FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 17 jul 2015, 13:35

MortemHz je napisao/la:Gdje je to izjavio?
Klix

btw.

Vidim ima dosta optimizma (što nije loše), ali bojim se da ovaj optimizam se poslije tekme ne pretvori u rafalnu paljibu po nekima, a kao da gledam da će tako biti. :(
SRETAN BROJ - 1725

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 17 jul 2015, 13:49

znaci Amidza kupuje utakmicu u Poznanu, odlicno, spremajte se za Basel :lol: :lol:

iskreno kad sam vidio da je Basel nekako mi i nije zao sto cemo sad ispasti, ovi su zadnjih godina jedno 2 levela iznad Lecha
Pyro is not a crime !

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 jul 2015, 13:50

prvo bajram serif mubarek olsun

ja dobijam dosta pp da kazem nove cijene fks i ostali.ja to nemogu ali mogu samo reciti da u sarajevu najskuplji igrac u ligu :lol: i nije vise sam preko 1 mio € ;)

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 17 jul 2015, 13:51

Pretplacen sam u Banovicima pa mi dodje da i mjesto boravka tamo prebacim :D

Mali osvrt na utakmicu sa Lech-om:

Lech kvalitetnija, iskusnija i fizicki puno spremnija ekipa od naseg Sarajeva tako da onaj rezultat i ne treba da cudi.
Malo bi lakse bilo podnijeti poraz da golovi nisu bili onakvi kakvi su bili, ali gol je gol...
Nasa standardna formacija i sa te tri izmjene u prvih 11 koje cemo gledti i u narednim utakmicama.
Barbaric odlican odlican odlican i jednostavno sam odusevljen sa njegovom lakocom igranja protiv ofanzivnih igraca jednog Lech-a
Stepanov takodje dobro odigrao, tako da mogu reci da sam zadovoljan sa pojacanjima na stoperskim pozicijama.
Hebibovic nije bek niti ce ikada biti, ali na zalost gledat cemo ga na toj poziciji citavu narednu sezonu iako po meni na klupi imamo Kallasia koji je
fantastican u defnzivi (puno bolji od Hebibovica i svih ostalih opcija)

Bekic 2 je odlicno iskoristio svojih 10 minuta i ako nastavi (a siguran sam da hoce) onako da igra ona pozicija treba biti zacementirana za njega,
Krste (inace moj najdrazi igrac Sarajeva) je bio totalno odsjecen uz veliku pomoc katastrofalnog Puzigace tu noc koji je bio kao muha bez glave sa nezamislivim driblinzima, gubljenjem lopte na 30 ili 35 metara od naseg gola i to u vise navrata. Spreman je bio za zamjene na poluvremenu, ali deficitarna pozicija lijevog beka to nije dozvolila kao i Dzenin sablonski sistem izmjena koji mi svaki dan sve vise i vise iritira.
Stojcev je totalna katastrofa i igrac koji je vec odavno treba zaduziti kosilicu na AFH-tu, ja se samo nadam da je Dzeno svoje sablonske izmjene (navike) poceti mjenjati upravo od Stojceva i da ce ga narednu utakmicu ostaviti na klupi priliku dati Alispahicu, Radovcu ili Duljevicu na njegovoj poziciji razigravaca ili cak i Velkoskog bi mogao isprobati na istoj poziciji, mozda ne bas protiv Lech-a ali u nekim narednim utakmicama definitivno.

Ostrakovic je mene definitivno najvise negativno iznenadio, koji sam vjerovao da moze solidno zamjeniti Delaca ali sam se grdno prevario.
Duljevic majstor ove igre definitivno, Benko posjeduje nevjerovatnu zelju za uspijehom koja ga tjera da krajnih granica, Cimirot solidan na sredini terena ako uzmes u obzir koliku je pomoc imao od Stojceva, tako i za Radovca se moze reci da je solidno odigrao na sredini, pogotovo ako uzmes u obzir da je Dzeno totalno nadmudren u taktickom smislu i totalno zatvorio sredinu kao najace oruzije naseg tima.

Moze ono puno bolje od onoga sto smo gledali, i iskreno se nadam da Dzeno studira Lech zajedno sa Ibrakovicem i svim pomocnim trenerima i trazi mane iste ekipe, kako bi pokusao da otkloni nase mane. I molim te rijesi se sablonskih izmjena a stojceva ostavi na klupi!!!!!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 jul 2015, 13:53

Zukanovic je napisao/la:prvo bajram serif mubarek olsun

ja dobijam dosta pp da kazem nove cijene fks i ostali.ja to nemogu ali mogu samo reciti da u sarajevu najskuplji igrac u ligu :lol: i nije vise sam preko 1 mio € ;)
Allahraziolsun
A kao drugo prevedi nam sta si napisao :)

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 jul 2015, 14:08

Bajram serif mubarek olsun braco.

