Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
@collector, @HZ_ilidzaa ...
Ja govorim o periodu kad´uopšte nije bilo stolica na istočnoj tribini! Tada je na istok moglo stati više ... Ja ne znam je li ja ovdje sa balavcima razgovaram, pamtite li vi uopšte period kad´ su stolice bile samo na Zapadnoj tribini? Govorim o periodu prije kasnih devedesetih, prije nego su stolice postavljene i na ostale tribine. Ako vam je mjerilo Newcastle i Danska, iako su stolice u tom periodu bile na svim tribinama, ljudi su sjedili i na stepenicama (danas to U. E. F. A. ne dozvoljava) ušlo je više nego je stadion mogao primiti, bilo dosta falsifikata, neki sa kartama ostali ispred stadiona. Zato je bilo oko 40.000! Stadion Koševo trenutno ne može primiti više od 34.000! Odosmo daleko od teme, treba završiti diskusiju vezanu za stadion Koševo.
Ja govorim o periodu kad´uopšte nije bilo stolica na istočnoj tribini! Tada je na istok moglo stati više ... Ja ne znam je li ja ovdje sa balavcima razgovaram, pamtite li vi uopšte period kad´ su stolice bile samo na Zapadnoj tribini? Govorim o periodu prije kasnih devedesetih, prije nego su stolice postavljene i na ostale tribine. Ako vam je mjerilo Newcastle i Danska, iako su stolice u tom periodu bile na svim tribinama, ljudi su sjedili i na stepenicama (danas to U. E. F. A. ne dozvoljava) ušlo je više nego je stadion mogao primiti, bilo dosta falsifikata, neki sa kartama ostali ispred stadiona. Zato je bilo oko 40.000! Stadion Koševo trenutno ne može primiti više od 34.000! Odosmo daleko od teme, treba završiti diskusiju vezanu za stadion Koševo.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Treba tivedator je napisao/la:Kako je mogla onda završiti van okvira gola, te udariti u onu bijeli banderu, a mreža se uopšte nije ni pomakla, također nigdje nema ni rupe na mreži tolike da se lopta provuče i to onom brzinom.

*since 29 sep 2008, 13:05
Gledam izvještaj sa pretprošlog kola, gdje se jasnije vidi taj gol i mreža, nikakve rupe nema:
http://youtu.be/ZNPGjXtOhYY?t=33m9s

Najveći problem oko teze da ima rupa jeste da se mreža morala bar malo zatresti s obzirom na brzinu kojom je letjela, ali nije ni trunke. Te i to što su se domaći igrači odma u nevjerici žalili.
http://youtu.be/ZNPGjXtOhYY?t=33m9s

Najveći problem oko teze da ima rupa jeste da se mreža morala bar malo zatresti s obzirom na brzinu kojom je letjela, ali nije ni trunke. Te i to što su se domaći igrači odma u nevjerici žalili.
Pa Kosevo je prije dvije godine moglo primiti oko 36000, kad se zapad renovirao smanjilo se to za neke 2 milje i niko to ni ne spori da je sad kapacitet nekih 34 milje ali ti nas ubjedjujes da su istocna i sjeverna tribina isteAdviser je napisao/la:@collector, @HZ_ilidzaa ...

Pyro is not a crime !
@vedator Neznam dali zaista ne vidis dobro ili pokusavas nabiti views na yt kanalu?
Ovaj se nije zalio

Ovaj se nije zalio

*since 29 sep 2008, 13:05
acinzalu je napisao/la:@vedator Neznam dali zaista ne vidis dobro ili pokusavas nabiti views na yt kanalu?![]()
Ovaj se nije zalio

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Lik se ukopo u zemlju. 

Pa dobro, ne mislim bukvalno, zaokruživao sam cifre. Rekao sam da je to rekao neko iz uprave FK Željezničar, prema tome, ako oni lažu lažem i ja. Evo sam saberi ... Zapad 18.000, sjever 5.000, Jug 5.000 te Istok "8.000" (kako vi kažete), još kad znamo da sjever prima još nekih bar 500 i da su ove cifre zaokružene tj. da neke tribine primaju i više od napisanih (zaokruženih cifri). Matere ti, koliko si dobio? Želje su jedno, mogućnosti drugo ... znam ja da je to vaša želja al´, realnost je skroz drugačija! Evo našao sam i podatak, protiv Maribora, u situaciji kad´je zapadna tribina zabranjena, za istočnu tribinu je odštampano 6.000, vjerovatno maksimalnih obzirom da je to bila jedina tribina, pored južne, za domaće gledaoce.THEC je napisao/la:Pa Kosevo je prije dvije godine moglo primiti oko 36000, kad se zapad renovirao smanjilo se to za neke 2 milje i niko to ni ne spori da je sad kapacitet nekih 34 milje ali ti nas ubjedjujes da su istocna i sjeverna tribina isteAdviser je napisao/la:@collector, @HZ_ilidzaa ...
http://sportsport.ba/ino_fudbal/maribor ... nica/84491
Travnik pobijedio Širokog, te je tako učinio utrku za prvaka mnogo zanimljivijom.
Nikad veceg slavlje na temama FKS i FKZNeutral je napisao/la:Travnik pobijedio Širokog, te je tako učinio utrku za prvaka mnogo zanimljivijom.

