Sve se nadam da ce raja skontati neki dobar lokal da ima , a da nije obicna birtija ili rupaKawhi je napisao/la:U Starom su jedino birtije vrijedne pažnje a ima ih podosta.Suki46 je napisao/la:Da ovdje pitam ove moje Sarajlije , gdje vi najvise izlazite u Starom gradu , koja su vam najbolja mjesta i tako to ?![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
ahajasmin10 je napisao/la:Bio na FASTO![]()
Čekam ovaj konkurs nenormalno dugo. Da hoće više izaći, da se pripremam dok sam raspoložen![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Iš'o ja u rajlovac na neko testiranje i umislim ti ja da mogu, umro na 1800 metara

Izvlaka mi bila da sam se umorio na sklekovima (83 komada) i trbušnjaci (91)

@Kawhi to ti je niknejm

A daj, čuj Kawhi, znaš ti kako je jbno to izgovoriti

FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
2400 je za policiju, 3200 je za vojsku
Izvuk'o sam ja to za 13 minuta kad sam is'o na testiranje za vojsku

Izvuk'o sam ja to za 13 minuta kad sam is'o na testiranje za vojsku

Idi do UnderaSuki46 je napisao/la:Sve se nadam da ce raja skontati neki dobar lokal da ima , a da nije obicna birtija ili rupaKawhi je napisao/la:U Starom su jedino birtije vrijedne pažnje a ima ih podosta.Suki46 je napisao/la:Da ovdje pitam ove moje Sarajlije , gdje vi najvise izlazite u Starom gradu , koja su vam najbolja mjesta i tako to ?![]()

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Neću ti dolaziti s jednom, upozn'o sam bolju curuVirtu4l je napisao/la:

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
CashMan, jes bio ti u Kaktusu kakav je?
Nullius in verba
Nisam buraz, ne privlači me nešto, možda s odmora kad dođemHeller je napisao/la:CashMan, jes bio ti u Kaktusu kakav je?
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Rekose mi da to sad drzi onaj lik sto je drzo Under, zadnji put kad sam bio u Underu polupraznoCashMan je napisao/la:Nisam buraz, ne privlači me nešto, možda s odmora kad dođemHeller je napisao/la:CashMan, jes bio ti u Kaktusu kakav je?

Nullius in verba
Šta da ti kažem, ped. posla otac ih :/
Ja sam s nekim trebama bio u oba navrata i nisam primjetio da je mjesto **** ko sto govore al boli mene ****CashMan je napisao/la:Šta da ti kažem, ped. posla otac ih :/

Nullius in verba
Od tol'kog Sarajeva ti na lezbe 

Ma nisu lezbe, neg je to jedino mjesto gdje sam znao da radi u 4 ujutroCashMan je napisao/la:Od tol'kog Sarajeva ti na lezbe

Nullius in verba

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Danas je dan duzi za sekund. Vratite satove nocas oni koji nemaju globalnu sinhronizaciju. 

Khm. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Pa vi vrijeđajte Da Vinčija
CashMan veliki ljubitelj umjetnosti 

Ništa mi ih ne dovodi ako navijaju za poganćereCashMan je napisao/la:Neću ti dolaziti s jednom, upozn'o sam bolju curu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prenijelo me jbg
Prava je

Prava je

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 28 gostiju.