FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Vi ste na 75 milki funta, Levy na 90, sredina je 82,5 tj. 96,5 milki ojra. Znači dogovor nije daleko, treba još malo pregovarati.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Većinom se slažemo. Meni Laimer igra solidno i to je to, ništa više od toga. Mi ne trebamo igrače koji igraju solidno, takvih imamo i previše. Bayernu bi prioritet trebao biti puno bolji igrač od Laimera i sličnih.Elber111 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 13:03Neznam sta vi mislite,ali igra i kretanje igrača,bukvalno je identična proslosezonskoj i nevidim nikakvu promjenu u bilo čemu od strane Tuchela.Krecemo od golmana kruzimo okolo i onda pokusaj Kimicha ili nekoga da prebaci odbranu ili eventualno sut Kimicha.
Svatam da su pripreme i sve ali utakmice prave pocinju za tri sedmice a kod nas se realno nevidim nikakav napredak.
Tel daleko najopasniji igrač,i mislim da mora ostati i netreba ni razmišljati o tome da se uključi u deal sa Kejnom,ili kakvoj posudbi.
Volio bih da je otisao ili Ganabry ili Sane jer zaista treba nam malo osvježenja u toj navali jer bukvalno su im kretnje i sve apsolutno preslikane od predhodnik sezona.
Ganabry jednostavno nije klasični winger vise je neki napadač koji se ubacuje sa strane,sane jednostavno nije na nivou.
Cinjenica je da ovoj ekipi zaista treba ovaj reset i par promjena koje bi i ostale probudile.
Chiesa bi bio super stvar,kao i taj zadnji vezni pa da nesto napokon vidimo drugačije.
Ostalo je jos premalo vremena da bi se sve to uradilo po meni ali realno za sada meni ovo izgleda preslikano od prosle sezone i nevidim neki napredak.
Opet pripreme su jos uvjek i mozda u sezonu udjemo mnogo bolje ali da ima napredak ikakav ja ga nevidim.
Pozitivne Stvari su Tel koji bi mogao da bude nas budući Mbape,i Laimer koji bas solidno igra.
Realno fali taj napadač koji ce iskoristiti i te poluprilike pa onda bi vjerovatno i igra bila bolja i laksa.
Vidovic izgleda put Dinama,meni je zao sto nam talenti odlaze bez prave prilike nadam se da ce imati klauzulu o povratku jer ne bih da zalimo za njim.
Ovo oko golmana i ako zaista damo toliki novac z arezervu meni djeluje kao da s Nouerom nije sve bas bajno i da nam treba bolja rezerva jer ocigledno se sumnja u njegovo ili zdravlje ili mogućnost povratka u staru formu.
Shvaćam ja da Laimeru treba vremena da se uklopi ali po meni to nije igrač koji će donijeti kvalitetu više. Mi trebamo ekstra klase u sredini terena a Laimer to nije.
Možda bi se Laimer bolje uklopio u 4-3-3 kao 8-ca, gdje će u sredini imati iza sebe jednog zadnjeg veznog a da on ima slobodu prema naprijed i radi presing. Međutim, ne vidim smisao da on to igra čak i u toj formaciji jer jednostavno nema tu kvalitetu za tu poziciju. Ok, kao rezerva može proći ali kažem, takvih rezerva imamo i previše.
Polako za Tela i usporedbe sa Mbapeom. Kakav god cirkus Mbape radi, čovjek je jednostavno čudo od igrača. Kod Tela zasad ne vidim tu ekstra brzinu koju ima Mbape.
No slažemo se apsolutno da Tel ima potencijal da bude vrhunski igrač.
Za ostalo se slažemo, ne vidim nikakv napredak u igri a za očekivati jeste apsolutno da bi se nešto do danas moralo već vidjeti. Ista igra kao i pod Nagelsmanom.
Nadam se boljem nogometu ubrzo i kao što kažeš nekom resetu sa novim igračima i odlascima ovih trenutnih ( Mane, Sommer, Goretzka ). Žao mi je da ne žele prodati Upamecana i Sanea jer sa takvim igračima mi ne možemo naprijed.
