Mogao bi biti Seferovic 2. Mislim prirodno je da zaigra za.......Ajduk.
Ha ja malo sale nije nikome stetilo.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Fulham Photos @FulhamPhotos 31 Min.
Muamer Tankovic impressed on his first start for the club
Christian @dunnearunner 2 Std.
However, I was impressed with Maumer Tankovic, who showed the most attacking intent. Kasami showed glimpses.
K-Sims @KennySimoneau 2 Std.
How we didn't get a victory over a lower division side who were down a man pretty much a full half is beyond me But Tankovic was impressive.
We Are Fulham @lawes_t 3 Std.
Tankovic was brilliant, his shooting needs working, but apart from that.
MJG @1966MJG 3 Std.
@HarryFremantle He's one of the bigger U21's as well. Tankovic was the star today
Tom Webb @TW_1723 3 Std.
Tankovic was a big positive for me today. Nice touches and looked for the ball, genuine number 10 #futurefulham
Pusti te izjave kad menadžeri te uzmu pod svoje i pođu obećavat kule i gradove mlad dečko se brzo slomi.Goalgetter je napisao/la:Tankovic nakon onog Hattricka protiv U19 Repke BiH:
“My beloved homeland, I am just doing my job. #BosnienMyLove I tried not to celebrate.”
jedina nada je da Begic zasuce rukave inace cemo izvisiti kao i obicno! Susic stalno ponavlja kako je posao selektora dosadan,penzionerski,jer tokom godine ima svega 5-6 okupljanja itd,a nije ni svjestan da ako hoce raditi imao bi pune ruke posla,putovao bi po Evropi i hvatao nase igrace bh korjena koji igraju u najjacim ligama,a ima ih dosta...ne mogu vjerovati da nam se iste greske stalno ponavljaju,ni Kolasinca,ni Hajrovica,pa ni Begovica(da ga Ciro nije pozvao) izgubili bi da nije bilo pritiska javnosti. Selektor vjerovatno za ove igrace nikad nije ni cuo,sto je zalosno,al zato nek je cuo za Kvrzica,Vrsajevica,Zahirovica,Sunjica,Vranjesa,Sesara i Svraku!!Bosanski zmaj je napisao/la:BEGICU, STA RADIS COVJECE ???
IDI U ENLESKU (Tankovic),BELGIJU (Arslanagic, Milosevic),SVICARSKU (Salatic), HOLANDIJU (Gudelj), KAO STO SI ISAO I U NJEMACKU (Kolasinac).Ako smo svi digli ruke od Papeta, nemoj i ti zakazati.
Seferovic stajl.Sva sreca pa u Volvo repci konkurencija u napadu zayebanija od Milke repke.Goalgetter je napisao/la:Tankovic nakon onog Hattricka protiv U19 Repke BiH:
“My beloved homeland, I am just doing my job. #BosnienMyLove I tried not to celebrate.”
Nadimak mu je Kockasti komsija iz Gorazda sto pitas?legenda reala je napisao/la:Sad nema sumnje da će igrati za nas, svi potencijalni s kojima se hare sprda po pravilu zaigraju za nas![]()
![]()
jbt samo Seferoviću nisi ništa smislio i on nas je i zajebode i ovome kakav nadimak