FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

costacurta08
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la costacurta08 » 24 apr 2018, 14:44

Chinaglia je napisao/la:puna podrska UO, a posebno precjedniku, gospodinu Senadu Mujkanovicu
:urnebes:
Kakve ti prenose imaš,ALAHU!! :urnebes:
aFtomatski si me podsjetio na Akija i šizofrena cEpanja

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 24 apr 2018, 15:14

Chinaglia je napisao/la:puna podrska UO, a posebno precjedniku, gospodinu Senadu Mujkanovicu
i faraonu bogu i batini carsije :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2018, 15:51

75000 je napisao/la:
i faraonu bogu i batini carsije :D
samo zato sto je "glavni" covjek u gradu, glupsoni misle da je on glavni i odgovorni za krah sporta u Tuzli

Faraon i Sloboda nemaju nikakve veze jedno s drugim, al eto, gradski klub, pa se odmah veze za celnika grada

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 apr 2018, 16:07

Vidi se koJ upucen, canglija sigurno nije :lol:
Aaaaaa s druge strane mirno spavajte drugovi, nece precjednik nidje :o :rol: :damn:

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 24 apr 2018, 16:20

Sariel1987 je napisao/la:Vidi se koJ upucen, canglija sigurno nije :lol:
Aaaaaa s druge strane mirno spavajte drugovi, nece precjednik nidje :o :rol: :damn:
Ma hlupa covjek 90 posto postova trolanje i gluposti.
Nista u Tuzli se ne desava sto on ne odobri.
Za pare od sipova mogao si renovirati Mejdan izmjeniti stolice da lici na nesto....
Rukomet skoro ugasen fudbal na izdisaju kosarka ugasena evropski prvak Jedinstvo na koljenima.
Para ima nemozes reci da je to problem ali se koriste nerezonski i u politicke svrhe. Sve je u Tuzli podredjeno njima.
Evo vec je Maj gdje je taj istok lazu lazu i samo lazu ....
Ma Senco se fino instalirao samo ove sezone dobar skoro 200 000 maraka pih ako sada prodaju nekoga ima jos sezonu da raskrcmi jos malo i gasi svijetlo.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 apr 2018, 16:22

Ako prodaju ...
Prica Precjednik svasta. Al ga na kraju fakti demantuju.
A uostalom dao je ostavku.Sto ne ide?
Precjednice man se cistki i samo idi :thumbup:

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 24 apr 2018, 16:30

Sariel1987 je napisao/la:Ako prodaju ...
Prica Precjednik svasta. Al ga na kraju fakti demantuju.
A uostalom dao je ostavku.Sto ne ide?
Precjednice man se cistki i samo idi :thumbup:
Kakvih cistki :?:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 apr 2018, 17:12

Kad se sjetim kako si samo lizao dupe Asmiru, i to ne iz trollovanja, ni da bi dobio kamion ili put u Kentaki...kako su to lijepa vremena bila za Slobodu :ljepota:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 apr 2018, 18:07

Najjači trougao u TZ
Sloboda-prodaja igrača-pare klubu.... ahahahhahahaha
Pa sa kakve ste vi grane pali,sviju vam....kad je to ovaj klub zaradio od nekog transfera....pa jel'vi stvarno al bas stvarno vjerujte da se recimo Todor mali proda eto u Hertu da ce KLUB vidjeti marke od tog transfera....pa bolan te pare ce lesinari raznijeti al znaci momentalno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 24 apr 2018, 19:03

staragarda je napisao/la:Najjači trougao u TZ
Pa sa kakve ste vi grane pali,sviju vam....kad je to ovaj klub zaradio od nekog transfera....pa jel'vi stvarno al bas stvarno vjerujte da se recimo Todor mali proda eto u Hertu da ce KLUB vidjeti marke od tog transfera....pa bolan te pare ce lesinari raznijeti al znaci momentalno
Naravno da nece kao ni od Saida...
Ali imamo eksponata i super za njuo drzace nas zivima dok ne raskrcme sto ima.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 apr 2018, 19:29

Brcanskamalta je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Najjači trougao u TZ
Naravno da nece kao ni od Saida...
Ali imamo eksponata i super za njuo drzace nas zivima dok ne raskrcme sto ima.
Pola menageru, pola predcedniku, a Slobodi kita.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 apr 2018, 11:22

eno precjednik izvrsio prEtisak na igrace i ss... :geek: :angel:
mogu mislit jesu se sasrali :lol:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 apr 2018, 11:34

Gdje bolan, o čemu ti?

