FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Sve su to nagadjanja. Nagadjanja oko cijene, oko uslova, oko razgovora... Niko nista za sigurno ne zna, pogotovo novinari zeljni klika.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
@Elber111, da ne citiram cijeli post jer se zaista slažemo u razmišljanjima.
Ma malo vremena ostalo jer očito transfer Walkera ovisi o Kaneu i njegovom dolasku u Bayern. Ovi iz Spursa žele izvući i zadnji cent. Bayern bi tu trebao presjeći i reći 100 miliona eura i adios, hoćeš nećeš.
Pavard sad se nešto provlači po medijima da bi čak i ostao. Što se mene tiče može pa nek stavi dodatni pritisak na Upamecana. Svakako nas čeka još nekoliko odlazaka međutim odlazak onih najvažnijih za napredak Bayerna se neće dogoditi, Upamecano i Sane, Goretzka će vjerojatno otići kad dođe ta 6-ca.
Također si u pravu i za ove posudbe od dvije godine. Ne znam zašto se odustalo od takve prakse. Mi posudimo talenta Vidovića u Vitesse. Svaka čast tom klubu ali za tako mlade potencijalne igrače bilo bi dobro da se kale u Bundesligi ili njemačkoj drugoj ligi.
Bit će svakako zanimljivo do kraja transfer perioda vidjeti ko sve dolazi i odlazi.
Ma malo vremena ostalo jer očito transfer Walkera ovisi o Kaneu i njegovom dolasku u Bayern. Ovi iz Spursa žele izvući i zadnji cent. Bayern bi tu trebao presjeći i reći 100 miliona eura i adios, hoćeš nećeš.
Pavard sad se nešto provlači po medijima da bi čak i ostao. Što se mene tiče može pa nek stavi dodatni pritisak na Upamecana. Svakako nas čeka još nekoliko odlazaka međutim odlazak onih najvažnijih za napredak Bayerna se neće dogoditi, Upamecano i Sane, Goretzka će vjerojatno otići kad dođe ta 6-ca.
Također si u pravu i za ove posudbe od dvije godine. Ne znam zašto se odustalo od takve prakse. Mi posudimo talenta Vidovića u Vitesse. Svaka čast tom klubu ali za tako mlade potencijalne igrače bilo bi dobro da se kale u Bundesligi ili njemačkoj drugoj ligi.
Bit će svakako zanimljivo do kraja transfer perioda vidjeti ko sve dolazi i odlazi.
Ko je poznavao Levya ni pakao mu neće teško pasti,...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ako je ovo ta distanca onda je jasno da to se završava veoma brzo.Bayern are increasingly confident of signing Harry Kane after holding 'positive' talks with Tottenham on Monday. Bayern signalled they're ready to bid up to £85m (€99m), before they returned to Germany. Spurs would want an offer of about £100m (€117m)
Bayern are determined to conclude a transfer by the end of this week although they are conscious of exerting too much pressure on Tottenham, who need to line up other deals. Progress was said to have been made by Jan-Christian Dreesen [@cc_eckner, @garyjacob]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ide ovo preko 100mil, daj samo da se zavrsi yebote 15mil razlike
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
£100mil je cifra o kojoj se od pocetka i pisalo da je cijena za koju su spremni da ga puste, ne znam bas da li bi se ovo moglo nazvati cjenkanjem, prije bih rekao da ce na kraju samo platit koliko traze svo vrijeme.
Ma ide to do kraja sedmice jedan BREAKING od Falka il Plettija 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Klassa mora da se dokaze na terenu,j€bo klasu ako nema zelje I volje da igra I izgara na terenu.Bez dobrog kolektiva,zdrave sredine i zelje da se pobjedi svaka klasa je klasa na papiru sa ogromnom platom.