A na pocetku sezone govorili da hoce Travnik ispasti

Neka nama naseg Travnika

- maroonGiant
- Kontakt:
@Adviser ne lupaj cifre prijatelju
Sjever prima oko 5.300, Jug oko 4.700, Istok blizu 8.000 i Zapad 16.000( zbog rekonstrukcije smanjen kapacitet). Samo sto na evropskim utakmicama zvanicno ne mogu pustiti u prodaju citav kapacitet, pa zbog toga stampaju manje...
Sjever prima oko 5.300, Jug oko 4.700, Istok blizu 8.000 i Zapad 16.000( zbog rekonstrukcije smanjen kapacitet). Samo sto na evropskim utakmicama zvanicno ne mogu pustiti u prodaju citav kapacitet, pa zbog toga stampaju manje...
Jao likova, ne mogu da vjerujem, ja sam gori što sa vama raspravljam! Evo da te citiram ...maroonGiant je napisao/la:@Adviser ne lupaj cifre prijatelju
"Samo sto na evropskim utakmicama zvanicno ne mogu" Šta to znači? Znači li to da ne može više primiti ili sam ja lud? Mogu oni u PL štampat´ kol´ko god hoće, da ljudi sjede jedan na drugom, obzirom da nema nikakvih zakona al´ realan kapacitet je nešto skroz drugo ...
"Jug oko 4.700" a u Evropskim utakmicama odštampano 5.000 (http://sportsport.ba/ino_fudbal/maribor ... nica/84491, i to ne samo ovu već svaku Evropsk utakmicu)? Jedini koji ovdje lupaju cifre ste vi!
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 06 okt 2014, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
a balavac ti fino kaze da je tvoja izjava da istok prima 5000 smijesna sto si par postova ranije spominjao !!!THEC je napisao/la:Pa Kosevo je prije dvije godine moglo primiti oko 36000, kad se zapad renovirao smanjilo se to za neke 2 milje i niko to ni ne spori da je sad kapacitet nekih 34 milje ali ti nas ubjedjujes da su istocna i sjeverna tribina isteAdviser je napisao/la:@collector, @HZ_ilidzaa ...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Na pocetku sezone sam napiso Zeljo sampion navijacki a sad pisem sta sam vidio a to je da ce pitari osvojit ligu.
A bilo bi i vrijeme vise,realno uz Zrinjski i Siroki imaju najbolju ekipu,mozda za nekih 20ak % su bolji od trenutnih lidera na tabeli!Alipasino je napisao/la:Na pocetku sezone sam napiso Zeljo sampion navijacki a sad pisem sta sam vidio a to je da ce pitari osvojit ligu.
Volio bi da oni osvoje ligu jer se jedini ocigledno mogu pojacati za LP pa da nam poprave malo drzavni koeficijent!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Sljedece kolo cemo vidjeti 2 sarajevsko-mostarska derbija i te ce utakmice znacajno odrediti daljni pravac naše lige. Ocekujem u obje utakmice dosta golova , jer sve 4 ekipe igraju jako otvoreno za gol vise 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Na Grbavici ce biti garantujem 5+ !Suki46 je napisao/la:Sljedece kolo cemo vidjeti 2 sarajevsko-mostarska derbija i te ce utakmice znacajno odrediti daljni pravac naše lige. Ocekujem u obje utakmice dosta golova , jer sve 4 ekipe igraju jako otvoreno za gol vise

Dosta je 1:0 na Grbavici, vazda smo bili skromni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
arelinho je napisao/la:Na Grbavici ce biti garantujem 5+ !Suki46 je napisao/la:Sljedece kolo cemo vidjeti 2 sarajevsko-mostarska derbija i te ce utakmice znacajno odrediti daljni pravac naše lige. Ocekujem u obje utakmice dosta golova , jer sve 4 ekipe igraju jako otvoreno za gol viseDuel dva velika rivala
Kakav je omjer vas komsija i Veleza na Grbavici (ako imas podatke ).Nadam se da ce ove 2 utakmice biti u razlicitim terminima

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.