FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 16 jul 2015, 22:51

borio se nije samo jedan i nosi broj 7 na ledjima, a haver mu 77 je slab igrac i nije on kriv za to, a poljaci su tvrda ekipa i znali su kako da nas zatvore
Pyro is not a crime !

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 16 jul 2015, 22:51

FrancescoTotti je napisao/la:Ajde sad pustite i manite se željezničara, da sagledamo sebe!?
mi protiv Lecha nismo igrali ni ofanzivno ni defanzivno, ni bunker ni total attack! NISMO IMALI NIKAKVU TAKTIKU!
Igrači su izašli na teren sa onim 'aj da i ovo odradimo' u glavi! jer da su izašli u glavi sa ciljem da dobiju Lech, imali bi igru, imali bi plan.
Tu ne krivim igrače već Dženana jer je on odgovoran za to, isto tako on i njegov štab su odgovorni za kondiciju tima, koju naš tim nema!!

Možete se pravit slijepi al činjenica je da Dženo nije školovan trener, već je samo 'dobar' sa igračima. to ide u ligi bosne i hercegovine, ali u europi nikako ;) !
Upravo to, ho ruk jaranska volim stojceva taktika

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2015, 22:52

Desole je napisao/la:Kod nas je borba relativan pojam. Ako se postigne rezultat onda su se borili, ako izgubimo onda ih treba izdegenecit na treningu :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju:

Najjace je ovo oko borbe. Da su Benko ili Krste bili prisebniji sad bi mi imali makar remi za revans i sve bi pucalo od pohvala o optimizma. kuknjava
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 jul 2015, 22:52

Mozete li nas koje ne interesuje klub sa druge strane Miljacke da postedite price o njemu? Imate njihove opste teme, teme o evropi pa tamo udrite do mile volje.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 16 jul 2015, 22:53

Gdje onaj Vitezfan sto rece pojeo bi Dinamo i Rijeka Lecha , Gdje si smrdo , Rijeku Aberden pregazio a Dinamo ne moze Luxeburskog prvaka dobit .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

kikk
Kontakt:

Post Postao/la kikk » 16 jul 2015, 22:53

kanarinac je napisao/la:i ovi sto kazu nasi se ne bore kako vas nije stid kako sad da se osjeca stepanov koji je prolio krv,barbaric koji je bez greske odigrao,hebib koji je pretrcao 20 km,benko koji se borio kao lav,dulja koji je pretrpio udaraca milion,i sad im kazes p icke nis su se borili,borili su se,ali nismo imali srece jednostavno mi da smo imali srece kao zelje mi bi pobijedili 3-0,tako da uzivajte njima slijedi hladan tus na kosevu kao i nama nazalost
mozemo se tjesiti koliko hocemo al oni koji nemaju ni redovne plate bore se za dres koji nose a nasi igraci koji imaju sve uslove igraju ko p i c k i ce

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 jul 2015, 22:54

paulus je napisao/la:Gdje onaj Vitezfan sto rece pojeo bi Dinamo i Rijeka Lecha , Gdje si smrdo , Rijeku Aberden pregazio a Dinamo ne moze Luxeburskog prvaka dobit .
Bas! :lol: :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 16 jul 2015, 22:57

Sta ste se ba uhvatili komsija, pobjedili su prvi put nekog kvalitetnijeg nakon dugo dugo godina! Mi smo imali svojih trenutaka slave u evropi i tu nam niko nista ne moze!JA SAM PONOSAN NA SVOJE SARAJEVO I DA SMO 5:0 IZGUBILI NASE VRIJEME TEK DOLAZI I ZA KOJU GODINU TO CE SVE DOCI NA SVOJE! Pozdrav

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 16 jul 2015, 22:59

kikk je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:i ovi sto kazu nasi se ne bore kako vas nije stid kako sad da se osjeca stepanov koji je prolio krv,barbaric koji je bez greske odigrao,hebib koji je pretrcao 20 km,benko koji se borio kao lav,dulja koji je pretrpio udaraca milion,i sad im kazes p icke nis su se borili,borili su se,ali nismo imali srece jednostavno mi da smo imali srece kao zelje mi bi pobijedili 3-0,tako da uzivajte njima slijedi hladan tus na kosevu kao i nama nazalost
mozemo se tjesiti koliko hocemo al oni koji nemaju ni redovne plate bore se za dres koji nose a nasi igraci koji imaju sve uslove igraju ko p i c k i ce
hehehe ohladi bolan ja ne zelim da gledam ovako sarajevo kako igra zeljo,brani se valjaj se moli boga jednom te pomiluje a onda te kazni
Samo Sarajevo

kikk
Kontakt:

