FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Da nisu u pitanju kineske kladare? 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Jebm i njih i kladare i sta god da je nesposobnost il prodaja.prije ce bit nesposobnost.a i. sudbinu kletu.Probisvjet je napisao/la:Da nisu u pitanju kineske kladare?
Pa ovo boli covjece fizicki
-
- Kontakt:
Nadyebali su staticare sa građevinskog instituta danas.
Pizde jedne niste potrčali kako treba.
Najjače kad neko viknu uvedi Tandira majko mila, a tek makazice
Ako bude ovakva qurcobolja nayebali smo i protiv Viteza.
Pizde jedne niste potrčali kako treba.
Najjače kad neko viknu uvedi Tandira majko mila, a tek makazice

Ako bude ovakva qurcobolja nayebali smo i protiv Viteza.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ne moze mi niko reci da nije namjesteno, ko god je bio na utakmici, do 2-0 je vidio lijepo da nijedan ubacaj nismo dobili, Skaha i Ignjatovic nula, nadskace ih dijete od 19 godina, Skaha se zajebava, Lazevski mislim da ne treba komentar nikako.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Bila sam u pravu sa lošim predosjećajem.Sariel1987 je napisao/la:Jesi li ti rekla da te podsjeca na utakmicu sa drinom? Prije utakmice?tacno mi to naumpade.Aerials je napisao/la:Kaže Slavko otpisao Weitzera, uvodi ga da igra.![]()
Kako loša utakmica, level Drina od one sezone. Fuj, žao mi vremena što sam provela tamo.
KojA nemoc.
Koje makazice koji bolikrac.
Sto godina tuge i boli.taman za godisnjicu kuknjava![]()
jbo li mu gabriel garsija sto miliona zrna soli..
Oj, makazice, pa zaboravila sam da se i desilo.

Viteza nije dobio ko nije pit'o, ako izgubimo stvarno nas treba ugasiti!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne sikiraj se. Pa sta ako cvajtara bude. Ipak lijepo je bilo te godineee.... Haj zzz.Sariel1987 je napisao/la:Jebm i njih i kladare i sta god da je nesposobnost il prodaja.prije ce bit nesposobnost.a i. sudbinu kletu.Probisvjet je napisao/la:Da nisu u pitanju kineske kladare?
Pa ovo boli covjece fizicki

Samo da maknemo curtu bundevasa
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Eto vam slavke strucnjaka.
Strucnjak je to.Svabo.
A jesam vam reko nije da nisam kuknjava
Je bo viteza.Nesposobna upravo napolje.
Slavko mrsh.
Lazo gonse gdje hoces.
Odo na aparate
Opet
Strucnjak je to.Svabo.
A jesam vam reko nije da nisam kuknjava

Slavko mrsh.
Lazo gonse gdje hoces.
Odo na aparate
Opet
- tuzlak1987
- Kontakt:
Igraci u svadji??
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 apr 2018, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Na istoku nista novo.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Sasvim moguce, Ivetic se cijelo prvo poluvrijeme svadjao sa Skahom i Ignjatovicem, galamio na njih, onda i Azir isto, definitivno se nesto zakuhalo danas, jer ono je Sloboda iz prvog dijela sezone bilatuzlak1987 je napisao/la:Igraci u svadji??
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
- Probisvjet
- Kontakt:
Svi na aparate. Gdje ste hejtonje..Sariel1987 je napisao/la:Eto vam slavke strucnjaka.
Strucnjak je to.Svabo.
A jesam vam reko nije da nisam kuknjava![]()
Slavko mrsh.
Lazo gonse gdje hoces.
Odo na aparate
Opet

Čudno vam što galame jedni na druge tokom utakmice? 
Ma dajte pa i pisalo se po nekim portalima tipa ekskluzive da su se i potukli u svlaiconici poslije Želje. To su gluposti. A te gluposti se pišu i pričaju da se prikrije naša nemoć, pa i protiv Drine onda smo imali više šansi i napada.
Ovo danas je dno dna...Po Željinom receptu opet kažem, oba gola su pala poslije kontri. Ljudi nam pustili loptu i evo igrajte. A mi imamo super brzu odbranu da sve to sustigne...
Svi su podbacili, ali ovaj trio LAZEVSKI-GRAHOVAC-MUSIĆ bi ja večeras otpustio odmah. Vladimira pogotovo. Kakav antitalenat ljudi moji pa da mi je neko pričao...Ni za šta momak nije!

Ma dajte pa i pisalo se po nekim portalima tipa ekskluzive da su se i potukli u svlaiconici poslije Želje. To su gluposti. A te gluposti se pišu i pričaju da se prikrije naša nemoć, pa i protiv Drine onda smo imali više šansi i napada.
Ovo danas je dno dna...Po Željinom receptu opet kažem, oba gola su pala poslije kontri. Ljudi nam pustili loptu i evo igrajte. A mi imamo super brzu odbranu da sve to sustigne...
Svi su podbacili, ali ovaj trio LAZEVSKI-GRAHOVAC-MUSIĆ bi ja večeras otpustio odmah. Vladimira pogotovo. Kakav antitalenat ljudi moji pa da mi je neko pričao...Ni za šta momak nije!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma dobro ovo i jesam procitao od te ekipe koja uvijek kada nije dobro udara po igracima da pokrije upravu. Naravno ako im igraci nisu jarani.
Taman sam pomislio da ce crveno crni ostati u ligi, ali izgleda da ce jedan u cvajtaru. . Neda se usranom do potoka. . .
-
- Kontakt:
Ali izmjene Skaha vani Weitzer ulazi. Vraca Peru na stopera pa Celo sta je tebi. Umjesto da Lazu izvede vrati Peru na beka i prebaci Todora da proba lijevo probiti.
Ali danas kako su bili statični ne bi ni to pomoglo.
Ali danas kako su bili statični ne bi ni to pomoglo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Probisvjet
- Kontakt:
Predcednice daj ostafku. Nedaj da te neko bihuzuriti za tvoje pare.

-
- Kontakt:
vjecno borba za opstanak, evo sace 100 godina kluba a mi smo se samo par puta borili za titulu, ma i za europu, yebo ovo 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
ajde ba, sta i ako ispadne Sloboda, vec je ispadala...
Trebat ce nam njegove pare da pogura NS. Uzdamo se u Sencu da barem za stogodisnjicu ostanemo u liGi.Probisvjet je napisao/la:Predcednice daj ostafku. Nedaj da te neko bihuzuriti za tvoje pare.![]()
![]()
![]()
![]()
De banuj ovog rasovac boya mramore, nek odmori malo. Jedno deset godina.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.