FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 16 jul 2015, 23:15

joker90 je napisao/la:Nasi uvijek njima cestitaju i pozele srecu, oni se na svaki nas uspjeh posseru i pokusaju da ga umanje. Ali hajde, valjda je to razlika između nas i mitomana. :roll:
To je ta razlika u vecini ovde na forumu kod nas i njih. Ali ja cu uvijek podrzavati komsije u evropi a bogami sada i na kosevu u revansu, ipak je to meni brat komsija i drug. Pusti ti debile kituala, aldina i ostale bolesnike puni mrznjom prema Sarajevu. Budimo gospoda braco.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 jul 2015, 23:18

MCMXLVI je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Nasi uvijek njima cestitaju i pozele srecu, oni se na svaki nas uspjeh posseru i pokusaju da ga umanje. Ali hajde, valjda je to razlika između nas i mitomana. :roll:
To je ta razlika u vecini ovde na forumu kod nas i njih. Ali ja cu uvijek podrzavati komsije u evropi a bogami sada i na kosevu u revansu, ipak je to meni brat komsija i drug. Pusti ti debile kituala, aldina i ostale bolesnike puni mrznjom prema Sarajevu. Budimo gospoda braco.
Bravo! Samo gospodski, prema svima :kafa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 16 jul 2015, 23:19

THEC je napisao/la:
ko ide na teme gdje su i oni red je i cestitati na pobjedi a ne glupirati se, ko ne zeli da cestita ne treba nista ni pisati, jednostavno, muka mi bude od prepucavanja pojedinaca na ovom forumu, preslikani Beograd, pratim njihovih nekoliko portala i ono sto rade grobari i delije je bolest, koja je zadnjih godina presla i kod nas, to nam ne treba
Upravo to drug, cestitati i ne prepucavati se.
Ko zeli da ponizi ovu njihovu pobjedu samo moze ispasti glup. Ne znam kako se neko moze spustati an taj nivo da se ubjeduje sa nekim da nije pobjedio a jeste.
Pa i mi smo se protiv Genka branili i prosli i drago nam bilo. Cestitat i bit gospoda a evo i Mortem je postavio razlog sto cestitati, ljudi popravili koeficijent :)
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 16 jul 2015, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 16 jul 2015, 23:20

Zeljo je veceras imao srece i to je to. Nista oni specijalno nisu odigrali. Dosli su da se brane pod svaku cijenu sa svih 11 igraca, nisu tri pasa uvezali a ne da su neku sansu stvorili, izigrali. Taktika izbi, nabi, im je ovaj put uspjela. Madjari su promasili sve sto su mogli promasiti i kako to obicno bude Zeljo ih je kaznio i to iz niceg. Sve se u tom trenutku podudarilo i da se lopta odbije nakon suta Diatte i da Beganovic zabije go kakav vise u karijeri tesko da ce ikad zabit. Daleko da podcjenjujem, naprotiv svaka im cast i cestitam im na rezultatu, al cinjenice su cinjenice.

Nama su Poljaci tri puta sutnuli na go i zabili dva put, **** ga, i to je fudbal. Oni nas nisu razbili, niti izdominirali ni po jedno statistickom parametru. Naprotiv ja licno mislim da sa ovim igrackim kadrom mi ne mozemo losije, zato cekajmo revans pa da damo konacan sud, i o ekipi i o fizickoj spremi i pojedinim igracima, Uscuplicu, Ibrakovicu ............

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 jul 2015, 23:20

Fudo je napisao/la:Dzeno moze proci u pl na kvalitet igraca, a u euro takmicenjima dodje vise do izrazaja iskustvo i taktike trenera osim ako sretnes neke levate ili protivnici se opuste pa te podcjene. Postujem sto je Dzeno uradio i volio bi da ostane i ako ono kako se kaze nos copa ko coban i voli onog stojceva ko da mu je otac, ali tesko sa njim u europi. Nadam se da grijesim

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja mislim da ne grijesis. Ovo sto su kone uradile veceras je iskljucivo zasluga trenera koji je izvukao maximum iz ekipe,dobra takticka postavka,izmjene + max.borbenost koja je nadoknadila nedostatak kvalitete. I tacno mi tek sada krivo sto smo onako glupo izgubili.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 16 jul 2015, 23:21

hehehe nemogu da vjerujem sta citam da ovoliko ruzimo igrace koji su nam donijeli titulu,i to jer su izgubili jednu utakmicu koja nam nikome nije imala preveliki imperativ jer smo se slozili da to nije ova godina u kojoj cemo napraviti iskorak,i to sve jer su komsije dobile madjare i to na fenomenalan naci po vama odovic bog uscuplic za uscuplica koji je donio dvije titule na kosevo,uscuplica koji je doveo menigladbaah na kosevo i onda mu svi uzeli na zub poraz od borusije koja bajerna dobije na alianc areni,kako vas nije stid.
Samo Sarajevo