VOLIM BAYERN
Nisu moje pare, boli me briga, nek iskeširaju da uživamo u igrama sa jednom od najboljih devetki na svijetu
Upravo tako, navijamo za klub, iskeširaj pare, šta štediš a hoćeš napadati sve moguće trofeje. Plan bez napadača prošle sezone je smijurija bio, čak bi nam C. Ronaldo legao jer prije svega ne bi bio povrijeđen a uradio bi dosta više od smiješnog Kamerunca koji se ovdje dizao kao da je simbioza Luca Toni-a i Klose-a.
August je, još nema napadača, pa će priča nije prošao pripreme s nama, adaptacija i sl. Kakva adaptacija za mašinu za postizanje golova? Čovjek dominira godinama, velika upgrade verzija Gomeza.
Isto vezni red, opet gledamo RVI Goretzku.
August je, još nema napadača, pa će priča nije prošao pripreme s nama, adaptacija i sl. Kakva adaptacija za mašinu za postizanje golova? Čovjek dominira godinama, velika upgrade verzija Gomeza.
Isto vezni red, opet gledamo RVI Goretzku.
-
- Kontakt:
Treba to platiti. Kane je vrhunski napadač, a ako se klinci koji u dosadašnjoj karijeri imaju jednu ozbiljnu sezonu plaćaju 70-80 milja, onda je tržišno logično da se najbolji napadač Prema plati znatno više od toga, makar ušao u zadnju godinu ugovora.
Hernandez, pokidao ligamente, znali su to, platili su ga 80 miliona eura za 90tak utakmica u nekoliko sezona.
I sada Kane problem? Evo da je neki random napadač, mladi, kao onaj Danac što će u United, razumio bih, ovako dobijaš svjetsku klasu koja može odigrati 4 vrhunske sezone.
I sada Kane problem? Evo da je neki random napadač, mladi, kao onaj Danac što će u United, razumio bih, ovako dobijaš svjetsku klasu koja može odigrati 4 vrhunske sezone.
Brazzo bi to zavrsio dosad.
Bayern je poznat po skrtarenju, tako je slucaj i ovdje.
Samo sto protiv sebe imaju najtezeg pregovaraca moguceg.
Na kraju, ce isplatiti ono sto Levy trazi, ili najblize moguce toj cifri.

Bayern je poznat po skrtarenju, tako je slucaj i ovdje.
Samo sto protiv sebe imaju najtezeg pregovaraca moguceg.
Na kraju, ce isplatiti ono sto Levy trazi, ili najblize moguce toj cifri.
-
- Kontakt:
Brazzu se ovdje previše sprda, a pravio je odlične transfere. Jedina mu je zamjerka što lani nije lovio pravu špicu.
Previše se ovo razvlači,zaista zelim Kejna u Bayernu ali brate august je i nije da nema jos posla pored njega,a izgleda sve je na cekanju dok se Kejn ne rjesi.
Pavard bi lako mogao ostati i otici n kraju sezone besplatno.
Barca izgled azeli Sanea ako ode Dembele,samo neznam kako ga misle platiti.
Realno ovo kako je krenulo bice zavrseno zadnji dan prelaznig roka.
A realno englez je i trebate mu vremena da upozna jezik,saigrace,kretanja na terenu.
Da ne govorimo o tom zadnjem veznom,golmanu itd
Pavard bi lako mogao ostati i otici n kraju sezone besplatno.
Barca izgled azeli Sanea ako ode Dembele,samo neznam kako ga misle platiti.
Realno ovo kako je krenulo bice zavrseno zadnji dan prelaznig roka.
A realno englez je i trebate mu vremena da upozna jezik,saigrace,kretanja na terenu.
Da ne govorimo o tom zadnjem veznom,golmanu itd
Ako hoćeš insant klasu u napadu (a Bayern želi) moraš keširati 100+ mil.Pred Kaneom su još 4 sezone koje će odigrati na visokom nivou i nije sklon ozljedama.Zabio je 280 golova u Engleskoj i to u mrtvom Tottenhamu.A trpao je redom klubove iz vrha Arsenal,Chelsea,Man Utd,Man City i Liverpool.Drži konstantnost.Bundesliga je napisao/la: ↑30 jul 2023, 00:06Vrijedi al u qrcu sa godinom ugovora i 30 godina na leđima.
