FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel to fakat njegov FB?
Gdje su ovo na bazenima, Ilidza?
Gdje su ovo na bazenima, Ilidza?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Jeste, nekakav Enosis Neon Paralimni iz Kipra.amypitar je napisao/la:Sta je sa Vukcevicem,jel pronasao klub.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- PitarBordo
- Kontakt:
Stvarno je bez veze što niko u ovim javnim istupima pred tekmu u Travniku ništa ne govori za navijače koji su već platili tu tekmu da gledaju... Pa red je yebem mu budet.
Samo Saraj'vo.
Pa ne bih igrao na Grbavici pa makar 3 boda izgubio...
Kukate svi, a pola vas nebi doslo na utakmicu protiv Drine da je na Kosevu, i to u 17h..
Ja sam se prvi pobunio protiv cijena(iako sam clan kluba) karata, svi su mi govorili.. Budi clan budi ovo.. A niko ne razmislja o punom stadionu, samo o lovi.. Al ajde proslo je..
Al nema potrebe sad yebavati upravi, sigurno da ima mnogo razloga zasto bas Travnik...
Nikad nas nisu zayebali, osim za ulaznice, pa nece valjda ni sada
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kukate svi, a pola vas nebi doslo na utakmicu protiv Drine da je na Kosevu, i to u 17h..
Ja sam se prvi pobunio protiv cijena(iako sam clan kluba) karata, svi su mi govorili.. Budi clan budi ovo.. A niko ne razmislja o punom stadionu, samo o lovi.. Al ajde proslo je..
Al nema potrebe sad yebavati upravi, sigurno da ima mnogo razloga zasto bas Travnik...
Nikad nas nisu zayebali, osim za ulaznice, pa nece valjda ni sada

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- PitarBordo
- Kontakt:
Meni bez veze što se prave englezi na to sve, niko i ne spominje ljude koji su oštećeni. Ne mora se ništa organizovati nit koji qurac, ali de kad već pričaš o toj tekmi i da će biti odigrana tamo spomeni i ljude koji su dali pare, a nemaju priliku je pogledati.
Toliko je barem korektno.
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:Meni bez veze što se prave englezi na to sve, niko i ne spominje ljude koji su oštećeni. Ne mora se ništa organizovati nit koji qurac, ali de kad već pričaš o toj tekmi i da će biti odigrana tamo spomeni i ljude koji su dali pare, a nemaju priliku je pogledati.
NIšta , nego kad prođemo Lech, protiv Basela imate džaba ulaz

U novi boj ...
-
- Kontakt:
Biće kompenzacija za Kup, šta imaju spominjati, eto nekad su nas zajebali pa sad moraju naglasiti, nije ovo vrijeme Blekića , naviknite se na to i opustitite se malo majka mu stara .. Mi smo ozbiljan klub, članovi su na prvom mjestu i nemate potrebe za brigu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Joooooooj ova dobra odlična.
Komšija jedan, čičica, čita Avaz, kaže , hoće struju poskupit, pa majku im kako će Željo tek sad platiti struju, oplakahhhh

Komšija jedan, čičica, čita Avaz, kaže , hoće struju poskupit, pa majku im kako će Željo tek sad platiti struju, oplakahhhh

U novi boj ...
- Evolution87
- Kontakt:
Od proslog petka do danas se uclanilo gotovo 1000 ljudi. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Kup je uračunat od starta u sezonsku.jurisicduska je napisao/la:Biće kompenzacija za Kup
Neću da se opustim materi rođenoj kad se pravi englez.
Samo je pravo iritantno ovo što pravi slijepo kao da ne postoji problem, mani me toga "nije ovo vrijeme ovog, onog" itd, ozbiljan smo klub bili uvijek - stoga gorespomenuto i jeste iritantno.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
hz033 je napisao/la:Joooooooj ova dobra odlična.
Komšija jedan, čičica, čita Avaz, kaže , hoće struju poskupit, pa majku im kako će Željo tek sad platiti struju, oplakahhhh![]()
![]()
![]()

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Ne bih ja rekao da je uračunat kup al eto... Mislim da na oficijelnoj piše za utakmice bhtelekom premijer lige.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Meni vala ona teta u članstvu kazala da vrijedi i za domaće Kup utakmice i to prije ove zbrke sa Drinom...jurisicduska je napisao/la:Ne bih ja rekao da je uračunat kup al eto... Mislim da na oficijelnoj piše za utakmice bhtelekom premijer lige.
Samo Saraj'vo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sve u svemu jeb.em mater onom ko je donio odluku o mjestu igranja utakmice a pritom se nije udostojio ni izvinuti ljudima niti pomisliti da organizuje prevoz ili neku drugu beneficiju za ljude koji su lijepu svotu novca dali unaprijed za svih 15 domaćih utakmica FK Sarajevo uključujuči i ovu.
1946
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Mi cemo ove sezone primiti manje od 15 golova!!
Odkud ti to ? Kad ce bit refreshan broj na fcsarajevo.ba ?Evolution87 je napisao/la:Od proslog petka do danas se uclanilo gotovo 1000 ljudi.
Uracunat je i kup..jurisicduska je napisao/la:Ne bih ja rekao da je uračunat kup al eto... Mislim da na oficijelnoj piše za utakmice bhtelekom premijer lige.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce da je fulio nulu,nemoguce je ovohifans je napisao/la:Odkud ti to ? Kad ce bit refreshan broj na fcsarajevo.ba ?Evolution87 je napisao/la:Od proslog petka do danas se uclanilo gotovo 1000 ljudi.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
citam na nekoj fb stranici, cini mi se Liga Prvaka, navodna izjava Amidze u kojoj kaze - Vincent Tan:"Od Sarajeva ćemo napraviti ekipu koja će se u državnim natjecanjima zagrijavat pred Europske utakmice , za 2-3 godine bit ćemo nedodirljivi na području jugoistočne europe!"
- pa me zanima je li neko slucajno negdje procitao ovakvu izjavu negdje, mislim na portal neki ?!
- pa me zanima je li neko slucajno negdje procitao ovakvu izjavu negdje, mislim na portal neki ?!
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, atomskaNavika, boki86, bosnas_, broj6, brojjedan, Fudo, mosarajvosa83, OsmanhodzicBuco, Proximic, Samozdravlje, tajsamja i 179 gostiju.