FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrRiccoli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 26 jul 2013, 20:12

ipetm je napisao/la:
dimitrijevic je napisao/la:Nije u pitanju odmor,Amar vaga da li ce ostati ili ne i zato se nadam da ce ostati jos barem jednu godinu,da osvojimo ligu i probamo sta u evropi uraditi jer su velike sanse,da budemo nosioci.Svima nama koji volimo ovaj klub je u interesu ostanak Amara Osima i nije tacna Gredina izjava kada je u pitanju odmor,logicno,ali kazem jos uvijek vaga.

Vijest mi je toliko dan poremetila i samo da na dobro izadje jer ne mogu ni zamisliti na sta bi klub licio,kada bi ga vodili:Dzelo,Buki,Violina i kompanija.

AMAR AMAR OSIM OSIM :!:
:lol: :lol: :lol: :lol:
ipetm@ ako bi iko ovdje ista mogao znati vise od obicnih navijaca o ovome svemu onda si to ti, a ne ovi registrovani u zadnjih 7 dana koji su cekali da li ce nas viktoria razguliti da pocnu sa pljuvanjem svega
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 26 jul 2013, 20:13

terabajt je napisao/la:
amko27 je napisao/la:Izgleda da je covjek stvarno preumoran. (ako laze prvotimac Zelje lazem i ja).
Pa sta je rekao igracima za kolko se vraca jel im taktiku rekao jel se oprostio od njih de ga pitaj molim te.
nije bio jucer na treningu, to je ono sto me brine da nije samo odmor, sve ostalo je nagadjanje

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 26 jul 2013, 20:13

Jarane poremeti ova vijest, Zvijezda nije losa ekipa, ako je fakat otiso na odmor onda u redu, al ako ima nekih trzavica sa upravom Litexa, Bukija i companiju zatjerat u tri picke materne

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 jul 2013, 20:15

Ko kaze da nemamo marketing? :mrgreen: Imamo jednog čovjeka sve radi zivo... 8-) zato sutra svi u Gradačac, a sljedeca u Dolini da bude 10 000

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 26 jul 2013, 20:16

Pustite ljudi covjeka na miru vise. Niko to ne zna ali je logično. Svako zna da Amar nikad kad počinje sezona ne bi napustio klupu da ide da gladi mud.a.

Nek razmisli, možda nije zdravstveno nešto nije ok, možda hoće da razmisli štai kako.

Igračima se duguju dvije plate i premije za čitavu sezonu, para se nema, a zaradilo se nije nista od evrope. Tako da molimo Boga svi da ostane! Amin

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 26 jul 2013, 20:19

MrRiccoli je napisao/la:
ipetm je napisao/la:
dimitrijevic je napisao/la:Nije u pitanju odmor,Amar vaga da li ce ostati ili ne i zato se nadam da ce ostati jos barem jednu godinu,da osvojimo ligu i probamo sta u evropi uraditi jer su velike sanse,da budemo nosioci.Svima nama koji volimo ovaj klub je u interesu ostanak Amara Osima i nije tacna Gredina izjava kada je u pitanju odmor,logicno,ali kazem jos uvijek vaga.

Vijest mi je toliko dan poremetila i samo da na dobro izadje jer ne mogu ni zamisliti na sta bi klub licio,kada bi ga vodili:Dzelo,Buki,Violina i kompanija.

AMAR AMAR OSIM OSIM :!:
:lol: :lol: :lol: :lol:
ipetm@ ako bi iko ovdje ista mogao znati vise od obicnih navijaca o ovome svemu onda si to ti, a ne ovi registrovani u zadnjih 7 dana koji su cekali da li ce nas viktoria razguliti da pocnu sa pljuvanjem svega
Ja sam odmah rekao šta je. I Pile je rekao, čovjek je preumoran, ima i problema zdravstvenih. Odmor mu je potreban, sin mu je također tu, s kojim nije često jer živi i Francuskoj. Nema potrebe za brigom sve je OK.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

plava lokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plava lokomotiva » 26 jul 2013, 20:23

Prema mojim informacijama nema govora ni o kakvoj ostavci, iz dosta pouzdanih izvora sam cuo da je uzeo odmor da ode na more sa sinom koji mu je stigao iz Francuske, nakon toga nas vodi u nove pobjede.... Nadam se da imam tacne informacije, jer ako je tako Sef je to zasluzio da mu se omoguci...
AMAR-AMAR, OSIM-OSIM!!! Dimitrijevicu ne pametuj sa netacnim informacijama... ;)

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 26 jul 2013, 20:23

EuroSport je napisao/la:Pustite ljudi covjeka na miru vise. Niko to ne zna ali je logično. Svako zna da Amar nikad kad počinje sezona ne bi napustio klupu da ide da gladi mud.a.