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 jul 2015, 23:23

THEC je napisao/la:Samo mi je sad krivo sto Videoton nismo izvukli, sa madjarskom ligom smo u pet deka, **** stadione kad kvalitetom uopste ne odskacu puno, a Odovic je pokazao kako se treba postaviti, ima Dzeno jos da uci stosta
Steta stvarno protiv Videotona bi bili favoriti. A i ovo za trenera je tacno. On je njihova najveca snaga.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 16 jul 2015, 23:27

kanarinac je napisao/la:hehehe nemogu da vjerujem sta citam da ovoliko ruzimo igrace koji su nam donijeli titulu,i to jer su izgubili jednu utakmicu koja nam nikome nije imala preveliki imperativ jer smo se slozili da to nije ova godina u kojoj cemo napraviti iskorak,i to sve jer su komsije dobile madjare i to na fenomenalan naci po vama odovic bog uscuplic za uscuplica koji je donio dvije titule na kosevo,uscuplica koji je doveo menigladbaah na kosevo i onda mu svi uzeli na zub poraz od borusije koja bajerna dobije na alianc areni,kako vas nije stid.
O Uscuplicu ne treba raspravlhazi dok ne dozivi poraz u nasoj ligi. Te nema licencu, te nije za evrope...
Pa bez licence osvoji kup i ligu, bez licence prođe do borusije i to nakon dva poraza na kosevu
Pricaju drug bez argumenata.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 jul 2015, 23:29

MirzaMuki je napisao/la:slika

Ja mislim da ce ovakva postava biti u revansu
To je to ako vec nemoze 3-5-2 samo umjesto Velkoskog - Bekic2 a umjesto Stojceva, Mesa ako je spreman 100%.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 jul 2015, 23:30

kanarinac je napisao/la:hehehe nemogu da vjerujem sta citam da ovoliko ruzimo igrace koji su nam donijeli titulu,i to jer su izgubili jednu utakmicu koja nam nikome nije imala preveliki imperativ jer smo se slozili da to nije ova godina u kojoj cemo napraviti iskorak,i to sve jer su komsije dobile madjare i to na fenomenalan naci po vama odovic bog uscuplic za uscuplica koji je donio dvije titule na kosevo,uscuplica koji je doveo menigladbaah na kosevo i onda mu svi uzeli na zub poraz od borusije koja bajerna dobije na alianc areni,kako vas nije stid.
istina, nismo i ne očekujemo ništa ove godine u europi, ali ovo da je Dženo donio Gladbacha na koševo je djelomično istinito!
Vidi, on je sa igračima uspostavio nekakav drugarski odnos, i tako se oni i ponašaju, kad nas je preuzeo prošle sezone, a i sad poslije Kodre to je davalo rezultata, taj drugarski faktor, davalo je rezultate na kratke staze kako je nama i godilo tad.
Al sad, mene baš počinje da zabrinjava sve što vidim u našem timu.. nema taktike, nema plana, nema fizičke spreme, nema trke, nema ni neke želje(čast izuzetcima) ...

Ono što bi bilo dobro je da Dženo prestane izigravati Safeta Sušića već da udari šakom od stol i nekim igračima kaže kako stvari stoje !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 16 jul 2015, 23:31

Ajax je napisao/la:
THEC je napisao/la:Samo mi je sad krivo sto Videoton nismo izvukli, sa madjarskom ligom smo u pet deka, **** stadione kad kvalitetom uopste ne odskacu puno, a Odovic je pokazao kako se treba postaviti, ima Dzeno jos da uci stosta
Steta stvarno protiv Videotona bi bili favoriti. A i ovo za trenera je tacno. On je njihova najveca snaga.
zasto taj odovic nenadmudri naseg kralja lava na kosevu,pa bolan nas dzeno kad je doso bio iza zelje bio 4 ,donio nam titulu,aaaaaaaa ljudi neka vas je sram odovic nadmudriio pa ono sto su masali ovi nije nikakvo nadmudrivanje ono se zove sreca neka nadmudri madjare na kosevu,kao sto je nas lav nadmudrio grke u grckoj i norvezane u norveskoj,odovic nasem dzzeni moze samo da ga pusi 60 godina nijednu titulu,dzeno 40 godina 2 titule i abd do 60 ce da ima jos 15,covjek koji jos nema poraza u nasoj ligi,pa ljudi nemogu da vjerujem imate li obraz
Samo Sarajevo

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 jul 2015, 23:31

Sta napadate Dzenu?!! Jedini krivac je RETARD zvani Ostrakovic!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 jul 2015, 23:33

