je napisao/la:Eto sad mi koji ne možemo doći protiv Drine ispadamo "selo" , pljuvači i pobornici nekih ubleha tamo... Svašta pročitati. Niko ne da nikome za pravo, a ono forum...
- kenanbrajic
- Kontakt:
THEC je napisao/la:
Puzigaca/Stojcev - ako ikakva ponuda ima i za jednog, drugog dati gratis,

- FrancescoTotti
- Kontakt:
@jurisicduska svaka cast jarane, sve si rekao. uzivam citajuci ono sto ti napises!
A kad ga vec spomenu, zna li neko sta je sa Bilbijom? Nadjel on novi klub?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Tole, on ti je u Splitu, odigrao je cijelu tekmu sad, igra na poziciji 2 napadača o djelovao je dosta fino. Samo da se zna da ga je pola PL htjelo al momak je bio korektan i rekao da Borac i Sarajevo samo mogu za njeg, a u Borcu ga nemaju sad platiti , a i nije omiljen, tako da je sreću potražio tamo u HNL, rijetko normalan igrač koji se uvijek borio, ali prevazišli smo taj kvalitet, a nekad smo mu se radovali ko da nam Benzema dolazi, vidis napredak.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U Splitu jeFrancescoTotti je napisao/la:@jurisicduska svaka cast jarane, sve si rekao. uzivam citajuci ono sto ti napises!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pitar6785 je napisao/la:Uprava se ne osjeca kriva (ni za moj pojam nisu krivi) sto Dino merlin zakuplju je stadion kad on hoce i koliko on hoce. Krivicu snosi Alaim i ostali y opstini.
Ovde se pise ko da smo minimu 50% koseva rasprodali kroz godisnje, a nevjerujem da je i 1k ljudi uzeli godisnje.
To je samo jedna utakmica
Drugo mozda je travnik dzaba nam ustupio stadion(radi igraca koje smo dali na posudbu), a komsije trazile 3_5k km (sto me nebi zacudilo). Plus sto sa vezirima igramo 2 kolo znaci naviknucemo koliko toliko na livadu njihovu.
Uprava do sad nije napravila ni jednu velku masivnu gresku od kad je amidza doso, manjih ima ne dovodenja golmana, kasnjenje ekonoma da donese dres, MOZDA previsoke cjene za igrac
Najveca greska i koja je ogromna je treneri u omladinskim pogonima.
Sb se smatro dosad da je naj organizovani klub u bih, ponekad se znalo napisat da je zrinjski.
U zadnje 2.5 godine. Sb, poceli se markerom brisat sponzori po dresovima, prosle god ispiskani u el nakon prvog predkola, ove godine nisu ni evropu izborili igracki kadar 0 bodova nemaju pojacanja , kamp im nije nasem ni 2% blizu.
Zrinjski, prosle godine osvoili prvenstvo ispali odma, ove godine jedva izborili evropu, ispali od amatera pojacanja ni na vidjelu, kamp nemaju sponzora nemaju, najbolji igraci idu bez ostete, naj bolji igraci im igraci koji nisu mogli kodnas ni medu 30 igraca da se izbore.itd
Skretnicari o ni su u rasulu, jos vecem. Nemaju navijace nemaju igrace nemaju sponzore, igracima se duguje igraci odlaze dzaba nemogu ni jednom igracu da produze ugovora,stadion i kamp su im ko sokolje 1993 godine.
FK SARAJEVO
DVA generalna sponzora koji su u svijetu jedni od naj poznati.
Kamp naj bolji u BIH, i jedan Od 4-5kampova u ex yugi
Prosle godine KUP i drugo mjesto u ligi, u el do play offa
Ove godine prvaci
Igracki kadar sve jaci i jaci
Podpisuju se najbolji mladi igraci, niko nemoze ponudit ni 50 % sto mi mozemo u bih
Doveli;
Benka,stepanova,barbarica,bekica,duljevica,hebibovica,ookic,bekic2 itd svi klubovi zajedno da skupe pare nebi ih mogli priustit.
I sto je naj vaznije poslujemo u debelom PLUSU, i za 4 mjeseca bez i jednog feninga duga.
AL PROBLEM JE JEDNA UTAKMICA KOJA CE SE ODIGRAT U travniku,RADI PROPUSTA DRUGI LLJUDI
VOLIM VOLIM VOLIM VOLIM SARAJEVO

cuj njihov kamp...ee

Inace post je za 10..svaki dan svi po jednom da procitaju...

