uschtipak je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
uschtipak je napisao/la:
E ako nije ljepsa od Lady Gage i Britney Spears onda joj yebi materHeller je napisao/la:Ova Rihanna je meni ubjedljivo najruznija pevaljka od ovih mega giga
Daleko od toga da si njih dvije ljepotice al ova je baš gabor.theboss_RD07 je napisao/la:E ako nije ljepsa od Lady Gage i Britney Spears onda joj yebi materHeller je napisao/la:Ova Rihanna je meni ubjedljivo najruznija pevaljka od ovih mega giga
Dex je napisao/la:Što me nisi jutros probudila u 7 kuknjavauschtipak je napisao/la:
What?messilla je napisao/la:uschtipak je napisao/la:
Đe si ti jučer u gradu, osim ako nisi ona plavuša što me pozdravilaGreivis je napisao/la:Pozz
Otkad je u SA, ustaje u 11uschtipak je napisao/la:Dex je napisao/la:Što me nisi jutros probudila u 7 kuknjavauschtipak je napisao/la:
Je l' to cura prespavala?![]()
What?messilla je napisao/la:uschtipak je napisao/la:
Posebno otkad je "nasminkao" Chris BrownBosniacum Lilium je napisao/la:Rihanna je na pocetku karijere bila simpaticna, sad propada iz godine u godinu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Rihanna je na pocetku karijere bila dosadna, sad je sve bolja i bolja
Goalgetter je napisao/la:Posebno otkad je "nasminkao" Chris BrownBosniacum Lilium je napisao/la:Rihanna je na pocetku karijere bila simpaticna, sad propada iz godine u godinu
Beyonce bi podero ko radijacija Japanca. Al´ Beyonce je gospođa. Za razliku od ove snašeGreivis je napisao/la:Heller je rasista.
Bio sam kod druge gimnazije. Ne znam kuda si se ti motao.Dex je napisao/la:Đe si ti jučer u gradu, osim ako nisi ona plavuša što me pozdravilaGreivis je napisao/la:Pozz![]()
![]()
Kod obaleGreivis je napisao/la:Bio sam kod druge gimnazije. Ne znam kuda si se ti motao.Dex je napisao/la:Đe si ti jučer u gradu, osim ako nisi ona plavuša što me pozdravilaGreivis je napisao/la:Pozz![]()
![]()
Jedini dan kad nisam bio na VilsuGreivis je napisao/la:Jesi se slikao sa Amelom Curicem kad je neki dan prolazio vilsom?![]()
Dex ne odgovaraj ustipku.
Voli tetku više od meneuschtipak je napisao/la:Zapostavlja te.
Dex, je l' ti znas ovog Greivisa?
Sjedio Ćurić u FaceuDex je napisao/la:Jedini dan kad nisam bio na VilsuGreivis je napisao/la:Jesi se slikao sa Amelom Curicem kad je neki dan prolazio vilsom?![]()
Dex ne odgovaraj ustipku.![]()
Ma ne bih se ni sliko s njim, da mi kvari imidž, msm hello![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.