Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Principatus » 26 jan 2014, 17:52

Sad prpa zbog Tankovica ha? :mrgreen:

Mogao bi biti Seferovic 2. Mislim prirodno je da zaigra za.......Ajduk.
Ha ja malo sale nije nikome stetilo. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jan 2014, 18:02

Koga briga za Tankovica, kako ide sa Tinki-Winky Susicem?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 26 jan 2014, 18:05

Mediji snose dio krivice, treba zesze kritikovati savez i selektora zbog njihovog nerada po pitanju angazovanja potencijalnih reprezentativaca (Arslanagic,Tankovic,Gudelj,Salatic,Besic,Prcic,...).Mediji su prvo presutili ove pripreme za SP u Hrasnici, presucuju ili gotovo stihijski pisu o potencijalnim reprezentativcima, a sve radi nekog mira u kuci, ne zeleci da narusavaju atmosferu u savezu.Upravo bi nas to moglo kostati, gubitka velikog broja odlicnih igraca.Da mediji napave snazan pritisak na savez, ne bi se oni ovako ponasali.
Dovoljana je primjer kada su novinari pitali koordiantora saveza Murata Jahu za golmana Bayerna Raifa Husica, on je rekao da nikada nije cuo za njega, ali ga je savez nakon toga kontaktirao i dobio je nas pasos,jos se ceka zeleno svjetlo FIFE.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 26 jan 2014, 18:59

Ma ovo je vise sramota za dva ciklusa dobili smo samo Kolašinca i Hajrovića,a kad vec sve bude gotovo oni iz saveza i selektor ce reci za medije zvali smo igrace ali normalno je da igraju za druge zemlje..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 jan 2014, 19:10

slika
Fulham Photos ‏@FulhamPhotos 31 Min.
Muamer Tankovic impressed on his first start for the club
Christian ‏@dunnearunner 2 Std.
However, I was impressed with Maumer Tankovic, who showed the most attacking intent. Kasami showed glimpses.
K-Sims ‏@KennySimoneau 2 Std.
How we didn't get a victory over a lower division side who were down a man pretty much a full half is beyond me But Tankovic was impressive.
We Are Fulham ‏@lawes_t 3 Std.
Tankovic was brilliant, his shooting needs working, but apart from that.
MJG ‏@1966MJG 3 Std.
@HarryFremantle He's one of the bigger U21's as well. Tankovic was the star today
Tom Webb ‏@TW_1723 3 Std.
Tankovic was a big positive for me today. Nice touches and looked for the ball, genuine number 10 #futurefulham

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 26 jan 2014, 19:22

BEGICU, STA RADIS COVJECE ???
IDI U ENLESKU (Tankovic),BELGIJU (Arslanagic, Milosevic),SVICARSKU (Salatic), HOLANDIJU (Gudelj), KAO STO SI ISAO I U NJEMACKU (Kolasinac).Ako smo svi digli ruke od Papeta, nemoj i ti zakazati.
slika

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 26 jan 2014, 19:26

Arslanagica i Tankovica treba pod hitno zvati! Veliki veliki pontecijal!!!!
G BUSSA BUSS

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jan 2014, 19:30

Neka vas skauti, odmorite malo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 26 jan 2014, 19:35

Ma kakvi mediji bolan oni pišu šta paše savezu jer treba se ukrcat u avion za Brazil.
VEĆ HAJDEMO SVI NA ADRESU SAVEZA POSLATI PO NEKOLIKO E-MAILOVA PA NE BILI SE NEKO SJETIO ODGOVORITI ŠTA SE RADI I RADILI SE IŠTA OKO OVIH IGRAČA.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 jan 2014, 19:36

Tankovic nakon onog Hattricka protiv U19 Repke BiH:

slika

“My beloved homeland, I am just doing my job. #BosnienMyLove I tried not to celebrate.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jan 2014, 19:41

Da na kraju ne bude kao Zlatan "Ja zelim zivit i umrijet u Svedskoj".

[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 26 jan 2014, 19:46

Goalgetter je napisao/la:Tankovic nakon onog Hattricka protiv U19 Repke BiH:

slika

“My beloved homeland, I am just doing my job. #BosnienMyLove I tried not to celebrate.”
Pusti te izjave kad menadžeri te uzmu pod svoje i pođu obećavat kule i gradove mlad dečko se brzo slomi.
Malo njih ima kao Pjanić da čeka cijelu vječnost na pasoš SVOJE zemlje.Već odmah momka zvati i reći mu da ozbiljno se računa na njega.Obećati ono što Šveđani ne mogu a to je Brazil,samo to može njega ubijediti da se misli ozbiljno ništa drugo.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 26 jan 2014, 19:51

Treba sastaviti jedno cirkularno pismo,koje bi svi redom slali na sve moguce mailove u NS BiH.Vrijeme prolazi, a mi samo posmatramo kako gubimo talente sirom Evrope, pri tome ne pokusavamo sprijeciti nerad ljudi u savezu.

Slika i prilika nerada u savezu je bio i slucaj Hajrovic.

