FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vjerujem Slavki,ali pak ko je bio posrednik da Weitzer dodje na Tusanj? Opet je klub puša u tom slučaju....Dođes turisticki,imas hranu smjestaj, treniras i onda odes,a uzmes lijepe pare...Nije to to ipak.Ja sam prvi smatrao da je Weitzer pojacanje za nas,medjutim nit je imao neke prilike,niti se dokazao kad je dobio,ali opet klub ispašta...Treba tome svemu jednom stati u kraj...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Sto se pojacanja tice, promasaja ce bit dokle je i fudbala. Dakle, ozbiljni evropski klubovi i evropski treneri ulože mnogo novca i promaše. Nekad jednostavno ne legne igrač treneru, klub igraču, grad igraču, to je tako
Niko, niko, samo Sloboda
- Brcanskamalta
- Kontakt:
jbg,nama se to pocesto desava.katarakta je napisao/la:Sto se pojacanja tice, promasaja ce bit dokle je i fudbala. Dakle, ozbiljni evropski klubovi i evropski treneri ulože mnogo novca i promaše. Nekad jednostavno ne legne igrač treneru, klub igraču, grad igraču, to je tako
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Samo ću ostaviti ovo ovakokatarakta je napisao/la:Sto se pojacanja tice, promasaja ce bit dokle je i fudbala. Dakle, ozbiljni evropski klubovi i evropski treneri ulože mnogo novca i promaše. Nekad jednostavno ne legne igrač treneru, klub igraču, grad igraču, to je tako
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
zbog cega Sloboda igra sutra, Sloboda nikada na Tusnju ne igra nedjeljom, a nije zbog Kup-a, jer Krupa i Seljo igraju danas
Ne odgovara ti termin zbog Lazija?Chinaglia je napisao/la:zbog cega Sloboda igra sutra, Sloboda nikada na Tusnju ne igra nedjeljom, a nije zbog Kup-a, jer Krupa i Seljo igraju danas

ne odgovora i ne idem na Tusanj dok Lazio ne zavrsi :kafa:NKMramor je napisao/la:Ne odgovara ti termin zbog Lazija? :PChinaglia je napisao/la:zbog cega Sloboda igra sutra, Sloboda nikada na Tusnju ne igra nedjeljom, a nije zbog Kup-a, jer Krupa i Seljo igraju danas
Taman da odem rahat, halal i cener samo da te ne gledam
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
lijepo je vidjeti Bucu i Amira. NApokon u strucnom stabu neko ko i lici na fudbalere. Deda, Mikica pa i Nedim sa onim pivskim stomacima su bili tuga za gledati. Nije ni cudo sto mlade selekcije loše stoje. Pola alkosi pola nema nikakvog znanja. Niti imaju dovoljno fudbalskog znanja a o pedagoskim metodama da ne govorim.
@woobly92 pa vaze li one karte od kupa? Valjda neko od sezonaca ima kartu da ti da. @staragarda daj momku kartu on nije faronov
@woobly92 pa vaze li one karte od kupa? Valjda neko od sezonaca ima kartu da ti da. @staragarda daj momku kartu on nije faronov
& $ ?
Chinaglia je napisao/la:zbog cega Sloboda igra sutra, Sloboda nikada na Tusnju ne igra nedjeljom, a nije zbog Kup-a, jer Krupa i Seljo igraju danas
Radi kalkulacija, da se zna kako gosti sutra trebaju igrati, dal ce zapet ako celik danas dobije i uzeti premije ili mogu opusteno odigrati u slucaju da celik kiksa...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Suti dobro je prvi put u historiji sporskih igara da nam neki savez ustupi jedan dan odmora vise, a ovaj Changla se buni.
-
- Kontakt:
opet na kraju sezone rasipanje ekipe... Azir, Todor, Beka, Rustem pa eto i Smaja
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Uz to Lazevski, ne znas sta ti je sa Mehmedagicem i Skahicem, hocel celo rizikovat ps uc sa njima u sezonu.. dal se Ignjstovicu jos ostaje ovdje..SlobodaTuzla1919 je napisao/la:opet na kraju sezone rasipanje ekipe... Azir, Todor, Beka, Rustem pa eto i Smaja
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
znaci opet ispadanje iz lige i gasenje, e jbg
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Borac 0-1 Ajmoooooooooooooooo, nije mi jasno sto je poluvrijeme krenulo 15 minuta kasnije, ali dobro
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Kasnilo je prvo poluvrijeme, koreografija, konfeti, rolne racuna iz binga bile na terenu i tako...bhpremierliga12 je napisao/la:Borac 0-1 Ajmoooooooooooooooo, nije mi jasno sto je poluvrijeme krenulo 15 minuta kasnije, ali dobro
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- tuzlak1987
- Kontakt:
Onaj Zakaric protiv nas se ispuca, a danas ko mrtvaci igraju protiv Krupe na ovo umjetnoj podlozi. Samo im treba stati iza lopte ali gotovo sad..
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Najbolji moguci rezultat po nas, 1-1, sutra pobjedom definitivno zavrsavamo svu pricu oko opstanka. Evo i danas je jos jedan primjer da je Zeljeznicar i Zakaric imao svoju noc protiv nas, da im je uslo sto god su sutnuli, ali eto gotovo je sada.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
A gledaj kako se prica samo okrenu. Sada se na njihovom forumu navija za Slobodu i navija za Tuzlu da sutra uzmu 3 boda, a do prije 3-4 sata smo bili u "drugoj ligi" ispod njih.
Sutra pobjedit Gošk i protiv Viteza završit priču.Nema više kalkulacija.Sutra je za nas finale sezone.Ako ne mozemo dobiti Gošk-a,onda zabij svemu...Ne moze nam niko drugi biti kriv.Sami o sebi ovisimo.Treba ovo u mirnu zavrsnicu odvest,bit ce svakakvih rezultata do kraja.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19 i 5 gostiju.