Eh **** da se Skaljic ne povrijedi,ne bi skripalo ovako se slazem,bek ista stvar peh za pehom-a vezni ja i danas zalim za Zebom -iskreno.Kada nam sudija svira slobodan udarac meni svejedno znam nema ko dati gola.Valjda ce Brko sta sreditjoca je napisao/la:Ne znam po meni škripimo sad na štoperu, pa i beku, pa i možda nekom kreativnom veznjaku dodatnom ne možemo se na jamaka uzdat, ne znam šta Osim radi i planira po tom pitanju ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Muharemovicu odlazi iz Zelje
@samozeljo
Slazem da je ova ekipa spremna ali zbog svog neznanja oni se u evropi previse izmore da misici pucaju, ligamenti pucaju i sve ostalo.
Razlike se vidi kad Plzen krene u napad kako oni tu lagano rade bez previse trosenja snage, dok nasi prenesu loptu preko centra oni se slome.
Ali opet kazem Amar je njih spremio fizicki jer zna da oni ne znaju pa da na taj nacin pokrije nase nedostatke, ali to moze biti pogubno za igrace kao sto se kod nas sad vec primjeti.
Out nam je 5 igraca. Ne valja, previse se istrose zarad jedne evropske tekme ili je vrijeme dovesti igrace koji znaju .. ne znam ...
Slazem da je ova ekipa spremna ali zbog svog neznanja oni se u evropi previse izmore da misici pucaju, ligamenti pucaju i sve ostalo.
Razlike se vidi kad Plzen krene u napad kako oni tu lagano rade bez previse trosenja snage, dok nasi prenesu loptu preko centra oni se slome.
Ali opet kazem Amar je njih spremio fizicki jer zna da oni ne znaju pa da na taj nacin pokrije nase nedostatke, ali to moze biti pogubno za igrace kao sto se kod nas sad vec primjeti.
Out nam je 5 igraca. Ne valja, previse se istrose zarad jedne evropske tekme ili je vrijeme dovesti igrace koji znaju .. ne znam ...
Ja sam samo iskreno i relano rekao, pročitaj moj post opet. Zbog takvih kao ti i zbog omalovažavanja tuđeg mišljenja koji se razlikuje od tvog, ovdje se ne može voditi normalna konverzacija, a tom tvojom tezom o logici samo sebe opisuješ. Nemam namjeru sa tobom raspravljati o ovome...Baja_Zvjerka je napisao/la:Majko moja, majko moja... Eurosport koji ti je ovo nick po redu, Limunone, Alldin, Maslacak, Guvo, Bga pitaj koliko jos... A ni ovaj anonimac nije puno bolji, valjda logika momcima nije jaca strana...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Svako ko je bio na Kosevu i vidio zagrijavanje Ceha i nasih, mogao je primjetiti tehnicku nadmoc istih.
Jedan primjer ljudi igraju seve da im lopta ne padne na zemlju pri tpme sve na prvu a nasi se ganjaju kao djeca na livadi. O igri necu mnogo i tu jedna primjer kapiten plzena broj 10, lik ima 15-20 kg viska ko burence na terenu, a nasi ga nemogu stici u trku meni dovoljno govori koliko su ispred nas i rezultat u dvomecu je itekako iznad nasih ocekivanja mada smo obije zijanili.
Jedan primjer ljudi igraju seve da im lopta ne padne na zemlju pri tpme sve na prvu a nasi se ganjaju kao djeca na livadi. O igri necu mnogo i tu jedna primjer kapiten plzena broj 10, lik ima 15-20 kg viska ko burence na terenu, a nasi ga nemogu stici u trku meni dovoljno govori koliko su ispred nas i rezultat u dvomecu je itekako iznad nasih ocekivanja mada smo obije zijanili.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa nisam ni mislio raspravljati s tobom o tome kad ocigledno ne mislis svojom glavom, nemas dobre, logicne zakljucke, svoje misljenje formiras na osnovu 2,3 informacije, itd. Zbog takvih poput tebe, navuce se jos 5 njih koji zele isto da kazu neku "pametnu" o tome da Plzen nije nesto, da je Zeljo los bio, da smo trebali proci, Amar zaebo, nije dobro uradio pripreme, itd. itd. Postedi nas svojih "normalnih konverzacija" molim te...Anonimac je napisao/la:Ja sam samo iskreno i relano rekao, pročitaj moj post opet. Zbog takvih kao ti i zbog omalovažavanja tuđeg mišljenja koji se razlikuje od tvog, ovdje se ne može voditi normalna konverzacija, a tom tvojom tezom o logici samo sebe opisuješ. Nemam namjeru sa tobom raspravljati o ovome...Baja_Zvjerka je napisao/la:Majko moja, majko moja... Eurosport koji ti je ovo nick po redu, Limunone, Alldin, Maslacak, Guvo, Bga pitaj koliko jos... A ni ovaj anonimac nije puno bolji, valjda logika momcima nije jaca strana...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
propuh je napisao/la:Svako ko je bio na Kosevu i vidio zagrijavanje Ceha i nasih, mogao je primjetiti tehnicku nadmoc istih.