Ljudi meni je Dzeno neizmjerno drag i donijeo nam je dva trofeja,ali ja i dalje mislim da Sarajevu treba kvalitetno i provjereno trenersko ime. Eh sad,mozda je i Dzeno napredovao,mozda je naucio na greskama,mozda... Ali ipak sto kaze Duro 'veze mi šuhvu'

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 16 jul 2015, 23:34

kanarinac je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
zasto taj odovic nenadmudri naseg kralja lava na kosevu,pa bolan nas dzeno kad je doso bio iza zelje bio 4 ,donio nam titulu,aaaaaaaa ljudi neka vas je sram odovic nadmudriio pa ono sto su masali ovi nije nikakvo nadmudrivanje ono se zove sreca neka nadmudri madjare na kosevu,kao sto je nas lav nadmudrio grke u grckoj i norvezane u norveskoj,odovic nasem dzzeni moze samo da ga pusi 60 godina nijednu titulu,dzeno 40 godina 2 titule i abd do 60 ce da ima jos 15,covjek koji jos nema poraza u nasoj ligi,pa ljudi nemogu da vjerujem imate li obraz
o cemu pricas ba, pa mi se drugo poluvrijeme branili protiv njih, ako ga Odovic nije nadmudrio onda nije ni Dzeno njega sigurno sa dva puta kvalitetnijim timom, ne znam samo sto se ljudi prave coravi, imali smo srece sto smo titulu osvojili ko sto nismo zadnjih 10godina a i opet pojedine pi.cke od igraca su pocele da igraju tek kad se Dzeno vratio, ne zato sto je on silni motivator sigurno, no dobro

edit: ne smeta mi Dzeno uopste ali znam da taktiku nikakvu nema sto je i on sam govorio, dati igracima slobodu da oni igraju sta zele mozes u ovoj ligi u evropi ne ide
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 16 jul 2015, 23:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 16 jul 2015, 23:34

Meni ke onaj celavi sudija kriv. Preko stele dosao da sudi.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 jul 2015, 23:34

Nemogu da vjerujem sta citam ovde. Taktiku koju smo imali je bila da se drzimo u legalu sanjima. Istu stvar je htio odovic samo sto skretnica ima odbranu a nema vezu i napad a mi imamo odbranu i napad dok je sredina bila slaba. Sto znaci i mi i kone smo htjeli 00 ( sve bolje otog je bonus) mi nismo uspjeli o oni uzeli bonus i to je to.

E sad je drugo igrat proti leha i protiv varosi. I bit ravnopravan takmac sa lehim i izgubit 0;2 ili bit nadigran na svim poljima (posebno prvi 45 min, penal nije sviran cist za varos) i onda iz jedne polu sanse das go.

Ovaj rezultat nama nedaje puno nade da cemo proc, dok kone imaju rez dobar, al igra koju su pokazali veceras neobecava.

Ako je olimpic odusto od livade na otoci, nebi bilo lose vidjet sa opstinom novi grad da idemo u zajednicki projekat 50 50% geadnja TA arene.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2015, 23:35

ShofaII je napisao/la:Meni ke onaj celavi sudija kriv. Preko stele dosao da sudi.
Kakav je ono brat. :lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 jul 2015, 23:36

FrancescoTotti je napisao/la:
istina, nismo i ne očekujemo ništa ove godine u europi, ali ovo da je Dženo donio Gladbacha na koševo je djelomično istinito!
Vidi, on je sa igračima uspostavio nekakav drugarski odnos, i tako se oni i ponašaju, kad nas je preuzeo prošle sezone, a i sad poslije Kodre to je davalo rezultata, taj drugarski faktor, davalo je rezultate na kratke staze kako je nama i godilo tad.
Al sad, mene baš počinje da zabrinjava sve što vidim u našem timu.. nema taktike, nema plana, nema fizičke spreme, nema trke, nema ni neke želje(čast izuzetcima) ...

Ono što bi bilo dobro je da Dženo prestane izigravati Safeta Sušića već da udari šakom od stol i nekim igračima kaže kako stvari stoje !
Objasnio!

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 16 jul 2015, 23:38

MCMXLVI je napisao/la:Sta napadate Dzenu?!! Jedini krivac je RETARD zvani Ostrakovic!
Kakav mu je gol dao Duljevic prosle sezone dok je Ostri za olimpic branio(4-2 dobili).Tad se dalo nagovijestit kakav je golman.
Sarajevo ljubavi moja.

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 16 jul 2015, 23:42

MCMXLVI je napisao/la:Sta napadate Dzenu?!! Jedini krivac je RETARD zvani Ostrakovic!
nije kriv "tupi" vech onaj ko ga doveo

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 28 gostiju.