FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Koliko se koristi naš stadion, red je bio i da naš teren "osvježe" ovo ljeto.
Željezničar za život cijeli!
brate a dok nismo mogli igrati na Grbavici svake godine evropa

-
- Kontakt:
Na oko djeluje da se teren poprilicno oporavio, osim onih rupa u golmanskom prostoru.. Ne znam jesu li iz saveza sta radili prije onih tekmi zena..SudoHusika je napisao/la: ↑23 maj 2022, 10:45Koliko se koristi naš stadion, red je bio i da naš teren "osvježe" ovo ljeto.
Pročepit će negdje.
E cuj napuniti cemo kasu, pa ne rentamo wembley
. Onakav teren je svakako upropasten javaslukom uprave, ovi drugi ce ga jos vise handriti za neku sicu, a nasi sjede kuci. Za sve ostalo tu je snickers
Kod nas je sportsko novinarstvo na niskom nivou jer se mora malo i potruditi napraviti neku analizu, pa onda postaviti adekvatno pitanje. Novinari pitaju Mulalica, ako dodje investitor kakvog ce to efekta imati na njegov status u klubu. Covjek fino odgovori, volio bi da ostane, jer se svako nada investitoru, ali to pitanje je za upravu klubu. A ako je bolje za klub onda ce sam i napustiti. Sasvim logican odgovor, ne znam sta covjek treba drugacije da kaze. Nije to uopste pitanje za trenera. Bolje bi im bilo da su pitali; sta je razlog pa Zeljo ima najslabiju realizaciju uz Leotar, Slobodu i Siroki. Kako to da smo na vrhu sto se tice po kvalitetu odbrane, relativno malom broju primljenih golova, ali realizacija pri dnu tabele. Ovaj identican problem smo imali i kad nas je Ivkovic vodio. Onda treba Mulalica pitati, ako ne dodje investitor, a to i jeste logican scenariji, kakav je plan strucnog staba za narednu sezonu da se unaprijed ovaj dio igre?
-
- Kontakt:
Jaganjac kod kona
- manijacikonjic87
- Kontakt:
e svaka nam cast..

Mi smo Željini, Željo je naš !
brate moj sta je djece od mrtvih Zeljovaca preslo kod njihmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 12:33e svaka nam cast..![]()
mi bez napadaca a ono sto iole vrijedi u OP saljemo u komsiluk..

- manijacikonjic87
- Kontakt:
ma brate radi se o momcima koji zele da uspiju u tome sto rade.. mi smo jedini krivci za to.. Grbavica škola fudbala je nazalost sve samo ne najjača sto je nekad bila.. evo primjer jaganjca.. bas gledam na tm pise 19 tekmi 7 golova.. a mi forsiramo vucenovica koji je 10 godina stariji a ima isto golova a broj nastupa neuporedivo veci.. ono sto nam je uvijek bio ponos i dika sveli smo na najnize moguce grane.. nazalost..KANA je napisao/la: ↑23 maj 2022, 12:39brate moj sta je djece od mrtvih Zeljovaca preslo kod njihmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 12:33e svaka nam cast..![]()
![]()
Mi smo Željini, Željo je naš !
Mrtvih da ne kazem sta. Nikakvi to navijaci nisu, ni ta djecurlija ni roditelji im.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- jointunija
- Kontakt:
Znam ih par,ne znam da li su baš sretni,kad te prijatelji zbog tog poteza izbjegavaju.KANA je napisao/la: ↑23 maj 2022, 12:39brate moj sta je djece od mrtvih Zeljovaca preslo kod njihmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 12:33e svaka nam cast..![]()
![]()
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Emocije su glupost, svako ide tamo gdje misli da cemu biti bolje ili ce vise zaraditi. Manite se patetike, ljubav, klub, igra iz ljubavi i slicnog
- jointunija
- Kontakt:
E jake statistike u pm.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 12:46ma brate radi se o momcima koji zele da uspiju u tome sto rade.. mi smo jedini krivci za to.. Grbavica škola fudbala je nazalost sve samo ne najjača sto je nekad bila.. evo primjer jaganjca.. bas gledam na tm pise 19 tekmi 7 golova.. a mi forsiramo vucenovica koji je 10 godina stariji a ima isto golova a broj nastupa neuporedivo veci.. ono sto nam je uvijek bio ponos i dika sveli smo na najnize moguce grane.. nazalost..KANA je napisao/la: ↑23 maj 2022, 12:39brate moj sta je djece od mrtvih Zeljovaca preslo kod njihmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 12:33
e svaka nam cast..![]()
![]()
Znam bruku momaka koji su u tom uzrastu zabijali po 20+ ili 30+ pa nigdje ih.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- Bersaga
- Kontakt:
Postići 7 golova za sezonu, u juniorskoj konkurenciji, kao napadač je mizerna statistika. Druga stvar, Kočević ne može u isti koš sa ostalima (Jaganjac, Kulašin...). Momak koji voli i živi Želju, u srijedu protiv Borca bio na jugu i bodrio. Nije poletio da pređe negdje drugo iako je sigurno najviše nepravde i nepoštenog odnosa bilo prema njemu do sada. Sljedeće sezone mora dobiti maksimalnu podršku i prostora za igru.
Čestitke Hajdareviću, jučer upisao 100. nastup u svetom dresu

Čestitke Hajdareviću, jučer upisao 100. nastup u svetom dresu
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Jaganjac fakat nije nicim zasluzio da ovdje bude tema.. Decko nikad nece biti igrac za prvog tima bilo koje ekipe u ligi..
Pročepit će negdje.
Bilo bi dobro zadrzati Hajdarevica. Puno vise opusten u igri djeluje nego ranije, to se moglo viditi kad ima ove mladje igrace oko sebe, pa onda on uzme vise odgovornosti, i vidi se tacno da ima dosta vise utakmica u nogama. Ne znam, meni je on pouzdan igrac i volio bih ga viditi u narednoj sezoni. Krizevac je nekoliko vise golova postigao od Jaganjca a niko nema da nesto konkretno napise ko je perspektivniji.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.