IMAL GOLMANA KAKVOG

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 17 jul 2015, 14:11

Pitar6785 je napisao/la:Bajram serif mubarek olsun braco.

IMAL GOLMANA KAKVOG
Ima, Ostraković :D :urnebes:

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 17 jul 2015, 14:18

hilmo je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Bajram serif mubarek olsun braco.

IMAL GOLMANA KAKVOG
Ima, Ostraković :D :urnebes:
Ima i Plakalo :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 17 jul 2015, 14:43

Kol'ko mi potjenjujemo Lech to ne da nije normalno nego i glupo.Lech će biti bara bara s Baselom.Odlična ekipa.Smiješno je tvrditi da bi mi s Delačem na golu njih prošli.Mi uopće nismo loše odigrali ali nesreća naša je što smo naišli na poljskog šampiona koji ima velike ambicije,želju,polet.Oni bi mlatnuli i Makabi i Maribor,bez većih problema.Živi bili pa vidjeli kako će odigrati s Baselom.Ovo ne znači da se mi trebamo predati,naprotiv skupo prodat svoju kožu.Odigrat muški kako znamo i možemo.Oni će zbog visoke prednosti vjerovatno uć u utakmicu malo drugačije nego ovu prvu na Koševu.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 17 jul 2015, 14:55

ljudi ja i dalje imam neku nadu da uz malo srece mozemo dalje nezz zasto ali nekak vjerujem u ove momke i u naseg maga dzenu..po meni nama samo fali dobar golman da nasom ligom pokusamo da prodjemo nesto lakse nego ove sezone..po meni ja bih volio vidjeti ovaj sastav protiv leha
Golman
hebib stepanov barba bekic
cimi radovac
alispahic
dulja krste
benko

i igrati strpljivo drzati nulu pokusati kakav go uvaljati i onda e u potpunosti otvara utakmica a ja sam nekako ubijedejn koliko god leh bio dobra ko ekipa mi imamo igrace koji im itekako mogu naskoditi
Samo Sarajevo

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 17 jul 2015, 15:13

Odigrat musku utakmicu sa Lehom, realno je da ispadnemo ali ako nista treba skupo prodat kozu. Poslije toga uloziti malsimalne napore da dobro pocnemo sezonu i aBd odbranimo naslov prvaka.

BSMO svima

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 jul 2015, 15:19

Nakon izvlacenja, i nije mi nesto krivo sto vjerovatno necemo proci... bazel je prevelika prepreka...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 jul 2015, 15:19

Ne znam sto, ali mi Atromitos u glavi...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 jul 2015, 15:20

Kad sam konto da cemo za Milosa uzeti prvo milionce :(
:facepalm:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 jul 2015, 15:23

Pantelija je napisao/la:Nakon izvlacenja, i nije mi nesto krivo sto vjerovatno necemo proci... bazel je prevelika prepreka...
Kako ti nije zao a ides u play off EL plus novac? :) Tamo recimo mozes izvuci Aberdeen koji je sad uze koefiijent od Rijeke (vjerovatno, iako ja ne bih otpisao Rijeku jos uvijek ali stavicu kao pretpostavku).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 jul 2015, 15:26

Sabinho je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Nakon izvlacenja, i nije mi nesto krivo sto vjerovatno necemo proci... bazel je prevelika prepreka...
Kako ti nije zao a ides u play off EL plus novac? :) Tamo recimo mozes izvuci Aberdeen koji je sad uze koefiijent od Rijeke (vjerovatno, iako ja ne bih otpisao Rijeku jos uvijek ali stavicu kao pretpostavku).
Koeficijenti se ne prenose u play-off, ne bi mogli izvući Aberdeen.
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 jul 2015, 15:36

Svakako novog golmana ne mozemo prijaviti za revans.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 jul 2015, 15:40

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Koeficijenti se ne prenose u play-off, ne bi mogli izvući Aberdeen.
Hvala na ispravci, sad sam upravo to procitao. Kako god, opet bi bilo odlicno proci Lech pa sta bude dalje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 jul 2015, 15:44

ja od ove sezone ocekujem da osvojimo titulu ali da unaprijedimo igru (brze ,tecnije ,s vise trke ,borbenije ,cvrsce ) da se kroz sezonu pripremimo na evropski nacin igre . proslu sezonu jesmo uzeli titulu ali nasa igra nije bila nista posebno osim utakmice na kosevu s široki b i borca u gostima kad smo dobili 3-1 ostale utakmice zeljo ,zrinjski,celik ,velez ,travnik kuci sve smo odigrali loše u gostima se moze progledati kroz prste posto bude loši terena .znaci zadatak nam je titula i da budemo spremni za europu ove godine deinitivno nismo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2015, 16:09

Volim te Sarajevo,oooo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anpa, keli, napoleon72, Posejdon, relativizam, riki46 i 88 gostiju.