KlixMortemHz je napisao/la:Gdje je to izjavio?
btw.
Vidim ima dosta optimizma (što nije loše), ali bojim se da ovaj optimizam se poslije tekme ne pretvori u rafalnu paljibu po nekima, a kao da gledam da će tako biti.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
KlixMortemHz je napisao/la:Gdje je to izjavio?
AllahraziolsunZukanovic je napisao/la:prvo bajram serif mubarek olsun
ja dobijam dosta pp da kazem nove cijene fks i ostali.ja to nemogu ali mogu samo reciti da u sarajevu najskuplji igrac u ligui nije vise sam preko 1 mio €
Ima, OstrakovićPitar6785 je napisao/la:Bajram serif mubarek olsun braco.
IMAL GOLMANA KAKVOG
Ima i Plakalohilmo je napisao/la:Ima, OstrakovićPitar6785 je napisao/la:Bajram serif mubarek olsun braco.
IMAL GOLMANA KAKVOG![]()
Kako ti nije zao a ides u play off EL plus novac?Pantelija je napisao/la:Nakon izvlacenja, i nije mi nesto krivo sto vjerovatno necemo proci... bazel je prevelika prepreka...
Koeficijenti se ne prenose u play-off, ne bi mogli izvući Aberdeen.Sabinho je napisao/la:Kako ti nije zao a ides u play off EL plus novac?Pantelija je napisao/la:Nakon izvlacenja, i nije mi nesto krivo sto vjerovatno necemo proci... bazel je prevelika prepreka...Tamo recimo mozes izvuci Aberdeen koji je sad uze koefiijent od Rijeke (vjerovatno, iako ja ne bih otpisao Rijeku jos uvijek ali stavicu kao pretpostavku).
Hvala na ispravci, sad sam upravo to procitao. Kako god, opet bi bilo odlicno proci Lech pa sta bude dalje.BitiSrcemVezan je napisao/la:Koeficijenti se ne prenose u play-off, ne bi mogli izvući Aberdeen.Sabinho je napisao/la:Kako ti nije zao a ides u play off EL plus novac?Pantelija je napisao/la:Nakon izvlacenja, i nije mi nesto krivo sto vjerovatno necemo proci... bazel je prevelika prepreka...Tamo recimo mozes izvuci Aberdeen koji je sad uze koefiijent od Rijeke (vjerovatno, iako ja ne bih otpisao Rijeku jos uvijek ali stavicu kao pretpostavku).
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anpa, keli, napoleon72, Posejdon, relativizam, riki46 i 88 gostiju.