Ma upravo tako, bez veze se naklapa.dino lj je napisao/la:De ba raja smirite se sabura malo, nisam od onih sto govorim da znam sta je prava istina oko ove situacije sa Amarom(iskreno pojma nemam) a isto tako 99% vas sto pise ovdje nista nezna,pustite se suplje price i medjusobnog vrijedjanja, sacekajmo tih deset dana i sve ce se samo kazati.A do tada najpemetnije bi bilo da svi oni koji to finansijski mogu kupe godisnje i clanske i tako pomognu klubu jer svi znamo da im je svaka marka dobrodosla u ovako teskoj situaciji.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ne mogu da vjerujem da je iko i posumnjao da ide Amar, mislim na nase navijace
FKŽ !
Pa ljudi dragi sta vam, jer vi stvarno mislite da clanske i godisnje mogu promijeniti neku stvar, pa niste djeca.Plavetnilo je napisao/la:Ma upravo tako, bez veze se naklapa.dino lj je napisao/la:De ba raja smirite se sabura malo, nisam od onih sto govorim da znam sta je prava istina oko ove situacije sa Amarom(iskreno pojma nemam) a isto tako 99% vas sto pise ovdje nista nezna,pustite se suplje price i medjusobnog vrijedjanja, sacekajmo tih deset dana i sve ce se samo kazati.A do tada najpemetnije bi bilo da svi oni koji to finansijski mogu kupe godisnje i clanske i tako pomognu klubu jer svi znamo da im je svaka marka dobrodosla u ovako teskoj situaciji.
Niko u klubu nista ne radi, ne ulaze pare osim Amara ostali samo naprduju bezveze u klubu i primaju plate.
Amarova najveca greska ce se na kraju ispostaviti kao ulaganje u kloca Adilovica, Svrake koji je neshvatljivo pao u formi, kad se samo sjetim prije par godina kako je buknuo igrao je strasno.
Za ovog prvog necu nista pisati osim da ponovimo ono da kad se Amaru lomila stolica taj prvi pak.as dobije crveni da ne igra protiv Celika a mi ostajemo bez igraca manje i uz dosta srece i Boziju pomoc zabijamo gol bez njega i situacija se smiruje. Od tad je on mrtav igrac za mene ...
Nadat se da ce razmisliti i ostati jos koju godinu, s tim da neko u Zelju pocne malo vise ulagati.
Nije slucajno otisao Bekric, Cviko, Guso, Zujo ...
Prijatelju niko ovdje ne govori da se klub od clanskih i godisnjih moze skroz finansijski konsolidovati ali se moze solidno pogurati, evo ako uzmemo da se proda 3000 clanskih i godisnjih(po cijenama 20 i 50 km) to je minimalno 210 hiljada km, moras priznati da bi to u ovakoj situaciji itekako dobro doslo.EuroSport je napisao/la:Pa ljudi dragi sta vam, jer vi stvarno mislite da clanske i godisnje mogu promijeniti neku stvar, pa niste djeca.Plavetnilo je napisao/la:Ma upravo tako, bez veze se naklapa.dino lj je napisao/la:De ba raja smirite se sabura malo, nisam od onih sto govorim da znam sta je prava istina oko ove situacije sa Amarom(iskreno pojma nemam) a isto tako 99% vas sto pise ovdje nista nezna,pustite se suplje price i medjusobnog vrijedjanja, sacekajmo tih deset dana i sve ce se samo kazati.A do tada najpemetnije bi bilo da svi oni koji to finansijski mogu kupe godisnje i clanske i tako pomognu klubu jer svi znamo da im je svaka marka dobrodosla u ovako teskoj situaciji.
Niko u klubu nista ne radi, ne ulaze pare osim Amara ostali samo naprduju bezveze u klubu i primaju plate.
Amarova najveca greska ce se na kraju ispostaviti kao ulaganje u kloca Adilovica, Svrake koji je neshvatljivo pao u formi, kad se samo sjetim prije par godina kako je buknuo igrao je strasno.
Za ovog prvog necu nista pisati osim da ponovimo ono da kad se Amaru lomila stolica taj prvi pak.as dobije crveni da ne igra protiv Celika a mi ostajemo bez igraca manje i uz dosta srece i Boziju pomoc zabijamo gol bez njega i situacija se smiruje. Od tad je on mrtav igrac za mene ...
Nadat se da ce razmisliti i ostati jos koju godinu, s tim da neko u Zelju pocne malo vise ulagati.
