FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TETRAPAK
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TETRAPAK » 20 jul 2015, 17:01

I meni je sranje sto moramo u Travnik, ali da li je Otoka i dobila licencu za ligu. Koliko sam upratio i oni ce na AFH igrati?

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 jul 2015, 17:03

Kompezaciju će morati uraditi za sve koji imaju godišnju kartu. Moraju uraditi kompezaciju kroz neku od kup utakmica.
SRETAN BROJ - 1725

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jul 2015, 17:03

BitiSrcemVezan je napisao/la:slika

Kakvi debili, ne sviđaju im se teren na Otoci i ne sviđa im se Grbavica a poseri navijače, ogulit' ćemo ih opet prvom prilikom. Trebali ste stavit godišnje 200 KM, protiv Lecha ste trebali stavit 15-20-30 karte a protiv lištice i Zrinjskog 10-15-20. I onda nam opet šuknite prvom prilikom. I još da se sjete da upute neko izvinjenje navijačima, najave neku kompenzaciju, da ne pričam o onome što bi bilo realno da su navijačima sa godišnjim obezbjedili bus... Kur.ac :evil:
Znaci mi sto smo kupili godisnju i unaprijed platili utakmicu sa Drinom ga poglabasmo, hajde fino.. Samo jos sad nek ne bude ni prenosa nigdje i potpun qrac u dupe.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2015, 17:06

kupus army je napisao/la:MOzel se ocekivati bar 200 nasih u Poznanu ?
Vise vjerovatno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 jul 2015, 17:14

Sta je sa Vukcevicem,jel pronasao klub. :?:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 20 jul 2015, 17:20

joker90 je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:slika

Kakvi debili, ne sviđaju im se teren na Otoci i ne sviđa im se Grbavica a poseri navijače, ogulit' ćemo ih opet prvom prilikom. Trebali ste stavit godišnje 200 KM, protiv Lecha ste trebali stavit 15-20-30 karte a protiv lištice i Zrinjskog 10-15-20. I onda nam opet šuknite prvom prilikom. I još da se sjete da upute neko izvinjenje navijačima, najave neku kompenzaciju, da ne pričam o onome što bi bilo realno da su navijačima sa godišnjim obezbjedili bus... Kur.ac :evil:
Znaci mi sto smo kupili godisnju i unaprijed platili utakmicu sa Drinom ga poglabasmo, hajde fino.. Samo jos sad nek ne bude ni prenosa nigdje i potpun qrac u dupe.
I ako bude prijenosa bit će na onoj usranoj mojatv, umjesto da klub to malo organizuje na onoj bordotv pa i kroz naplatu (npr. 5-10 KM zavisno od tekme) pa da svi mogu gledati FKS u gostima! :facepalm:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 jul 2015, 17:28

Plakalo je manja rupa od starca.

Ostri je mogo bolje intervenisat, al nije jedini krivac za golove sto smo primili. Al njegova nervoza kad mu se lehovci uvuku u 16 terac (guranje igraca sa dvije ruke i nemoze da ga makne cm, boksovanje, ima pogled ko bandovic itd sve su to stvari koje su dokaz da on nije ni do kurca delacu odnosno tesko nama sa bandovicom 2. Odraz kad je bio offsaid kad je onaj bik opuca preko gola ostri jedva iz dva pokusaja oskoci od zemlje 1.5 cm.

Koliko got je stepanov i barba iskusni oni gube na pouzdanju kad imas golmana koji boksuje loptu kad mu ide sa strane u visini kuka. Uvjeren sam da u trcoj bundes ligi ima golmana koji su bolji od ostrog za 70%. A skoro iste pare.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 20 jul 2015, 17:32

