FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 21 jul 2015, 14:09

zagorski je napisao/la:
Head je napisao/la:Sto se lupaju stotinama hiljada eura, na kraju nece nikog prodati jer je Ibrakovic nesposoban za to.
Koliko god da je naša uprava sposobna u upravno-administrativnom,finansijskom i marketinškom djelu rada bojim se da sportski segment još uvijek nije ni blizu tog nivoa. To sam tvrdio od dolaska Tana,a tvrdim i sada. I ovo se da vrlo argumentovano elaborirati. Ne govorim ovo zbog rezultata protiv Lecha već je ovo inače moj stav. Nadam se da će to vremenom uvidjeti i oni koji to mogu riješiti i da će nam i taj aspekat djelovanja FKS podići se na veći nivo.
o tome bi se dalo dosta diskutovati ma da kad se uzme da smo u posljednje dvije sezone uzeli kup -prvenstvo igrali play off el ne moze se reci da smo bas neuspjesni ,ali slazem se da treba analizirati rad sportskog direktora i trenera u klubu tu sigurno ima mjesta za napredak

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 21 jul 2015, 14:12

slika
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 jul 2015, 14:12

Svi mi hocemo vise, i smatramo da neke stvari mogu bolje ali gledajte ovako.
2011. godina na rubu bankrota
2012. godina usvojen novi statut
2013. godina implementiran statut
2014. godina osvojen Kup i igrali u play offu Lige Evrope
2015. godina osvojena titula prvaka drzave.

Pet godina zaredom idemo prema gore, samo nastaviti.

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 21 jul 2015, 14:15

hoce li gojko ikad nauciti pricati pred kamerama :D ima covjek svoj sablon uvjek isto hahahah

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 jul 2015, 14:17

hilmo je napisao/la:Svi mi hocemo vise, i smatramo da neke stvari mogu bolje ali gledajte ovako.
2011. godina na rubu bankrota
2012. godina usvojen novi statut
2013. godina implementiran statut
2014. godina osvojen Kup i igrali u play offu Lige Evrope
2015. godina osvojena titula prvaka drzave.

Pet godina zaredom idemo prema gore, samo nastaviti.
2016.

slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 jul 2015, 14:18

:mrgreen: :mrgreen: :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jul 2015, 14:18

Zagor je napisao/la:Iskreno da se pitam, ja bi najrađe Grbavicu uzeo i "pogurao" komšije nego išao desetine kilometara dalje igrao "domaći" meč.
:puke:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 21 jul 2015, 14:18

Zip je napisao/la:Sada ste se nasli buniti kada ste izvalili neku paru za klub, smeta vam sto se igra u Travniku??

A kad sam ja i jos neki govorili da su previsoke cijene jos od predkraj prvenstva pa a narocito protiv Lecha, govorili ste da treba da se uclane ljudi.
Ljudi samo na svoju guzicu misle, a kunem se da vas pola nebi islo na Kosevo da gledate Drinu.

Kada ste mogli govoriti da se uclane ljudi zbog karte, onda i mi vama govorimo da se strpite jednu utakmicu.
Reko bi coek da ce AFH biti mali za sve navijace koji se bune zbog Travnika.
Fakat cemu ovolika rasprava i toliko nezadovoljstvo oko ove utakmice. Po broju postova reklo bi se najbitnija stvar sezone... Kad saberes i oduzmes sve argumente i cinjenice odluka da se igra u Travniku ipak ima vise smisla od svih drugih mogucih opcija. Milion % sam siguran da na Kosevu protiv Drine u PON ne bi bilo ni 3000 ljudi sve skupa a na stranu to siguran sam da ce se odradit neka vrsta kompenzacije za ovo; recimo popust svima koji imaju godisnju ove sezone prilikom kupovine godisnje karte za iducu sezonu, ili ce bit odigrana neka jaka prijateljska utakmica u medjusezoni za koju ce vazit ova godisnja. itd... Polako ba, strpljen spasen, i bez dizanja tenzija i price kako klubu nisu bitni navijaci itd... fakat besmisleno. Valjda zatisje pa se nema o cemu drugo prepucavat.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 21 jul 2015, 14:19

Navijačima FKS je najteže ugoditi.
SRETAN BROJ - 1725

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 jul 2015, 14:19

hapuc je napisao/la:slika
Stojcev i kretnja nazad? :lolno:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jul 2015, 14:19

Ove spomenute cifre su nerealne totalno, nema sanse da se prodaju pomenuti igraci za ove cifre. Puzi moze za 100k mozda, 400k ga majka platila ne bi. Stojceva nakon zadnjih godinu dana ne mozes prodati ni za 3 puta manje, a ne za pomenutih 600k eura. Za Velkoskog kad bi uzeli 500k eura mjera bi bila. Jedino Cimi vrijedi pomenute pare, jer je i mlad i kvalitetan.
Bahati, bahati Željkan!
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 21 jul 2015, 14:21

