Stranica 8499. brat @orton, vam je objasnio.zagorski je napisao/la:Pojasni!Rodman je napisao/la:Neki se ovde fakat prave glupi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Nema nista.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mozda ima smisla radi nekih dobrih odnosa,suradnje,posudivanja igraca i sl. A bice kompenzacija za kup utakmice za one koji imaju sezonske.
@Rodman; ja ne nadoh nikakvo objasnjenje,osim poziva da se malo razmisli uz kaficu
@Rodman; ja ne nadoh nikakvo objasnjenje,osim poziva da se malo razmisli uz kaficu

Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 18 jul 2015, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Evo opet:
Stadion na Otoci ne ispunjava uslove.
Nas protivnik ne pristaje na odgodu niti na zamjenu domacinstva.Iz njihovog ugla sasvim razumljivo.
Grbavica nije opcija.
Stadion na Otoci ne ispunjava uslove.
Nas protivnik ne pristaje na odgodu niti na zamjenu domacinstva.Iz njihovog ugla sasvim razumljivo.
Grbavica nije opcija.
Jel' se u ponedjeljak igra?
Zadnja izmjena: Rodman, dana/u 18 jul 2015, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- Evolution87
- Kontakt:
Ma klub ce sigurno nesta organizovati.PitarBordo je napisao/la:Meni samo bez veze to što sam platio sezonsku, nisam "a" kazao jer je poskupilo, a ono prva utakmica za koju sam platio unaprijed da gledam u Travniku. To mi je malo bez veze, ali dobro nisu navijači bitni koliko je bitan klub i 3 boda protiv Drine.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Nije to kompenzacija od starta se sezonska odnosila na domaće PL i Kup utakmice i prije nego se saznalo da smo prvu kod kuće.zagorski je napisao/la:Mozda ima smisla radi nekih dobrih odnosa,suradnje,posudivanja igraca i sl. A bice kompenzacija za kup utakmice za one koji imaju sezonske.
Samo Saraj'vo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
To je to. To ja i govorim sve vrijeme.PitarBordo je napisao/la:Meni samo bez veze to što sam platio sezonsku, nisam "a" kazao jer je poskupilo, a ono prva utakmica za koju sam platio unaprijed da gledam u Travniku. To mi je malo bez veze, ali dobro nisu navijači bitni koliko je bitan klub i 3 boda protiv Drine.
I ako je tako ko što kažeš @Orton da "iskopina" nije opcija, zašto?
1946
Nije kriva uprava, vec DINO STERLING.Bolje na piroti igrat FREE (dali im na posudbu par igraca) oni nam u susret izasli, i to je to. Pa ja bi u bihac otiso igrat nego otpadu dat 300€ da igramo na njihovom smecu. Plus sto mi treba da igramo frendly utakmica sto vise po travniku bihacu jelahu zevinicam mostaru, da sto vise raje bude upoznata sa nasim projektom da kupe clansku, dresove, godisnju.
Uzet OLIMPICOV teren ako nista radi jos jednog kampa (mozda i stadiona)

