FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Kane sigurno neće u Psg jer je već dogovorio sa Bayernom.Njega ne privlači Francuska i rasulo od tima kakav je Paris.
Da je Kane izrazio želju za Psg to bi bilo odavno završeno jer bi Arapi istresli 150 mil ako treba.
Da je Kane izrazio želju za Psg to bi bilo odavno završeno jer bi Arapi istresli 150 mil ako treba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Smiješno je toliko otezanje. Ili dovedi ili odustani. August za 3 dana.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nikakve veze njih dvojica nemajuCentre forward je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:17Možda Kane čeka rasplet situacije sa Nindza Kornjačom, ko će ga znat'? Njih dva nikako ne mogu skupa iz hiljadu razloga.
Valjda naši neće pravit cirkus oko 10-ak miliona ojri gore - dole.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Treba ovo svakako privesti kraju postaviti rok Englezima hoćeš/nećeš doviđenja.Jer ova saga traje preko mjesec a sezona uskoro počinje tako da se može naći alternativa.
Ovdje se debelo potcjenjuje moc zelenih novcanica. 

Za Kanea se natežu mjesecima ponude 60-70-80 mil a kad su željeli Hernandeza još sa pokidanim ligamentima odmah su istresli 80 mil koliko je i bila klauzula.
Ne kažem da treba pristati i na igru ovog židova jer on pokušava izvući što više jer mu ode džaba naredne godine ali treba ovo sve ubrzati.Daj 100 mil i još 10-15 mil kroz bonuse i završena priča.
Ne kažem da treba pristati i na igru ovog židova jer on pokušava izvući što više jer mu ode džaba naredne godine ali treba ovo sve ubrzati.Daj 100 mil i još 10-15 mil kroz bonuse i završena priča.
Jao scena za Kanea, odgodili sastanak, ali radit ce se na njemu za par dana.
Hipoteticki ne dodje, koga cemo dovesti??? Ima li neka alternativa jer ono smece iz Tottenhama odugovlaci ner je zeljan arapskih para.
Kako bih volio sada da ne dodje, nego sljedece dzabera.
Hipoteticki ne dodje, koga cemo dovesti??? Ima li neka alternativa jer ono smece iz Tottenhama odugovlaci ner je zeljan arapskih para.
Kako bih volio sada da ne dodje, nego sljedece dzabera.
-
- Kontakt:
Trebaju oni reći nećemo, odustajemo, pa da vidiš kako Židov trči za njima da ga ne izgubi džaba. Jer Kane ne želi u PSG. Normalno da će te vozati kad vidi da si očajan kao što ovi naši iz uprave izgledaju. Valjda onaj novi sportski direktor bude znao pregovarati. Ovo je već sramotno postalo.
Ko je mislio sa Levyjem nešto riješit u mjesec dana taj s njim nije ni trebao ić u pregovore. Da pokrene nadbidavanje vas i parižana sigurno je htio uvući i Kenjca u igru (da fingira svoj interes za psg), ali ovaj se nije dao, ko što se nije dao uvuć i kad ste ga vi tražili da pritiska klub za odlazak. U starom židovskom ili cincarskom stilu tek sada idu pravi pregovori, ovo dosad je bilo samo ispipavanje terena.
-
- Kontakt:
Židov nema nikakve moći u pregovorima. Samo što to ovi naši ne znaju iskoristiti. Kane neće u PSG, može jedino odraditi još jednu godinu i otići džaba što Tottenhamu nikako ne odgovara. Još bi vjerovatno otišao unutar premijer lige. Izlazi Hoeness i glupira se sa izjavama da je to već gotovo, a onda i Hainer sa još glupljom izjavom da Bayern mora dovesti napadača i da to svako zna. Zna svako, ali ne moraš ti biti glup pa da dižeš cijenu za potencijalne napadače. Treba i Unitedu napadač, Realu pa ne vidiš da izlaze u javnost i laprdaju kao očajnici.ledar je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:04Ko je mislio sa Levyjem nešto riješit u mjesec dana taj s njim nije ni trebao ić u pregovore. Da pokrene nadbidavanje vas i parižana sigurno je htio uvući i Kenjca u igru (da fingira svoj interes za psg), ali ovaj se nije dao, ko što se nije dao uvuć i kad ste ga vi tražili da pritiska klub za odlazak. U starom židovskom ili cincarskom stilu tek sada idu pravi pregovori, ovo dosad je bilo samo ispipavanje terena.
Kada se uslo u pricu oko Kanea, znali su ovi nasi luzeri s kim imaju posla i ko je Levy.
Prve dvije ponude su sramotne, cak i za standarde skrtica iz uprave.
Kada su vec dobili pristanak igraca, trebali su odmah isplatiti ono sto zidov trazi, Kane bi vec bio na pripremama sa ekipom.
Siguran sam da je ovo kupovina vremena, i ubijedjivanje Kanea da ide u psg.
Prve dvije ponude su sramotne, cak i za standarde skrtica iz uprave.
Kada su vec dobili pristanak igraca, trebali su odmah isplatiti ono sto zidov trazi, Kane bi vec bio na pripremama sa ekipom.
Siguran sam da je ovo kupovina vremena, i ubijedjivanje Kanea da ide u psg.
Kod cincara i židova pregovori idu ovako.
Pregovara se o kupnji/prodaji neke robe više tjedana, i to svaki dan.
Prvi tjedan se samo divani, o različitim stvarima samo ne o poslu, to je zabranjeno.
Drugi tjedan se isto divani, ali se izokola ispituje teren i dvosmisleno aludira na posao. Ko prvi otvoreno iskaže interes taj je u lošijoj poziciji jer pokazuje da mu je više stalo.
Treći tjedan počinju preliminarni pregovori, iskazuje se načelni interes za kupnjom/prodajom.