Sto se Laimera zove,nemislim ja da je on neko kapitalno pojacanje,ali igra solidno,i velika je radilica ocigledno na terenu,mi u zadnje vrijeme imamo previše igrača koji igraju na staru slavu i fali nam igrača koji ce ginuti za ovaj dres,i u tom smislu smatram da je ok igrač i da može pomoći u sezoni,a ja realno ocekujem i da dodje ta šestica i da ćemo igrati tu formaciju 4-3-3.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑30 jul 2023, 10:53Većinom se slažemo. Meni Laimer igra solidno i to je to, ništa više od toga. Mi ne trebamo igrače koji igraju solidno, takvih imamo i previše. Bayernu bi prioritet trebao biti puno bolji igrač od Laimera i sličnih.Elber111 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 13:03Neznam sta vi mislite,ali igra i kretanje igrača,bukvalno je identična proslosezonskoj i nevidim nikakvu promjenu u bilo čemu od strane Tuchela.Krecemo od golmana kruzimo okolo i onda pokusaj Kimicha ili nekoga da prebaci odbranu ili eventualno sut Kimicha.
Svatam da su pripreme i sve ali utakmice prave pocinju za tri sedmice a kod nas se realno nevidim nikakav napredak.
Tel daleko najopasniji igrač,i mislim da mora ostati i netreba ni razmišljati o tome da se uključi u deal sa Kejnom,ili kakvoj posudbi.
Volio bih da je otisao ili Ganabry ili Sane jer zaista treba nam malo osvježenja u toj navali jer bukvalno su im kretnje i sve apsolutno preslikane od predhodnik sezona.
Ganabry jednostavno nije klasični winger vise je neki napadač koji se ubacuje sa strane,sane jednostavno nije na nivou.
Cinjenica je da ovoj ekipi zaista treba ovaj reset i par promjena koje bi i ostale probudile.
Chiesa bi bio super stvar,kao i taj zadnji vezni pa da nesto napokon vidimo drugačije.
Ostalo je jos premalo vremena da bi se sve to uradilo po meni ali realno za sada meni ovo izgleda preslikano od prosle sezone i nevidim neki napredak.
Opet pripreme su jos uvjek i mozda u sezonu udjemo mnogo bolje ali da ima napredak ikakav ja ga nevidim.
Pozitivne Stvari su Tel koji bi mogao da bude nas budući Mbape,i Laimer koji bas solidno igra.
Realno fali taj napadač koji ce iskoristiti i te poluprilike pa onda bi vjerovatno i igra bila bolja i laksa.
Vidovic izgleda put Dinama,meni je zao sto nam talenti odlaze bez prave prilike nadam se da ce imati klauzulu o povratku jer ne bih da zalimo za njim.
Ovo oko golmana i ako zaista damo toliki novac z arezervu meni djeluje kao da s Nouerom nije sve bas bajno i da nam treba bolja rezerva jer ocigledno se sumnja u njegovo ili zdravlje ili mogućnost povratka u staru formu.
Shvaćam ja da Laimeru treba vremena da se uklopi ali po meni to nije igrač koji će donijeti kvalitetu više. Mi trebamo ekstra klase u sredini terena a Laimer to nije.
Možda bi se Laimer bolje uklopio u 4-3-3 kao 8-ca, gdje će u sredini imati iza sebe jednog zadnjeg veznog a da on ima slobodu prema naprijed i radi presing. Međutim, ne vidim smisao da on to igra čak i u toj formaciji jer jednostavno nema tu kvalitetu za tu poziciju. Ok, kao rezerva može proći ali kažem, takvih rezerva imamo i previše.
Polako za Tela i usporedbe sa Mbapeom. Kakav god cirkus Mbape radi, čovjek je jednostavno čudo od igrača. Kod Tela zasad ne vidim tu ekstra brzinu koju ima Mbape.
No slažemo se apsolutno da Tel ima potencijal da bude vrhunski igrač.
Za ostalo se slažemo, ne vidim nikakv napredak u igri a za očekivati jeste apsolutno da bi se nešto do danas moralo već vidjeti. Ista igra kao i pod Nagelsmanom.
Nadam se boljem nogometu ubrzo i kao što kažeš nekom resetu sa novim igračima i odlascima ovih trenutnih ( Mane, Sommer, Goretzka ). Žao mi je da ne žele prodati Upamecana i Sanea jer sa takvim igračima mi ne možemo naprijed.
Kako sam sinoc procitao Real odredio cijenu za Tcuamenija ili kako se već zove,80 miliona,ja neznam hocemoli novi to ispratiti ako damo za Kejna 100mil,ali ako su za Deklana bili spremni dati 100 mil pored transfera Kejna,onda vjerujem da mogu ici i na nekih 70 za ovog momka.
