FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
OK. Treba njih mjenjati i glasati za druge da uživamo i budemo šampioni. Tipuj nam ko je ??
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Politiku treba odstraniti iz sporta,pogotovo u fudbalski neuspjesnim sredinama poput nase.....netreba nam zakon o sportu na drzavnom nivou,mozemo to,barem djelimicno uraditi adaptacijom statuta 21 stoljecu.Hitman22 je napisao/la:OK. Treba njih mjenjati i glasati za druge da uživamo i budemo šampioni. Tipuj nam ko je ??
Pricali smo i pisali o tome dosta puta,nemojmo se igrati gluhih telefona.Kada bi se uredil to da onaj ko ulaze,i vlada klubm i odlucuje,nasao bi se neko,pa makar za 10 godina......Problem je sto politicka elita hoce da se ugradi u svaku poru zivota,bilo koja stranka na vlasti...........stadion,klubovi,javna preduzeca.........ida cak i u slucaju tkz privatizacije oni odlucuju i imaju interes........
Znam da cemo se tesko rijesiti te napasti,ali moramo krenuti od necega...........korak po korak........hocemo li uvjek ovako,je li to rjesenje..........
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Ko financira on upravlja to je tako. Jel grad financira gradski klub? Ako je tako neko od tih tamo je predsjednik skupštine sto se i traži od novog statuta. Kurevic je od glavnog financijera instaliran. Sutra dodje NN lice financira i pita se odlučuje Itd. Ulagače kao sto su ovi sumnjivi tipovi u Čeliku je Sloboda odbila iz razloga sto je bilo imam pare ‘časna riječ ‘, a garancija ništa. . Ovo sto ulaze Azmir sada u Slogu, a nije htjeo u Slobodu poštujem jer hoće u svoj sopatveni klub koji nema navijača da hraljaju spočitavaju dolaske odlaske Itd
Statut nije nikakva prepreka za nekoga ko u BH fudbalu vidi biznis. Pojavi se kao prijespeniti Zenički ulagači i postave uvjet kojem se prilagodba napravi. Npr razlika njihovog i Tan modela je različita u potpunosti. Tan je vlasnik 90% a anam ovi vlasnici koliko treba ali još financira grad većinu. Igrača par plaćaju koji su iz njihove managerske agencije. Helem, ko plaća on se pita ili financijer koga ovlasti.
Statut nije nikakva prepreka za nekoga ko u BH fudbalu vidi biznis. Pojavi se kao prijespeniti Zenički ulagači i postave uvjet kojem se prilagodba napravi. Npr razlika njihovog i Tan modela je različita u potpunosti. Tan je vlasnik 90% a anam ovi vlasnici koliko treba ali još financira grad većinu. Igrača par plaćaju koji su iz njihove managerske agencije. Helem, ko plaća on se pita ili financijer koga ovlasti.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Probisvjet
- Kontakt:
Kriv je zgradonacelnik koji je demagog i nista vise. Da je sposoban i da zeli zavrsio bi sport u par dana. Kako SDA drzi u saci boracke organizacije, tako i SDP u Tuzli drzi sportske klubove. Jedni od drugih prepisuju i postavljaju ista pravila na terenu na kojem vladaju.
P.S. Cini mi se da su sipovi pustili pelcere? Ili nisu jos?
P.S. Cini mi se da su sipovi pustili pelcere? Ili nisu jos?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trebamo glasat za SDA ostatak države Norveška a Tuzla ko Dhaka.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Probisvjet
- Kontakt:
Yebo i jedne i druge. Legalna mafija. Narodu qarina.Penaltiky je napisao/la:Trebamo glasat za SDA ostatak države Norveška a Tuzla ko Dhaka.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Weitzer estradna licnost 35 minuta, zavrsio svoje u Slobodi 
Nama bi najbolji potez bio kada bi na kraju sezone produzili saradnju sa Rustemovicem od ovih koje imamo.

Nama bi najbolji potez bio kada bi na kraju sezone produzili saradnju sa Rustemovicem od ovih koje imamo.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sace naci predcednik nekog drugog igraca na akciji 1+1 oba gratis.tuzlak1987 je napisao/la:Weitzer estradna licnost 35 minuta, zavrsio svoje u Slobodi

-
- Kontakt:
Strahota
Haj valja dobit GOSKa...

Haj valja dobit GOSKa...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Uze nam waCker 15 000 km za nista.Bravo mi i transfer politika.A do kraja ugovora uzece jos.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
da sacekamo jos goska ba, treba nam pobjeda je bo sve ostalo sad.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma nekako i ocekivano za Waitzera. Slabo je i igrao zadnjih 6 mjeseci prije nego je dosao, onda nije bio na pripremama sa Celom i ekipom, dosao kasnije, a poznavajuci Slavka zna se sta se trazi od igraca i kakva fizicka sprema. Potajno sam se nadao sam se da ce biti veliko pojacanje, ali vec protiv Viteza se vidjelo da nije to to i onda u drugoj utakmici na Tusnju ga je svaki igrac nosio ko da je kadet. Idemo sad dobit Goska, mislim da ce Slavko opet izvesti ofanzivnu ekipu, sa Osmanagicem i Mijicem, a samo Grahovac ce biti zadnji vezni jer Rustema kako sam procitao nema ovu utakmicu.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
a sto nema rustema kartoni ili?
kartoniran on i nas legendarni saleSariel1987 je napisao/la:a sto nema rustema kartoni ili?
fukare
-
- Kontakt:
aha ok hvala
Jbg Čelo ga je doveo na preporuku nekog kolege trenera kao ofanzivnog veznog, šutera iz svih pozicija Itd. Ja opet smatram da mu u nedjelju treba dati 25-30 minuta protiv Goska a protiv Viteza cijelu utakmicu. Dva i po mjeseca kako je došao morao se fizički spremiti.bhpremierliga12 je napisao/la:Ma nekako i ocekivano za Waitzera. Slabo je i igrao zadnjih 6 mjeseci prije nego je dosao, onda nije bio na pripremama sa Celom i ekipom, dosao kasnije, a poznavajuci Slavka zna se sta se trazi od igraca i kakva fizicka sprema. Potajno sam se nadao sam se da ce biti veliko pojacanje, ali vec protiv Viteza se vidjelo da nije to to i onda u drugoj utakmici na Tusnju ga je svaki igrac nosio ko da je kadet. Idemo sad dobit Goska, mislim da ce Slavko opet izvesti ofanzivnu ekipu, sa Osmanagicem i Mijicem, a samo Grahovac ce biti zadnji vezni jer Rustema kako sam procitao nema ovu utakmicu.
Ako nije, onda je jedan u nizu Kalezica koji su kroz Nas klub protutnjali
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
I dakle taj toliko hvaljeni ovdje Weitzer otišao?
Taman kad pomislim da se počinju neke stvari mijenjati, u nekoliko dana te realnost opet lupi u facu.

Taman kad pomislim da se počinju neke stvari mijenjati, u nekoliko dana te realnost opet lupi u facu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
@wobly hoces na tekmu u nedjelju
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Kol'ko je ulaz
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Digli na cenera, kažu bitna utakmica.wobly92 je napisao/la:Kol'ko je ulaz
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.