FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aerials » 18 apr 2018, 20:33

Onako loš Željo se morao dobiti. Al' opet, lakše mi ovako kad je 4:1 nego da je bilo 1:1 npr. Samo da ih umor ne savlada protiv GOŠKa.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 apr 2018, 20:46

cudan rezultat, uopste ne oslikava realno stanje na terenu, no jbg

prije svega, nas je dobio sam Zakaric, a ne Seljo, momak je razbio i jbg, radi se o ponajboljem igracu u ligi, imao je svoj dan i tu nista ne mozes, a meni je ova tekma djelovala kao ponajbolja tekma Slobode ovog proljeca, koliko god to imalo smisla za reci, ili ne, nakon ovakvog rezultata, ali zaista, cudne smo golove primili, niti jedan nije bio na postavljenu odbranu, sve neke kontre jbg, bukvalno se moze reci da je sve sto su sutnuli prema golu Slobode i zavrsilo u golu

Husic, Todorovic, Osmanagic i Terzic odigrali bas dobro, bas su se izdvojili od ostalih, sto ne znaci da su ostali podbacili, nego da su ovi odigrali bas dobro, a najvise me raduje posjeta, bilo je sigurno 7000 i svaka cast svakome ko je dosao

ps i **** mamu svakome ko je zvizdao djetetu od 18 godina pri izlasku iz igre, mada je bilo i aplauza i zvizduka

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 18 apr 2018, 20:47

Bolje sad izgubiti nego u finalu :lolno:.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 18 apr 2018, 20:47

Furiozan start,i strah od jednog primljenog gola na kraju je učinio svoje.Ne moze se reci da nas je zeljo nadigrao,iako rezultat kaze drugacije.Raspali smo se kod 1:1,i posle je sve islo na mlin gostima,ali nema veze i to je sport.Treba ostati dostojan u porazu,cestitati..Teze bi mi palo da smo cuvali 1:0 do kraja,i da nam uvale kakav gol iz karambola.Terzic povrijedjen i to je dosta uticalo,iako se momak dosta trudio,ne bih nikog izdvajao niti komentarisao dalje.Zabij i kupu ako ne osvojis finale,ovaj kup nam uvijek dodje kao neka nada,a nako kraju se svede na razocarenje veliko.Od euforije do razocarenja,ali opet kazem nema veze navikli smo nekako..Igračima,treneru,upravi sve je oprošteno ako u nedelju mlatnu granicni prelaz.Ne bi se smjeli upustati niposto u neke kombinacije,eventualne kikseve itd itd itd..Odmorit malo od svega,pa sacekati nedelju i sve sto je pred nama.Jos jednom se pokazalo da lov na dobre situacije(finale kupa),privlači dosta publike na Tusanj....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 18 apr 2018, 20:53

HPCompaq je napisao/la:Furiozan start,i strah od jednog primljenog gola na kraju je učinio svoje.Ne moze se reci da nas je zeljo nadigrao,iako rezultat kaze drugacije.Raspali smo se kod 1:1,i posle je sve islo na mlin gostima,ali nema veze i to je sport.Treba ostati dostojan u porazu,cestitati..Teze bi mi palo da smo cuvali 1:0 do kraja,i da nam uvale kakav gol iz karambola.Terzic povrijedjen i to je dosta uticalo,iako se momak dosta trudio,ne bih nikog izdvajao niti komentarisao dalje.Zabij i kupu ako ne osvojis finale,ovaj kup nam uvijek dodje kao neka nada,a nako kraju se svede na razocarenje veliko.Od euforije do razocarenja,ali opet kazem nema veze navikli smo nekako..Igračima,treneru,upravi sve je oprošteno ako u nedelju mlatnu granicni prelaz.Ne bi se smjeli upustati niposto u neke kombinacije,eventualne kikseve itd itd itd..Odmorit malo od svega,pa sacekati nedelju i sve sto je pred nama.Jos jednom se pokazalo da lov na dobre situacije(finale kupa),privlači dosta publike na Tusanj....
Ma brate ***** takvu publiku koja nakon 3-1 izadje sa tribina i napusti tim. Bas se vidi da su to derbi navijaci i svi koji su izasli u 60. minuti su i dosli zbog derbija i takvi samo i dolaze na Zelju, Sarajevo, Zrinjski, a sta su danas uradili bolje da i ne dolaze...
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 18 apr 2018, 20:55