Ocigledno je da u klubu zele napraviti veliku cistku ali nesto mi je malo vremena ostalo da se sve to uradi.
Walker isto tako kao da cekaju da zavrse Kejna da bi ista drugo poveli.
Isto je i sa golmanom,neznam zasto ali ocigledno ce se i tu potrošiti dosta novca za golmana,sto samo govori da nije bas sve bajno sa Nouerom.
Ako se planira zaista toliko promjena po meni to mora ici brze,ali ako smo ista iz predhodnih godina naučili,ili vidjeli to je da kada je u pitanju posao sa Realom onda to obično bude brzo zavrseno i to mi daje nadu da zaista imamo sansu da dovedemo Tcuamenija.
Sa njim Walkerom i Kejnom bila bi to skroz druga ekipa i igra sigurno.
Sada neznam koliki je budžet Bayerna ali ako su imali budzet od nekih 150-200 mil i na to dodaj prodaje Sabitzera,Manea,Hernandeza tu vec imas jos 100 mil,a odlazi i Pavard i vjerovatno jos neko Mazraui,eventualno Sane ili Ganabry.
Po meni vrlo moguće da do kraja prelaznih roka izgled ovog tima bude skroz promijenjen.
I onda bi zaista mogli reci da je na Tuchelu da izvuče maksimum iz svega toga jer ocigledno mu ispunjavaju svaku zelju i prave tim da idu na LP.
Ako znamo da je ovo zadnja sezona LP u ovom formatu mislim da ce svi da idu po trofej jer definitivno osvajač ce ostati upisan u historiji kao zadnji u ovom sistemu.
Nazalost mislim d aod ovih mladjih igrača nema sta da ocekujemo jer Tuchel ocigledno nema namjeru da ih nesto mnogo koristi i bilo bi super da opet pocnemo sa onim posudbama od dvije godine.
Tel po meni ne dobija dovoljno prilike i jednostavno da igra vise vec bi bio daleko veća zvijezda nego sto jeste sada.
Pogledaj samo njegov izgled i recimo Musialu sa 18 godina.
Na njemu se i nevidi da ima samo 18 i ako nastavi ovako sigurno može postati sami vrh,mozda nisam objektivan ali meni on zaista odskače i od daleko starijih i iskusnijih u Bayernu trenutno
Vi od ekstra klasa imate de Ligta, Daviesa, Kimmicha, Musialu i Comana. Blizu tome je Kim, dok je za Neuera pitanje kolko on više može. To je nekih 5-6 igrača.
Za usporedbu City ima Edersona, Diasa, Cancela, Rodrija, Silvu, de Bruynea, Phodena, Grealisha i Haalanda (ne računam starca Walkera i nedokazanog Alvareza) - to je 9 igrača.
Real ima Courtoisa, Militaa, Tchouamenija, Camavingu, Bellinghama, Valverdea, Viniciusa, Rodryga i dolazi im još Mbabac (ne računam starce Modrića i Kroosa i mladca Gülera) - to je isto 9 igrača.
Dakle, fale vam još 3 ekstra klase da budete bare-bare. Uz Kejnca fali neko tipa Camavinga, i trebalo bi vidjeti kako stojite sa Neuerom, sa 37 se još može branit ali nisu to više ti refleksi (a i rehab ide sporije od očekivanog).
Za usporedbu City ima Edersona, Diasa, Cancela, Rodrija, Silvu, de Bruynea, Phodena, Grealisha i Haalanda (ne računam starca Walkera i nedokazanog Alvareza) - to je 9 igrača.
Real ima Courtoisa, Militaa, Tchouamenija, Camavingu, Bellinghama, Valverdea, Viniciusa, Rodryga i dolazi im još Mbabac (ne računam starce Modrića i Kroosa i mladca Gülera) - to je isto 9 igrača.
Dakle, fale vam još 3 ekstra klase da budete bare-bare. Uz Kejnca fali neko tipa Camavinga, i trebalo bi vidjeti kako stojite sa Neuerom, sa 37 se još može branit ali nisu to više ti refleksi (a i rehab ide sporije od očekivanog).
-
- Kontakt:
Mislim da nije relevantna sredina nego Levyeva procjena vrijednosti. Može Bayern tražit free transfer pa bi sredina bila 45. Ne znači da bi u tom slučaju transfer bio 45.
