Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Najda
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Najda » 01 jul 2015, 00:21

Sad će se neki javiti da kažu kako je ovo američka izmišljotina, CIA-ni agenti stvorili ovo poput ISILa itd. :mrgreen: :mrgreen:
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 01 jul 2015, 00:24

jasko_juve je napisao/la:Ma nije mi jasno da je ovako rano sehur, ne ide mi u glavu nikako, i x stvari sto se tice vjere al eto sad je Ramazan pa to me nekako interesuje. "Jedi dok ne budes mogao razlikovati crnu od bijele niti". Znaci jedi dok ne svane u slobodnom prevodu. A sad se jede u 2, mrkli mrak. Halalite ako je teska tema, al ako je neko upuceniji volio bi znati razlog ovog :)
Ne zamaraj se, sehuri kad jest i uživaj. Šta sve meni nije jasno pa ne pitam i opet sam živ.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 01 jul 2015, 00:24

gej imam, pa dan te j3bo gdje ovaj svijet ide :facepalm:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 01 jul 2015, 00:26

muamerc je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:Ma nije mi jasno da je ovako rano sehur, ne ide mi u glavu nikako, i x stvari sto se tice vjere al eto sad je Ramazan pa to me nekako interesuje. "Jedi dok ne budes mogao razlikovati crnu od bijele niti". Znaci jedi dok ne svane u slobodnom prevodu. A sad se jede u 2, mrkli mrak. Halalite ako je teska tema, al ako je neko upuceniji volio bi znati razlog ovog :)
Ne zamaraj se, sehuri kad jest i uživaj. Šta sve meni nije jasno pa ne pitam i opet sam živ.
Ziv sam i ja, hvala Bogu. I nisam ni trazio takve komentare, kad ti se nesto ne svidja, zaobidjes. Znaci sve sto mi nije jasno trebam sutit i nek bude tako kako jest. Fino razmisljas.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 00:26

Pa voli cojk tvrdog dje problem :mrgreen: vec je bilo pedofila sto ne bi i p3d3ra :mrgreen: kod nas se sveštena lica uzimaju ko neke moralne i ljudske vertikale a većina ih to nije.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Najda
Kontakt:

Post Postao/la Najda » 01 jul 2015, 00:27

miki_92 je napisao/la:gej imam, pa dan te j3bo gdje ovaj svijet ide :facepalm:
pa proguglaj lgbt islam pa'š vidjet. države u kojima je dozvoljeno, a da su većinski islamske su mali, jordan, turska, albanija..
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 00:29

Afganistanci su nadaleko poznati da se u nedostatku zena medjusobno prce :mrgreen:
Nullius in verba

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 jul 2015, 00:32

Heller je napisao/la:Afganistanci su nadaleko poznati da se u nedostatku zena medjusobno prce :mrgreen:
Ne samo Afganistanci, nego ta cijela regija zajedno sa Indijom. Njima su zene kao nesto obaveza, a sa muskarcima racunaju tek kao pravo seksualno uzivanje :crazy: :urnebes: :puke:

Jos samo da dodam, Amerika je stvorila ISIL, sa tim se cak slazu i šiiti u Siriju. Jedina stavka gdje su ujedinjeni sa sunitima :think:
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 01 jul 2015, 00:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 01 jul 2015, 00:32

jasko_juve je napisao/la:
muamerc je napisao/la:
Ziv sam i ja, hvala Bogu. I nisam ni trazio takve komentare, kad ti se nesto ne svidja, zaobidjes. Znaci sve sto mi nije jasno trebam sutit i nek bude tako kako jest. Fino razmisljas.
Naravno, uživaj u životu, pusti druge kompetetnije da se o teme brinu. Evo jedna:

"Filozofija nova i stara
Sa "jest" i "nije" covjeka umara
Ja u nju nikad zavirio nisam
Kao sto u dno vinskog pehara. " - Omer Hajjam

