HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 27 mar 2014, 13:21

Sa Bekićem,Pezom,Simeunovićem,Kantarom sve boljim Šćepanovićem kao i Graovcem na desnom boku u gostima a i Brko se oporavlja dobro, a do uzvrata tko zna :D

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 27 mar 2014, 13:31

ZrinjskiMostar je napisao/la:Sa Bekićem,Pezom,Simeunovićem,Kantarom sve boljim Šćepanovićem kao i Graovcem na desnom boku u gostima a i Brko se oporavlja dobro, a do uzvrata tko zna :D
Kantarom? :lol:

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 27 mar 2014, 13:34

krmak je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Sa Bekićem,Pezom,Simeunovićem,Kantarom sve boljim Šćepanovićem kao i Graovcem na desnom boku u gostima a i Brko se oporavlja dobro, a do uzvrata tko zna :D
Kantarom? :lol:
Mislio sam napisati Basarom pa mi ode na Kantara :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 mar 2014, 15:09

zrinja05 je napisao/la:
Nisam zbog posla danas bio na tekmi pa sam čekao ove informativne emisije na javnim emiterima da vidim negdje golove i vidi čuda.Imamo izvješća sa Otoke i iz Vrapčića u svim dnevnicima na FTV i BHTV pa čak nakon prijenosa sarajevskog derbija na "Mojoj TV" sada i snimak na BHTV ali sa stadiona pod BB nema izvješća,nema ništa :oops:.Kakvo iznenađenje :roll: , i stvarno se pitam dokle ide bezobrazluk ovih tzv. državnih i entitetskih tv kanala.Po čemu se razlikovala ova utakmica pod BB od ove ostale tri da nije zaslužila da se sa nje napravi obični izvještaj od minute ili dvije.Sramota , a pitaju se zašto im se ne plaća pretplata :?: :!:
Ako netko zna gdje ima pogledati golove sa današnje tekme neka napiše.
BHT ima prava na sve utakmice PL i njihove kamere su na svim utakmicama. Problem lezi u tome da nemaju prava na Kup, o tome se dogovaraju s klubovima. Prije par sezona je bio problem sto se ne prenosi Zrinjski u Europi. Kao razlog je navedeno to da je Zrinjski trazio pare za prijenos dok su ostali dali besplatan ulaz kamerama ili za neku mizernu svotu. Vrlo moguce da Zrinjski i dalje vodi istu politiku i zeli da ima placaju prijenosi i izvjestaji.

Nije da branim TV kuce, ne volim ih ni ja, ne placam im pretplatu, al zelim rec da je vrlo moguce kako to nije do njih :mrgreen:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 27 mar 2014, 15:17

Ovo ce biti 2 teske utakmice. Neka bolji pobjedi.
1946

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 mar 2014, 15:53

Da sam zadovoljan, onako, htio sam Celik, ali sta se moze. Ako zelimo trofej, moramo pobijediti svakoga. Zato se nadam nasoj dobroj igri i prolasku dalje. Sarajevo ne briljira, za razliku od nas koji svako kolo smo sve bolji i bolji.

Neka pobijedi bolji.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 27 mar 2014, 16:29

zadovoljan ždrijebom ...obe ekipe tu negdje..očekujem dobre,otvorene utakmice i naravno prolaz dalje :D
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

Tanbabuka
Kontakt:

Post Postao/la Tanbabuka » 27 mar 2014, 16:40

Igral Bekic u vas ili je suspendovan?

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 27 mar 2014, 16:45

Tanbabuka je napisao/la:Igral Bekic u vas ili je suspendovan?
Igra !

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 mar 2014, 17:02

Bas gledam, lijepo koliko se stvari na ovom pdf-u pusta i ne kaznjava. Al' pokazat cemo an terenu ko je jaci, pa ce moci jos vise kukat...

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 27 mar 2014, 21:09

Signore je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:
Nisam zbog posla danas bio na tekmi pa sam čekao ove informativne emisije na javnim emiterima da vidim negdje golove i vidi čuda.Imamo izvješća sa Otoke i iz Vrapčića u svim dnevnicima na FTV i BHTV pa čak nakon prijenosa sarajevskog derbija na "Mojoj TV" sada i snimak na BHTV ali sa stadiona pod BB nema izvješća,nema ništa :oops:.Kakvo iznenađenje :roll: , i stvarno se pitam dokle ide bezobrazluk ovih tzv. državnih i entitetskih tv kanala.Po čemu se razlikovala ova utakmica pod BB od ove ostale tri da nije zaslužila da se sa nje napravi obični izvještaj od minute ili dvije.Sramota , a pitaju se zašto im se ne plaća pretplata :?: :!:
Ako netko zna gdje ima pogledati golove sa današnje tekme neka napiše.
BHT ima prava na sve utakmice PL i njihove kamere su na svim utakmicama. Problem lezi u tome da nemaju prava na Kup, o tome se dogovaraju s klubovima. Prije par sezona je bio problem sto se ne prenosi Zrinjski u Europi. Kao razlog je navedeno to da je Zrinjski trazio pare za prijenos dok su ostali dali besplatan ulaz kamerama ili za neku mizernu svotu. Vrlo moguce da Zrinjski i dalje vodi istu politiku i zeli da ima placaju prijenosi i izvjesta

