FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzla075
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzla075 » 18 apr 2018, 23:09

Sve u svemu utaknica izvan prosjecna za BH fudbal. Dobar fudbal.Slobodino bolje prvih 30 minuta poslije greska strucnog staba.Umjesto da cuvas rezultat ti navaljujes da das drugi gol.E nemoze druze Slavko tako.Pametni treneri rade drukcije koncentrisu se na cuvanje rezultata pa i ako prime gol sve snage koncentrisu u zadnjih 15-20 minuta.
Necu krivicu svaljivati na mladog Smajica jeste indirektan krivac za dva gola ali gdje je odbrana da sprijeci kontranapade.
I na kraju mozda je ovako i bolje sto smo se rijesili ludih ambicija za Kup, jer smo odmah trebali biti svjesni da je BH liga dogovor nacionalistickih i fasistickih snaga u BiH a Sloboda i Tuzla tu nepripadaju.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 18 apr 2018, 23:15

Petrović sudija je iskusan vrlo sudija u perfidnoj kradji.
Limitirani ili ne,naguzio nas je momački 15 tak minuta. Kasnije je sve išlo kao podmazano.
Sad vi palamudite sto nije zatvorio. Kad zatvori sto nije otvorio.
Sramota je da nam je refleksija društva prisutna u fudbalu. Srbi Hrvati Bošnjaci pa tako klubovi njihovi pa dalje sudije njihove pa pomoćnici pa osvajači kupa....
Sad problem da Hrvati tri titule za radom imaju pa onda problem da tri Bošnjačka kluba u Europu odu.
Sve je u našoj jadnoj Bosni jadno
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 18 apr 2018, 23:31

Yebase nas ljudi i to je to....
I zadnji snovi o uspjesnoj sezoni su potonuli.....
Sada cemo da vidimo realnu sliku uspjesnog i stabilnog kluba....I da li je to stvarno tako.
Do sada na kup se hvatali i farbali situaciju.
Eh da je opstati pa da vidimo na ljeto tu "titulu za stogodisnjicu ".
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 apr 2018, 23:41

Petrović: Ušli smo u utakmicu s previše rizika, nisam ljut na svoje momke

Nogometaši Željezničara plasirali su se u finale Kupa Bosne i Hercegovine nakon što su danas na stadionu Tušanj s uvjerljivih 4:1 pobijedili ekipu Slobode, a nakon odigrane utakmice domaći trener Slavko Petrović nije bio nezadovoljan.

"Izašli smo od prve sekunde s ogromnim rizikom da riješimo ovo polufinale. Mnogi su očekivali da ćemo igrati na nulu i ganjati penale, ali nama to ništa ne bi značilo. Da smo prošli Željezničar, vjerovatno bi i osvojili Kup. Ušli smo u rizik. Postavili smo tri ofanzivna igrača u napadu i to je bilo dobro u prvom poluvremenu. Moram reći da je prvo poluvrijeme najbolje otkako sam u Slobodi", rekao je Petrović.

Slobodin trener je istakao kako je njegova ekipa dominirala u prvom poluvremenu.

"Odlično smo igrali, ali potom i rigorozno kažnjeni s bukvalno dva pogleda na gol i vodstvom od 2:1. I treći gol je pao jako rano i tu je sve bilo riješeno. Međutim, ne mogu biti ljut na svoje momke, jer su pokušali sve da dođu do pobjede. Okrećemo se prvenstvu, koje nam je jako bitno. Dobro je što nećemo imati pakao zbog velikog broja utakmica, kao što je to bio slučaj posljednjih sedmica. Mislim da i pored poraza možemo stadion napustiti zadovoljni", poručio je Petrović.
beze pojedinci ovdje jedu sto se ne jede, jedan poraz i odmah katastrofa... eto i Celo potvrduje ono sto sam rekao, Sloboda je odigrala ponajbolju tekmu na proljece, a porazena je 1-4, a prvo pol najbolje otkad je Celo u Slobodi (prvo pol smo izgubili 1-2), ali eto, ovdje na forumu katastrofa... jbg morate malo i poznavat materiju, a ne vidjeti rezultat i osut paljbu

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 19 apr 2018, 00:03

Chinaglia je napisao/la:
Petrović: Ušli smo u utakmicu s previše rizika, nisam ljut na svoje momke

Nogometaši Željezničara plasirali su se u finale Kupa Bosne i Hercegovine nakon što su danas na stadionu Tušanj s uvjerljivih 4:1 pobijedili ekipu Slobode, a nakon odigrane utakmice domaći trener Slavko Petrović nije bio nezadovoljan.

