Sad će se neki javiti da kažu kako je ovo američka izmišljotina, CIA-ni agenti stvorili ovo poput ISILa itd.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sad će se neki javiti da kažu kako je ovo američka izmišljotina, CIA-ni agenti stvorili ovo poput ISILa itd.
Ne zamaraj se, sehuri kad jest i uživaj. Šta sve meni nije jasno pa ne pitam i opet sam živ.jasko_juve je napisao/la:Ma nije mi jasno da je ovako rano sehur, ne ide mi u glavu nikako, i x stvari sto se tice vjere al eto sad je Ramazan pa to me nekako interesuje. "Jedi dok ne budes mogao razlikovati crnu od bijele niti". Znaci jedi dok ne svane u slobodnom prevodu. A sad se jede u 2, mrkli mrak. Halalite ako je teska tema, al ako je neko upuceniji volio bi znati razlog ovog
Ziv sam i ja, hvala Bogu. I nisam ni trazio takve komentare, kad ti se nesto ne svidja, zaobidjes. Znaci sve sto mi nije jasno trebam sutit i nek bude tako kako jest. Fino razmisljas.muamerc je napisao/la:Ne zamaraj se, sehuri kad jest i uživaj. Šta sve meni nije jasno pa ne pitam i opet sam živ.jasko_juve je napisao/la:Ma nije mi jasno da je ovako rano sehur, ne ide mi u glavu nikako, i x stvari sto se tice vjere al eto sad je Ramazan pa to me nekako interesuje. "Jedi dok ne budes mogao razlikovati crnu od bijele niti". Znaci jedi dok ne svane u slobodnom prevodu. A sad se jede u 2, mrkli mrak. Halalite ako je teska tema, al ako je neko upuceniji volio bi znati razlog ovog
pa proguglaj lgbt islam pa'š vidjet. države u kojima je dozvoljeno, a da su većinski islamske su mali, jordan, turska, albanija..miki_92 je napisao/la:gej imam, pa dan te j3bo gdje ovaj svijet ide
Ne samo Afganistanci, nego ta cijela regija zajedno sa Indijom. Njima su zene kao nesto obaveza, a sa muskarcima racunaju tek kao pravo seksualno uzivanjeHeller je napisao/la:Afganistanci su nadaleko poznati da se u nedostatku zena medjusobno prce
Naravno, uživaj u životu, pusti druge kompetetnije da se o teme brinu. Evo jedna:jasko_juve je napisao/la:Ziv sam i ja, hvala Bogu. I nisam ni trazio takve komentare, kad ti se nesto ne svidja, zaobidjes. Znaci sve sto mi nije jasno trebam sutit i nek bude tako kako jest. Fino razmisljas.muamerc je napisao/la:Ne zamaraj se, sehuri kad jest i uživaj. Šta sve meni nije jasno pa ne pitam i opet sam živ.jasko_juve je napisao/la:Ma nije mi jasno da je ovako rano sehur, ne ide mi u glavu nikako, i x stvari sto se tice vjere al eto sad je Ramazan pa to me nekako interesuje. "Jedi dok ne budes mogao razlikovati crnu od bijele niti". Znaci jedi dok ne svane u slobodnom prevodu. A sad se jede u 2, mrkli mrak. Halalite ako je teska tema, al ako je neko upuceniji volio bi znati razlog ovog
Pretpostavljam da sam taj "neki" ja licno.Najda je napisao/la:
Sad će se neki javiti da kažu kako je ovo američka izmišljotina, CIA-ni agenti stvorili ovo poput ISILa itd.![]()
Žene su za razmnožavanje, upozno sam jednog arapa koji kaže da su Saudijci takođe takviBosniacum Lilium je napisao/la:Ne samo Afganistanci, nego ta cijela regija zajedno sa Indijom. Njima su zene kao nesto obaveza, a sa muskarcima racunaju tek kao pravo seksualno uzivanjeHeller je napisao/la:Afganistanci su nadaleko poznati da se u nedostatku zena medjusobno prce![]()
![]()
Ne znam za Saudijce, ali znam za Afgane, Indijce i tako tu raju. Ovi sto rade u Dubai i slicno su dosta upoznati sa tim. Po tim radnickim kampovima imaju te orgijeHeller je napisao/la:Žene su za razmnožavanje, upozno sam jednog arapa koji kaže da su Saudijci takođe takviBosniacum Lilium je napisao/la:Ne samo Afganistanci, nego ta cijela regija zajedno sa Indijom. Njima su zene kao nesto obaveza, a sa muskarcima racunaju tek kao pravo seksualno uzivanjeHeller je napisao/la:Afganistanci su nadaleko poznati da se u nedostatku zena medjusobno prce![]()
![]()
To su ta vjecita pitanja i zagonetke. Zenski anal totalno nedefinisanHeller je napisao/la:Jel vode žene ako im je dosadno da mi uskočimotreba im objasnit da ima i zenski anal
**** majku da se dotjeratDex je napisao/la:Loše im žene, zapuste se, kao ove moderne feministkinje.Pa yebote imaju dlaka na tijelu više od mene
Heller je napisao/la:**** majku da se dotjeratDex je napisao/la:Loše im žene, zapuste se, kao ove moderne feministkinje.Pa yebote imaju dlaka na tijelu više od mene![]()
![]()
al ima takvih na svakom semaforu i raskrscu kod nas
![]()
![]()
M´da kad osjetim da zensko smrdi![]()
![]()
@DonnieDarko al samo zenske koze ne budi nastran![]()
Krava sveta životinjaDonnie Darko je napisao/la:Vjerovatno su im i koze popularnije od žena.