batJe će vas Torino i AtalantaChinaglia je napisao/la:meni je svejedno, Lazio ide u Ligu Prvaka
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma kakav Slavko, niti Zakaricev individualni kvalitet, nego nas kolektivni nekvalitet. Od NJUO do onoga sto krpi kopacke.katarakta je napisao/la:Ima jedan problem. Svi ti "lijevi" igraci u Slobodi nece igrati za pare koje imaju u Krupi, Radniku, Mladosti, Gosku. Da li je Husic u mladosti uzimao tri milje. Sumnjam. A tamo je bio odlican. Ovdje je prosjek. Imas problem. To su igraci za manje ekipe, koje nemaju nekog ko se izdvaja, nego su tim i samo su kao takvi kompaktni i mogu uspjet. Ova ekipa ima sada problem. Mozda je tempirana forma tako da se do ovog momenta osigura opstanak. Imali smno mnogo prilika, prije svega protiv Celika, to da smo dobili bio bi kraj. Mnogo igraca pada u formi. Ignjatovic, doduse igra svaku, pa Terzic, Grahovac katastrofa. Mijic nula, a Slavko je govorio da nema takvog igraca u ligi. Grahovac ne zna dodat, jucer dvije njegove izgubljene, dva gola. Lazevski potrosen, a i ne zna. Weitzera sprda, najavljivao ga kao najvece pojacanje. Ova ekipa kad nema Rustemovica je obicna ****. Bekic malo povrijedjen, malo igra, mozda je i uvrijedjen. Ko zna. Uglavnom Slavko je zajebao mnogo toga. Borac dva boda u regularnom dijelu, Celik dva i Gosk tri. Da ne govorim za Zelju, gdje je otisao u ****. Ali opet su tada nase dvije izgubljene ciste lopte na centru presudile. I ne moze tu bit kriv. Vidio je da se otvorilo, iznenadio ih je, zelio dokrajcit i onda ti presudi individualni kvalitet Zakarica
Instalirao ih licno zgradonacelnik. To je jedina istina, tacka.ba!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
:puke:wobly92 je napisao/la:batJe će vas Torino i AtalantaChinaglia je napisao/la:meni je svejedno, Lazio ide u Ligu Prvaka :salut:
Ispravljenowobly92 je napisao/la:batJe će vas Torino i AtalantaChinaglia je napisao/la:meni je svejedno, Lazio ide u Ligu Prvaka

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Svi smo mi kaze azmirovi placenici....zlatnakoka je napisao/la:Krenuvši evo od ovog foruma, kad su staragarda, wobly, tuzlak itd itd pisali paravan, bili su ismijavani od "trolla" i sličnih.ultrasstyle_tz je napisao/la:
suma: nedostatak vizije, nedostatak sistemskog rada, MENTALITET. godinama se ide na ho ruk, na silu. Bili drugi, igrali finale kupa, igrali evropu-odlicno. Niko ne prica o tome sto je to samo paravan i sto nema kluba.
Isto kao sto ne bi pricao ni sad da smo dobili Goska i Zelju nego bi bila euforija pred finale. Jaci nego ikad. Koga tad briga sto je sve samo paravan i sto nema kluba.
Čak šta više wobly ili tuzlak napisase kako će bit i sa Sencom i ostavkom, i ispostavi se tačno.
Hajmo pojesti Viteza, završit sezonu, ostati u ligi, pa da se iznese izvještaj kako treba gdje smo i šta smo.
Jer mi zasad znamo samo da su ogromne pare potrošene i da se borimo za opstanak do zadnjeg kola.
Gdje i kako, pojma nemamo.

Ali neka ba nije nista vjecno.Svanuce i nama.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
Nije ni Azmirovo maslo za ramazana.
A opet steta sto puce tikva.
Iebga da je Viteza dobit. Bio bi bronhi
A opet steta sto puce tikva.
Iebga da je Viteza dobit. Bio bi bronhi
-
- Kontakt:
Valjalo je prezivit opet qurcobolju ekipe onoliku. Tacno ce me jednom otrest srcani na tekmi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- zlatnakoka
- Kontakt:
Ma nije ultra nikad tako pisao, čovjek je baš realan, piše opširno a zanimljivo.Brcanskamalta je napisao/la:Svi smo mi kaze azmirovi placenici....zlatnakoka je napisao/la:Krenuvši evo od ovog foruma, kad su staragarda, wobly, tuzlak itd itd pisali paravan, bili su ismijavani od "trolla" i sličnih.ultrasstyle_tz je napisao/la:
suma: nedostatak vizije, nedostatak sistemskog rada, MENTALITET. godinama se ide na ho ruk, na silu. Bili drugi, igrali finale kupa, igrali evropu-odlicno. Niko ne prica o tome sto je to samo paravan i sto nema kluba.