Sto se tice utakmice, stvarno smo bili bolji u prvom poluvremenu, dominirali terenom, Zeljo do 34.minute nije opucao na gol. Svaka akcija im je bila gol.
Sto se tice sudije, definitivno je bilo par situacija, gdje je mogao pisnuti, a nije. I ovo s ofsajdom je isto dosta cudno, volio bih vidjeti iz vise uglova. Meni se cini da je bio ofsajd iz ove dvije slike sto se vrte forumom. Ali nakon 4 primljena gola i raspada nase igre nakon 1. gola, nema se sta drugo, nego cestitati protivniku.

Idemo dalje, dobiti GOSK sada za vikend aBd i izboriti opstanak.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 18 apr 2018, 20:56

Ja za igru nemam ništa reći, ne znam šta bih. Dobro, a loše.

Ali kakve vi cifre spominjete po 7000?
Znate li koliko stadion prima? A nije bio pun da se nema gdje sjesti?
Posjeta odlična, ali ili ja ili neko drugi ima pogrešne cifre o broju mjesta stadiona.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 18 apr 2018, 20:58

Nema sta, Zeljo je pametno iskoristio nasu najvecu manu, a to je Lazevski. Iskoristio je silu, snagu i visinu Zakarica u odnosu na Lazevskog. Velika steta, kakva igra prvih 30 minuta ono niko nije mogao ocekivati, steta za one sanse Husica i Smajica, onda normalno penal nad Todorovicem se ne bi svirao ni da mu se noga otkine, ali eto. Krivo mi je zato sto realno nisu bili bolji tim, vec su imali bolju noc, koliko put su sutnuli na gol, toliko su golova dali, a igre nikakve imali nisu. Zakaric je najbolji igrac lige definitivno, ali raduje me dobra igra Todora, ali i Smajica danas koji je imao 2-3 dobra suta prema golu, steta sto nije pogodio. Husic je takodjer odigrao na visokom nivou kao i cijelu ovu drugu polusezonu nakon povratka poslije povrede i nadam se da ce ostati u klubu sljedece sezone. Ako su ti skauti toliki i bili, definitivno su imali sta vidjeti i od njega, Smajica, Todora, Azir realno nije ni imao prilike da odbrani nesto, jer sva 4 gola su bukvalno samo plasirana lagano u gol. Sad se okrenuti nedjelji, Gosku, tu ako dobijemo onda smo i definitivno rijesili pitanje opstanka i nemamo se oko cega brinuti. Svaka cast za ekipu, steta najvise sto Ivetic nije mogao igrati na toj lijevoj strani, jer ne bi se Zakaric igrao s njim kao sa nekim kadetom sto je to radio sa Lazevskim..
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 18 apr 2018, 21:03

Je li bio penal na Todorovicu u 1 poluvremenu kod 1-0 za nas, ima li neko da je gledao na tv-u utakmicu ?

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 18 apr 2018, 21:04

Meni sa sjevera kao da je bio penal.

Njima Zakarić vrijedi barem za dvojicu. Čovjek je riješio sam sve ovo, igračina.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 18 apr 2018, 21:43

LAPAZ je napisao/la:
HElo je napisao/la:Je li bio penal na Todorovicu u 1 poluvremenu kod 1-0 za nas, ima li neko da je gledao na tv-u utakmicu ?
Jel na ovu situaciju mislis?
Da, ruku na srce nije bio penal.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 18 apr 2018, 21:52

idemo dalje, zaboraviti vecerasnju utakmicu, odmoriti igrace i dobro se potruditi da dobijemo GOSK.....ide ovo na bolje, privesti mirno sezonu i dati Petrovicu da bude i menadzer i trener i sve u odabiru igraca za sledecu sezonu....nek vadi igrace iz svoje kartoteke koje kasnije mozemo unovciti, ovo je bilo na silu do sada sa ovim igracima, probati unovciti sto bolje Muminovica i Todorovica...
🔴⚫️