"Izašli smo od prve sekunde s ogromnim rizikom da riješimo ovo polufinale. Mnogi su očekivali da ćemo igrati na nulu i ganjati penale, ali nama to ništa ne bi značilo. Da smo prošli Željezničar, vjerovatno bi i osvojili Kup. Ušli smo u rizik. Postavili smo tri ofanzivna igrača u napadu i to je bilo dobro u prvom poluvremenu. Moram reći da je prvo poluvrijeme najbolje otkako sam u Slobodi", rekao je Petrović.

Slobodin trener je istakao kako je njegova ekipa dominirala u prvom poluvremenu.

"Odlično smo igrali, ali potom i rigorozno kažnjeni s bukvalno dva pogleda na gol i vodstvom od 2:1. I treći gol je pao jako rano i tu je sve bilo riješeno. Međutim, ne mogu biti ljut na svoje momke, jer su pokušali sve da dođu do pobjede. Okrećemo se prvenstvu, koje nam je jako bitno. Dobro je što nećemo imati pakao zbog velikog broja utakmica, kao što je to bio slučaj posljednjih sedmica. Mislim da i pored poraza možemo stadion napustiti zadovoljni", poručio je Petrović.
beze pojedinci ovdje jedu sto se ne jede, jedan poraz i odmah katastrofa... eto i Celo potvrduje ono sto sam rekao, Sloboda je odigrala ponajbolju tekmu na proljece, a porazena je 1-4, a prvo pol najbolje otkad je Celo u Slobodi (prvo pol smo izgubili 1-2), ali eto, ovdje na forumu katastrofa... jbg morate malo i poznavat materiju, a ne vidjeti rezultat i osut paljbu
Yebem i tebe i Lacijo i petrovica i materiju i fudbal prosipanje suplje i filozofiju.
Ljudi nas rasuli ko rizu i to je to.
Jasta je nego katastrofa jer ovakve supljake slusam kako sam krocio na Tusanj prije skoro 20 god.
Eto dobri smo jaki mocni veliki giganti ali nas kara ko stigne.I borimo se vjecito za opstanak.....dok zaseoci sa 500 stanovnika igraju finala i trofeje uzimaju Orasja Olimpici i slicne pm.....
Yebem vam prozivanje i boga vise ima li iko mozga da malo mucne tom ispranom glavom...
Najbolja utakmica kaze a ljudi nas silovali....
Rezultat se pise sine a mi ga nemamo.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 apr 2018, 00:10

Jah, ljudi nas rasuli 4-1, u drugom se nismo sastavili s loptom, al mi ne znamo materiju i odigrali smo odlično.
Još jedan veliki uspjeh u bogatoj historiji.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 19 apr 2018, 00:18

Gosk je sad preokupacija. Nakon remija da Čelikom nimalo nisam polagao nadu u kup i bezz se napalimo da ne mogu zaspati od huje.
Još kad pomislim na Krupu mrzim ih a ništa mi radili nisu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

katarakta

Post Postao/la katarakta » 19 apr 2018, 00:51

Dvije greske na sredini u prvom, dva pogleda prema golu i dva gola. Rijetko ko je efikasan u nasem fudbalu kao oni danas. Individualni kvalitet Zakarica je presudio. Sudjenje 70:30 za Zelju. Ovo su one utakmice u kojima izgubis tri razlike a ne mozes igracima nista prigovorit. Mi se trebamo okrenut Gosku i ako ponovimo pola danasnjih 40.min zabit cemo im tricu
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 apr 2018, 01:20

wobly92 je napisao/la:Jah, ljudi nas rasuli 4-1, u drugom se nismo sastavili s loptom, al mi ne znamo materiju i odigrali smo odlično.
pa sta si ocekivao poslije treceg pogotka, mozda da ih dobijemo 4-3 jel

momci su nesretno izgubili prvo pol koje su odigrali odlicno, onaj sut Husica je bio pri rezultatu 1-1 ako se ne varam, tu je Sloboda mogla do novog vodstva, a i onaj sut Smajica pri rezultatu 1-2 jbg... i drugo pol su momci dobro poceli, agresivno, krenuli su po preokret, al treci gol je zavrsio pricu, sta da se radi... vi ako ne vidite da je ovo do treceg pogotka, bila vjerovatno i najbolja igra Slobode na proljece, sta da vam radim

rezultat ne oslikava stvarno stanje snaga na terenu, ako nas je neko "rasuo", to nisu oni, nego on, Zakaric, covjek im je bukvalno pola ekipe i gdje god je igrao, pravio je veliku razliku, mi ne da nemamo igraca takvog kalibra, vec uopste nemamo igraca koji pravi razliku... u prethodne dvije tekme, Zakaric nije napravio nista protiv Slobode, danas je odigrao brutalno, sta ces