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
I,bra'o...jurisicduska je napisao/la:Evo da jednom zauvijek riješimo misteriju, igrački kadar ili ti ga na engleski roster je opterećen, ima puno igrača pod ugovorom koji su se uhljebili u našem klubu i sad mogu dati ruke i šteta je raskida ugovor na štetu kluba i isplaćivati ga do kraja. Kada se bližio kraj ugovora Stojčevu, majmun (inače poštujem sve igrače Sarajeva pa i Denisa Ćomora i želim im sve najbolje ali Milošu **** od do) je proigrao i dobio novi ugovor. Puzigaća, tatko, okic, protić etc. ce odraditi svoje ili ako se ko zajebe pa ih kupi, dolazit će nam svake sezone ili polusezone 2,3 jaka igrača, to su sad Stepanov,Barbarić i Harmonika. Što više polovnjaka završi epizodnu ulogu u klubu to će klub moći pružiti bolje uslove drugima, vidjelo se to sad na Bilbiji, solidan igrač, davo ruke, istekao mu ugovor hajd ti sine, ista sudbina čeka i ostale. Od trenutne ekipe europski pedigre imaju ili mogu imati: 1.kategorija: Stepanov, Barbarić, Mihojević, Cimirot, Radovac,Ikande, Duljević, Velkoski, Benko. Pod upitnicima ili solidni igrači 2 kategorija su: Bekići, Rustemović Alispahić, Hebibovic, Tatomirović, Kovačević. Očigledan škart su Okic, Stojčev, Protić, Puzigaća, Džemal, Oštraković, Barić i ako sam koga zaboravio dovoljno govori o njemu. Kad se riješimo ovog škarta i dođu nam igrači za prvu kategoriju ili neko iz ove druge napreduje pa pređe u prvu i kad budemo izbalansirano imali 11 prve kategorije i 11 druge kategorije bez škarta i bez odrona, kad zaživi abdulahova floskula imamo 22 jednaka igrača, tad očekujem da mi idemo jako i bolje, do tad PL nek se osvaja i to je to, jer u ostalim klubovima ima malo igrača Prve kategorije, u želji najviše 4, u Zrinjskom 3, širokom 2, Borcu 1 etc. Dakle papirnati favoriti, trener nam je 4-5 u ligi, Odović, Martinović, Husref su bolji ovako na prvu. Finansijski smo u malom plusu na hercegovačke klubove, velikom na ostatak lige, infrastrukturalno nakon izgradnje kampa bi trebali biti vodeći, publika će se isprofilisati i podijeliti na ove koji dođu protiv Drine i na ove što idu samo protiv Borusije i još selu skupa karta a to um jedina karta za sezonu, pljuvači i pobornici redžepagića popuštaju, nemaju argumenata, sve dolazi na svoje, sinonim za uspjeh u BiH je fk Sarajevo i jedini kolektiv bez marke duga (novembar finiš duga) a da igra kakvu ulogu u sportu. Imate puno razloga da se radujete a malo za očaj, u se i u svoje kljuse i strpljenja, Sarajevo će biti gigant kakav treba da bude i kakav ponekad ali samo ponekad navijački puk zaslužuje da bude. Preživjeli smo Blekića i ostale ublehaše, preživjet ćemo i ispadanje od Leha i još puno razočarenja, ali ostajemo zajedno i izađemo jači iz tog svega, a ne ko **** odmah kukate i serete, mi smo Sarajevo, mi ne kukamo mi rastemo i pokazujemo da smo tu gdje zaslužujemo. I ćao.

