uschtipak je napisao/la:Oj vrucine. Od drvenije do otoke pjehoke. :smajlikojiugibaodzedji:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
uschtipak je napisao/la:Oj vrucine. Od drvenije do otoke pjehoke. :smajlikojiugibaodzedji:
Otelo je napisao/la:Jos 4 dana
Ne brojimo istu stvarmessilla je napisao/la:Otelo je napisao/la:Jos 4 danajoš 14 dana.
legenda reala je napisao/la:uschtipak je napisao/la:Oj vrucine. Od drvenije do otoke pjehoke. :smajlikojiugibaodzedji:
đe bagrcavi da te odvuče
Nije tema namijenjena za postavljanje pjesama s YT, ali dok postavljaš Ekaterinu s Milanom, Bojanom i Magi u postavi onda ti se nema što prigovorit.Otelo je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Zar ti Firči nije omiljeni član EKVinsider je napisao/la:Nije tema namijenjena za postavljanje pjesama s YT, ali dok postavljaš Ekaterinu s Milanom, Bojanom i Magi u postavi onda ti se nema što prigovorit.
Ma nema najdraže, nemoguće je za neku reći najdraža, ali eto ja obožavam tu koju si postavio, Aut, Dum Dum, Oči boje meda, Prvi i posljednji dan, Radostan dan, Sinhro, Sedam dana, Srce, Krug, Ti si sav moj bol... I kako da izdvojim nekuOtelo je napisao/la:Ja na chatu nisam postavio losu pjesmu od kako sam dosao na forum![]()
Meni najdraza:
[youtube][/youtube]
insider je napisao/la:Virtual, ne, nipošto mada znam da si samo sarkastičan, ali zaboravih da napomenem i Srđana Todorovića.