Mi bi ovaj Kukesi devastirali, odgovorno tvdrim !ibrakadabra je napisao/la:Tek se sad vidi koliko je ŽELJO jak i koliko nije imao srece da naleti na Plzen
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
'ebo Bešliju šta će Bučan ovima da radi na derbiju 
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Nemojte molim vas na ovoj temi o njima, znate šta će uslijedit, doći će ovamo nećemo ih se otrest za 10 dana..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ma buraz tek poslije ove dvije utakmice sa Plzenom vidim koliko smo ispred ostalih u pl. fali jos to nesto za iskorak u evopi ali docice i to abg, na pravom smo putu i dok je brke ja se nesikiram pogotovo jer imamo mladu i perspektivnu ekipu koja obečava i koja ce jos da napreduje, još kad se vrate Zola i Kvesa bice to extra ekipa.ibrakadabra je napisao/la:Tek se sad vidi koliko je ŽELJO jak i koliko nije imao srece da naleti na Plzen
Zadnja izmjena: BLU SKY, dana/u 25 jul 2013, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Sta vam je bolan... eno vam tema malenih pa tamo opletite ovo sto pišete nema nikakve veze sa ŠAMPIONOM
Ima li neko iz Gradačca, očekuje li se raje tamo, kakvo je interesovanje u Gradačcu?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Nego kakva je situacija sa Yanijem? Neko reče jučer da je skočni zglob povrijedio i da neće bit u sastavu protiv Zvijezde..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Veliko je interesovanje jarane bit će pun stadion sigurno, pogotovo što je i početak prvenstva, a dolazi Željo koji je uvijek u Gradačcu uživao veliki ugledipetm je napisao/la:Ima li neko iz Gradačca, očekuje li se raje tamo, kakvo je interesovanje u Gradačcu?
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
kako mi pobogu ne možemo dovesti provjerena pojačanja iz srbije i crne gore k'o komšije, već se zadovoljavamo sa bučanom i zeljkovićem i potpisom petogodišnjih ugovora sa sadikovićem i bajićem? šta se radi s parama, gdje idu pare, na šta se troše?
amare odlazi!
amare odlazi!
ko betonlikusa je napisao/la:Lazo se popravioi dalje razgrce i predobro se gradi
Muharemovicu odlazi iz Zelje
Danas mi stari bio na treningu, kaže da su svašta Adiloviću pjevali i prigovarli, mislim da to nije uredu... i ako neko zna kad je sutra trening.
lazo igra k'o centar u košarci, strogo leđima golu 
Potpuno si u pravu, kome se prepucava sa njima eno im tema komsija pa neka laprdaju dan i noc sa njima.DooVe je napisao/la:Nemojte molim vas na ovoj temi o njima, znate šta će uslijedit, doći će ovamo nećemo ih se otrest za 10 dana..
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Zaboravio si da dodaš da nikad goru ekipu nismo imali, i da ćemo završiti kao 5-6 .ChWilla je napisao/la:kako mi pobogu ne možemo dovesti provjerena pojačanja iz srbije i crne gore k'o komšije, već se zadovoljavamo sa bučanom i zeljkovićem i potpisom petogodišnjih ugovora sa sadikovićem i bajićem? šta se radi s parama, gdje idu pare, na šta se troše?
amare odlazi!
Nema vratio se u Kalesiju.sajo10 je napisao/la:Imali Alibasica na vidiku?
Ha!
Toliko znaci. Hvala na odgovoru. Predpostavljam da je i Obucina se vratio u Srbiju?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zar nije potpisao, jeli na posudbi u Kalesiji ili?arelinho je napisao/la:Nema vratio se u Kalesiju.sajo10 je napisao/la:Imali Alibasica na vidiku?
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Kako kaže jedna lijepa hrvatska riječ, mi smo ipak napravili nekakav SUSTAV i on funkcioniše, za razliku od svih ostalih klubova, koji besciljno lutaju. Vidjeli smo večeras kako su nam drage komšije prošle protiv "strašnih" Albanaca, ovo bi mi u dvokoraku preskočili. Nama je ove godine Široki jedini ozbiljan konkurent, a ako budemo 50% zalaganja sa ovog dvomeča protiv Plzena prenijeli u PLBiH, osvajamo ponovo titulu.
procita guso otisao zbog loncarica ? zna li neko vise o tomee
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Hrasno15, perodeformero i 43 gosta.