11 odigranih tekmi na proljece, 2 poraza, oba od Selje (jedan nismo zasluzili), ekipa je cvrsta i jako ju je tesko pobjedit, danas smo zabili gol iz igre, iz odlicne akcije, sto je sigurno ohrabrujuce pred naredne tekme... mjesta pesimizmu nema, ispali, pa sta, idemo dalje

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 apr 2018, 01:30

Sad osigurati opstanak, prodati 2 igraca uz dodatne bonuse od narednih transfera (to smatram kao moranje ove Uprave) i poceti sklapati tim za narednu sezonu, lagano nastaviti forsirati nase omladince koji vrijede necemu (jer su tu pare, samo smo nismo nikad znali ih prodati ili nismo htjeli kad smo mogli, a trebali smo), pokusati i u Federalnoj naci par igraca jer sigurno da ima par momaka koji vrijede. Husica takodjer moramo ostaviri, mozda Mehmedagica se rijesiti jer je skup a sve podlozniji povredama, a pratiti Skahino zdravlje pa odluciti sta i sa njim vise.
Mi prvenstveno moramo poceti praviti i prodavati igrace, drugacije necemo do para doci.

Cestitke Zelji, mada ostaje gorak okus zbog usranih sudija koji iz godine u godinu nekom timu pokvare sezonu i unistavaju volju za fudbalom u nasoj zemlji. Oni su najvece zlo nase lige. Skoro da ne mozemo naci regularnu sezonu gdje je neko nesto osvojio bez ogromnih sudijskih gresaka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 19 apr 2018, 01:52

Chinaglia je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Jah, ljudi nas rasuli 4-1, u drugom se nismo sastavili s loptom, al mi ne znamo materiju i odigrali smo odlično.

momci su nesretno izgubili prvo pol koje su odigrali odlicno, onaj sut Husica je bio pri rezultatu 1-1 ako se ne varam, tu je Sloboda mogla do novog vodstva, a i onaj sut Smajica pri rezultatu 1-2 jbg... i drugo pol su momci dobro poceli, agresivno, krenuli su po preokret, al treci gol je zavrsio pricu, sta da se radi... vi ako ne vidite da je ovo do treceg pogotka, bila vjerovatno i najbolja igra Slobode na proljece, sta da vam radim

rezultat ne oslikava stvarno stanje snaga na terenu, ako nas je neko "rasuo", to nisu oni, nego on, Zakaric, covjek im je bukvalno pola ekipe i gdje god je igrao, pravio je veliku razliku, mi ne da nemamo igraca takvog kalibra, vec uopste nemamo igraca koji pravi razliku... u prethodne dvije tekme, Zakaric nije napravio nista protiv Slobode, danas je odigrao brutalno, sta ces

11 odigranih tekmi na proljece, 2 poraza, oba od Selje (jedan nismo zasluzili), ekipa je cvrsta i jako ju je tesko pobjedit, danas smo zabili gol iz igre, iz odlicne akcije, sto je sigurno ohrabrujuce pred naredne tekme... mjesta pesimizmu nema, ispali, pa sta, idemo dalje
+1

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 19 apr 2018, 01:58

RollingPaper je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:

+1
+1
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 apr 2018, 07:36

Navijaci ne vide najveci problem u tuzlanskom sportu, a tu nam spada i FK Sloboda.
Koji to klub postize dobre rezultate, a u koji je instaliran politicko zgradonacelnicko rukovodstvo. Nema tu ba hajra.
Garantujem kada bi Iniesta dosao u Slobodu da bi sjedio na klupi, a dajdzin igrao. Nema tu nista dobroga dok neko ne dodje i ne zasuce rukave, odyebe dajdzice i talentice koji ce kao donijeti neke milione. Hoce al' qurko. Trenutno je jedini Todorovic koji ima to nesto.
Pa sjecam se talenta Duljevica kada je bio godina kao Smajic i ta dva igraca su neuporediva. Dulje se jedva nekako izvuce iz blata, a ovoga maloga guraju na ustrb Slobode i garantujem da od njega nece nikada postati neki igrac. Mali ima zelju al' nema znanje ni fudbalsku pamet.
Dosta je ba i Vajcera, Lazevskih, Ignjatovica... koji samo popunjavaju brojno stanje.
Nije problem izgubiti od Zelje, problem je sto mi nemamo ni na vidiku nesto bolje.
U gradu Tuzli je sport nikakav. Zasto? Zato sto je u klubove ukorjenjena politika i to ona najgore vrste. Budi podoban, pa makar i nesposoban. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 19 apr 2018, 07:38

