HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Sa Bekićem,Pezom,Simeunovićem,Kantarom sve boljim Šćepanovićem kao i Graovcem na desnom boku u gostima a i Brko se oporavlja dobro, a do uzvrata tko zna 

Kantarom?ZrinjskiMostar je napisao/la:Sa Bekićem,Pezom,Simeunovićem,Kantarom sve boljim Šćepanovićem kao i Graovcem na desnom boku u gostima a i Brko se oporavlja dobro, a do uzvrata tko zna

-
- Kontakt:
Mislio sam napisati Basarom pa mi ode na Kantarakrmak je napisao/la:Kantarom?ZrinjskiMostar je napisao/la:Sa Bekićem,Pezom,Simeunovićem,Kantarom sve boljim Šćepanovićem kao i Graovcem na desnom boku u gostima a i Brko se oporavlja dobro, a do uzvrata tko zna

BHT ima prava na sve utakmice PL i njihove kamere su na svim utakmicama. Problem lezi u tome da nemaju prava na Kup, o tome se dogovaraju s klubovima. Prije par sezona je bio problem sto se ne prenosi Zrinjski u Europi. Kao razlog je navedeno to da je Zrinjski trazio pare za prijenos dok su ostali dali besplatan ulaz kamerama ili za neku mizernu svotu. Vrlo moguce da Zrinjski i dalje vodi istu politiku i zeli da ima placaju prijenosi i izvjestaji.zrinja05 je napisao/la:
Nisam zbog posla danas bio na tekmi pa sam čekao ove informativne emisije na javnim emiterima da vidim negdje golove i vidi čuda.Imamo izvješća sa Otoke i iz Vrapčića u svim dnevnicima na FTV i BHTV pa čak nakon prijenosa sarajevskog derbija na "Mojoj TV" sada i snimak na BHTV ali sa stadiona pod BB nema izvješća,nema ništa.Kakvo iznenađenje
, i stvarno se pitam dokle ide bezobrazluk ovih tzv. državnih i entitetskih tv kanala.Po čemu se razlikovala ova utakmica pod BB od ove ostale tri da nije zaslužila da se sa nje napravi obični izvještaj od minute ili dvije.Sramota , a pitaju se zašto im se ne plaća pretplata
![]()
![]()
Ako netko zna gdje ima pogledati golove sa današnje tekme neka napiše.
Nije da branim TV kuce, ne volim ih ni ja, ne placam im pretplatu, al zelim rec da je vrlo moguce kako to nije do njih

- franklampard8
- Kontakt:
Da sam zadovoljan, onako, htio sam Celik, ali sta se moze. Ako zelimo trofej, moramo pobijediti svakoga. Zato se nadam nasoj dobroj igri i prolasku dalje. Sarajevo ne briljira, za razliku od nas koji svako kolo smo sve bolji i bolji.
Neka pobijedi bolji.
Neka pobijedi bolji.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
zadovoljan ždrijebom ...obe ekipe tu negdje..očekujem dobre,otvorene utakmice i naravno prolaz dalje 

