Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Ove sudije nisu dobre, kako bi mu ušo ja laktom da sam Mikitarijan, yebem li ti mater sudijsku
Iwobi i kad vodimo 3-0 ne zna odigrati kako treba
Iwobi i kad vodimo 3-0 ne zna odigrati kako treba
Igrate bolje bez Alexisa.Jack je napisao/la:Hocemol se sloziti da bez Alexisa igramo bolje? Barem na domacem terenu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa vidi sta radimo od EvertonaMarsal je napisao/la:Rano je još za toJack je napisao/la:Hocemol se sloziti da bez Alexisa igramo bolje? Barem na domacem terenu

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Auba i Miki!!!!
OFSAAAAAAAAAAAAAAAJD
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Ovo isto na Japanskoj 4 kad se komentator dere "Ofsajdoooooo...naaaajn"
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Wan-tu, kad dupli puknes sa pola terenaMarsal je napisao/la:Ovo isto na Japanskoj 4 kad se komentator dere "Ofsajdoooooo...naaaajn"
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Samo Mikitarijan je zvijer!
Ma zakon je imati brzog napadaca
Miljenik admina i ostale moderacije
Kako je moguće da je ono pomoćni propustio? I ja bi kao navijač na ono digao zastavicu haha
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako igraju jbte 

- Marsal
- Kontakt:
Ma brz Obi...lako je nama mlatiti praznu slamu...jednom sam bio pomoćnik na prijateljskoj...jadan ti bog...sudijama zamjerim za ofsajd samo kad je BAŠ BAŠ očito...Brokula je napisao/la:Kako je moguće da je ono pomoćni propustio? I ja bi kao navijač na ono digao zastavicu haha
Naše najbolje prvo poluvrijeme u zadnjih 5 godina.
Brza gabonska kokos pa bilo tesko i vidjeti... Zato ce mu od iduceg kola preventivno dizati zastavu i kad je dva metra iza...Brokula je napisao/la:Kako je moguće da je ono pomoćni propustio? I ja bi kao navijač na ono digao zastavicu haha
Ovaj Everton uvjek nam bio kuckica. Steta sto ne fasovase 5icu u prvom... Mogli bi popravljati rekorde
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Samo Ozil je 

Moras imati kondicije za tog, sta ces ti tamo?Marsal je napisao/la:Ma brz Obi...lako je nama mlatiti praznu slamu...jednom sam bio pomoćnik na prijateljskoj...jadan ti bog...sudijama zamjerim za ofsajd samo kad je BAŠ BAŠ očito...Brokula je napisao/la:Kako je moguće da je ono pomoćni propustio? I ja bi kao navijač na ono digao zastavicu haha
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
I ja sam jednom, sudio utakmicu profesori protiv učenika. Istjera me profesor na poluvremenu, kad mi ne yeba sve na kamariMarsal je napisao/la:Ma brz Obi...lako je nama mlatiti praznu slamu...jednom sam bio pomoćnik na prijateljskoj...jadan ti bog...sudijama zamjerim za ofsajd samo kad je BAŠ BAŠ očito...Brokula je napisao/la:Kako je moguće da je ono pomoćni propustio? I ja bi kao navijač na ono digao zastavicu haha

Znači slažemo se da svi yebemo Xhaki mater kolektivno
Sta je ovo ljudi moji

- Marsal
- Kontakt:
Bile 3 prijateljske za samo jedan dananell je napisao/la: Moras imati kondicije za tog, sta ces ti tamo?

Lakazet>Iwobi
Xhaka>Wilshere
I da nas Bog pogleda
Xhaka>Wilshere
I da nas Bog pogleda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.