Muharemovicu odlazi iz Zelje
- Consigliere
- Kontakt:
propuh je napisao/la:Svako ko je bio na Kosevu i vidio zagrijavanje Ceha i nasih, mogao je primjetiti tehnicku nadmoc istih.

Ma, to ti je tako, ljudi su druga klasa za nas. Nisu slucajni njihovi rezultati iz zadnjih sezona
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kad ce forum za clanove na http://fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; ?
NO PYRO NO PARTY
[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Djes mi replicirat na ovo ja ironican koliko sam mogao biti.Consigliere je napisao/la:Ima tu dosta i do motivacije. Ipak su bili mrtvi favoriti protiv nas, a da ne govorim o igracu manje skoro cijelu drugu utakmicu. Najbolja ekipa s kojom smo igrali od Malage.pile87 je napisao/la: Ma **** od ekipe, nije to ni sjena one ekipe koja je izbacila na spektakularan nacin napoli, nemogu dva pasa sastavit,odbrana im rupa zesca, mogli smo ih izbaciti ali smo mi nekvalitetni i tako dalje
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Buu je napisao/la:Kad ce forum za clanove na http://fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Vrlo brzo.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- Consigliere
- Kontakt:
Yebiga, nemas avatar pa nisam ni gledao ko pisepile87 je napisao/la: Djes mi replicirat na ovo ja ironican koliko sam mogao biti.

Fit Tony: I keep my friends close...
- Ultras1921
- Kontakt:
odlicnoipetm je napisao/la:Buu je napisao/la:Kad ce forum za clanove na http://fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Vrlo brzo.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Taj forum koliko je dobar toliko i nije. Dobro je to da samo članovi kluba mogu biti članovi tog foruma, sa druge strane, loše je to što privatnost nije zagarantovana tj. zmat će se imenom i prezimenom ko je ko (pojedinci će znati). Prema tome, mnogi nesporazumi ili razlike u mišljenjima će se rješavati na ulici ili na stadionu.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Red bi bio da su nasi podaci zasticeni i da niko sa strane ne moze doci do imena i prezimena. Nadam se da ce se nadlezni potrudit da to urade kako treba.Anonimac je napisao/la:Taj forum koliko je dobar toliko i nije. Dobro je to da samo članovi kluba mogu biti članovi tog foruma, sa druge strane, loše je to što privatnost nije zagarantovana tj. zmat će se imenom i prezimenom ko je ko (pojedinci će znati). Prema tome, mnogi nesporazumi ili razlike u mišljenjima će se rješavati na ulici ili na stadionu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Super da vise ne gledam ove padobrance, hvala na odgovoruipetm je napisao/la:Buu je napisao/la:Kad ce forum za clanove na http://fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Vrlo brzo.
NO PYRO NO PARTY
Anonimac je napisao/la:Taj forum koliko je dobar toliko i nije. Dobro je to da samo članovi kluba mogu biti članovi tog foruma, sa druge strane, loše je to što privatnost nije zagarantovana tj. zmat će se imenom i prezimenom ko je ko (pojedinci će znati). Prema tome, mnogi nesporazumi ili razlike u mišljenjima će se rješavati na ulici ili na stadionu.
Ma na ozbiljnim forumima opet se zna ko je ko. Pa nismo valjda toliko glupi da se zbog postova na forumu udaramo.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Daj bože da nismo...ipetm je napisao/la:Anonimac je napisao/la:Taj forum koliko je dobar toliko i nije. Dobro je to da samo članovi kluba mogu biti članovi tog foruma, sa druge strane, loše je to što privatnost nije zagarantovana tj. zmat će se imenom i prezimenom ko je ko (pojedinci će znati). Prema tome, mnogi nesporazumi ili razlike u mišljenjima će se rješavati na ulici ili na stadionu.
Ma na ozbiljnim forumima opet se zna ko je ko. Pa nismo valjda toliko glupi da se zbog postova na forumu udaramo.
Pa civilizovani nisu, valjda će se naći način da se ti drugi primire
A trebalo bi jer ipak svi imamo jednu zajedničku osobinu koja nas krasi...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
a možda ljudi i razmisle prije nego što nešto napišu, znajući da pišu pod pravim imenom?