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 jul 2015, 00:33

Najda je napisao/la:
Sad će se neki javiti da kažu kako je ovo američka izmišljotina, CIA-ni agenti stvorili ovo poput ISILa itd. :mrgreen: :mrgreen:
Pretpostavljam da sam taj "neki" ja licno. :mrgreen: Ali necu se oglasavati povodom ove teme. ;) Nije predmet mog interesovanja.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 00:34

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Heller je napisao/la:Afganistanci su nadaleko poznati da se u nedostatku zena medjusobno prce :mrgreen:
Ne samo Afganistanci, nego ta cijela regija zajedno sa Indijom. Njima su zene kao nesto obaveza, a sa muskarcima racunaju tek kao pravo seksualno uzivanje :crazy: :urnebes: :puke:
Žene su za razmnožavanje, upozno sam jednog arapa koji kaže da su Saudijci takođe takvi :mrgreen:
Nullius in verba

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 01 jul 2015, 00:37

Zbog takvog razmišljanja, većina ih spada u najnerazvijenije države svijeta :kafa:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 jul 2015, 00:37

Heller je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Žene su za razmnožavanje, upozno sam jednog arapa koji kaže da su Saudijci takođe takvi :mrgreen:
Ne znam za Saudijce, ali znam za Afgane, Indijce i tako tu raju. Ovi sto rade u Dubai i slicno su dosta upoznati sa tim. Po tim radnickim kampovima imaju te orgije :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 00:40

Jel vode žene ako im je dosadno da mi uskočimo :mrgreen: treba im objasnit da ima i zenski anal :mrgreen:
Nullius in verba

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 01 jul 2015, 00:43

Loše im žene, zapuste se, kao ove moderne feministkinje.Pa yebote imaju dlaka na tijelu više od mene :rol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 jul 2015, 00:45

Heller je napisao/la:Jel vode žene ako im je dosadno da mi uskočimo :mrgreen: treba im objasnit da ima i zenski anal :mrgreen:
To su ta vjecita pitanja i zagonetke. Zenski anal totalno nedefinisan :hmmmmm:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 jul 2015, 00:45

Vjerovatno su im i koze popularnije od žena.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 00:46

Dex je napisao/la:Loše im žene, zapuste se, kao ove moderne feministkinje.Pa yebote imaju dlaka na tijelu više od mene :rol:
**** majku da se dotjerat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: al ima takvih na svakom semaforu i raskrscu kod nas :mrgreen: :mrgreen:

M´da kad osjetim da zensko smrdi :sick: :sick: :sick:

@DonnieDarko al samo zenske koze ne budi nastran :mrgreen: :urnebes:
Nullius in verba

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 01 jul 2015, 00:49

Heller je napisao/la:
Dex je napisao/la:Loše im žene, zapuste se, kao ove moderne feministkinje.Pa yebote imaju dlaka na tijelu više od mene :rol:
**** majku da se dotjerat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: al ima takvih na svakom semaforu i raskrscu kod nas :mrgreen: :mrgreen:

M´da kad osjetim da zensko smrdi :sick: :sick: :sick:

@DonnieDarko al samo zenske koze ne budi nastran :mrgreen: :urnebes:

Kad krenem sebe brijat, kažem joj hodi deder vamo, da i tebe sredim :rol:
Od ženska koje smrdi, je samo gore žensko koje previše parfema stavi :beba:
Donnie Darko je napisao/la:Vjerovatno su im i koze popularnije od žena.
Krava sveta životinja :rol:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 00:54

Kontam ja da se ljudi ne peru u Africi jer je najbliži izvor vode ko odavde do Konjica, al brate neka gospoja pokrivena, sa tih područja ja je u Bingu em se dere em se gura em hoce ispred mene i pita me nesto i gura se ja na engleskom govorim NO, NO a usmrdila se **** 1000 Britanaca na festivalima.

Znam i jednog sa tih meridijana, redovno klanja i sve a smrdi non stop, samo se pere kako mu je rečeno, nista vise, i onda prljave carape navuce.
Nullius in verba

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 217 gostiju.