Nek razmisli, možda nije zdravstveno nešto nije ok, možda hoće da razmisli štai kako.

Igračima se duguju dvije plate i premije za čitavu sezonu, para se nema, a zaradilo se nije nista od evrope. Tako da molimo Boga svi da ostane! Amin
Ne lupajte bolan i ne izmišljajte takve stvari :shock:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 jul 2013, 20:24

Mi kao navijaci moramo vrsiti pritisak na upravu i traziti od njih ozbiljniji pristup. Mi nesmijemo ovisiti od Amara.
NO PYRO NO PARTY

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 26 jul 2013, 20:25

Amar nece nigdje , ne moram ponavljati 100 puta.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 26 jul 2013, 20:26

ipetm je napisao/la: Ja sam odmah rekao šta je. I Pile je rekao, čovjek je preumoran, ima i problema zdravstvenih. Odmor mu je potreban, sin mu je također tu, s kojim nije često jer živi i Francuskoj. Nema potrebe za brigom sve je OK.
S ovim sva nagadjanja mogu prestati.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 26 jul 2013, 20:30

Ma ja ne vjerujem ni jednim ni drugim, ni ovim što govore da su tačne riječi Gredića, ni ovim što sumnjaju u tačnost Gredićevih riječi. Ne znam da sam ikad čuo neku tačnu informaciju na ovom forumu. Sve su to priče rekla-kazala i priče iz raznih članaka. Vrijeme će nam sve reći!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 26 jul 2013, 20:33

Meni je neozbiljno da se traži odmor, pa pobjedio LP i sve što se može pobjediti, meni je neozbiljno. Ali sta je, tu je, ko će voditi ekipu protiv Zvijezde?
Za sve ti hvala Amare!

xxzulaxx
Kontakt:

Post Postao/la xxzulaxx » 26 jul 2013, 20:37

111 je napisao/la:
EuroSport je napisao/la:Pustite ljudi covjeka na miru vise. Niko to ne zna ali je logično. Svako zna da Amar nikad kad počinje sezona ne bi napustio klupu da ide da gladi mud.a.

Zeljo je trebo dobiti nekih 325 hiljada eura ako se dobro sjecam...borilo se za dodatnih 200 hiljada protiv Plzena, nek me neko ispravi ako nije tacno

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 26 jul 2013, 20:45

od uefe smo za nastup u evropi dobili 375.000 eura,plus ulaznice,TV prava ..
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 26 jul 2013, 20:46

xxzulaxx je napisao/la:
111 je napisao/la:

Zeljo je trebo dobiti nekih 325 hiljada eura ako se dobro sjecam...borilo se za dodatnih 200 hiljada protiv Plzena, nek me neko ispravi ako nije tacno
plus zarada od karata protiv Plzena, plus zarada od prenosa....nemam te šta ispravljati kad si u pravu ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jul 2013, 20:46

Znači Osim na jedan ofiran način podnosi ostavku.Kad je nestalo para u klubu odmah diže sidro.

Umorio se čovjek od europskih utakmica :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 26 jul 2013, 20:51

Saurman je napisao/la:Znači Osim na jedan ofiran način podnosi ostavku.Kad je nestalo para u klubu odmah diže sidro.

Znaci, ovo se zove ingeniozan zaključak....ni Ajnštajn ga bolje ne bi izveo

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 26 jul 2013, 20:51

Saurman je napisao/la:Znači Osim na jedan ofiran način podnosi ostavku.Kad je nestalo para u klubu odmah diže sidro.

Halo idi prati Bajern pusti se ti Želje !!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 26 jul 2013, 20:52

Idi dresove skidaj...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 51 gost.