Jebga katastrofa. Ljudi zasluzeno dobili
Cvrsci jaci.koristili svoje prednoati. Hvala dovidjenja prijatno.
Odo na aparate.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 19 apr 2018, 08:03

Probisvjet je napisao/la:Navijaci ne vide najveci problem u tuzlanskom sportu, a tu nam spada i FK Sloboda.
Koji to klub postize dobre rezultate, a u koji je instaliran politicko zgradonacelnicko rukovodstvo. Nema tu ba hajra.
Garantujem kada bi Iniesta dosao u Slobodu da bi sjedio na klupi, a dajdzin igrao. Nema tu nista dobroga dok neko ne dodje i ne zasuce rukave, odyebe dajdzice i talentice koji ce kao donijeti neke milione. Hoce al' qurko. Trenutno je jedini Todorovic koji ima to nesto.
Pa sjecam se talenta Duljevica kada je bio godina kao Smajic i ta dva igraca su neuporediva. Dulje se jedva nekako izvuce iz blata, a ovoga maloga guraju na ustrb Slobode i garantujem da od njega nece nikada postati neki igrac. Mali ima zelju al' nema znanje ni fudbalsku pamet.
Dosta je ba i Vajcera, Lazevskih, Ignjatovica... koji samo popunjavaju brojno stanje.
Nije problem izgubiti od Zelje, problem je sto mi nemamo ni na vidiku nesto bolje.
U gradu Tuzli je sport nikakav. Zasto? Zato sto je u klubove ukorjenjena politika i to ona najgore vrste. Budi podoban, pa makar i nesposoban. :salut:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :kafa:
DRŽAVA TUZLA!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 apr 2018, 10:29

Chinaglia je napisao/la:

A ti tu ne vidiš problem, da jednom i prvi put kad se otvoriš i kreneš igrat malo napadački, i igraš "najbolji" fudbal sezone, primiš 4 gola u 4 kontranapada? Kako da tu nema pesmizma? Kako smo po tome jedna od ekipa kojoj je mjesto u LZP?

Drugi gol je po meni presudio.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 19 apr 2018, 10:33

Probisvjet je napisao/la:Navijaci ne vide najveci problem u tuzlanskom sportu, a tu nam spada i FK Sloboda.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 19 apr 2018, 10:49

Uz duzno postovanje,ali svi koji su uvjerenja da nam je sinocnja utakmica najbolja ovo proljece se razumiju u fudbal kao mara u tvrd kuyac.
Da se razumijemo,igracima se ne moze nista zamjeriti jer su bili postavljeni gore neko kamikaze u 2.svjetskom ratu. Uz onakav presing igraca sredine terena koji i u normalnom ritmu nemaju snage za vise od 60min smo eventualno mogli dobiti samo da smo u 30.min vodili 3 razlike.
S druge strane,utakmica nam je približila realnost da ovaj potencijal ekipe je efikasniji u tvrdim utakmicama,a svi bi muda pojeli da smo igrali ziheraski,ziveci u ubjedjenju da mozemo pojesti Zelju za veceru. I mozemo na onaj nacin,ali samo 30min,a tekma je 2 puta duza.
tuzlanska Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 apr 2018, 11:21

wobly92 je napisao/la:A ti tu ne vidiš problem, da jednom i prvi put kad se otvoriš i kreneš igrat malo napadački, i igraš "najbolji" fudbal sezone, primiš 4 gola u 4 kontranapada? Kako da tu nema pesmizma? Kako smo po tome jedna od ekipa kojoj je mjesto u LZP?

Drugi gol je po meni presudio.
nije Sloboda igrala "malo napadacki", Sloboda je momacki napala, riskantno, sto je i sam Celo potvrdio, covjek se odlucio na takav potez i to je besprijekorno funkcionisalo do prvog primljeng pogotka, a cak i nakon preokreta, dakle kada je bilo 1-2, momci su u drugo pol izasli kao sto su poceli prvo, ali nakon treceg pogotka, ekipi je moral srusen i znali su da nema povratka... vec sam rekao, primili smo 4 gola na nepostavljenu odbranu, a tako je x puta teze branit, nego na postavljenu odbranu i takva igra nosi rizik koji se sinoc nije isplatio, sto ne znaci da ne bi neki drugi put

dakle, htio bih podvuci da ovo nije bila ofanzivna igra, nego ultra ofanzivna sa sve presingom!