On i Haaland su jedino što je trenutno kvalitetno na tržištu.Osimhen nakon jedne sezone koju je odigrao dobro odmah traže minimalno 150 mil.Za onog mačka u vreći Muanija traže 100 mil.Vlahovića neću ni uzimati u ozbiljno razmatranje.Bez obzira što su mlađi kad nemaju kvalitet koji ima Kane.
U Bayernu vjerovatno znaju koga mogu dobiti i šta znači za klub kad ti dođe kapiten Engleske reprezentacije.Najveći transfer kluba u istoriji u svakom smislu.Zato se nadam da se neće previše cjenkati 15+ mil gore/dole.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Mogu oni tražiti i 500 miliona, ali neće im niko dati, niti znači da toliko vrijedi. Lako je PSG-u i kada promaši sa transferom jer imaju neograničen budžet, ali Bayernu je problem. Eto ti primjer Mane, jedina sreća je da su se pojavili ovi Saudijci inače bi bili zaglavljeni s njim i platom od 20 miliona a ništa ne daje za ta primanja.Saurman je napisao/la: ↑01 avg 2023, 15:23Ako hoćeš insant klasu u napadu (a Bayern želi) moraš keširati 100+ mil.Pred Kaneom su još 4 sezone koje će odigrati na visokom nivou i nije sklon ozljedama.Zabio je 280 golova u Engleskoj i to u mrtvom Tottenhamu.A trpao je redom klubove iz vrha Arsenal,Chelsea,Man Utd,Man City i Liverpool.Drži konstantnost.Bundesliga je napisao/la: ↑30 jul 2023, 00:06Vrijedi al u qrcu sa godinom ugovora i 30 godina na leđima.
On i Haaland su jedino što je trenutno kvalitetno na tržištu.Osimhen nakon jedne sezone koju je odigrao dobro odmah traže minimalno 150 mil.Za onog mačka u vreći Muanija traže 100 mil.Vlahovića neću ni uzimati u ozbiljno razmatranje.Bez obzira što su mlađi kad nemaju kvalitet koji ima Kane.
U Bayernu vjerovatno znaju koga mogu dobiti i šta znači za klub kad ti dođe kapiten Engleske reprezentacije.Najveći transfer kluba u istoriji u svakom smislu.Zato se nadam da se neće previše cjenkati 15+ mil gore/dole.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
On bi valjda trebao imati, nije osvojio nista u zivotu a sad bi imao priliku za siguran trofej u vidu lige/kupa i napad na LP.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja mislim da bi u Unitedu bez puno pitanja istresli 100 milki funti, u Chelseu još i više, samo kad bi Levy dao mig. Ali je pitanje oportunitetnog troška, vrijedi li za taj novac pojačavat konkurenciju. Psg bi isto dao, ali on je van konkurencije jer se Kejncu tamo baš i ne ide.
-
- Kontakt:
United ne bi dao jer su doveli Hojlunda za 70 miliona, a i prije toga su odustali od Kanea baš zbog cijene jer nisu htjeli platiti koliko je Levy tražio. Chelsea vjerovatno, ali Tottenham ne želi pojačavati konkurenciju niti bi Kane tamo išao. U PSG isto ne bi išao i dođeš do zaključka da ga jedino mogu prodati Bayernu.ledar je napisao/la: ↑01 avg 2023, 16:26Ja mislim da bi u Unitedu bez puno pitanja istresli 100 milki funti, u Chelseu još i više, samo kad bi Levy dao mig. Ali je pitanje oportunitetnog troška, vrijedi li za taj novac pojačavat konkurenciju. Psg bi isto dao, ali on je van konkurencije jer se Kejncu tamo baš i ne ide.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.