I on i rahmetli Hamza spasili zivota sto mnogi zajedno nece nikada u svojim zivotima ali neka, neka nam Knele kaze sta je bilo. Ne kazem da je za direktorske pozicije i nije mi to niti blizu poenta ali necete pljuvat bezveze hejteri.mostar_mo je napisao/la: ↑31 dec 2023, 14:57Smio bi se zaklet da mu se na ulici s kilometra gledas da javis. Licemjeri najveci zive u Mostaru.crveniratnik je napisao/la: ↑31 dec 2023, 14:47Jako bitna familija, ko i semafor u GTA. Što dalje od Veleža. Pravi poliglota
Splavar![]()
"Udarali su me dok sam ležao. Znam da su me udarali Duraković, njegov sin i još jedan momak. Srećom, uspio sam se podići i pobjeći u WC. Čim su došli u kafić počeli su Kneževića nazivati četnikom da bi sve kulminiralo kada je mene udario njegov sin Ali Hamza. Duraković je govorio da Knežević ima neke slike u mobitelu, što naravno nije istina", kaže Lakičević, koji pretpostavlja da je treća osoba koja ga je i tukla, skupa s Mensudom i Ali Hamzom, Dženan Duraković, drugi Mensudov sin.
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Klub se izdigao u svim segmentima i ovo kritikovanje nema veze sa pameću.
Stvari koje se rade u klubu i na stadionu su do juče bile san za navijače Veleža, nemoguća misao rekao bih.
Hejterima i dušmanima nije lako.
Stvari koje se rade u klubu i na stadionu su do juče bile san za navijače Veleža, nemoguća misao rekao bih.
Hejterima i dušmanima nije lako.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Mnogo nepotrebnih i neumjesnih diskusija se ovdje vodi krenuvsi od piskaranja pojedinaca koji su sve, samo ne navijaci Veleza, do onih koji se upecaju na razlicite price i ideje jer im je samo dosadno rekao bih.
Ne mozete se nazivati navijacima Veleza ako su vam poznanstva, prijateljstva i licni interesi ispred Veleza i da preko tih poznastava i interesa gurate svoje ili tudje ambicije a sve u svrhu ostvarivanja profita preko Velezovih ledja te time urusavajuci njegove zdrave temelje poslovanja.
Ne mozete se nazivati navijacima Veleza ako su vam poznanstva, prijateljstva i licni interesi ispred Veleza i da preko tih poznastava i interesa gurate svoje ili tudje ambicije a sve u svrhu ostvarivanja profita preko Velezovih ledja te time urusavajuci njegove zdrave temelje poslovanja.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Nek puknu dušmani ! Rođeni moji ne ložite se na dušmane.Uskoro krecu pripreme pa liga i na kraju Evropa.VELEŽ DO GROBA
Zadnja izmjena: SamoVelez22, dana/u 31 dec 2023, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
jedva cekam ove potpise i da tribina pocne nicat…
Dženan je trenirao sa mnom prije 20+ godina u Veležu, tada je trener bio njegov otac koji nije imao elementarnog fudbalskog znanja. Dženan svim srcem voli Velež ali ljubav nužno ne znači da treba imati neku funkciju u klubu. I 4.000 ljudi na tribini voli Velež ali opet svi ti ljudi nemaju određenog sportskog znanja s kojim mogu unaprijediti Velež.
Ne treba trošiti vrijeme na te besmislene priče.
Ne treba trošiti vrijeme na te besmislene priče.
Republika Bosna i Hercegovina
Zakljucajte temu do priprema zivota vam. Kakve teme 

Sretna Nova godina Rođeni! Sve najljepše vam želim! 
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Potpis. Sve si rekao.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:04Mnogo nepotrebnih i neumjesnih diskusija se ovdje vodi krenuvsi od piskaranja pojedinaca koji su sve, samo ne navijaci Veleza, do onih koji se upecaju na razlicite price i ideje jer im je samo dosadno rekao bih.
Ja koliko vidim Dzano niti je bio u konkurenciji a niti je sam konkurisao za poziciju direktora. Bezveze neko kost baca, oblajava momka i familiju mu a sve to na negativan fokus na racun kluba.
srecna 2024 MUSVDG
srecna 2024 MUSVDG
-
- Kontakt:
FK Velež Mostar u zimskom prijelaznom roku svjesno rekli bi ulazi u rizik gdje neće biti zvučnih pojačanja, jer očigledno da Uprava i stručni štab vjeruju ovoj ekipi da može izboriti cilj, a to je izlazak u Evropu, a na ljeto se spremaju ozbiljne stvari, zvučna pojačanja ukoliko se izbori Evropa. Desna ruka Kevelja, Rahimić je najavio i borbu za titulu u sezoni 2024/25 .Velike stvari i na infrastrukturi završetak tribine, natrkrivanje gdje bi se ugostila i reprezentacija BIH .Klafuriću je prepušten čitav sportski segment kluba.
ŽF NK Emina Mostar svjesno u 2023. godini krenula u podmlađivanje ekipe .Hoće li u 2024. godini doći do spajanja sa Veležom , što bi bila historija i sigurno jedan veliki korak za ovaj klub, ali i ženski nogomet .
ŽF NK Emina Mostar svjesno u 2023. godini krenula u podmlađivanje ekipe .Hoće li u 2024. godini doći do spajanja sa Veležom , što bi bila historija i sigurno jedan veliki korak za ovaj klub, ali i ženski nogomet .
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gledam na you tube i Vejle je prosle godine u Antaliji radio dobar strim. Sigurno ce i ove
https://www.youtube.com/live/lLYde_1oPM ... ll2nlxRijO
https://www.youtube.com/live/lLYde_1oPM ... ll2nlxRijO
- crveniratnik
- Kontakt:
Valjda ce i ta planirana 2-3 pojačanja stići ubrzo.
Bilo bi super kad bi se pojavili na prozivci
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Nadat se da će sva pojačanja doći do polaska u Antaliju, jer nakon toga i nema nekog efekta dovoditi nekoga.crveniratnik je napisao/la: ↑02 jan 2024, 20:42Valjda ce i ta planirana 2-3 pojačanja stići ubrzo.
gdje je stala Neretva?
Sretna vam nova, raja, nisam mogao ranije, banovao me seronja "moderator" na temi FK Pitari jer sam jednom njihovom koji nas stalno podcjenjuje vratio istom mjerom....
Sretna vam nova, raja, nisam mogao ranije, banovao me seronja "moderator" na temi FK Pitari jer sam jednom njihovom koji nas stalno podcjenjuje vratio istom mjerom....
Jel istina za Daria?
-
- Kontakt:
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.