A sta imaju razmisljati ima ljudi recimo koji ne simpatisu Osima i ako to spomenu svasta bi moglo biti. Ima tu jos milion sitnica, a kako je kratak firtilj na danasnjem vaktu takav forum bi mogao samo belaja donijeti.ChWilla je napisao/la:a možda ljudi i razmisle prije nego što nešto napišu, znajući da pišu pod pravim imenom?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- SarajlijaTM
Jedno je sigurno aldina,zeljooo i slicnih nece biti.ChWilla je napisao/la:a možda ljudi i razmisle prije nego što nešto napišu, znajući da pišu pod pravim imenom?
sta fali sto se zna ime i prezime,pa valjda smo dovoljno zreli da stojimo iza onoga sto pisemo
btw.na svim forumima se moze skontati ip adresa,pa nema previse belaja

Ima li išta ljudi dešava li se ima li kakvih novih igrača pojačanja radi li se šta po tom pitanju ?
Kako zbog nekih levatina ovaj forum ohladi, jednostavno dođeš jednom u 2 dana ..
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Ipe,jedno pitanjce za tebe. Posto sam podaleko od Sa i nemam preko koga odradit clansku,a prekjuce sam dosao dole tek oko 18h kad vise nisu radili clanske, postojil mogucnost da skeniram ispunjen formular i uplatim preko banke za licnu pa da mi se posalje postom clanska?ipetm je napisao/la:Buu je napisao/la:Kad ce forum za clanove na http://fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Vrlo brzo.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Nista novo necu reci, kada ja u pitanju europski dvomec sa Plzenom, mi nismo spremni a i ne znamo. U europskim okvirima. Prijatelj, novinar poznatog portala, odmah nakon utakmice se nasao u tunelu sa igracima, spremajuci se za press-icu, rekao je da nasi igraci su bili razocarani sto nisu uspjeli ali i da su bili toliko umorni i iscrpljeni da su neki jedva mogli otvoriti oci, hodati, pricati...dok su igraci Plzena utrcali u tunel, skakali jedni po drugima kao da nisu igrali utakmicu.
Kada si spreman, tada mozes i ispostovati takticke i druge zamisli, dogovore iz svlacionice.
Nasi su mnogo toga nadoknadili, ne ulazeci u pojedinacnu analizu svakog igraca, srcem i jako sam im zahvalan na tome.
Ovo sve pisem, jer sam i prije utakmice isto pisao, mozemo mi pa i svaka ekipa na svijetu napraviti "cudo", pobijediti kvalitetnog i boljeg protivnika ( u svakom smislu) ali meni je vaznije ono sto postignemo dugorocno nakon ovih utakmica ili nekih sljedecih koje cemo igrati.
Trebaju nam pomocni tereni, kvalitetni pomocni tereni...trening kamp za djecu, nase bisere...treba nam uslovan teren na Grbavici...treba nam teretana, bazen, baza na jedoj od nasih planina ljepotica...vjerujem i pojacanje u strucnom timu (ljudi zaduzeni za pravilnu ishranu, kondiciju, spremu, kvalitetnu opremu), ovo sam naveo ovako laicki, ne poznajem toliko dobro strukturu i rad unutar jednog kluba. Treba nam dosta stvari koje se dirketno ticu igraca, a o ostalim vrijedi pricati tek nakon toga. Na dobrom smo putu.
Kada si spreman, tada mozes i ispostovati takticke i druge zamisli, dogovore iz svlacionice.
Nasi su mnogo toga nadoknadili, ne ulazeci u pojedinacnu analizu svakog igraca, srcem i jako sam im zahvalan na tome.
Ovo sve pisem, jer sam i prije utakmice isto pisao, mozemo mi pa i svaka ekipa na svijetu napraviti "cudo", pobijediti kvalitetnog i boljeg protivnika ( u svakom smislu) ali meni je vaznije ono sto postignemo dugorocno nakon ovih utakmica ili nekih sljedecih koje cemo igrati.
Trebaju nam pomocni tereni, kvalitetni pomocni tereni...trening kamp za djecu, nase bisere...treba nam uslovan teren na Grbavici...treba nam teretana, bazen, baza na jedoj od nasih planina ljepotica...vjerujem i pojacanje u strucnom timu (ljudi zaduzeni za pravilnu ishranu, kondiciju, spremu, kvalitetnu opremu), ovo sam naveo ovako laicki, ne poznajem toliko dobro strukturu i rad unutar jednog kluba. Treba nam dosta stvari koje se dirketno ticu igraca, a o ostalim vrijedi pricati tek nakon toga. Na dobrom smo putu.
- Greenfingers
- Kontakt:
Bravo, majstore, objasnio kako treba 

