FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

EuroSport
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la EuroSport » 26 jul 2013, 01:10

ipetm je napisao/la:Haris bi imao mnogo veću platu od 400 KM. Njegov menađer je tražio 70% utakmica da igra, što je apsurdno. I zbog toga je već sada propao.
Koji Haris, izvini ?

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 26 jul 2013, 01:12

EuroSport je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Haris bi imao mnogo veću platu od 400 KM. Njegov menađer je tražio 70% utakmica da igra, što je apsurdno. I zbog toga je već sada propao.
Koji Haris, izvini ?
Dzinovic.
BUDI ŽELJO !!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 26 jul 2013, 01:14

i Džinović je naše dijete, trenirao kod nas.

Haris Hajradinović je u pitanju...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 26 jul 2013, 01:18

ipetm je napisao/la:i Džinović je naše dijete, trenirao kod nas.

Haris Hajradinović je u pitanju...
Ma stipu aldina.. Svu pamet svijeta popio a nemoze se vratiti jednu-dvije stranice nazad..

Nego, jesmo li nagurali na 700-800 clanova? Moze i na pp odgovor..
BUDI ŽELJO !!!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 26 jul 2013, 01:20

Hajmo Adilovića prodati Sarajevu? :mrgreen:

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 jul 2013, 01:21

inacefindecko je napisao/la:Hajmo Adilovića prodati Sarajevu? :mrgreen:
A Melunovica kupimo? Vuk sit, a ovce na broju. :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 26 jul 2013, 01:24

kontam druže, niko ga neće, a oni bi mu se obradovali :lol: :lol:
realno, večeras sam uvidio da ima i većih krampi :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 jul 2013, 01:26

ChWilla je napisao/la:kako mi pobogu ne možemo dovesti provjerena pojačanja iz srbije i crne gore k'o komšije, već se zadovoljavamo sa bučanom i zeljkovićem i potpisom petogodišnjih ugovora sa sadikovićem i bajićem? šta se radi s parama, gdje idu pare, na šta se troše?

amare odlazi!
Ovo je čisti bezobrazluk pare se rastalile a mi nekog Bučana na kraju karijere dovodimo, guraju se neka netalentovana djeca ! Amare odlazi dosta je brukanja :lol:

arelinho je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Imali Alibasica na vidiku?
Nema vratio se u Kalesiju.
Došo u sukob sa "kapitenom" koji su mu se nagovorio svašta i momak se pokupio.Ja mislim da je u Radničkom iz Lukavca sad.
DRUG NEBI TI PUNCA

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 26 jul 2013, 01:30

18 hiljada maksimalno.

Bruka i sramota je ko je nama kapiten, realno. Nisam htio ništa da pišem nakon tekme evo dva dana, ali fakat bruka, ko je otišao jedan dan na pripreme kluba i vidio šta taj radi zna o čemu govorim.

Nemojte se previše paliti na ovaj moj post, ali ovo sam jednostavno morao reći. On i Adilović su kao biva naši "najbolji" igrači, a u suštini su najlošiji iz utakmice u utakmicu ništa živo ne pokazuju osim što gostoju po lokalnim tv stanicama i glume zvijezde.

Iskreno jedva čekam da obojica odu iz kluba.

P.S. Fakat ih nemojte braniti!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 jul 2013, 01:34

Sve znamo i niko ih ne brani... sve po zaslugama... stvarno su katastrofa obojica... nadam se da ih necu vise trpiti dugo..

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 jul 2013, 01:40

nime_tm87 je napisao/la:Sve znamo i niko ih ne brani... sve po zaslugama... stvarno su katastrofa obojica... nadam se da ih necu vise trpiti dugo..
Malo se i pretjeruje u svemu ovome vezano za Svraku i Adilovica,da se razumijemo ovaj drugi je u revansu bio katastrofa ali je zato bio sjajan i borben u prvoj tekmi,jednostavno njegova slaba tacka je kretnja u 16-tercu i to je nesto sto imas ili nemas to te niko ne moze nauciti,on je nema ali ima neke druge stvari koje nam koriste i to veoma.Sigurno da bi mogli mozda i trebali imati i boljeg napadaca ali trenutno nemamo,on je tu.Daje golove.Donosi bodove.Bitne bodove.Takav nam trenutno valja.

Vezano za Svraku,momak je povrijeđen haman bio tokom cijelih priprema i Amar ga je stavio protiv Plzena da pokusa ubrzati igru i iskreno u prvom poluvremenu je to dosta dobro radio,zamjeram mu ono valjanje prije drugog gola ostalo je za prolaznu,u drugom je bio bez snage ali ga nismo mogli zamjeniti jer smo vec dva puta mjenjali zbog povreda.Peh.

Nisam zadovoljan kako su odigrali ali da su toliko podbacili koliko se pise,nisu.Ovdje raji vise smeta to sto budu na TV-u nego kako momci igraju a to je odlika mahale,mahalskog kluba,sto mi na koncu i jesmo nazalost.Jos uvijek.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jul 2013, 01:40

Treba sad vidjeti kako ce ici ovih prvih par kola pa onda donjeti neki sud, ja sam misljenja da ce ova sezona biti teza od prosle.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 26 jul 2013, 01:42

@bistrikboy

sve to stoji,ali nas je to valjanja kostalo gola,kansije mozda i prolaza ..
Željeznicar za život cijeli !

