FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovo za Loncarica mi izmedju ostalog govori koliko momak vjeruje u sebe sto je dobro. Ne branim ga i nacin na koji je postupio, al bi ga volio vidjeti npr. sutra na golu u Gradačcu. A Guso malo serenda. Prvi ja znam da je i tako trebao da ide.
Zanima me hoce li biti sutra prenosa na MOJA TV?
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Guso serenda, kako je postao vijecnik i uvalio se u SDA i osnovao nekakvu svoju skolu, samo serenda a ni Amar nije bio posteden neka ide..
- JosipBukal
- Kontakt:
...............Lončarić................
Zeljković....Kerla......Hasanhodžić.......Urdinov
........Tomić...............Jamak...............
Bučan..............Hodžić...............Stanić
..............Selimović.......................
Zeljković....Kerla......Hasanhodžić.......Urdinov
........Tomić...............Jamak...............
Bučan..............Hodžić...............Stanić
..............Selimović.......................

Opis: Dok tulumba przi, Husrefe izdrzi .

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Bice na moja tv.Minhi je napisao/la:Ovo za Loncarica mi izmedju ostalog govori koliko momak vjeruje u sebe sto je dobro. Ne branim ga i nacin na koji je postupio, al bi ga volio vidjeti npr. sutra na golu u Gradačcu. A Guso malo serenda. Prvi ja znam da je i tako trebao da ide.
Na drugoj temi sam napisao da domacin nedozvoljava prenos utakmice iz razloga jel zele pun stadionterabajt je napisao/la:Bice na moja tv.Minhi je napisao/la:Ovo za Loncarica mi izmedju ostalog govori koliko momak vjeruje u sebe sto je dobro. Ne branim ga i nacin na koji je postupio, al bi ga volio vidjeti npr. sutra na golu u Gradačcu. A Guso malo serenda. Prvi ja znam da je i tako trebao da ide.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hvala ,nisam citao ostale teme znam da je najavljen bio prenosmiky_hz je napisao/la:Na drugoj temi sam napisao da domacin nedozvoljava prenos utakmice iz razloga jel zele pun stadionterabajt je napisao/la:Bice na moja tv.Minhi je napisao/la:Ovo za Loncarica mi izmedju ostalog govori koliko momak vjeruje u sebe sto je dobro. Ne branim ga i nacin na koji je postupio, al bi ga volio vidjeti npr. sutra na golu u Gradačcu. A Guso malo serenda. Prvi ja znam da je i tako trebao da ide.

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
HAHHAHA Nasmija me sa ovim zadnjim u postu. Ma ne vjerujte ovome tj. Wikipediji jer svako ko želi može tamo napisati šta hoće. Evo sad ko hoće može izmjeniti taj detalj i napisati da prelazi u Barcelonu. Zaboravite na ovo...inacefindecko je napisao/la:Years Team Apps† (Gls)†
2005–2007 NK Čelik Zenica 25 (3)
2007 Interblock Ljubljana 17 (8)
2007–2008 NK Livar 7 (3)
2008–2009 NK Nafta Lendava 24 (1)
2009–2010 FK Mughan 13 (2)
2010 Győri ETO FC 5 (0)
2010–2011 NK Čelik Zenica 27 (9)
2011-2013 FK Željezničar 56 (33)
2013- AEK ATHENS
EŠHEDDU EN LA ILLAHE ILALLAH VE EŠHEDDU ENNE
MUHAMMEDEN ABDUHU VE RESULUHU.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Slažem se sa vam dvojicom. Naročito ovo prvo što je napisao Crown. To je temelj, ključ i osnova svega. Kad ovo budemo neću se bojati ni kad nam npr. Arsenal zapadne. Jednostavno od toga se polazi kad gradiš mega dobru ekipu i za domaći i za evropski uspjeh. Mislim da sitnim koracima, polahko, ali idemo lagano prema tome. Samo neka nama našeg Brke.reks je napisao/la:Crown:
Trebaju nam pomocni tereni, kvalitetni pomocni tereni...trening kamp za djecu, nase bisere...treba nam uslovan teren na Grbavici...treba nam teretana, bazen, baza na jedoj od nasih planina ljepotica...vjerujem i pojacanje u strucnom timu (ljudi zaduzeni za pravilnu ishranu, kondiciju, spremu, kvalitetnu opremu), ovo sam naveo ovako laicki, ne poznajem toliko dobro strukturu i rad unutar jednog kluba. Treba nam dosta stvari koje se dirketno ticu igraca, a o ostalim vrijedi pricati tek nakon toga. Na dobrom smo putu.
Nebrojeno puta sam istakao da su ovo elementi bez kojih se ne može.Na sve to još bih dodao da nas je Plzen izbacio i zato što smo mi u oba susreta gostovali.Grbavica bi sigurno dala dodatnu težinu svim našim protivnicima.Da je bilo pameti pa da je "snaga Bosne "dio novaca posvetila razorenoj Grbavici danas bi se druga priča pričala.
Kad će onaj Norvežanin poslati izvještaj za stadione?
Osim - drugo ime za Želju !
Na temi zvijezde neko napisa da ce cijela tribina biti za nas ne samo onaj kavez gdje bude cojk na cojku. Svi u gradacac .
- Ultras1921
- Kontakt:
ispunila ti se zeljaAnonimac je napisao/la:HAHHAHA Nasmija me sa ovim zadnjim u postu. Ma ne vjerujte ovome tj. Wikipediji jer svako ko želi može tamo napisati šta hoće. Evo sad ko hoće može izmjeniti taj detalj i napisati da prelazi u Barcelonu. Zaboravite na ovo...inacefindecko je napisao/la:Years Team Apps† (Gls)†
2007–2008 NK Livar 7 (3)
2010 Győri ETO FC 5 (0)
2013- AEK ATHENS
MUHAMMEDEN ABDUHU VE RESULUHU.

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Odluceno je da ce Kosevo biti renovirano, znaci nista od Grbavice..rossoner je napisao/la: Kad će onaj Norvežanin poslati izvještaj za stadione?
FKŽ !
- Consigliere
- Kontakt:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Big like!Ultras1921 je napisao/la:ispunila ti se zeljaAnonimac je napisao/la:HAHHAHA Nasmija me sa ovim zadnjim u postu. Ma ne vjerujte ovome tj. Wikipediji jer svako ko želi može tamo napisati šta hoće. Evo sad ko hoće može izmjeniti taj detalj i napisati da prelazi u Barcelonu. Zaboravite na ovo...inacefindecko je napisao/la:Years Team Apps† (Gls)†
2007–2008 NK Livar 7 (3)
2010 Győri ETO FC 5 (0)
2013- AEK ATHENS
MUHAMMEDEN ABDUHU VE RESULUHU.http://en.wikipedia.org/wiki/Eldin_Adilovi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Otkud ti to, kad je odluceno ?TeaM87 je napisao/la:Odluceno je da ce Kosevo biti renovirano, znaci nista od Grbavice..rossoner je napisao/la: Kad će onaj Norvežanin poslati izvještaj za stadione?

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja mislim da još uvijek UEFA nije poslala izvještaj NSBiH nego su to samo razni portali povukli staru priču oko rekonstrukcije Koševa i da će kao opština nešto ulagati, ma šuplja. Mislim da se još uvijek čeka dopis iz UEFA-e.TeaM87 je napisao/la:Odluceno je da ce Kosevo biti renovirano, znaci nista od Grbavice..rossoner je napisao/la: Kad će onaj Norvežanin poslati izvještaj za stadione?
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 26 jul 2013, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
- inacefindecko
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 15 gostiju.