Post Postao/la kikk » 16 jul 2015, 23:00

Hz-Sa je napisao/la:Sta ste se ba uhvatili komsija, pobjedili su prvi put nekog kvalitetnijeg nakon dugo dugo godina! Mi smo imali svojih trenutaka slave u evropi i tu nam niko nista ne moze!JA SAM PONOSAN NA SVOJE SARAJEVO I DA SMO 5:0 IZGUBILI NASE VRIJEME TEK DOLAZI I ZA KOJU GODINU TO CE SVE DOCI NA SVOJE! Pozdrav
doci ce kada otjeramo rumenka iz kluba j e b e m m u sve ko mu pokaza put do nase svetinje :x :x :x

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 16 jul 2015, 23:02

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:30, ukupno mijenjano 2 puta.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 jul 2015, 23:03

Nasi uvijek njima cestitaju i pozele srecu, oni se na svaki nas uspjeh posseru i pokusaju da ga umanje. Ali hajde, valjda je to razlika između nas i mitomana. :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 16 jul 2015, 23:04

Ja izgleda moram ponovo pogledati utakmicu. Kad citam steknem dojam da nisam bio na istoj i kojoj vi pricate.
Da smo kojim slucajem Barsa ili Real garant bi sahranili Mesija i Ronalda kad ne zabiju po 5 komada u jednoj tekmi.
Edit: Ovo moram dodati
Amara kone zakivaju u zvijezde zbog titula a nisu ga mjenjali jer nije sa njima napravio iskorak u evropi. Znaci dođe da je bio samo za nase lige a za evrope nije.
E sada kad toliko hvalite njihov uspjeh i ugledate es na njih sto onda Dzenu tjerate?
Sto ste ba nezadovoljni, imali smo iskorake u evropi i imacemo ih jer smo naucili na to. A da ne pricamo da da jos nije gotovo jer se mozemo itekako vratiti odnosno vratice nam se onako bezvezni golovi.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 16 jul 2015, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 16 jul 2015, 23:05

Meni je drago radi ovakih ko ovaj sto sam ga naveo sto misle da je HNL nesta, Zeljeznicar se borio imao i srece i zasluzio al trebace ponovit jos bolju partiju da prodju. Onaj jel Blagojevic je jak ko zemlja celavi i pretrco je milion km.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 16 jul 2015, 23:05

joker90 je napisao/la:Nasi uvijek njima cestitaju i pozele srecu, oni se na svaki nas uspjeh posseru i pokusaju da ga umanje. Ali hajde, valjda je to razlika između nas i mitomana. :roll:
ko ide na teme gdje su i oni red je i cestitati na pobjedi a ne glupirati se, ko ne zeli da cestita ne treba nista ni pisati, jednostavno, muka mi bude od prepucavanja pojedinaca na ovom forumu, preslikani Beograd, pratim njihovih nekoliko portala i ono sto rade grobari i delije je bolest, koja je zadnjih godina presla i kod nas, to nam ne treba
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jul 2015, 23:06

Skroz opusteno,dobili smo jos 0.050 dodatnih poena za borbu za narednu sezonu :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 16 jul 2015, 23:07

joker90 je napisao/la:Nasi uvijek njima cestitaju i pozele srecu, oni se na svaki nas uspjeh posseru i pokusaju da ga umanje. Ali hajde, valjda je to razlika između nas i mitomana. :roll:
Takva razlika i treba da bude , Sarajevo domovina kultura.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 16 jul 2015, 23:11

PerryFred je napisao/la:
FanVitez je napisao/la: Nemoj gluposti pricatii... njih bi Rijeka pojela, a o Dinamu da ne pricam kad igraju kako znaju... da ste s mudima odigrali mogli ste ih dobiti,onaj golman vam je balerina,pa ono svaki kvalitetniji golman brani,pacerski golovi...neuigrani ste totalno,za pare koje imaju vasi igraci u bosni trebaju da preoru kosevo.. ugledajte se na Rijeku,na Kantridi su padali klubovi iz liga petica :D a usporedbe s Dinamom su nepotrebne.. ps. Hajduk onako los je tukao Intera na Meazzi i umalo prosao :) treba jos pure pojesti za europski iskorak.. neka se nitko ne uvrijedi na post,pozdrav :D
[/quote]

Dinamo 1:1 Fola Esch
Koper 3:2 Hajduk
Rijeka 0:3 Aberdeen

:kafa:[/quote]
EH to je taj , meni je to rekao nakon sto sam ja rekao da bi Lech se nosio sa Dinamom komotno a izgleda da bi ih nasamaro

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jul 2015, 23:11

Bordograd,samo ti noge vire majke mi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 jul 2015, 23:11

MortemHz je napisao/la:Bordograd,samo ti noge vire majke mi
I to samo stopala! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, HyperOS, InatSilniBosanski, JavierBosnia, mnon46, N3R3D i 37 gostiju.