Chinaglia je napisao/la:puna podrska UO, a posebno precjedniku, gospodinu Senadu Mujkanovicu

Kakve ti prenose imaš,ALAHU!!

aFtomatski si me podsjetio na Akija i šizofrena cEpanja
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Chinaglia je napisao/la:puna podrska UO, a posebno precjedniku, gospodinu Senadu Mujkanovicu
i faraonu bogu i batini carsijeChinaglia je napisao/la:puna podrska UO, a posebno precjedniku, gospodinu Senadu Mujkanovicu
samo zato sto je "glavni" covjek u gradu, glupsoni misle da je on glavni i odgovorni za krah sporta u Tuzli75000 je napisao/la:i faraonu bogu i batini carsije :DChinaglia je napisao/la:puna podrska UO, a posebno precjedniku, gospodinu Senadu Mujkanovicu
Ma hlupa covjek 90 posto postova trolanje i gluposti.Sariel1987 je napisao/la:Vidi se koJ upucen, canglija sigurno nije![]()
Aaaaaa s druge strane mirno spavajte drugovi, nece precjednik nidje![]()
![]()
Kakvih cistkiSariel1987 je napisao/la:Ako prodaju ...
Prica Precjednik svasta. Al ga na kraju fakti demantuju.
A uostalom dao je ostavku.Sto ne ide?
Precjednice man se cistki i samo idi
Kad se sjetim kako si samo lizao dupe Asmiru, i to ne iz trollovanja, ni da bi dobio kamion ili put u Kentaki...kako su to lijepa vremena bila za SloboduChinaglia je napisao/la:puna podrska UO, a posebno precjedniku, gospodinu Senadu Mujkanovicu
Naravno da nece kao ni od Saida...staragarda je napisao/la:Najjači trougao u TZ
Sloboda-prodaja igrača-pare klubu.... ahahahhahahaha
Pa sa kakve ste vi grane pali,sviju vam....kad je to ovaj klub zaradio od nekog transfera....pa jel'vi stvarno al bas stvarno vjerujte da se recimo Todor mali proda eto u Hertu da ce KLUB vidjeti marke od tog transfera....pa bolan te pare ce lesinari raznijeti al znaci momentalno
Pola menageru, pola predcedniku, a Slobodi kita.Brcanskamalta je napisao/la:Naravno da nece kao ni od Saida...staragarda je napisao/la:Najjači trougao u TZ
Sloboda-prodaja igrača-pare klubu.... ahahahhahahaha
Pa sa kakve ste vi grane pali,sviju vam....kad je to ovaj klub zaradio od nekog transfera....pa jel'vi stvarno al bas stvarno vjerujte da se recimo Todor mali proda eto u Hertu da ce KLUB vidjeti marke od tog transfera....pa bolan te pare ce lesinari raznijeti al znaci momentalno
Ali imamo eksponata i super za njuo drzace nas zivima dok ne raskrcme sto ima.
“Održao sam sastanak sa Petrovićem, njegovim saradnicima i igračima i upozorio ih na ozbiljnost situacije. Sasvim je jasno da smo nekim našim greškama i lošim partijama zakomplikovali sebi situaciju. Na sastanku sam upozorio stručni štab i igrače da svi moraju ozbiljno shvatiti završnicu sezone i prije svega utakmicu sa Vitezom. Otvoreno sam ih pitao šta misle poslije subotnjeg kola ukoliko rezultat protiv Viteza ne bude povoljan za nas”, kazao je Mujkanović za Nezavisne novine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.