P.S. Zrinja, Olimpija i Maribor zainteresovani za Mulahusejnovića, a nama nije bio dobar. Tandara je bio baš po našoj mjeri.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 apr 2018, 11:35

pa na nekom portalu. reko im je situacija je ozbiljna sta vi mislite gubit protiv fenjerasa jel ,tako nesto :lol: :lol:

evo bolje ovako, da ne bude ja nesto to
“Održao sam sastanak sa Petrovićem, njegovim saradnicima i igračima i upozorio ih na ozbiljnost situacije. Sasvim je jasno da smo nekim našim greškama i lošim partijama zakomplikovali sebi situaciju. Na sastanku sam upozorio stručni štab i igrače da svi moraju ozbiljno shvatiti završnicu sezone i prije svega utakmicu sa Vitezom. Otvoreno sam ih pitao šta misle poslije subotnjeg kola ukoliko rezultat protiv Viteza ne bude povoljan za nas”, kazao je Mujkanović za Nezavisne novine.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 apr 2018, 11:42

sacekat cemo nekog od upucenijih da nam odgovori na to pitanje:... :mrgreen:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 apr 2018, 12:13

ajde ultra napisi koju,gukni golube. :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 apr 2018, 12:21

oko cega ?

oko igraca i ko ih je doveo? o tome sam pricao neki dan, to niko nema pojma ko je koga doveo, ko je koga trazio . Zato i jest ovako kako jeste, dok nema jedne osobe odgovorne za igrace, druge za rezultate, trece za finansije , cetvrte za marketing, pete za pr..i onda vidis koji je sektor zakazao i tog covjeka mijenjas. Care nisi ti za ovog.
Kad se igrac pokaze svi su ga doveli, kad zakaze haman sam dosao u Slobodu, pojavio se na treningu. I opet godinama tako. **** majku ko je Fatica, Lazu, Hasanovica, Tandira, Kalezica, Mijica itd doveo. Nije Azmir, nije Husref, nije Vlado, nije Senad, nije Vugdalic , sad i nemamo SD, nije Petrovic- skontas sami ljudi dosli na trening. Ev ja dosao cuo ovdje dobro.

s druge strane Ordagica, Sarica, Mehmedagica, Rustemovica, Terzica, Ivetica u dva navrata- svi zahtjevali

ista ba prica ko i uvijek dok se ne napravi klub klubom sa svim svojim sluzbama . Eno u Sarajevu smijenis 10 ljudi, opet ima klub (koliko god los bio i truho) ali ima. Sekretarica radi, marketing i PR rade, akademija radi. Kod nas kad bi 5-6 ljudi pocistio ne bi imao ko otkljucat klub.

ne mozes ba dopustit "poslije mene potop" situaciju nikad. Kod nas kad god uprava ode, nova dok dodje 6 mjeseci im treba da se presaberu. Trebaju ljudi godinama bit u klubu. A ne svako svoju cistacicu, ekonoma ima.

a oko ovog sto im je Senad rekao. Ja vjerujem da jest. Ja i dalje tvrdim da se oni trude, bore, jbg plate su im obezvijedili, vise nista ne moraju.
ali isto tako mislim da igrace boli ****.

tu samo jedna kazna pali, sto je Azmir uradio nakon Zvijezde i Bihaca. Uzmes im 80% plate pa kad osiguraju opstanak vratis, ko sto je on vratio nakon Olimpika.
Oni samo taj jezik razumiju. Pare su vam u vreci pa bujrum pobijedi i tvoje su.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 apr 2018, 12:48