Isto kao sto ne bi pricao ni sad da smo dobili Goska i Zelju nego bi bila euforija pred finale. Jaci nego ikad. Koga tad briga sto je sve samo paravan i sto nema kluba.
Čak šta više wobly ili tuzlak napisase kako će bit i sa Sencom i ostavkom, i ispostavi se tačno.
Hajmo pojesti Viteza, završit sezonu, ostati u ligi, pa da se iznese izvještaj kako treba gdje smo i šta smo.
Jer mi zasad znamo samo da su ogromne pare potrošene i da se borimo za opstanak do zadnjeg kola.
Gdje i kako, pojma nemamo.![]()
![]()
Ali neka ba nije nista vjecno.Svanuce i nama.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Nisam na njeg mislio
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Za (z)gradonacelnika se slazem. Uvuce ljude, obeca sve i svasta, oni se bas ne mogu izvuc i tako u krug..Sezona za sezonom, scenarista isti, samo se glumci mijenjajuProbisvjet je napisao/la:Ma kakav Slavko, niti Zakaricev individualni kvalitet, nego nas kolektivni nekvalitet. Od NJUO do onoga sto krpi kopacke.katarakta je napisao/la:Ima jedan problem. Svi ti "lijevi" igraci u Slobodi nece igrati za pare koje imaju u Krupi, Radniku, Mladosti, Gosku. Da li je Husic u mladosti uzimao tri milje. Sumnjam. A tamo je bio odlican. Ovdje je prosjek. Imas problem. To su igraci za manje ekipe, koje nemaju nekog ko se izdvaja, nego su tim i samo su kao takvi kompaktni i mogu uspjet. Ova ekipa ima sada problem. Mozda je tempirana forma tako da se do ovog momenta osigura opstanak. Imali smno mnogo prilika, prije svega protiv Celika, to da smo dobili bio bi kraj. Mnogo igraca pada u formi. Ignjatovic, doduse igra svaku, pa Terzic, Grahovac katastrofa. Mijic nula, a Slavko je govorio da nema takvog igraca u ligi. Grahovac ne zna dodat, jucer dvije njegove izgubljene, dva gola. Lazevski potrosen, a i ne zna. Weitzera sprda, najavljivao ga kao najvece pojacanje. Ova ekipa kad nema Rustemovica je obicna ****. Bekic malo povrijedjen, malo igra, mozda je i uvrijedjen. Ko zna. Uglavnom Slavko je zajebao mnogo toga. Borac dva boda u regularnom dijelu, Celik dva i Gosk tri. Da ne govorim za Zelju, gdje je otisao u ****. Ali opet su tada nase dvije izgubljene ciste lopte na centru presudile. I ne moze tu bit kriv. Vidio je da se otvorilo, iznenadio ih je, zelio dokrajcit i onda ti presudi individualni kvalitet Zakarica
Instalirao ih licno zgradonacelnik. To je jedina istina, tacka.ba!
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Stvarno ne volim o politici trunit. Ali ovo je vrijeme da puste i prepuste privatnom biznisu.
Ovako ne ide a i rupa je bez dna.
Bolje da za ove pare kopamo tunel kroz Ilincicu.
Ovako ne ide a i rupa je bez dna.
Bolje da za ove pare kopamo tunel kroz Ilincicu.
-
- Kontakt:
Samo sto jos nijedan model privatizacije na ovim prostorima nije uspio do kraja.
Pitari i amidza nula poena. Turcin u Zenici zavala vijeka.
Ovi mali tipa Krupa, Mladost to je sve kratkog daha. Nema navijača yebes taj klub.
Maminjo ima rezultate ali im se ne sviđa mislim navijačima kluba. Hajduk za Dinamo qarina mrtva ali eto ovim u Zagrebu nevalja. Itd...
Pitari i amidza nula poena. Turcin u Zenici zavala vijeka.
Ovi mali tipa Krupa, Mladost to je sve kratkog daha. Nema navijača yebes taj klub.
Maminjo ima rezultate ali im se ne sviđa mislim navijačima kluba. Hajduk za Dinamo qarina mrtva ali eto ovim u Zagrebu nevalja. Itd...
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Al ne ide ni ovako kao udruzenja gradjana/sportska drustva.
Svacije a nicije.
Ne izmisljamo toplu vodu.
Daj bar promjenu statuta omoguci ulaz invesitorima.Nesto uradi.
Vrtimo se u krug 20 godina s istom semom i ne daje rezultate =sportske uspjehe=trofeje. A milioni baceni niz vodu
Svacije a nicije.
Ne izmisljamo toplu vodu.
Daj bar promjenu statuta omoguci ulaz invesitorima.Nesto uradi.