joker90 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
badboy je napisao/la:Ne bi bilo lose pokupit "amidzica" ako je istina da Susic raskida ugovor sa Hajdukom. Bez obzira na sve, nije on uopste los igrac koliko ga raja generalno ne voli iz nekih drugih razloga, a mlad je i jos ima prostora za napredak - eventulano neki dobar transfer..
Tino bi nam sigurno dobro dosao. Samo sto ne vjerujem da ga mi mozemo finansijski ispostovati,a i Hajduk ga nece pustiti bez odstete.
Cimirot i Radovac su sa njega izmislili fudbal. Da mu Safet nije amidza igrao bi sa nama na male po terminima.
Da ne pretjerujes mozda malo? Volimo mi svi i Cimirota i Radovca ali nazalost nisu oni bas tu gdje ih vecina nas trpa. Nije Tino ni sekunde losiji od obojice a ja mislim da je ipak za klasu bolji - i fizicki i tehnicki jaci. Na kraju uzmi broj utakmica koje je odigrao u Hajduku (ipak je to jaca liga bar za dva koplja od nase) i njegovu statistiku i uporedi s Cimijem/Radovcem - brojke ne lazu. Inace Tino moze igrat i 10-ku lako...
To oko amidze Safeta i jeste problem zbog kojeg ga raja uglavnom smatra dosta losijim igracem nego sto zaista jeste. Da igra ko Messi imao bi probleme kakve ima zbog toga ko je i ciji je... Njegova vrijednost na trzistu je ko Cimi, Radovac, Benko, Krste i Dulja zajedno - nije to tek tako. Nazalost mi za njega nemamo lovu tako da je ta prica vjerovatno bezveze a kad bi se to nekim slucajem moglo odradit to bi bio fantastican potez.... To je igrac koji sledecim transferom donosi milione o kojim pricamo..

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 20 jul 2015, 17:34

Nurkovic ako dodje to ce biti sramota za klub. Prosle sezone u Zenici na debiju Delaca kada je primio onaj smijesno gol ovaj debil Nurkovic je sjedio pored mene na zapadu. Psovao je svakom igracu ponajvise Puzigaci jer su se zakacili nesto ranije na nekoj utakmici. Takve je psovke upucivao da sam se morao okrenuti i tek tada vidjeh da je on. Od tog dana na kosevu od mene ima porciju sa tribina.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jul 2015, 17:38

badboy je napisao/la: Da ne pretjerujes mozda malo? Volimo mi svi i Cimirota i Radovca ali nazalost nisu oni bas tu gdje ih vecina nas trpa. Nije Tino ni sekunde losiji od obojice a ja mislim da je ipak za klasu bolji - i fizicki i tehnicki jaci. Na kraju uzmi broj utakmica koje je odigrao u Hajduku (ipak je to jaca liga bar za dva koplja od nase) i njegovu statistiku i uporedi s Cimijem/Radovcem - brojke ne lazu. Inace Tino moze igrat i 10-ku lako...
To oko amidze Safeta i jeste problem zbog kojeg ga raja uglavnom smatra dosta losijim igracem nego sto zaista jeste. Da igra ko Messi imao bi probleme kakve ima zbog toga ko je i ciji je... Njegova vrijednost na trzistu je ko Cimi, Radovac, Benko, Krste i Dulja zajedno - nije to tek tako. Nazalost mi za njega nemamo lovu tako da je ta prica vjerovatno bezveze a kad bi se to nekim slucajem moglo odradit to bi bio fantastican potez.... To je igrac koji sledecim transferom donosi milione o kojim pricamo..
Da je Cimirotu amidza Safet i da ga je gurao u prvu postavu repke kao Tinu i da Gojko ima medijsku masineriju iza sebe koja je od Tine napravila nekog igraca, Gojko bi do sada igrao u Bundesligi, a ovog tjeraju iz Hajduka gdje je klupa.
Bahati, bahati Željkan!
1946

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 20 jul 2015, 17:42

Ako je u suboru utakmica ja zbog posla ne mogu stici, a u nedjjelju sam bez auta tako da vrlo vjerovatno ptopustim utakmicu.
Slazem se sa svima koji su nezadovoljni szo nismo blize. Slazem se i sa onima koji su se pitali szo se ne igra urakmica na grbavici. Znam nase navijace koji su na istoku svaku utakmicu, kupuju godisnje i to porodicno a nikako nemaju auto. I vjetujem da bi njima bilo draze da jr na grbavici a ne u travniku.
Ostaje za nadati se da ce obezbjediti prijenos za one koji zbog promjene mjesta ne budu mohli otici.