Ako je prevelika razlika u evaluaciji onda jasno da nema ništa od dogovora. Ali ako je razlika takva da se pomakom +-10% od sadašnjih (navodnih) pozicija dolazi do neke cijene onda je dogovor na pomolu. Što ne znači da će se odmah postići, ali moglo bi do kraja transferfenstera (pitanje je jesu li tu uključeni i bonusi ili to tek treba dogovoriti).
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma Kane je nas. Samo je pitanje da se ciganci i izvuce sto bolja ponuda…dovoljno ti je da igrac hoce da ide i nece da produzi ugovor. Sve ostalo je ciganija lewyja (i nasi uzvracaju a sto i ne bi).
I sta onda jos fali da se popuni ekipa? DM ako ode Lav?
I sta onda jos fali da se popuni ekipa? DM ako ode Lav?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- farinelli123
- Kontakt:
Tchouameni nije komplementaran igrač za Kimmicha, iako ima potencijala da izraste u nekog Vijeru.
Previše se nas tim oslanja na Kimmichove lopte iza ledja odbrane. To je slabo. Katkad prođe.
Ne može on da bude kreator 100%. On je neka naša malo bolja verzija Hendersona ili tako nekog igrača. Nije Skols, nije Xavi, Pirlo Itd. Čak je i prajm Švajni jači od njega. Uvek bih pre uzeo Bastijana. To se vidi i u reprezentaciji.Neka polu radilica, polu univerzalac, polu kreativac. Niti je razbijač, niti je plejmejker, niti je box to box. I onda se tu teško nalazi recept. Realno tehnički najjači klasični veznjak kojeg imamo je Gravenberch, koji poliva na Balaka, ali još je zelen i uplašen. Mi dok ne otmemo od Kimmicha apsolutnu kontrolu u tom stvaralackom smislu, dzabe sve. Dečko voli Bajern i dobar je igrač, ima to sto zovu Bayern DNA, ali mora još jedan kreator.
Meni je smesno kad čujem kako naši hoće da mu stave veznjaka razbijača iza ledja da on može da luta i deli lopte. Pa nije on Iniesta ili tako neki igrač koji ima takvu imaginaciju, brzinu i kretnju.
Kimmich je statičan da bi bio previše slobodan u kretnji.
Jak je, ali previše se sve bazira na njemu.
Generalno, on, Laimer, Graven i Goretzka su generalno različiti profil igrača i tu bi moglo da se napravi nešto.
Nemamo ni krila koja rešavaju 1v1 tako lako. Nekad se znalo da će Roben da ima bar 3 gol šansa slaloma i šuta gde je ne skida niko i Riberi da naniže 3 igrača i asistenciju koju bi i rani Lewandowski iz vremena Borusije pospremio u gol.
Sanea kad gledaš imaš osecaj da je covek spoj Robena i Riberija, ali uvek neki korak vise, uvek neko pickanje lopte, uvek neka frustracija izbija.
Suštinski ne znam šta hoću da kažem, ali eto izmedju redova se nešto i vidi.
Mi previše računamo na neko krpljenje. Ovaj može beka i veznog, onaj može krilo i beka. To je pogrešno.
Previše se nas tim oslanja na Kimmichove lopte iza ledja odbrane. To je slabo. Katkad prođe.
Ne može on da bude kreator 100%. On je neka naša malo bolja verzija Hendersona ili tako nekog igrača. Nije Skols, nije Xavi, Pirlo Itd. Čak je i prajm Švajni jači od njega. Uvek bih pre uzeo Bastijana. To se vidi i u reprezentaciji.Neka polu radilica, polu univerzalac, polu kreativac. Niti je razbijač, niti je plejmejker, niti je box to box. I onda se tu teško nalazi recept. Realno tehnički najjači klasični veznjak kojeg imamo je Gravenberch, koji poliva na Balaka, ali još je zelen i uplašen. Mi dok ne otmemo od Kimmicha apsolutnu kontrolu u tom stvaralackom smislu, dzabe sve. Dečko voli Bajern i dobar je igrač, ima to sto zovu Bayern DNA, ali mora još jedan kreator.
Meni je smesno kad čujem kako naši hoće da mu stave veznjaka razbijača iza ledja da on može da luta i deli lopte. Pa nije on Iniesta ili tako neki igrač koji ima takvu imaginaciju, brzinu i kretnju.