Vrtimo se u krug 20 godina s istom semom i ne daje rezultate =sportske uspjehe=trofeje. A milioni baceni niz vodu
-
- Kontakt:
Posto je moral nestao sad svi samo gledaju kako pokrasti sto je svih nas. Nema postenih ljudi i zato je ovako kako je. I nek nam je Bog na pomoći. Ovo sve mora propast cijela država pa da krene od nule i u plus.
Do tada ce proći puno vremena ako ikada dođe kakve smo ovce.
Do tada ce proći puno vremena ako ikada dođe kakve smo ovce.
Ma samo traziti da se promijeni statut koji ce omoguciti Azmiru da kupi Slobodu zajedno sa stadionom, fontana, jezerima i obavezno nek kupi SD Sloboda......ugasiti odmah frankenstajn kk klub i obnoviti Sloboda Ditu i druge sportske kolektive sto su faraon, bevba i ostali grobari unistili....nek kupi i onu zgradu gdje faraon radi i tu nek otvori urede za kolektive SD Sloboda, a faraona i one uhljebe sto nista ne rade zajedno sa kancelarijom veterana sto salju faksove na livadu, nek im napravi satorsko naselje.....
🔴⚫️
Madjari u Osijeku prave perverzan stadion. Rijeka uspjesna, Hajduk, puno se navijaci pitaju, ustvari krimosi s tribina, vidi se po rezultatima. Istra, usli Ameri, nemaju za kifle. S investitorom ne mora biti odmah dobro. Sarajevo, ocigledno ih zanima finansijska slika, rezultati ne previse. Da se izbori Evropa i dobro je. Uz to ce i neki mladi igraci otic, oprat ce se i para. Transferi Cimirota, pa i Mihojevica su skandali u najavi. Ovi ostali, tipa Krupa, Mladost, pa i u buducnosti Sloga su ljudi koji nisu uspjeli i vecim sredinama, Banja Luka, Kakanj, Tuzla. Ne sto ne znaju, nego dok ovamo vrate tudje dugove i prebrode sve moguce opstrukcije, ovamo s mnogo manjim parama igraju Ligu za prvaka, stabilni su, prave igrace, rade bez pritiska. Ovi veci klubovi su poligon za pranje love, mnogo ljudi se vrti oko toga, puno para je u igri i mnogo je teze radit
Niko, niko, samo Sloboda
FK Sloboda je prakticno ugasen klub. Nema svojih sluzbi - slućaj Pirić pa onda i Zec, Krpić najoćigledniji primjeri. Nema skupstine koja bi trebala spriječiti samovolju UO koji opet se k.ri nasim parama. Skupština, koja bi se po nekom pravilu morala sastajati minimalno svaki mjesec ili dva, je samo tu da se da legalitet. Nikakvog pravila za izbor a zadnja popunjavanja to najbolje pokazuju. Nema vlasnika. Pola trenera izgleda kao da je sad iz kafane pobjeglo sa pive i janjetine. Nema podmladka, nase mlade sekcije pobjeđuju kojekakve škole fudbala. Treneri podmladka i rad sa djecom katastrofa do roditelja koji bi nesto lično preduzimali, pravdu dijelili i upravljali klubom. Sansa za izmjenama statuta je propustena u doba euforije oko ulaska kada je donekle postojala i masa zaintersovana da izadje i podrži klub, postojao i investitor. Možemo pljuvati Čelik ali i njih su zavalili u dugove i njima prijeti ispadanje čak više nego nama, imaju i oni svoje amidžiće i dajdžiće i opet ih bude duplo više nego nas u istim uvijetima - domaca utakmica bitna za opstanak i besplatan ulaz. Kad se sve sabere crno nam se piše. Ali ako ispadnemo samo ćemo ubrzati taj pad u provaliju.
& $ ?
Mi nismo ugaseni, niti ce mo ikada ugasiti.....Sloboda je samo zatocenik jednog covjeka koji je sebi umislio da je vladar ovozemaljskog zivota u Tuzli.
🔴⚫️
- Brcanskamalta
- Kontakt:
To je to.Skver je napisao/la:Mi nismo ugaseni, niti ce mo ikada ugasiti.....Sloboda je samo zatocenik jednog covjeka koji je sebi umislio da je vladar ovozemaljskog zivota u Tuzli.

Pustite se vi pitara ili bilo koga....Daj statut omoguci privatizaciju pa cemo vidjeti a ne odma eto pitari ovi oni....Boli nas k za njih....
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Ste se mene tice, mozemo igrati i trecu ligu, samo da Sloboda ima vlasnika i da skinemo sa qrca vise faraona i njegove satelite.....eno mu Tusanj, yebo ga Tusanj, svakako se raspada a nece nikada i biti napravljen, oni dok naprave istok, sjever ce sam od sebe srusiti a i pvojekat je sam od sebe za qrac....ako treba mozemo igrat i na Pasabunaru, yebes vise i ovo, ogadise nam fudbal....
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 10 gostiju.