-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
Igral Bekic u vas ili je suspendovan?
-
- Kontakt:
Igra !Tanbabuka je napisao/la:Igral Bekic u vas ili je suspendovan?
Bas gledam, lijepo koliko se stvari na ovom pdf-u pusta i ne kaznjava. Al' pokazat cemo an terenu ko je jaci, pa ce moci jos vise kukat...
Kakva bola prava za izvješće sa kup utakmiceSignore je napisao/la:BHT ima prava na sve utakmice PL i njihove kamere su na svim utakmicama. Problem lezi u tome da nemaju prava na Kup, o tome se dogovaraju s klubovima. Prije par sezona je bio problem sto se ne prenosi Zrinjski u Europi. Kao razlog je navedeno to da je Zrinjski trazio pare za prijenos dok su ostali dali besplatan ulaz kamerama ili za neku mizernu svotu. Vrlo moguce da Zrinjski i dalje vodi istu politiku i zeli da ima placaju prijenosi i izvjestazrinja05 je napisao/la:
Nisam zbog posla danas bio na tekmi pa sam čekao ove informativne emisije na javnim emiterima da vidim negdje golove i vidi čuda.Imamo izvješća sa Otoke i iz Vrapčića u svim dnevnicima na FTV i BHTV pa čak nakon prijenosa sarajevskog derbija na "Mojoj TV" sada i snimak na BHTV ali sa stadiona pod BB nema izvješća,nema ništa.Kakvo iznenađenje
, i stvarno se pitam dokle ide bezobrazluk ovih tzv. državnih i entitetskih tv kanala.Po čemu se razlikovala ova utakmica pod BB od ove ostale tri da nije zaslužila da se sa nje napravi obični izvještaj od minute ili dvije.Sramota , a pitaju se zašto im se ne plaća pretplata
![]()
![]()
Ako netko zna gdje ima pogledati golove sa današnje tekme neka napiše.
Nije da branim TV kuce, ne volim ih ni ja, ne placam im pretplatu, al zelim rec da je vrlo moguce kako to nije do njih

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Ja sam zadovoljan ždrijebom, Sarajevo je u relativnom padu + Jarni je bogalj sam od sebe. Tako da sve u svemu vjerujem da možemo ovo proći, ako igra bude na razini posljednjih utakmica.
P.S. Lillard odličan ti avatar, samo šteta što ga neće biti u idućoj sezoni, ali i Brad je Bog trebala bi i iduća sezona dobra biti.
P.S. Lillard odličan ti avatar, samo šteta što ga neće biti u idućoj sezoni, ali i Brad je Bog trebala bi i iduća sezona dobra biti.

- zivinaajkula
- Kontakt:
rexxona je napisao/la:Ja sam zadovoljan ždrijebom, Sarajevo je u relativnom padu + Jarni je bogalj sam od sebe. Tako da sve u svemu vjerujem da možemo ovo proći, ako igra bude na razini posljednjih utakmica.
Gdje ces tako o "vasem" reprezentativcu koji ga je zabio nijemcima u cetvrtfinalu SP u Francusko 98?

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Imam ja sliku ako podesim antenu, onako ga yebi
...
@rexxona razumijemo se
...

@rexxona razumijemo se

Fino si to u navodnike stavio.
Nisam rekao da je loš igrač bio, daleko od toga, ali da nije za ovog posla to je valjda jasno.

Nisam rekao da je loš igrač bio, daleko od toga, ali da nije za ovog posla to je valjda jasno.
- zivinaajkula
- Kontakt:
rexxona je napisao/la:Fino si to u navodnike stavio.![]()
Pa kako je jasno,lik tek par kola na klupi sarajeva a i igrace koje ima vise su mediji napumpali kao da su bale i ronaldo dosli a ne bablija i veljkovski!

Da valja ne bi bio gdje je, bez uvrijede. Vidjet ces o cemu ti pricam ubrzo, vjeruj mi.
- zivinaajkula
- Kontakt:
rexxona je napisao/la:Da valja ne bi bio gdje je, bez uvrijede. Vidjet ces o cemu ti pricam ubrzo, vjeruj mi.
Pa dobro ,ako se vodis tom logikom onda ni vas trener ne valja jer je tu gdje je,u Zrinjskom,onda ne valja ni onaj Mise sto je trenirao Hajduk a sad Vitez?!
Vodeci se tom logikom jedino Amar je valjao !
Ne razumijes šta ti govorim. Da je neki trener, s reputacijom koju ima, išao bi stopama Bilica, Prosineckog etc.. Ne bi sigurno išao u Sarajevo..
Jarni je najprije bio trener Hajduka-otjeran,zatim Istre-opet otjeran,onda je opet bio trener Hajduka,ali ne prvog sastava nego juniora-zamisli,opet otjeran
Sarajevo s obzirom koliko love ima mora naci boljeg trenera
Sarajevo s obzirom koliko love ima mora naci boljeg trenera
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.