Ja mislim da si ti rekao, i dobro si to pomislio. Nama koji smo odmah kupili godisnje nek klub obezbjedi prevoz do dole. Odmah sam kupio godisnju, yebo cijenu, a sad ispade ne mogu gledati tekmu domacu a da ne moram opet izletiti neplanirano određenu cifru za gostovanje na "domacu" tekmu.BitiSrcemVezan je napisao/la:To je to. To ja i govorim sve vrijeme.PitarBordo je napisao/la:Meni samo bez veze to što sam platio sezonsku, nisam "a" kazao jer je poskupilo, a ono prva utakmica za koju sam platio unaprijed da gledam u Travniku. To mi je malo bez veze, ali dobro nisu navijači bitni koliko je bitan klub i 3 boda protiv Drine.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Sve je to OK, ali raja ionako kivna zbog visokih cijena pred Lech, sad i ono malo što se skupilo za sezonsku neće odgledati sve "domaće" tekme... Evo ja prvi, nemam prevoz van Sa i džaba mi moja sezonska, članska itd.Pitar6785 je napisao/la:Nije kriva uprava, vec DINO STERLING.Bolje na piroti igrat FREE (dali im na posudbu par igraca) oni nam u susret izasli, i to je to. Pa ja bi u bihac otiso igrat nego otpadu dat 300€ da igramo na njihovom smecu. Plus sto mi treba da igramo frendly utakmica sto vise po travniku bihacu jelahu zevinicam mostaru, da sto vise raje bude upoznata sa nasim projektom da kupe clansku, dresove, godisnju.
A to frendly utakmice - zna se kad se to organizuje plus postoji 15 ligaških utakmica koje se igraju vani.
Ali opet kažem, meni je bez veze jer sam platio nešto a neću dobiti proizvod, a iz klupske perspektive sve što oni misle da će nam donijeti odbranu lige i uzimanje kupa ove sezone - neka rade, imaju moju punu podršku!
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zasto sto preko Sarajeva kasu punit nece pa makar se utakmica igrala u Maleziji.BitiSrcemVezan je napisao/la:To je to. To ja i govorim sve vrijeme.PitarBordo je napisao/la:Meni samo bez veze to što sam platio sezonsku, nisam "a" kazao jer je poskupilo, a ono prva utakmica za koju sam platio unaprijed da gledam u Travniku. To mi je malo bez veze, ali dobro nisu navijači bitni koliko je bitan klub i 3 boda protiv Drine.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nije sve u parama, treba ponekad misliti i na navijače, koji se ionako ove sezone već fino gule. Da su navijači mislili na pare sigurno velika većina u jeku godišnjih odmora ne bi iskeširala stotinjak maraka klubu, gotovo čisto iz ljubavi. A budi siguran da su velika većina onih koji su uzeli godišnje klasični kokuzi, k'o i ja. Guzonje ne plaćaju nego su večinom "nekom zaslugom" u vip ložama.Pitar6785 je napisao/la:Nije kriva uprava, vec DINO STERLING.Bolje na piroti igrat FREE (dali im na posudbu par igraca) oni nam u susret izasli, i to je to. Pa ja bi u bihac otiso igrat nego otpadu dat 300€ da igramo na njihovom smecu. Plus sto mi treba da igramo frendly utakmica sto vise po travniku bihacu jelahu zevinicam mostaru, da sto vise raje bude upoznata sa nasim projektom da kupe clansku, dresove, godisnju.
@joker90

1946
Da se busevi obezbjede od strane uprave to pozdravljam. Prem da bi opstitna kanton (Muhamed Alaim) to trebali finansirat od para koje su uzeli od koncerta. 

Braco ja sam uz vas, al konama davat pare to nejde.
Eh, evo ovako i od mene, da ne zamre tema
Lech
Milan Stepanov i ekipa Lecha iz Poznana su nam pokazali zapravo koja je i kolika stvarna razlika između naše lige i ovih evropskih. Prvo, Stepanov, došao čovjek bez treninga i svega i bio ubjedljivo naš najbolji igrač, i to je to, igrači koji su imalo vrijedili vani, ovdje su najbolji i tačka. Jednom je @hilmo ovdje stavljao citat od @samosarajvo o tome da odbrana nije "imenica", već "glagol", tj. da se odbrana treba gledati kao način na koji se jedna ekipa brani, a ne kao igrači zadnje linije. To je apsolutno tačno, zbog toga evropski treneri zarađuju milione, zbog toga je sve ovo nauka. Zbog toga što jednom treba da se zna gdje ti stoji lijevo krilo kad protivnik ima loptu na suprotnoj strani. Kretnja bez lopte je ono što nas je pobjedilo i to je to. Stajali su dosta bliže našima, pokrivali prostor, bili dovoljno agresivni na našu sredinu i... sa sedmicom i lošim Cimijem u utorak, nismo mogli bolje. Isto tako, toliko su naši bili uplašeni da je to čudo. Svaki duel, apsolutno svaki, čak i onda kada naš igrač ima loptu u svom posjedu i kad igrač uđe s njim u borbu su dobijali. Osim duela sa Stepanovim i Duljevićem. I jasno se vidi da je većina duela izgubljena zbog straha, mlakosti, a ne zbog spreme. Što se tiče ocjena igrača, @Pantelija je to već ranije napisao, ja dijelim to mišljenje.
Prvo kolo
Ništa loše u ovome da se igra u Travniku. Igramo i u drugom kolu, tako da s te strane je dobro, onako, čisto zbog privikavanja igrača. U Travniku i okolini ima dosta naših navijača i ne sumnjam da će atmosfera u svakom slučaju biti onakva kakvu Horde znaju da naprave. Pride, Travnik vjerovatno ustupa teren za džaba, pa je i to jedan od pluseva. Neko je već ranije spomenuo, možda i ne bi bilo loše da se napravi ta kućica kao i u slučaju Jelaha, pa da se vidi nešto za članske ili artikle iz fanshopa. Još ako, recimo, uprava dogovori sa Centrotransom kao sponzorom kluba, da one sa članskom ili godišnjom preveze besplatno do Travnika - špica.
Gdje god da kreneš u srcima si našim, gdje god da igraš bićeš domaćin!!!