Nije slucajno otisao Bekric, Cviko, Guso, Zujo ...
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Klub se isto tako moze pogurati da wanna-be navijaci ne bacaju baklje i time dodatno odstete klub.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Dovoljna mi je Grediceva izjava da se ne sekiram previse, ali da malo cudno zvuci odmor pred sami pocetak lige, to jeste. Kako god, Amar je tu i jos uvijek ne ide nigdje, ali vijest nije bilo prijatno citat.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Stariji sam navijac i nikada nisam radio te gluposti, tako ako se tvoj post odnosio na mene pogrijesio si i licno sam protiv svega sto ce klub jos vise finansijski unazaditi u ovoj teskoj situaciji.amerosm je napisao/la:Klub se isto tako moze pogurati da wanna-be navijaci ne bacaju baklje i time dodatno odstete klub.
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
cekamo pile87 i bocaccio da nam se jave
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
javili se i objasnilisuper je napisao/la:cekamo pile87 i bocaccio da nam se jave

Znam da si dugogodisnji navijac i da si se protivio svemu sto moze naskoditi klubu i ovaj moj prethodnih post se nije odnosio na tebe, nego na one wanna-be navijace koji govore nesto u fazonu baklje su se palile i dalje ce se paliti i Vi to ne mozete promijeniti.dino lj je napisao/la:Stariji sam navijac i nikada nisam radio te gluposti, tako ako se tvoj post odnosio na mene pogrijesio si i licno sam protiv svega sto ce klub jos vise finansijski unazaditi u ovoj teskoj situaciji.amerosm je napisao/la:Klub se isto tako moze pogurati da wanna-be navijaci ne bacaju baklje i time dodatno odstete klub.
Jos kada sam cuo onoga za mikrofonom u Utorak doslo mi je zlo - citiram: Nemojte veceras paliti baklje, imacemo utakmica i vremena kada cemo to raditi.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Tesko je njima objasniti da to ne treba da rade jer ove danasnje generacije imaju neku svoju furku i znam da je utopija ubjedjivati ih da to ne rade, pa pravo da ti kazem nepada mi na pamet ulaziti u bilo kakve rasprave sa njima jer bi onda samo bezveze trolovali temu.amerosm je napisao/la:Znam da si dugogodisnji navijac i da si se protivio svemu sto moze naskoditi klubu i ovaj moj prethodnih post se nije odnosio na tebe, nego na one wanna-be navijace koji govore nesto u fazonu baklje su se palile i dalje ce se paliti i Vi to ne mozete promijeniti.dino lj je napisao/la:Stariji sam navijac i nikada nisam radio te gluposti, tako ako se tvoj post odnosio na mene pogrijesio si i licno sam protiv svega sto ce klub jos vise finansijski unazaditi u ovoj teskoj situaciji.amerosm je napisao/la:Klub se isto tako moze pogurati da wanna-be navijaci ne bacaju baklje i time dodatno odstete klub.
Jos kada sam cuo onoga za mikrofonom u Utorak doslo mi je zlo - citiram: Nemojte veceras paliti baklje, imacemo utakmica i vremena kada cemo to raditi.![]()
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ganjaj ti dugove i licencu..lucif3R666 je napisao/la:Zagrlite se sad ide jedna balada
ZELJEZNICAR 1921!
Svidja ti se ?Shanks je napisao/la:@Buu ima najjače avatare na forumu.
NO PYRO NO PARTY
- inacefindecko
- Kontakt:
ako BOG da da je ovo odmor, ja neću s.rat o tome što je otišao i kako i zašto iako bih možda i imao pravo jer ipak imam nekih insajdera, al neću da trujem, al treba biti realan i vidjet da su otišli i Žujo, Gušo, Cviko (iako ne znam otkud njega da dočekuje)..
Svi su otišli sa nekim glupim razlogom, Žujo "ne može" od posla, Gušu iznervirao Lončarić
, Cviko se zasitio svega i otišao porodici..
Sad šef uzima odmor na početku sezone..
DAJ BOŽE DA JE SVE UREDU, NIKO SRETNIJI OD MENE!
Svi su otišli sa nekim glupim razlogom, Žujo "ne može" od posla, Gušu iznervirao Lončarić

Sad šef uzima odmor na početku sezone..
DAJ BOŽE DA JE SVE UREDU, NIKO SRETNIJI OD MENE!
-
- Kontakt:
nece otici amar, nazalost po mnoge udbase, ozracene, sumare i druge.. opustite se
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.