Četvri tjedan se već pregovara, ali se još ne otvaraju sve karte.
Peti tjedan su vode pravi pregovori koji onda traju tjedan dva.
Ako da bog i sreća junačka za dva mjeseca se nešto i protrži. Obje strane su isrpljene, ali zadovoljne obavljenim poslom jer misle da su izvukle maksimalno što su mogle. Ovaj zadapnjački stil "oš neš bangladeš" oni duboko preziru jer to podaništava ne samo njihovu profesiju nego i njihov cjelokupni habitus.
Prvi tjedan se samo divani, o različitim stvarima samo ne o poslu, to je zabranjeno.
Drugi tjedan se isto divani, ali se izokola ispituje teren i dvosmisleno aludira na posao. Ko prvi otvoreno iskaže interes taj je u lošijoj poziciji jer pokazuje da mu je više stalo.
Treći tjedan počinju preliminarni pregovori, iskazuje se načelni interes za kupnjom/prodajom.
Ako da bog i sreća junačka za dva mjeseca se nešto i protrži. Obje strane su isrpljene, ali zadovoljne obavljenim poslom jer misle da su izvukle maksimalno što su mogle. Ovaj zadapnjački stil "oš neš bangladeš" oni duboko preziru jer to podaništava ne samo njihovu profesiju nego i njihov cjelokupni habitus.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Dovesti Muanija ili Vlahovica i zavrsiti ovu sapunicu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Ma koga briga šta oni i kako. Ovdje je poenta da Levy nema nikakve moći u pregovorima. Situacija je takva da Kane ili ide džaba iduće sezone ili ide sada u Bayern za do maks 100 miliona. U Bayernu su pokazali da ne znaju pregovarati, jer ako su već htjeli da ga dovedu što ranije onda su morali ići ozbiljno u to, a ne nekakvo ispitivanje terena. Ovako evo, august za par dana a napadača još uvijek nema. Neće proći pripreme s timom, onda ga komotno mogu dovesti i pred kraj prelaznog roka jer na isto ti dođe. Nikakva razlika nije 2-3 sedmice, neće se priviknuti za 2 sedmice sigurno. A to Tottenhamu ne odgovara jer bi ga onda prodali pošto-poto samo da izvuku nešto, prodali bi ga i ispod cijene jer on ne želi u PSG. U Bayernovoj upravi je nekoliko blago rečeno diskutabilnih ličnosti koje ne znaju sa ljudima, sa štampom najviše nemaju pojma kako da se nose. To je najveći problem.ledar je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:28Kod cincara i židova pregovori idu ovako.
Ako da bog i sreća junačka za dva mjeseca se nešto i protrži. Obje strane su isrpljene, ali zadovoljne obavljenim poslom i misle da su izvukle maksimalno što su mogle. Ovaj zadapnjački stil "oš neš bangladeš" oni duboko preziru jer to podaništava ne samo njihovu profesiju nego i njihov habitus.
Ok Kane, razvuklo se, ali kakva je fora s Walkerom? To se čega ponuda za Benjamina?
Telenovela.
Ne pogađa me Kane, ne pogađa me Walker, pogađa me činjenica da moram i dalje gledati kako se Goretzka šeta terenom, pa kada bude bitno da se povrijedi.
Telenovela.
Ne pogađa me Kane, ne pogađa me Walker, pogađa me činjenica da moram i dalje gledati kako se Goretzka šeta terenom, pa kada bude bitno da se povrijedi.
Tottenham have made enquiries for Mathys Tel over this summer. Bayern’s current plan is to keep Tel and it remains to be seen whether they would be prepared to let him go, either on loan or permanently, to help clinch a deal for Harry Kane
Spurs are to use Harry Kane talks with Bayern Munich to discuss Mathys Tel [@Matt_Law_DT]
Daniel Levy cancelled today's meeting 'in the last minute' and agreed with Dreesen to meet early next week. According to 'insiders' in England, that's typical of Levy's tactics, as he wants to be in total control and not let others tell him when to negotiate
Bayern accepted to reschedule the meeting. From their point of view, a few more days are not important with a transfer of this magnitude [@BILD]
Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 28 jul 2023, 17:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Done deal between clubs, paperwork to be checked on player side and then medical will be booked
Dakle za 1-2 dana, odlično smo prošli iako je Mane jako dobar igrač koji je imao nesretnu i nespretnu sezonu u Bayernu.
Sretno Sadio

Ovo je tragikomicno

Daniel Levy cancelled today's meeting 'in the last minute' and agreed with Dreesen to meet early next week. According to 'insiders' in England, that's typical of Levy's tactics, as he wants to be in total control and not let others tell him when to negotiate
@BILD
- BenjooJutub
- Kontakt:
- Centre forward
- Kontakt:
Kako nemaju? Skoro da su ista pozicija, a jel misliš da bi Kane dozvolio sebi da igra kako Mbape svira?harden je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:36Nikakve veze njih dvojica nemajuCentre forward je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:17Možda Kane čeka rasplet situacije sa Nindza Kornjačom, ko će ga znat'? Njih dva nikako ne mogu skupa iz hiljadu razloga.
Valjda naši neće pravit cirkus oko 10-ak miliona ojri gore - dole.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.