Kimmich je statičan da bi bio previše slobodan u kretnji.
Jak je, ali previše se sve bazira na njemu.
Generalno, on, Laimer, Graven i Goretzka su generalno različiti profil igrača i tu bi moglo da se napravi nešto.
Nemamo ni krila koja rešavaju 1v1 tako lako. Nekad se znalo da će Roben da ima bar 3 gol šansa slaloma i šuta gde je ne skida niko i Riberi da naniže 3 igrača i asistenciju koju bi i rani Lewandowski iz vremena Borusije pospremio u gol.
Sanea kad gledaš imaš osecaj da je covek spoj Robena i Riberija, ali uvek neki korak vise, uvek neko pickanje lopte, uvek neka frustracija izbija.
Suštinski ne znam šta hoću da kažem, ali eto izmedju redova se nešto i vidi.
Mi previše računamo na neko krpljenje. Ovaj može beka i veznog, onaj može krilo i beka. To je pogrešno.
•
Sutra zeljno iscekujemo, Here we go!
Ako zidov opet ne otkaze.
Ako zidov opet ne otkaze.

ješa i nasi su skoro pa postigli sportazum ostaju male sitnice ,sutra je finalizacija zvanicno transfera
mada ja to kejna nikada nesto narocito nisam ni simpatiso kao pojavu ,ali kao da je igrac provjeren world class to je sigurno bez premca ,trenutno boljeg nismo mogli naci da je pomenuti gore rang ,provjeren ,ucinkovit ,iako cemo ga premasno platiti isplati ce se ,smijali smo se prceloni za lewu
sad nam se vratilo kao bumerang i to sa kamatom,ali sta je tu je nemamo jednostavno izbora .
Ne znam vama ali ja se nikako ne mogu navici da ce jedan englez put minkena ,da ce za nas igrati i to igrac koji je glava i kapiten engleske repke
,nema sta imponuje
,malo je vise nego cudno bar meni ali tako je
.
sta cemo za golmana,onaj uhljeb noer na bolovanju ,treba mu otkaz dati ,kao sto robovlasnici u BIh rade svojim radnicima (robovima) kada odu na duze bolovanje
.
procitah danas neki hespanjol je na meti zna li sta o tome, ko je mućaćo,haj bilo bi veselo dovedes spica kapitena engleske repke ,a na golu ti prvi golman hespanjol
gledo sam mec protiv gradske prčije ,i mogu sa sigurnoscnu reci ,da ako je istina po onoj narodnoj da se po jutru poznaj dan, nepise nam se dobro ni ove sezone osim ako kejn ne budee taj faktor prevagee kao onomad ,davno robben (ruben) kada ga je galonja doveo u minkeen i pokreno revoluciju u minkenu time otvorisvsi nove stranice bayernove povjesti .
Tuhelov sistem igre mi djeluje tako nekako slabasan ,ali bukvalno u pravom smislu kao tu postoji neka vizija ideja ali nekako je to sve mehko ,poluletargicno .
Vratite na Flika sttaru skolu
ma dati tuhelu sansu ove sezone i to je to .
mrzi me sto moram kazati ali i ove sezone gradjanska prčija je prvi favorit za lp,Jednostavno djeluju tako mocno ,da kad zele i hoce mogu dati gol
to je demonstrirano upravo protiv nas u prijateljskoj ali zaista imaju sve mogucnosti na raspolaganju ,sirog vrhunski igracki fond ,probili su tu mentalnu barijeru luzera u samim zavrsnicama,prevara je ipak nesto postigla treba biti realan sve je to nekako ukonponovao i uštiklo,rade ko doksa.
rapa imaju ako ko zafali tako da nerado priznajem da je petro gradjanska prčija postala ozbiljan igrac
mada ja to kejna nikada nesto narocito nisam ni simpatiso kao pojavu ,ali kao da je igrac provjeren world class to je sigurno bez premca ,trenutno boljeg nismo mogli naci da je pomenuti gore rang ,provjeren ,ucinkovit ,iako cemo ga premasno platiti isplati ce se ,smijali smo se prceloni za lewu
sad nam se vratilo kao bumerang i to sa kamatom,ali sta je tu je nemamo jednostavno izbora .