Nije da branim TV kuce, ne volim ih ni ja, ne placam im pretplatu, al zelim rec da je vrlo moguce kako to nije do njih :mrgreen:
Kakva bola prava za izvješće sa kup utakmice :o .Nisu htjeli platit par tisuća za prijenos lige prvaka iz Mostara Zrinjski-Slovan (normalno kao ni revanš) a ne da im netko traži novac za izvješće sa utakmice protiv Velike Obarske.Jesenas su imali izvješća sa kup utakmice sa Borcem znači to nema veze sa tv pravima.Samo za one koji nisu upoznati sa uređivačkom politikom javnih emitera ovo je iznenađenje i samo u ovoj državi traže od ljudi da plaćaju pretplatu a ne mogu da gledaju njihove tv programe jer npr. u Čitluku za one koji ne znaju to je 20 KM od Mostara, nema signala javnih emitera kao i u većini zapadne hercegovine.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 27 mar 2014, 21:10

Ja sam zadovoljan ždrijebom, Sarajevo je u relativnom padu + Jarni je bogalj sam od sebe. Tako da sve u svemu vjerujem da možemo ovo proći, ako igra bude na razini posljednjih utakmica.

P.S. Lillard odličan ti avatar, samo šteta što ga neće biti u idućoj sezoni, ali i Brad je Bog trebala bi i iduća sezona dobra biti. :D

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 27 mar 2014, 21:12

rexxona je napisao/la:Ja sam zadovoljan ždrijebom, Sarajevo je u relativnom padu + Jarni je bogalj sam od sebe. Tako da sve u svemu vjerujem da možemo ovo proći, ako igra bude na razini posljednjih utakmica.

P.S. Lillard odličan ti avatar, samo šteta što ga neće biti u idućoj sezoni, ali i Brad je Bog trebala bi i iduća sezona dobra biti. :D

Gdje ces tako o "vasem" reprezentativcu koji ga je zabio nijemcima u cetvrtfinalu SP u Francusko 98? :lol:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 mar 2014, 21:12

Imam ja sliku ako podesim antenu, onako ga yebi :lol: ...

@rexxona razumijemo se 8-) ...

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 27 mar 2014, 21:14

Fino si to u navodnike stavio. :lol:
Nisam rekao da je loš igrač bio, daleko od toga, ali da nije za ovog posla to je valjda jasno.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 27 mar 2014, 21:17

rexxona je napisao/la:Fino si to u navodnike stavio. :lol:
Nisam rekao da je loš igrač bio, daleko od toga, ali da nije za ovog posla to je valjda jasno.

Pa kako je jasno,lik tek par kola na klupi sarajeva a i igrace koje ima vise su mediji napumpali kao da su bale i ronaldo dosli a ne bablija i veljkovski! :lol: :lol: :lol:

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 27 mar 2014, 21:18

Da valja ne bi bio gdje je, bez uvrijede. Vidjet ces o cemu ti pricam ubrzo, vjeruj mi.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 27 mar 2014, 21:23

rexxona je napisao/la:Da valja ne bi bio gdje je, bez uvrijede. Vidjet ces o cemu ti pricam ubrzo, vjeruj mi.

Pa dobro ,ako se vodis tom logikom onda ni vas trener ne valja jer je tu gdje je,u Zrinjskom,onda ne valja ni onaj Mise sto je trenirao Hajduk a sad Vitez?!
Vodeci se tom logikom jedino Amar je valjao !

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 27 mar 2014, 21:25

Ne razumijes šta ti govorim. Da je neki trener, s reputacijom koju ima, išao bi stopama Bilica, Prosineckog etc.. Ne bi sigurno išao u Sarajevo..

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 mar 2014, 21:26

Jarni je najprije bio trener Hajduka-otjeran,zatim Istre-opet otjeran,onda je opet bio trener Hajduka,ali ne prvog sastava nego juniora-zamisli,opet otjeran

Sarajevo s obzirom koliko love ima mora naci boljeg trenera
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.