FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
neroazzuro
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Tacno mi je zao sto smo izjednacili,zbog gmazova poput mdss-a i slicnih. Taman na trenutak dodjose na svoje.
Nego, ovaj Yuto je stvarno rinaka velika od igraca,kad god je lopta bila blizu njega panika me hvatala.
Al eto,misija odradjena! Glavni igraci sacuvani za Romu,a ovi mladji stekli vazno iskustvo.
Idemo dalje...
Nego, ovaj Yuto je stvarno rinaka velika od igraca,kad god je lopta bila blizu njega panika me hvatala.
Al eto,misija odradjena! Glavni igraci sacuvani za Romu,a ovi mladji stekli vazno iskustvo.
Idemo dalje...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ma ekipa je postavljena na osnovu rez iz prve utakmice i neka je,malo rutavo al na kraju prolaz sto je najvaznije...
Dosta kljucnih igraca nije igralo al zato u nedjelju protiv Rome konacno po prvu domacu pobjedu...
Al stvarno sta se vise za naseg Capitana moze reci
koji igrac u pm 
Hvala Branci na Pereiri nedo dragi Bog da nam je Yuto lijevi bek u narednoj sezoni...
Dosta kljucnih igraca nije igralo al zato u nedjelju protiv Rome konacno po prvu domacu pobjedu...
Al stvarno sta se vise za naseg Capitana moze reci
Hvala Branci na Pereiri nedo dragi Bog da nam je Yuto lijevi bek u narednoj sezoni...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Poslje onog Greska kontao sam da nikad vise necu mrziti ni jednog igraca Intera, al ocami ovaj nagatomo mi je odvratan to je nevjerovatno nebi mu ja dao ni na klupu koji kiklop majke mi
,a nismo svjesni koliko je pojacanje za nas Guarin sta im covjek uradi kao da je na skijanju
.
Samo jedan klub Velež Mostar
dobar je guarin ali reko sam vam mora još pure pojest da bude ko pogba 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
evo CEZARA " onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
- IlPrincipe
- Kontakt:
VELIČINA !Scarpini je napisao/la:evo CEZARA " onclick="window.open(this.href);return false;
i mene je dirnuo ovaj video, znam kako vam je
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
mora izdominirat EURO U-18,razvalit na treningu Man.Utd rezervi i pokazat puni potencijal na treningu kod osudjenikabaresi#6 je napisao/la:dobar je guarin ali reko sam vam mora još pure pojest da bude ko pogba
Zvijer
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Nisam gledao tekmu, ali mi je drago zbog toga, jer bilob i tesko gledati JC, a onda pratiti tekmu
uglavnom opet isto kao i prije cetvorica najboljih po procitanim komentarima kao i na skoro svakoj do sada tekmi Palacio, Coutinho, Zanetti i Guarin.
Strama mora igrati sa Coutinhom, Sneijderom i Palaciom naprijed, zasluzuju to ova dvojica ispred Cassana, pa i Milita...
Opet se mi obrukasmo, a opet idemo dalje, ah taj Inter
edit: ps. dzeno jesam ti lijepo reko da necu gledat tekmu i opet zoves
sigurno se zapio pa zaboravio 
Strama mora igrati sa Coutinhom, Sneijderom i Palaciom naprijed, zasluzuju to ova dvojica ispred Cassana, pa i Milita...
Opet se mi obrukasmo, a opet idemo dalje, ah taj Inter
edit: ps. dzeno jesam ti lijepo reko da necu gledat tekmu i opet zoves
Zadnja izmjena: Huska, dana/u 30 avg 2012, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Najezio sam se dok sam pregledo ovaj videoScarpini je napisao/la:evo CEZARA " onclick="window.open(this.href);return false;
Samo neznam kako nije otisao u neki jaci klub.
Visca el Barça ! Mes que un club !
" onclick="window.open(this.href);return false;
nemogu još da ga prežalim.... ovako se nisam osjećao ni kad je Recoba napustio klub
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
nisam navijac intera,al' ovo je bilo veoma emotivno za zaplakatiScarpini je napisao/la:evo CEZARA " onclick="window.open(this.href);return false;
One njegove suze posli lose predstave, ili pjesacenje sa Meazze do kuce poslije onog gola Gomeza na toj istoj Meazzi mi dovoljno govore koliku smo mi ljudinu imali na vratima svih ovih godina.
