Chinaglia je napisao/la:ljudi moji, batje ce nas Vitez, necemo izgubit, al i 1-1 ce doci kao poraz

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Chinaglia je napisao/la:ljudi moji, batje ce nas Vitez, necemo izgubit, al i 1-1 ce doci kao poraz
ne, tekma protiv GOSK-a je il namjestena il u svlacionici postoje problemituzlak1987 je napisao/la:1:0 ko kuca. Nisu ovi nista losiji od Goska ako im neko plati da igraju. A nasi su 90% pozeri i furaci.
Vi ste sinoć igrali. Biće Željo...!MakabiTuzla je napisao/la:Ma Borac, Gosk i Sloboda su vjerovatno napravili dogovor da Celik isprate u cvajtaru kada su vidjeli sta Zenicani rade. Tako da nam danasnja pobjeda ovjerava opstanak.
Pitarska dvorska ludawobly92 je napisao/la:Vi ste sinoć igrali. Biće Željo...!MakabiTuzla je napisao/la:Ma Borac, Gosk i Sloboda su vjerovatno napravili dogovor da Celik isprate u cvajtaru kada su vidjeli sta Zenicani rade. Tako da nam danasnja pobjeda ovjerava opstanak.
Čitava država vas ismijava, izbacilo te iz takta pa si se i sinoć pogubio i počeo baljezgatiMakabiTuzla je napisao/la:Pitarska dvorska ludawobly92 je napisao/la:Vi ste sinoć igrali. Biće Željo...!MakabiTuzla je napisao/la:Ma Borac, Gosk i Sloboda su vjerovatno napravili dogovor da Celik isprate u cvajtaru kada su vidjeli sta Zenicani rade. Tako da nam danasnja pobjeda ovjerava opstanak.
Razvezali su vas sinoć ZrinjevciMakabiTuzla je napisao/la:Jbg kisa lije. Necemo moci da razvezemo nasu igru
Wobli, trolas temu, budi pristojan pa ludu izigravaj samo pred pitarima.
Svaka cast, pa imas zivaca otici.......do nekih boljih vremena ako ikada dodjustaragarda je napisao/la:Danas poslije dugo,dugo vremena sam na Tusanj.... nece niko, led te j e b o....sta uradise od kluba klosari....ccccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.