jesi, sjećam se. ja sam bio skeptik, ali napredovala je... ima snažne udarce, a trener je velika šampionka... ova godina mora biti godina proboja za nju... ako ne uspije onda je kosa samo jedna u nizu udaraca bez glave(klasa muva)Pogba je napisao/la:Šta kažeš na Madison Keys? Prošle godine sam je ovdje spominjao, mala je potencijalni GS šampion, ima sve udarce, a vidim da je napredovala pod palicom Lindsay Davenport. Glava joj je još problem, no, mlada je, a i većini žena je to uvijek problem, ali ova ima materijala.DANTES je napisao/la:sjajan je meč bio između slatkiša Đorđi i Venus... ritam, brzina, snaga... imala je mala, ali je stala na 1:0 i 5:3...
kako je odigrala par puta na mreži majko mila... šteta što manjka pameti bila bi ko zemlja
I, je li vrijeme da Radwanska konačno uzme slam?![]()
Čakam da uzme konačno, ali po običaju mislim da će se ukenjat' kada bude najbitnije.
što se tiče radvanske i ja bih volio, ali nnažalost bez jačih fizikalija teško... teško je izdržati dva ili tri seta sa sarapovom, serenom, vikom, samo na vic, talenat, i znanje...