Ne znam vama ali ja se nikako ne mogu navici da ce jedan englez put minkena ,da ce za nas igrati i to igrac koji je glava i kapiten engleske repke

sta cemo za golmana,onaj uhljeb noer na bolovanju ,treba mu otkaz dati ,kao sto robovlasnici u BIh rade svojim radnicima (robovima) kada odu na duze bolovanje

procitah danas neki hespanjol je na meti zna li sta o tome, ko je mućaćo,haj bilo bi veselo dovedes spica kapitena engleske repke ,a na golu ti prvi golman hespanjol

gledo sam mec protiv gradske prčije ,i mogu sa sigurnoscnu reci ,da ako je istina po onoj narodnoj da se po jutru poznaj dan, nepise nam se dobro ni ove sezone osim ako kejn ne budee taj faktor prevagee kao onomad ,davno robben (ruben) kada ga je galonja doveo u minkeen i pokreno revoluciju u minkenu time otvorisvsi nove stranice bayernove povjesti .
Tuhelov sistem igre mi djeluje tako nekako slabasan ,ali bukvalno u pravom smislu kao tu postoji neka vizija ideja ali nekako je to sve mehko ,poluletargicno .
Vratite na Flika sttaru skolu

ma dati tuhelu sansu ove sezone i to je to .
mrzi me sto moram kazati ali i ove sezone gradjanska prčija je prvi favorit za lp,Jednostavno djeluju tako mocno ,da kad zele i hoce mogu dati gol
to je demonstrirano upravo protiv nas u prijateljskoj ali zaista imaju sve mogucnosti na raspolaganju ,sirog vrhunski igracki fond ,probili su tu mentalnu barijeru luzera u samim zavrsnicama,prevara je ipak nesto postigla treba biti realan sve je to nekako ukonponovao i uštiklo,rade ko doksa.
rapa imaju ako ko zafali tako da nerado priznajem da je petro gradjanska prčija postala ozbiljan igrac
Zadnja izmjena: Jup, dana/u 30 jul 2023, 22:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Pravda za Tyson Furya
Za Manea će ipak uzeti 30 mil što je fer s obzirom na njegovu katastrofalnu sezonu,plus su se oslobodili njegove plate 20 mil.Sad završiti Kanea i eventualno jednog dmf.Bayern odustao od Raye iz Brentforda željeli su posudbu sa mogućnosti otkupa igrač i klub odbili ovu opciju traže 40 mil funti fkt nisu dobri. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Lik 1,83 visok a golman. Sreća pa nije došao.
Valjda im kaze sutra koliko trazi.Bayern bosses were in contact with Daniel Levy today and are planning to fly to London tomorrow for face-to-face talks [
@BILD
Dosad im nije rekao.
Uglavnom ih je zayebavao.
Tačno kontam da bih više volio da čujem da nema ništa od toga nego opet "nastavit će se pregovori, očekuje se da će se završiti slijedeće sedmice", jer stvarno ne znam čiji živci ovo mogu izdržati.
Nikakav napredak nije napravljen.
Razlika izmedju ponuda/potraznja je cijelih 40mil€

Razlika izmedju ponuda/potraznja je cijelih 40mil€

Treba ih odyebat.Spurs will also insist on a buyback clause should he return to the Premier League

I dalje nema dogovora, opet će sjesti negdje i ručati, ahhaha. August, još nema napadača, bravo.
Potpuna konfuzija njemačkih medija od toga da su danas imali sastanak u Londonu do toga da se sastanak uopšte nije desio i na kraju avion sa navodno delegacijom Bayerna vratio u Minhen.
I njemački a i engleski mediji veze nemaju šta pišu daju im pogrešne informacije.

I njemački a i engleski mediji veze nemaju šta pišu daju im pogrešne informacije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Znači poslije toliko najava ipak smo dočekali mjesec august bez napadača, a od zime se priča o tome. Desni bek, defanzivni vezni i golman također nisu dovedeni, zato što je napadač prioritet.
U sustini nikakav napredak nije napravljen.
Nek su se oni malo provozali i rucali u Londonu.
Zanimljiva je ova razlika u nasoj ponudi, ispade da je zidov trazio 130-140 mil, ako je nas limit 100mil.€.
Jos trazi povratnu klauzulu.
Nek su se oni malo provozali i rucali u Londonu.
Zanimljiva je ova razlika u nasoj ponudi, ispade da je zidov trazio 130-140 mil, ako je nas limit 100mil.€.
Jos trazi povratnu klauzulu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.