dal ste zaboravili da je Seljo u jednom trenutku i pod Bijelim Brijegom protiv Zrinje vodio 0-3, protiv ekipe koja se bori za titulu, koja je dosta kvalitetnije od nase, a i koja je igrala na nacin na koji uvijek igra (za razliku od Slobode sinoc)... takve tekme se desavaju i ne treba tu pravit nikakvu pricu, kada je nema... mozemo pricat SBBKBB, da je Sloboda povela 2-0 ili 2-1

odigras cetiri tekme protiv sarajevskih klubova, od cega tri u Sarajevu (sve tri smo dobro odigrali) upises dva remija i dva poraza, od cega opet ponavljam, jedan poraz nezasluzen i opet ekipa ne valja, ekipa nije za LZP, a 2 poraza u 11 tekmi, smijesna prica

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 apr 2018, 11:23

Svuda je to politika ili gdje nije kroz neko vrijeme se utali svako ko moze (FK Sarajevo). Ne samo kod nas, eto i Husic je sada politicar. Postena je raja samo koja nema dubok dzep.
Samo neki klub funkcionise organizovanije ili manje organizovano, ima bolju protekciju, jace sponzore. Mi u tom smislu moramo jos rasti kako bi na terenu ovim borcima od igraca koji imaju odredjene limite mogli dodati lucidnosti i kvaliteta u vidu 2-3 igraca koji mogu prelomiti utakmicu.
Isto se treba poceti boriti za klub kroz saveze i politiku kako to drugi rade, kako bi imao neku pozadinu i bio prihvatljiv za Evropu. Treba se sluziti taktikom "seljaka", gurati samo svoje pa na stetu drugih. Mi se nesto sve pravimo fini, a zakidaju nas na svakom nivou. Eto sada bujrum izbori, neka prevagnu nasi u kantonu i imati cemo sigurno 300-400k na godisnjem nivou od kantona ponovo, a na drzavnom da prevagnu mozemo dobiti jake sponzore ucjenama.

Uglavnom rad radi samo rad. Moze se sve radom, nije nikada kasno. Treba iz mjeseca u mjesec raditi na organizaciji kluba i ustrojenju. Kada se to postavi kako treba onda ovo ostalo dodje.

Sto se tice Petrovica kritikovan je sto se previse bunkerise ali to je prava stvar sa ovim sto ima i to je taj neki limit ove ekipe. Ustvari i najjace ekipe se sluze takvim taktickim zamislima, od Juventusa, Atletica.. Nekada izgubis bodove ali vecinom to prolazi, nije lijepo za oko ali je ucinkovito.
U kupu se sada pokusalo nesto drugo i pokazalo se da Sloboda nema kapaciteta trenutno da otvori sve karte i igra napadacki i melje protivnika 90 minuta. Utakmicu smo izgubili cisto jer se uvuklo previse optimizma i hrabrosti, kako u navijace tako i u igrace, a mozda i Petrovica koji se malo zaletio i nadao da Zeljeznicar psiholoski nece doci sebi nakon pocetnog pritiska. Moglo je zavrsiti na drugi nacin ali to nam je skola.

Isto tako obavezno mora ostati i narednu sezonu. On nije imao jos citavu sezonu sam da odradi, on je na proljece sigurno u 5 ekipa u ligi sa ovim sto radi i da je od starta tu bio mi bi bili u LZP. Isto tako treba pogledati koje su to ekipe u ligi uspjesne? One koje ne mijenjaju cesto trenere.

Smajica, Muminovica, Todorovica..bilo koga drugog U21 se bezveze kritikuje, imamo tu top3 potencijal u ligi sto se tice omladinaca. Oni nisu problem uopste na proljece, veci su problem ovi iskusniji koji su pruzili daleko manje od njih, a sigurno imaju visoka primanja (Mijic, Bekic, Lazevski, Weitzer..) Da nasi omladinci ostanu u klubu 2-3 godine jos Sloboda bi uzela neki trofej, oni ce sigurno uskoro da prekucaju ovu ligu. Fazon je sto nece ostati. Nema nikakve osnove da se kritikuje bilo koji igrac od tih mladjih.

Sa @Probisvjet se ne slazem oko Duljevica-Smajica poredjenja. Smajic ima 18, ne kazem da ce ikada biti bolji igrac od Duljevica, niti da ce ostvariti bolju karijeru jer vjerovatno nece ali Duljevic sa 18-19-20 je odigrao po sezoni 4-5 utakmica. Tek je sa 20 godina odigrao 25 utakmica u PL i zabio 1 gol i 4 asistencije. Smajic sada sa 18 ima 22 utakmice ove sezone i 5 golova. Nasi omladinci vuku najvise od svih ekipa u ligi. Cinjenica.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 21 gost.