Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Heller
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Heller » 02 jul 2015, 02:00

Nerminovic je napisao/la:cuj nema pozicije :facepalm: :facepalm: ja ti igram point guarda bilo gdje, street, nba, treningu... :kafa:
pa nema na 3 na 3 pozicija nije to NBA :urnebes: :urnebes: :urnebes: gdje navuces nekog izvuces se, prema skilu ides al fiksnih pozicija nema, npr ja samo idem na polaganja, blokove i dominaciju pod košem

Neg gledam svoje postove kad sam se rego kad prije prodje 5 godina (one prijasnje reinakranacije plus ovaj acc) :mrgreen: Sarajlijca, Devil, Trib, Legenda Reala, Hairilija aka. Head i jos s mnogim se predugo preko foruma znam :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 02 jul 2015, 02:04

cuj nermin point guard :rol:

heller imal gore u tz kakvih streetballa ?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 jul 2015, 02:06

Belmin6 je napisao/la:cuj nermin point guard :rol:

heller imal gore u tz kakvih streetballa ?
Ja sa svojom ekipom pocesto, mada nisam zadnjih mjesec, al zna se zalomit po 10-ak dana svaki dan basketbaliranje. Jedina dva lika u Skandinaviji koja znaju basketa Vedran Bosnic i Sulejmanovic. Kakav crni nerminovic, ja bi mu sa 180 lijepio banane :mrgreen:

Ev gledam South Park, Mr. Hankey
Nullius in verba

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 jul 2015, 02:12

Heller je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:cuj nema pozicije :facepalm: :facepalm: ja ti igram point guarda bilo gdje, street, nba, treningu... :kafa:
pa nema na 3 na 3 pozicija nije to NBA :urnebes: :urnebes: :urnebes: gdje navuces nekog izvuces se, prema skilu ides al fiksnih pozicija nema, npr ja samo idem na polaganja, blokove i dominaciju pod košem

Neg gledam svoje postove kad sam se rego kad prije prodje 5 godina (one prijasnje reinakranacije plus ovaj acc) :mrgreen: Sarajlijca, Devil, Trib, Legenda Reala, Hairilija aka. Head i jos s mnogim se predugo preko foruma znam :mrgreen: :mrgreen:
drzi se ti south parka :kafa: :mrgreen: ja ne znam jesam li ikad igrao kosarku :urnebes: mogu mislit kakav sam ali sigurno da imam sut jer sam to naucio od igrice :kafa: drzis X i eto 3 poena :clap:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Najda
Kontakt:

Post Postao/la Najda » 02 jul 2015, 03:06

Kawhi je napisao/la:
Najda je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Ljut sam na @Dexa. Čekam ga da zajedno idemo s Kešom na pivu i on zbog ispita ne može. Kao da će pasti ispit zbog toga što jednu noć ne bi visio na forumu. :crazy:
ko vas obojcu ... :wave: :kafa: Keš i ja redoviti na točenom, kafama.. kaže čo'j'k da vi nikad ne smijete :lolno:
Nisi ni ti nista bolji. Dosao pozdravio se s nama i onda s nekim drugim otisao sjesti. :P
Strah nas Kesa. Čuli smo da izbacuje iz kafane brze nego sto banuje s foruma. :urnebes:
pa šta ću bokte :mrgreen: ušutili se k'o mejtovi, kontam višak sam.. bjež' reko dok krigle nisu počele letiti.. a i smeta mi Dexov seksipil, trebe ga gledaju a meni krivo što nisam ja :tralala: :tralala: :ljepota: :ljepota:
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 02 jul 2015, 09:50

Cuj Gay Pride, pa ne paradiram ni ja sa curom po gradu...
...Oh yeah...