@1946(rimski) :D ne branim ja Oštrog ono sto zelim da kazem jeste da je kod oba gola odbrana pukla a tad zavisi od srece da li ce golman odbranit. Kad odbrana pukne postavljanje golmana pada u vodu i ostaje kao i na penalu ako skine skine.
Poslije tekme sam sa jaranom pricao i konstatovao da je ostri linijski golman i samo pa niega krivio al sam malo povukao rucnu isto kao i za Puzija. Nisu golovi bili samo njihove krivice.
Ostri ce aBd da nas odvede u trece pretkolo ako nas izofira izvinem ti se :)
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 jul 2015, 17:45

ShofaII je napisao/la:Ako je u suboru utakmica ja zbog posla ne mogu stici, a u nedjjelju sam bez auta tako da vrlo vjerovatno ptopustim utakmicu.
Slazem se sa svima koji su nezadovoljni szo nismo blize. Slazem se i sa onima koji su se pitali szo se ne igra urakmica na grbavici. Znam nase navijace koji su na istoku svaku utakmicu, kupuju godisnje i to porodicno a nikako nemaju auto. I vjetujem da bi njima bilo draze da jr na grbavici a ne u travniku.
Ostaje za nadati se da ce obezbjediti prijenos za one koji zbog promjene mjesta ne budu mohli otici.

@1946(rimski) :D ne branim ja Oštrog ono sto zelim da kazem jeste da je kod oba gola odbrana pukla a tad zavisi od srece da li ce golman odbranit. Kad odbrana pukne postavljanje golmana pada u vodu i ostaje kao i na penalu ako skine skine.
Poslije tekme sam sa jaranom pricao i konstatovao da je ostri linijski golman i samo pa niega krivio al sam malo povukao rucnu isto kao i za Puzija. Nisu golovi bili samo njihove krivice.
Ostri ce aBd da nas odvede u trece pretkolo ako nas izofira izvinem ti se :)
Takav sam. Možda me i znaš :mrgreen:

Kad vidim u ovom članku da Ibraković kaže da nisu željeli da pomjeraju utakmicu niti su htjeli da igraju na Grb ili Otoci tek mi dođe muka. Znači da su htjeli, mogli su obezbjediti da se utakmica igra ovde.
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 jul 2015, 17:52

Valjda ce klub naci neko rjesenje i obezbijediti neki prevoz za one koji imaju sezonsku kartu, bar bi red bio.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 20 jul 2015, 17:53

Pa nije valda Safet za njega i golove zabijo' i asistencije dijelio po HNL-u :). Osim toga to minuta sto je odigrao u reprezentaciji ruku na srce, bilo je sasvim korektno, zar ne... Na momka se digla nevidjena hajka i negativna kampanja od onog momenta kad je dobio poziv a sve to bez pravih objektivnih fudbalskih razloga i neke bar povrsne analize njegove igre na terenu i ucinka. I to sto je u Hajduku sklonjen na klupu ima veze sa svim tim a nikako sa fudbalom i njegovim kvalitetom. On im je najbolji igrac i bez njega nemaju ni glavu ni rep... Imaju i Gojko i Samir nevidjenu medijsku podrsku, PR, i valjda vidis da ih klub gura i exponira svim silama - u interesu nam je da zaradimo, al nije samo to, treba malo vise na terenu pokazati....

Zivi bili pa vidjeli, gdje ce ko zavrsit i kakav ce transfer napravit. Da me pogresno ne shvatis ni sekunde ne podcjenjujem nase, i naravno da bi volio da se prevarim i da obojica naprave vrhunske karijere. Ja samo stvari gledam i procjenjujem realno na osnovu trenutnih cinjenica...

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 20 jul 2015, 18:00

e chuj nurka?ha ha ha izgleda da chivchija ide dalje,sluchajno saznadoh dejinu platu u iranu,150 milja larasha po sezoni,iznos koji nurka i tupi nisu nikad ni u filmovima vidjeli

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 20 jul 2015, 18:16

ma ljudi i nasi su shvatili da tesko prolazimo leha,a za nasu ligu nurka i ostrak su sasvim solidna resenja trebamo biti iskreni mada sam vise volio adija da su vratili ali i ovako nasu ekipu nebi trebao da izvlaci golman.
Samo Sarajevo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 jul 2015, 18:22

E cuj nadimka Ostrakovicu. Tupi. :rol: :urnebes: :bow:
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 jul 2015, 18:27

Za ovu ligu smo svemirski brod.
Za Evropu smo jos smijesni.Sa pojacanjima tipa Stepanov,Barbaric ocekujem da ove god.uzmemo duplu bez puno muke.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 jul 2015, 18:28

Nemojte bratu zaboraviti kakav stream za mobitel postaviti, naravno ako bude. Citava CG ce da gori ako prodjemo. :bih: :bih:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 jul 2015, 18:30

slika

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Dave, JuricaSpindl, N3R3D, napoleon72 i 87 gostiju.