Crown:
Nebrojeno puta sam istakao da su ovo elementi bez kojih se ne može.Na sve to još bih dodao da nas je Plzen izbacio i zato što smo mi u oba susreta gostovali.Grbavica bi sigurno dala dodatnu težinu svim našim protivnicima.Da je bilo pameti pa da je "snaga Bosne "dio novaca posvetila razorenoj Grbavici danas bi se druga priča pričala.
Nebrojeno puta sam istakao da su ovo elementi bez kojih se ne može.Na sve to još bih dodao da nas je Plzen izbacio i zato što smo mi u oba susreta gostovali.Grbavica bi sigurno dala dodatnu težinu svim našim protivnicima.Da je bilo pameti pa da je "snaga Bosne "dio novaca posvetila razorenoj Grbavici danas bi se druga priča pričala.
to je relativno najmanje bitan faktor, a bogami i ubjedljivo najskuplji za popraviti. toliko skup da mi to svojim parama ne možemo izvesti za deceniju da sad prestanemo davati plate i štediti samo za to. po količini galame je upravo obratno, mi smo u obje utakmice bili domaćini. a onaj ko zna dati zadnji pas, ko zna pogoditi gol, izvesti slobodan udarac, mirno iznijeti loptu bez panike...zna to i na koševu i na grbavici.
a ono što možemo i trebamo jeste odmah gurati bajića i sadikovića bar po pola sata svaku utakmicu. ako je sadiković mogao u plzenu odigrati više nego korektnih 70 minuta (puno boljih nego svrakica na koševu), vala može i pola sata ili jedno poluvrijeme u gradačcu. tu je nama potencijal da zaradimo, jer su momci svježe potpisali na pet godina, a vala nisu ni sad slabiji od ovih koji redovno igraju. ako je bajić zabio pet golova na mediteranskim igrama tu nešto mora biti, sad je na nama da to forsiramo i pravilno razvijemo.
neroazzuro je napisao/la:Ipe,jedno pitanjce za tebe. Posto sam podaleko od Sa i nemam preko koga odradit clansku,a prekjuce sam dosao dole tek oko 18h kad vise nisu radili clanske, postojil mogucnost da skeniram ispunjen formular i uplatim preko banke za licnu pa da mi se posalje postom clanska?ipetm je napisao/la:Buu je napisao/la:Kad ce forum za clanove na http://fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Vrlo brzo.
Trenutno ne, ali se radi na tome. Radi se da može i dijaspora uplatiti. Uplata ide na račun banke, a kartica bi stizala na adresu.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Siroki pobijedio a i komsicinice ce predpostavljam i one slaviti tako da koeficijent raste i to je vrlo dobro. Steta sto nismo mogli izvuci barem remi protiv Plzena ili sto su ostali predstavnici izgubili u prijasnim tekmama.
P.s. Mozda sad glupo pitanje al sta bi sa Vareom? Bilo je neki predpostavljam sad mahalske price da bi nam mogo doci ali eto nista? Steta, otkad je bio u Sirokom bio je jedan od favorita igraca i bio nam bas pojacanje. Imam neki filing da nismo zavrsili sa prelaznim rokom te da ce doci makar jedan ili dva nova igraca.
P.s. Mozda sad glupo pitanje al sta bi sa Vareom? Bilo je neki predpostavljam sad mahalske price da bi nam mogo doci ali eto nista? Steta, otkad je bio u Sirokom bio je jedan od favorita igraca i bio nam bas pojacanje. Imam neki filing da nismo zavrsili sa prelaznim rokom te da ce doci makar jedan ili dva nova igraca.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Lazo se popravio
i dalje razgrce i predobro se gradi

Željeznicar za život cijeli !
Kolko su se neki kreteni smijali sinoc nama a komsinice jad i cemer zivi. Mislio sam prije pocetka da ce biti nesto od njih ali cak vidim Siroki kao naseg najveceg protivnika naredne sezone.
Haahahaha cuj te Spahe(?) komentatora pitarcica hahaha. Jao jest nervozan ljubi ga majka!
Haahahaha cuj te Spahe(?) komentatora pitarcica hahaha. Jao jest nervozan ljubi ga majka!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 25 jul 2013, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Evo is NSBiH vijest da je Švabo dojavio Halilaju u koju stranu će pucat' Melunović, al' znalo se to u bordo taboru. Večeras će u znak osvete gorjeti ćevabdžinice i buregdžinice po gradu 

mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Sad kad gledam ovu patnju pitara protiv ovih Albanaca definitivno mogu reči da ove sezone jedinog konkurenta vidim Široki.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
ma sve je to tu negdje u pet deka, CL i EL, zeta, kuksi i plzen...
- ibrakadabra
- Kontakt:
Tek se sad vidi koliko je ŽELJO jak i koliko nije imao srece da naleti na Plzen
Nemojte molim vas na ovoj temi o Sarajevu. Imate fb, druge teme pa tamo.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- bistrikboy
- Kontakt:
ipetm je napisao/la:Nemojte molim vas na ovoj temi o Sarajevu. Imate fb, druge teme pa tamo.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.