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 02 jul 2015, 09:56

Kawhi je napisao/la:Ljut sam na @Dexa. Čekam ga da zajedno idemo s Kešom na pivu i on zbog ispita ne može. Kao da će pasti ispit zbog toga što jednu noć ne bi visio na forumu. :crazy:
I @Heller bilo bi lijepo kad ubuduće ne bi spominjao tu dvojicu u istom postu. Od jednog mi je muka, zamisli šta mi bude kad vidim oba. kuknjava
Ja mogo jučer, on otišo :cry:

Ti sve, usmeni 9og imam, oni bi mene da drže još ovdje :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 jul 2015, 09:59

Bosniacum Lilium je napisao/la: pa vise ni film, seriju ne mozes pogledati, a da ne ubace neki **** par koji je uvijek to negdje.
Pa kad imaju strejt parove koji prodaju sex (i film općenito) strejt populaciji, moraju imati i gej parove koji će prodavati to isto gej populaciji, čisti biznis moj ljiljane :P

Sad su i transovci aktualni, sve više serija i filmova sa njima, ovi gej su postali nezanimljivi :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 02 jul 2015, 10:06

theboss_RD07 je napisao/la:Cuj Gay Pride, pa ne paradiram ni ja sa curom po gradu...
...Oh yeah...
Hoćeš reć da ti dolazi u stan ? :beba:
Najda je napisao/la:gledaju a meni krivo što nisam ja :tralala: :tralala: :ljepota: :ljepota:
Ne gledaju mene otkad sam u vezi, zapravo gledaju, al ne bendam ja to :tralala:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: pa vise ni film, seriju ne mozes pogledati, a da ne ubace neki **** par koji je uvijek to negdje.
Pa kad imaju strejt parove koji prodaju sex (i film općenito) strejt populaciji, moraju imati i gej parove koji će prodavati to isto gej populaciji, čisti biznis moj ljiljane :P

Sad su i transovci aktualni, sve više serija i filmova sa njima, ovi gej su postali nezanimljivi :kafa:

Da možda cura tvojih snova nije trans ? :tralala:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 02 jul 2015, 10:13

Dex je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Cuj Gay Pride, pa ne paradiram ni ja sa curom po gradu...
...Oh yeah...
Hoćeš reć da ti dolazi u stan ? :beba:
Hocu reci da nemam curu :lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 jul 2015, 10:13

1946

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 02 jul 2015, 11:13

4:40 slika
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 jul 2015, 11:16

miki_92 je napisao/la:4:40 slika
[youtube][/youtube]
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: melek :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 jul 2015, 11:19

rio_Ferdy88 je napisao/la:

Bog me ubio ako znaju ijednog pe.dera u gradu, ono barem da je cuo da je pe.der. Niti imaju stida, niti morala, izuzetno su aktivni u vrbovanju zbunjenih tinejdzera, navode na prostituciju. Jadnicima koji nisu pe.deri namame ih velikim parama. Rijetko koji clan te zajednice gleda svoj posao, izuzetno smrdljiva i trula zajednica

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 jul 2015, 11:23

Ova Rihanna je meni ubjedljivo najruznija pevaljka od ovih mega giga

Gej zajednica ima tu crtu da bi da sjede i dobijaju pare za neku svoju borbu, samo cuclaju te euro grantove. Znam ih dosta takvih samo sjede drkaju imaju neka izmisljena zanimanja i mlate kešove. Znam jednog koji je glup al bi on velike pare i ne previse naporan poso. :rol: :rol: :rol: :rol:
Nullius in verba

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 02 jul 2015, 11:25

Ma te ped.ere treba iskorijenit, to se protivi ljudskom razumu. :stop:
ZZ

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 jul 2015, 11:28

Iskorijenit bilo koga zbog boje/spola/s.orijentacije/vjere/nacije se protivi ljudskom razumu.
Nullius in verba

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Chat

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 jul 2015, 11:29

@Heller upravo tako rade. Objasnio sam Tribu i cak imenovao neke osobe i organizacije iz Bg-a koji samo to rade. Znaci samo uzimaju pare za projekte i to nisu mali projekti. Ja sam puno putovao po Balkanu jer sam ja radio ja drugom projektu (proces pomirenja mladih), malo smo snimale te situacije kako i sta. Uglavnom ti pe.deri su teski lezihljebovici i uglavnom zive tako sto kradu te donacije, grantove. I u svakom gradu su svi takvi, pored onoga sto navode na prostituciju. Ne znam kako njih neko moze da brani. Jedino to rade ovi koji ih ustvari ne znaju !

@s.g. E yebi ga drug, ne mozes tako reci. Sad ce doci ove NVO sekte i po meni jahati

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 02 jul 2015, 11:33

:yawn:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 02 jul 2015, 11:34

uschtipak je napisao/la::yawn:
Što me nisi jutros probudila u 7 kuknjava

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: MElloo, sarajevskiMarlboro i 5 gostiju.