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 26 jul 2013, 01:42

Elegant je napisao/la:Treba sad vidjeti kako ce ici ovih prvih par kola pa onda donjeti neki sud, ja sam misljenja da ce ova sezona biti teza od prosle.
ja brate bas mislim suprotno,kad sagledam ove ostale ekipe mi smo za njih fudbal izmislili,al svako ima svoje misljenje,upostalom sve ce se vidjeti :)
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 jul 2013, 01:44

Vrlo bitno je startati pobjedom do sada smo uvijek lose startaali a imamo idealnu priliku u subotu. Zvijezda je losija nego prethodnih sezona kad smo ih uzimali tako da mislim da cemo i u subotu abd. Svi u Gradacac .

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 jul 2013, 01:44

likusa je napisao/la:@bistrikboy

sve to stoji,ali nas je to valjanja kostalo gola,kansije mozda i prolaza ..
Pa kazem ti to mu zamjeram ali ako cemo tom logikom onda nas je golman izbacio onim kiksom,jednostavno zasluzeno ispali,ali mislim da smo se uvjerili da je Amar sastavio dobru ekipu,borbenu,odlucnu.Covjece satjerali smo Viktoriju u 16 metara u drugom kao da su Travnik.Sada je pobjeda bitna u Gradaccu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 jul 2013, 01:45

@bistrik
Zamjeram Muameru sto igra ko ckapi gotovo godinu dana ko igra za repku pa mu svaki korak skup... boji se i lopte i duela, jos se Kvesa i Zola povrijedise pa ne smije igracu prici
A Adilu ne zamjeram nista jer frajer ne zna jest' da me to uzasno iritira kao i ostale

Ako Bog da startamo pobjedom i onda ponovo u nasu lijepu Dolinu
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 26 jul 2013, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 26 jul 2013, 01:46

bistrikboy je napisao/la:Malo se i pretjeruje u svemu ovome vezano za Svraku i Adilovica,da se razumijemo ovaj drugi je u revansu bio katastrofa ali je zato bio sjajan i borben u prvoj tekmi,jednostavno njegova slaba tacka je kretnja u 16-tercu i to je ensto sto imas ili nemas to te niko ne moze nauciti on je nama ali ima neke druge stvari koje nam koriste i to veoma.Sigurno da bi mogli mozda i trebali imati i boljeg napadaca ali trenutno nemamo,on je tu.Daje golove.Donosi bodove.Bitne bodove.Takav nam trenutno valja.

Vezano za Svraku,momak je povrijeđen haman bio tokom cijelih priprema i Amar ga je stavio protiv Plzena da pokusa ubrzati igru i iskreno u prvom poluvremenu je to dosta dobro radio,zamjeram mu ono valjanje prije drugog gola ostalo je za prolaznu,u drugom je bio bez snage ali ga nismo mogli zamjeniti jer smo vec dva puta mjenjali zbog povreda.Peh.

Nisam zadovoljan kako su odigrali ali da su toliko podbacili koliko se pise,nisu.Ovdje raji vise smeta to sto budu na TV-u nego kako momci igraju a to je odlika mahale,mahalskog kluba,sto mi na koncu i jesmo nazalost.Jos uvijek.
Ma ne pretjeruje se nista, vecina je postova da su oni igraci za utakmice protiv Prijedora, Radnika, Goska i slicnih klubova, al cim zagusti nema ih na mapi, doduse Svraka se krije i na uakmica protiv vec pobrojanih klubova, i ti to vidis priznaj nisi slijep. Na televiziji kad ih vidim pa brate mogu jednu recenicu sastaviti normalnu, i realno oni, njih dvojica jednog poznajem i u privatnom zivotu, su nafurani sminkeri, i nemoj svega ti da dublje ulazimo sta je kapiten radio dok su momci bili na pripremama.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 26 jul 2013, 01:47

U ovom dvomeču se pokazalo da smo mi dobili četiri izvrsna igrača: neki novi "ludi" Jamak, Tomić, Zeljković i Bučan, uz povratak Zolotića i Kvesića i sigurnu eksploziju mladih Baića i Hodžića trebamo biti optimistični, uostalom imamo Amara na klupi.

Iskreno se nadam da će Baić imati što veću minutažu te biti starter umjesto istrošenog Selimovića.

Realnost je da smo mi i Široki jedini pravi favoriti za titulu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 26 jul 2013, 01:49

Trequartista je napisao/la:U ovom dvomeču se pokazalo da smo mi dobili četiri izvrsna igrača: neki novi "ludi" Jamak, Tomić, Zeljković i Bučan, uz povratak Zolotića i Kvesića i sigurnu eksploziju mladih Baića i Hodžića trebamo biti optimistični, uostalom imamo Amara na klupi.

Iskreno se nadam da će Baić imati što veću minutažu te biti starter umjesto istrošenog Selimovića.

Realnost je da smo mi i Široki jedini pravi favoriti za titulu.
meni je realno i skaljic dosta bolji od obojice stopera koji su otisli...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, Cwirek, Hrasno15, Paromlinac, ristagrad, WeekendOffender i 39 gostiju.