Lech
Milan Stepanov i ekipa Lecha iz Poznana su nam pokazali zapravo koja je i kolika stvarna razlika između naše lige i ovih evropskih. Prvo, Stepanov, došao čovjek bez treninga i svega i bio ubjedljivo naš najbolji igrač, i to je to, igrači koji su imalo vrijedili vani, ovdje su najbolji i tačka. Jednom je @hilmo ovdje stavljao citat od @samosarajvo o tome da odbrana nije "imenica", već "glagol", tj. da se odbrana treba gledati kao način na koji se jedna ekipa brani, a ne kao igrači zadnje linije. To je apsolutno tačno, zbog toga evropski treneri zarađuju milione, zbog toga je sve ovo nauka. Zbog toga što jednom treba da se zna gdje ti stoji lijevo krilo kad protivnik ima loptu na suprotnoj strani. Kretnja bez lopte je ono što nas je pobjedilo i to je to. Stajali su dosta bliže našima, pokrivali prostor, bili dovoljno agresivni na našu sredinu i... sa sedmicom i lošim Cimijem u utorak, nismo mogli bolje. Isto tako, toliko su naši bili uplašeni da je to čudo. Svaki duel, apsolutno svaki, čak i onda kada naš igrač ima loptu u svom posjedu i kad igrač uđe s njim u borbu su dobijali. Osim duela sa Stepanovim i Duljevićem. I jasno se vidi da je većina duela izgubljena zbog straha, mlakosti, a ne zbog spreme. Što se tiče ocjena igrača, @Pantelija je to već ranije napisao, ja dijelim to mišljenje.
Prvo kolo
Ništa loše u ovome da se igra u Travniku. Igramo i u drugom kolu, tako da s te strane je dobro, onako, čisto zbog privikavanja igrača. U Travniku i okolini ima dosta naših navijača i ne sumnjam da će atmosfera u svakom slučaju biti onakva kakvu Horde znaju da naprave. Pride, Travnik vjerovatno ustupa teren za džaba, pa je i to jedan od pluseva. Neko je već ranije spomenuo, možda i ne bi bilo loše da se napravi ta kućica kao i u slučaju Jelaha, pa da se vidi nešto za članske ili artikle iz fanshopa. Još ako, recimo, uprava dogovori sa Centrotransom kao sponzorom kluba, da one sa članskom ili godišnjom preveze besplatno do Travnika - špica.
Gdje god da kreneš u srcima si našim, gdje god da igraš bićeš domaćin!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma fuj gdje ces toPitar6785 je napisao/la:Braco ja sam uz vas, al konama davat pare to nejde.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zna li neko,ali bas da ima provjerenu informaciju,kakav je status stadiona na Otoci?
Ko ima formalno vlasnistvo nad njim,ko se pita itd.???
Općina Novi Grad a pita se načelnik Semir Efendićzagorski je napisao/la:Zna li neko,ali bas da ima provjerenu informaciju,kakav je status stadiona na Otoci?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.