Mujkanovic kada vec upravlja budzetom koji nije iz njegovog novcanika trebao bi preuzeti odgovornost, jer se kada je prelazni rok ponasa kao da je ovo njegova igracka (kao da je Husic), a onda u toku sezone kada sve padne kao i sa Jagodicem isti potez pravi i sa Petrovicem, bjezi od odgovornosti i prebacuje na trenera. Kako god da okrenes njegova krivica, ako je nastavio isto nakon Jagodica i sa Petrovicem te mu pustio veliku fleksibilnost onda je opet njegova greska. Kako god da okrenes. Jest najljepse se igrati managera kada je onaj liepi dio sezone. Tako bacis 2 miliona, tebi ni iz dzepa ni u dzep.

Ja iskreno ne mogu povjerovati da Mujkanovic ne upetlja svoje prste u transfere, to pricaju ovi njegovi po facebooku samo. On nije takav tip, on je egomanijak. A njega lagano ovi sto mu nude igrace izlevate svaki rok. A on ne moze da prizna sebi i drugim ljudima da ne zna. Ne zna covjek igrace, nema nikakve mreze, dovodi one igrace samo za koje znaju i Kurta i Murta. A kada krene u avanturu za nekog nepoznatog bude mu uvaljeno. Kada je rijec o talentima zadrt je i ne dopusta nekom mladom van skole Slobode da dodje u klub vec trenerima zadaje zadatak da forsiraju ovo mladih sto ima. Citava strategija je znaci bila da se dodaju iskusni igraci na Slobodine omladince. A kakav je proces oko tih iskusnih bio? Dovedi pa se nadaj, cisto kockanje. Potpises ugovor, a dobijas macka u vreci.

Ekipa nije dobra, mozda nije bolja ni od one na jesen jer nema Ordagica i Krpica. Mozda je mogla biti bolja ali nije jer "prinove" nisu postale "pojacanja" osim par njih koji su solidni kao Ivetic i Rustemovic, te Terzic. Ova ekipa je limitirana i sada je Darko izvlaci kao prije Ordaga.

Mada to nije i jedini problem, kada je dolazio glavni argument onih koji su zagovarali novu upravu je imao slogan "napraviti klub klubom". To nije uradjeno. Sta je sa tog segmenta? Moze se dati igracu 5000 maraka i poslovati sa managerima. A ne moze se dati dipl ekonomisti, dipl pravniku i nekom ko je dobar u marketingu 1000 KM mjesecno da radi od 8-4. Pa ocito da se tale. Trose se pare koje su neki drugi ljudi obezbjedili da se to po klubu rastali i da svima bude dobro. To treba svakog zadovoljiti i ti ostane 0 KM tacno.

E oni zovu djecu sto su zavrsila medicinu ili sto neki drugi talent imaju da volontiraju, kakva drskost. A tamo daju hljeb u ruke nepismenim ljudima i razbacuju se desetinama hiljada sa par potpisa. Na kraju ce otici Petrovic i doci ce neki novi, uzimati ce platu, a Mujkanovic ce da iscjedi budzet i sve tako. Svima dobro osim raji koja prati klub, trener uzme platu, predsjednik strese budzet, a ovi njegovi ga onda pravdaju i prebacuju na trenera. Trener ode u drugi grad, nastavi sa zivotom boli ga ona stvar, a Mujkanovic opran.

Inace segment Omladinski pogon: nikad losiji. Za 3-4 godine necemo imati postenog igraca jer ne mozes stancati svake godine par igraca, ovo sto se izvuklo iz OP je to. Zato ovi OP sada biljeze nikakve rezultate dok ne nadodju za 5-6 godina.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 25 apr 2018, 13:00, ukupno mijenjano 2 puta.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 apr 2018, 12:56

Ako izbore opstanak u ligi,hoce li se ova sezona proglasit uspjesnom ?

I da,dokle se doslo sa statutom,ko nam vodi klub,sta je sa raznoraznim tuzbama itd ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 apr 2018, 13:02

E ne vjerujem, kakav avatar :eh:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.