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 18 apr 2018, 22:14

slika
Al' ugao je kriminalno loš, druga slika bi pokazala pravo stanje stvari da je pušteno još malo da igrač dira loptu, pa bi bilo jasno da li je ofsajd ili ne. :D

slika

Edit: Penal ne, ovo se ne svira realno. :kafa:

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 18 apr 2018, 22:23

Šta reci i pametovati. Pare Senco pare trebaju majstore. Sudija Petrović to voli,savez te ne voli dakle neće ti pomoći, Bog nema veze s ovim, pa onda pare uzmeš i tražiš normalno suđenje.
1:0 sudija ne svira faul nad Husicem Amer daje loptu protivniku kontra i go. Drugi go cist ofsajd 1;2. Ubije te sudija u 20 minuta ako si mlitav i ne vjeruješ u sebe.
Pustio grubu igru njima. nama je sankcionirao , izbacio iz takta a kasnije našli Lijehu dobru na desnoj strani kod umornog Laze i cao. To je to.
Sad Krupa daje bodove Želji , Željo Krupi Kup , Petrović Grbic & co ispunili zadatak povjeren od FSRS i .....
Nama ostaje da naučimo da je u BiH na zelenom terenu 50% borbe ostalo zna se.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 apr 2018, 22:28

Ekipa je limitirana i to je rezultat. Nema se sta prigovoriti. Nije mi jasno zasto Celo stavlja Smajica u tim pogotov u ovakvim utakmicama kada je nedorastao. Todorovic iako mlad izgleda sasvim drugacije, njega nije problem staviti u vatru.
Sve u svemu oni koji su imali velika ocekivanja sada imaju veliko razocarenje. Ko se imalo razumije u situaciju i sabiranje igraca da ima ko igrati svjestan je situacije. Nama je vrh ako opstanemo i to ce biti uspjeh u koji moramo biti zadovoljni u ovom trenutku.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 18 apr 2018, 22:34

Iskusni sudija iz Prve lige FBiH, poslije utakmice mi govori sudija je rješio utakmicu, kaže ovaj sudija Petrović je sudija po zadatku, ovu tekmu je rutinski rešio, pogotovo mi je naglasio neko "propuštanje kartoniranja", sad nez na sta je mislio tacno

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 18 apr 2018, 22:43

Ova ekipa sa Perom i bez njega nije ista. Nema teorije da bi se ovako raspali sa njim na terenu večeras. Nije bilo komandanta odbrane. Lazo je ok kada mu Peroni čuva leđa inače je slaba karika u odbrani. Samo je gori Sale kamikaza od njega.

Vazda nam neko povrijeđen na duže staze prvo Skaha sad Hare. Imamo i peha vala koliko hoćeš.

Gosk pada u nedjelju i onda polako do kraja mirno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 apr 2018, 22:45

Nama treba kao sto sam i pisao osigurati opstanak,kup mozemo zaboraviti i to se desilo.. ko nije shvatio da u ovoj ekipi imas 2-3 dobra igraca,ostali su neki prosjek koji se mogu boriti sa Goskom,Mladosti i slicnim ekipama.. prvi jaci test u kupu i ljudi nas izbace,a da ne spominjem kikseve protiv Borca,Goska itd..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nepostenaliga
Kontakt:

Post Postao/la nepostenaliga » 18 apr 2018, 22:53

Petrović je obicna neznalica, to pokazuje stalno. Sta je to on promijenio, ma da treba promjena. Smajić ne moze igrati ni na terminu, a snage imaju za 30 minuta.

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 18 apr 2018, 22:54

Skver je napisao/la:Cestittke Predcjedniku, dok je Sloboda igrala njegov Zeljo je davao golove. Zasluzeno su ljudi prosli dalje. Cestitke.
Hajd **** se i ti predsjednik.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.