brate ne znam sto dirate covjeka ..pa znas li sta je pricao ovaj juce o Natu?..pa neznas brate ne znam jesu li gdje priclai, ali sam slusao na radiju ebiGA...neka ba covjeka pustite ga ba on je osvjezenje za ovu ekipu sigurno..dace bog da ostane, jer ako ne ostane i dodje neko drugi na njegovo mjesto to ce biti razocarenje i te cete svi da pogazite svku rijec sto ste rekli za covjeka ..vidi se da igra sad drugacije i mogao je sam zavrsiti akciju ali nije daje Dengu da zavrsi..samo mi smo ba navijaci preseravamo se..treba nama Bogansa i Lucasa vratiti da se tek ond pocnemo zivcirati i nagadjati kad ce neko pogoditi.Titova-Juga je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:ne diraj Nata..neka ga je htijeo poderat i onako je lajao Watson o njemu neki dan ovdje ..i ja bi ga poderao d mi je lajao ....udri ga udri 100ku
...i love this guy
..covjek odnosno medo ne fula otvorene suteve to nam treba
, bjezi bola, dobar je c.j momak, nije od belaja... ovo je nate iscenirao tucu, nista mu ovaj nije radio, aa taman smo imali momentum. Misli malo glavom za svoj tim a ne za sebe moj medjedeeee nejtu!
Bravo za Hinricha u ovoj seriji svaka cast ko u stara dobra vremena