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
- Kontakt:
Treba kritikovat do granice normale ali osuđivat i tako pisat o upravi zbog tog slučaja oko navijača, Travnika... nisu zaslužili, pretjerali ste. Nadam se da će se naći rješenje da i navijači budu zadovoljni i neoštećeni, pa da u ponedjeljak cijeli Travnik gori.
-
- Kontakt:
Svaka čast majstore, objasnio si!jurisicduska je napisao/la:Evo da jednom zauvijek riješimo misteriju, igrački kadar ili ti ga na engleski roster je opterećen, ima puno igrača pod ugovorom koji su se uhljebili u našem klubu i sad mogu dati ruke i šteta je raskida ugovor na štetu kluba i isplaćivati ga do kraja. Kada se bližio kraj ugovora Stojčevu, majmun (inače poštujem sve igrače Sarajeva pa i Denisa Ćomora i želim im sve najbolje ali Milošu **** od do) je proigrao i dobio novi ugovor. Puzigaća, tatko, okic, protić etc. ce odraditi svoje ili ako se ko zajebe pa ih kupi, dolazit će nam svake sezone ili polusezone 2,3 jaka igrača, to su sad Stepanov,Barbarić i Harmonika. Što više polovnjaka završi epizodnu ulogu u klubu to će klub moći pružiti bolje uslove drugima, vidjelo se to sad na Bilbiji, solidan igrač, davo ruke, istekao mu ugovor hajd ti sine, ista sudbina čeka i ostale. Od trenutne ekipe europski pedigre imaju ili mogu imati: 1.kategorija: Stepanov, Barbarić, Mihojević, Cimirot, Radovac,Ikande, Duljević, Velkoski, Benko. Pod upitnicima ili solidni igrači 2 kategorija su: Bekići, Rustemović Alispahić, Hebibovic, Tatomirović, Kovačević. Očigledan škart su Okic, Stojčev, Protić, Puzigaća, Džemal, Oštraković, Barić i ako sam koga zaboravio dovoljno govori o njemu. Kad se riješimo ovog škarta i dođu nam igrači za prvu kategoriju ili neko iz ove druge napreduje pa pređe u prvu i kad budemo izbalansirano imali 11 prve kategorije i 11 druge kategorije bez škarta i bez odrona, kad zaživi abdulahova floskula imamo 22 jednaka igrača, tad očekujem da mi idemo jako i bolje, do tad PL nek se osvaja i to je to, jer u ostalim klubovima ima malo igrača Prve kategorije, u želji najviše 4, u Zrinjskom 3, širokom 2, Borcu 1 etc. Dakle papirnati favoriti, trener nam je 4-5 u ligi, Odović, Martinović, Husref su bolji ovako na prvu. Finansijski smo u malom plusu na hercegovačke klubove, velikom na ostatak lige, infrastrukturalno nakon izgradnje kampa bi trebali biti vodeći, publika će se isprofilisati i podijeliti na ove koji dođu protiv Drine i na ove što idu samo protiv Borusije i još selu skupa karta a to um jedina karta za sezonu, pljuvači i pobornici redžepagića popuštaju, nemaju argumenata, sve dolazi na svoje, sinonim za uspjeh u BiH je fk Sarajevo i jedini kolektiv bez marke duga (novembar finiš duga) a da igra kakvu ulogu u sportu. Imate puno razloga da se radujete a malo za očaj, u se i u svoje kljuse i strpljenja, Sarajevo će biti gigant kakav treba da bude i kakav ponekad ali samo ponekad navijački puk zaslužuje da bude. Preživjeli smo Blekića i ostale ublehaše, preživjet ćemo i ispadanje od Leha i još puno razočarenja, ali ostajemo zajedno i izađemo jači iz tog svega, a ne ko **** odmah kukate i serete, mi smo Sarajevo, mi ne kukamo mi rastemo i pokazujemo da smo tu gdje zaslužujemo. I ćao.

nadamo se da ce rijesitiSiouxLukavac je napisao/la:Treba kritikovat do granice normale ali osuđivat i tako pisat o upravi zbog tog slučaja oko navijača, Travnika... nisu zaslužili, pretjerali ste. Nadam se da će se naći rješenje da i navijači budu zadovoljni i neoštećeni, pa da u ponedjeljak cijeli Travnik gori.
Travnik je prosto najrealnije rjesenje. Tesko da moze neko drugo, mozda Vitez 
Meni je jedino problematicno sto je to ponedjeljak. Ako se uspije nedjelja dogovoriti to je to.
Evo cijela moja ekipa koji smo redovni na utakmicama nece moci ici zbog posla. A sigurno ima dosta tako raje.
Uganjajte nedjelju i to je to,

Meni je jedino problematicno sto je to ponedjeljak. Ako se uspije nedjelja dogovoriti to je to.
Evo cijela moja ekipa koji smo redovni na utakmicama nece moci ici zbog posla. A sigurno ima dosta tako raje.
Uganjajte nedjelju i to je to,
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo - Drina ponedjeljak 17:30
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
ja ne mogu ne znam šta se dešavaBitiSrcemVezan je napisao/la:Možete li vi otvoriti info?
Sarajevo ljubavi moja!
- egocentrik
- Kontakt:
- dr.van nostrand
- Kontakt:
tu je golman da odmogne i srusi snove 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- egocentrik
- Kontakt: