Jooj ode mi žena (buduca) isto gore na fax u sarajevo, et, a mogli smo zajedno u Doboj. Al ima haman para, pa moze gore, a ja sirotinja.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Otelo, istina. Imam rodbine da možemo napuniti pola države, hvala Bogu.Bosniacum Lilium je napisao/la:Znam pola Stijene u Sarajevu, samo uspjesni ljudi
Casna, postena i uspjesna raja. Najcesce ih vidjam po dzamijama![]()
Izvini, nisam ovo ranije vidjela. Dobro ide, još ovoliko, ako Bog da.rio_Ferdy88 je napisao/la: Selam i tebi @Bado, kako sa Ramazanom
Ne brini se, pripazit cemo mi na njuBelminM23 je napisao/la:Otelo, pazi da ne puknes na tom faxu u sarajevu, da se kuci pjevajuci vratis.puno ti nesto zamaras se oko toga.
Jooj ode mi žena (buduca) isto gore na fax u sarajevo, et, a mogli smo zajedno u Doboj. Al ima haman para, pa moze gore, a ja sirotinja.
Pokusaj od "reperke" sa '****-stilom'.Belmin6 je napisao/la:Ko je to ?miki_92 je napisao/la:Mimi Mercedez![]()
![]()
Ja samo poznajem Mercedes Carreru.
Pazim se ja ali se ne brinem previse. Nadjem vremena za sveBelminM23 je napisao/la:Otelo, pazi da ne puknes na tom faxu u sarajevu, da se kuci pjevajuci vratis.puno ti nesto zamaras se oko toga.
Kawhi je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.