Roma-Bayern 1
Ajax-Real 2
Partizan-Shaktar 2
Šta mislite koja je prolaznost ovog ? Da uplatim na cenku ili ne ?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja sam na markicu to stavioOTNYS_YNWA je napisao/la:Ja mislim da će ovaj Marseille dobiti Spartu, 2.55 kvota.![]()
Roma-Bayern 1
Ajax-Real 2
Partizan-Shaktar 2
Šta mislite koja je prolaznost ovog ? Da uplatim na cenku ili ne ?
Ja mislim da bi trebali proći definitivno.SPY je napisao/la:Raja kontao sam cenera uplatit na Real, Milan i Šahtara..
Šta mislite o tome?
Real i Sahtor su ti zajebani,realu je dovoljan i bod da prodje,pa se lako moze desiti da mu ajax uzme bod,a Sahtor verovatno prolazi kao drugi,a jos su ovi partizanovci naloze,pa bi mogli da izvuku nereseno!SPY je napisao/la:Raja kontao sam cenera uplatit na Real, Milan i Šahtara..
Šta mislite o tome?
dasamson je napisao/la:Jedno kratko pitanje:). U ponudi stoji: prva ekipa da gol/drzga ekipa da gol. Da li se to mozda odnosi na domaci/gost da gol? Hvala
Evo koji su igrači u protokolu za meč:jacky09 je napisao/la:Neznam dali igrati na Real. Ozljeđeni su Garay, Gago i Kaka, a sigurno neće igrati u punom sastavu jer je u ponedjeljak utakmica sa Barcelonom. Čitao sam da neće igrati Higuain, Carvalho i Kheidira..
Pa kaka ne igra ima pola godine, a Gago i Garay i ako su bili zdravi sjedili su na klupi. Malo glupo ti je to, al et...jacky09 je napisao/la:Neznam dali igrati na Real. Ozljeđeni su Garay, Gago i Kaka, a sigurno neće igrati u punom sastavu jer je u ponedjeljak utakmica sa Barcelonom. Čitao sam da neće igrati Higuain, Carvalho i Kheidira..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.