Prvi kad je zezancija u pitanju a najozbiljniji na terenu, golman i covjek kakvog bi svaki klub pozelia.
Hvala ti Julio, hvala ti na 7 prekrasnih godina, ne zasluzujes ovakav tretman ali sam siguran da ces se vratiti jednog dana kao trener golmana.
[youtube][/youtube]

Prvi kad je zezancija u pitanju a najozbiljniji na terenu, golman i covjek kakvog bi svaki klub pozelia.
Hvala ti Julio, hvala ti na 7 prekrasnih godina, ne zasluzujes ovakav tretman ali sam siguran da ces se vratiti jednog dana kao trener golmana.
[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
I ako sam pisao da je uprava dobro postupila, opet mi je Bogami zao juliona. trebali su naci nekakav dogovor, da je bio malo fleksibilniji oko plate, mogao je biti drugi golman, i onda bi bili najaci golmanski tandem u serie a a i sire. ovako ovu scenu nije ugodno gledati. od srca mu hvala na svemu, ovim pokazuje da je inter ipak jedna velicina gdje se igraci ugodno osjecaju. sretno julio
-
gojzerica
- Kontakt:
Slažem se.arelinho je napisao/la:nisam navijac intera,al' ovo je bilo veoma emotivno za zaplakatiScarpini je napisao/la:evo CEZARA " onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
-
neroazzuro
- Kontakt:
J.ebiga,moram povuc sve sto sam rekao za Julia. Nesto steglo...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Slab ovaj sto je u rangu Padoina. Slab al skroz
Palacio nastavio po starom. Neka, fino.
Nisam odgledo citavu utakmicu,al dobro je da se rjesilo kako treba. Idemo dalje. Kad je sutra izvlacenje ???
Palacio nastavio po starom. Neka, fino.
Nisam odgledo citavu utakmicu,al dobro je da se rjesilo kako treba. Idemo dalje. Kad je sutra izvlacenje ???
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
DesimaL je napisao/la:Najezio sam se dok sam pregledo ovaj videoScarpini je napisao/la:evo CEZARA " onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Samo neznam kako nije otisao u neki jaci klub.
QPR ce da bude jak
Doveli su Bosingwu, Park Ji-Sunga, Estebana Granera i jos par dobrih igraca
Julione je jedan jedini ... Najdrazi golman ce ostati u mom srcu <3 Hvala za sve veliki covjece . Gigantu .
stvarno imamo jako kvalitetne igrace. sad smo dobili na sirini pa strama pokusava da sto vise njih isproba na terenu, pa se desavaju ovakve stvari, to je normalno, dok ne poslozi idealnih 11 a zato treba vremena.dobro je proslo veceras nismo izgubili dva prelijepa gola. idemo dalje FORZA INTER
Belec je kita .. odlucio sam ovako da zapocnem svoje pisanje
Kao sto neko spomeni ,molimo Boga da Samir bude zdrav
Da malo analiziram izdanje nasih igraca : što se tiče defanzive Juan,Silvestre i Jonathan su me odusevili .. odlicno su odradili svoj dio posla ,imat će Mister slatke muke što se tiče štoperske pozicije .. Jel i vama ovaj Juan ulijeva sampouzdanje kao da ima 300 utakmica u svojim nogama
?
dok se na Samuelu već osjeti umor ,godine i njeg saFatale
J.Zanetti ,Coutinho,Guarin i Palacio su napred odradili fenomenalan posao .. Cambiaso ! moram priznat da je prošle sezone bio izvrgnut stalnim kritikama od mene a i od drugih .. dok evo ove sezone treću utakmicu ga hvalim
za sada igra odlicno .. nadam se da će tako nastavit i podsjetit nas na najbolje dane
Yuto ( ne ti .. nego Nagatomo ) također kita .. a ovako sam odlucio da završim svoje pisanje
PS: ja ovaj video o Juliu ne smijem ni pregledat .. znam .. iako sam ga često krtikovao da ću zaplakat

PS: ja ovaj video o Juliu ne smijem ni pregledat .. znam .. iako sam ga često krtikovao da ću zaplakat
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.