Možete li vi otvoriti info?
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 21 jul 2015, 14:22

joker90 je napisao/la:Ove spomenute cifre su nerealne totalno, nema sanse da se prodaju pomenuti igraci za ove cifre. Puzi moze za 100k mozda, 400k ga majka platila ne bi. Stojceva nakon zadnjih godinu dana ne mozes prodati ni za 3 puta manje, a ne za pomenutih 600k eura. Za Velkoskog kad bi uzeli 500k eura mjera bi bila. Jedino Cimi vrijedi pomenute pare, jer je i mlad i kvalitetan.
To ti je još jedna Sinanova ubleha potpomognuta njegovim novinarima poltronima koji lupaju gluposti samo da bi zaradili više na ime FKS.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 21 jul 2015, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 jul 2015, 14:28

joker90 je napisao/la:Ove spomenute cifre su nerealne totalno, nema sanse da se prodaju pomenuti igraci za ove cifre. Puzi moze za 100k mozda, 400k ga majka platila ne bi. Stojceva nakon zadnjih godinu dana ne mozes prodati ni za 3 puta manje, a ne za pomenutih 600k eura. Za Velkoskog kad bi uzeli 500k eura mjera bi bila. Jedino Cimi vrijedi pomenute pare, jer je i mlad i kvalitetan.
Ja se samo bojim da nam se ona floskula "nismo prinudjeni prodavati igrace" ne obije o glavu pa da nam svi odu dzaba.
Za Cimija treba prihvatiti prvu ponudu koja je preko miliona, jer ja nisam sekunde optimista da bi on produzio ugovor, a usao je u zadnju godinu, ako misli napraviti nesto u karijeri, a ako je zadovoljan igranja u PL onda moze.

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 21 jul 2015, 14:44

Zahirovic potpisao za neki klub u Izraelu, @ajax ne spominji ga vise.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 jul 2015, 14:47

Kada sam ja to spomenuo Zahirovica zadnji put ima bar mjesec dana ako ne i vise. A tek poslje dolaska Ikandea Zahirovic je totalno nepotreban i neznam dali ga je iko spomenuo poslje tog transfera ovdje.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2015, 14:57

Zip je napisao/la:Sada ste se nasli buniti kada ste izvalili neku paru za klub, smeta vam sto se igra u Travniku??

A kad sam ja i jos neki govorili da su previsoke cijene jos od predkraj prvenstva pa a narocito protiv Lecha, govorili ste da treba da se uclane ljudi.
Ljudi samo na svoju guzicu misle, a kunem se da vas pola nebi islo na Kosevo da gledate Drinu.

Kada ste mogli govoriti da se uclane ljudi zbog karte, onda i mi vama govorimo da se strpite jednu utakmicu.
Reko bi coek da ce AFH biti mali za sve navijace koji se bune zbog Travnika.
Generalizuješ, ne mislim samo na svoju guzicu, isto sam govorio da ljudi ne mogu platiti ulaznice za LP po cijenama koje su postavili. Ovdje se jasno radi o tom da ignorišu to, bahatost i ništa više.

Zašto niko nije rekao "Nažalost moramo igrati u Travniku zbog tog i tog, obzirom na to da smo najmasovniji klub po pitanju navijača, radimo na tome da nađemo rješenje za sve one koji su kupili sezonske", pa makar ništa ne u radili - ali ignorisanje ne mogu.
Samo Saraj'vo.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 21 jul 2015, 14:58

hilmo je napisao/la:I nek se zna!!!
;)
slika
:thumbup: :thumbup:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 jul 2015, 15:04

MortemHz je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Iskreno da se pitam, ja bi najrađe Grbavicu uzeo i "pogurao" komšije nego išao desetine kilometara dalje igrao "domaći" meč.
:puke:
Što šta je problem. tokom historije se događalo da su komšije igrale na Koševu kada se renovirala Grbavica, i obrnuto da smo mi igrali na Grbavici kada se renoviralo Koševo.. Govorim o tome da bi mnogo više raje došlo nego u Travniku.. Ne znam zbog čega povraćanje hahahaha uostalom neke smo lijepe pobjede odnijeli u zadnje vrijeme na Grbavici ;) , pa što da ne. Iskren da budem ne sviđa mi se ovaj potez uprave nikako.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 21 jul 2015, 15:11

Kolko je ljudi do sad uzelo sezonsku, a kolko ih je prodato prošle godine ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Pena, SamoDaKazeem i 35 gostiju.