Prava istina

Roditelje i sinove boli što se svašta piše, a malo je ko želio čuti pravu istinu...

- Prava je istina da niko iz NS BiH nije imao pristup kao, recimo Wenger ili Hitzfeld. Mi smo prošli švicarske selekcije, ovdje smo se potvrdili, ali smo i čekali poziv iz NS BiH. Nažalost, jedino smo iz medija smo mogli vidjeti da se selektor BiH zanima za nas. Gledao je Izeta kada je naša reprezentacija igrala sa Brazilom u Sent Galenu. I to je sve – pričaju braća Hajrović.

Ni njihovi roditelji, a ni Izet i Sead ne znaju put kako se administrativno rješava "transfer" iz jedne reprezentacije u drugu.

- Mislim da je red da neko iz NS BiH nazove nas ili sinove da objasni, a ne da nas optužuju, bez ikakvog kontakta. Ne mogu to Sead i Izet rješavati. Ne znam ima li više smisla objašnjavati koliko je svima nama stalo da nam djeca igraju za BiH. Nisu oni bez kluba, ne traže preko reprezentacije put do afirmacije ili reklamu. Ako Wenger ili Hitzfeld pokazuju toliko poštovanja, ako su ljudi u švicarskom Savezu vrlo korektni, ne znam zašto neko iz NS BiH nije mogao doći do nas, porazgovarati, a ne da preko medija izjavljuju nešto što ne odgovara istini - kažu roditelji Izeta i Seada Hajrovića.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 jan 2014, 20:03

Bosanski zmaj je napisao/la:BEGICU, STA RADIS COVJECE ???
IDI U ENLESKU (Tankovic),BELGIJU (Arslanagic, Milosevic),SVICARSKU (Salatic), HOLANDIJU (Gudelj), KAO STO SI ISAO I U NJEMACKU (Kolasinac).Ako smo svi digli ruke od Papeta, nemoj i ti zakazati.
slika
jedina nada je da Begic zasuce rukave inace cemo izvisiti kao i obicno! Susic stalno ponavlja kako je posao selektora dosadan,penzionerski,jer tokom godine ima svega 5-6 okupljanja itd,a nije ni svjestan da ako hoce raditi imao bi pune ruke posla,putovao bi po Evropi i hvatao nase igrace bh korjena koji igraju u najjacim ligama,a ima ih dosta...ne mogu vjerovati da nam se iste greske stalno ponavljaju,ni Kolasinca,ni Hajrovica,pa ni Begovica(da ga Ciro nije pozvao) izgubili bi da nije bilo pritiska javnosti. Selektor vjerovatno za ove igrace nikad nije ni cuo,sto je zalosno,al zato nek je cuo za Kvrzica,Vrsajevica,Zahirovica,Sunjica,Vranjesa,Sesara i Svraku!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 jan 2014, 20:28

Zar ne rece ovaj Tankovic neki dan u intervjuu za svedske medije da su ga nasi kontaktirali vise puta, da mu pricaju redovno sa roditeljima, ali da je odbio nasu U-21? Zato popustite malo sa tim histericnim postovima i smanjite pljuvanje po ljudima koji dobro rade svoj posao.

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 26 jan 2014, 21:05

ja isto vjerujem da su ljudi iz saveza u kontaktu sa potencijalnim reprezentativcima, samo sto to ne daju u javnost, a i potencijalni igraci i nisu bas 100% zagrijani za nas, mi im dodjemo ko neka rezervna opcija, bez obzira kako to za nas bolno zvucalo.. I sam sam na zapadu i znam kako ta raja koja je rodjena ili sa 2-3 godine dosla tu razmislja, vecina njih nema to sto imamo mi koji smo rasli i zivjeli u Bosni, tek kad bi dosli na par okupljanja onda bi to bila druga prica, geni bi proradili.. Moje misljenje je da bi se trebali po hitnom postupku rijesit pitanje i Tankovica i Arslanagica jer momci vec sada mogu da budu u uzem krugu kandidata za A-reprezentaciju...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2014, 21:43

Goalgetter je napisao/la:Tankovic nakon onog Hattricka protiv U19 Repke BiH:

slika

Seferovic stajl.Sva sreca pa u Volvo repci konkurencija u napadu zayebanija od Milke repke.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jan 2014, 21:47

Sad nema sumnje da će igrati za nas, svi potencijalni s kojima se hare sprda po pravilu zaigraju za nas :mrgreen: :mrgreen:

jbt samo Seferoviću nisi ništa smislio i on nas je i zajebo :mrgreen: de i ovome kakav nadimak :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2014, 21:53

legenda reala je napisao/la:Sad nema sumnje da će igrati za nas, svi potencijalni s kojima se hare sprda po pravilu zaigraju za nas :mrgreen: :mrgreen:

jbt samo Seferoviću nisi ništa smislio i on nas je i zajebo :mrgreen: de i ovome kakav nadimak :lol:
Nadimak mu je Kockasti komsija iz Gorazda sto pitas?
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 jan 2014, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Chony533, hurem, kakarut, Mostarska i 37 gostiju.