FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 16 jul 2015, 22:32

Orton je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Ovo će se izgleda samo tako preći preko ovog šuka navijačima PRIJE SVIH ONIMA KOJI SU IZVALILI KEŠ ZA GODIŠNJU... :puke: :nedam:
Druge opcije nema.
Drina nece odgodu,nece zamjenu domacinstva,otoka nema uslove,grbavicu nece da placaju.
Pametan potez
Čuj neće da plaćaju Grbavicu, šta je to falilo jednu tekmu da se da koji dinar, čisto radi navijača? Eto kao Travnik će im dati džaba na Piroti da igraju :roll: I to što bi dali za igranje na Grbavici će kompenzirati većim brojem navijača.
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 16 jul 2015, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
1946

HordasOdMalena
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HordasOdMalena » 16 jul 2015, 22:32

GracanicaAA je napisao/la:Pokazo je veceras Zeljo kako se treba igrati, a ne ko ovi nasi neki manekeni puu
Sta je pokazao Zeljo?? Kako se treba zabunkerisati. Pa sta su im ljudi radili, pogodili stativu, nekoliko puta pravo u golmana su im sutali, promasi covjek sa 3 metra gol!!
Ako bi nasi ovako trebali igrati gdje je papir da potpisem za opstanak
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 jul 2015, 22:33

U pravu je momak ! jeste to dosta slabiji protivnik od Lecha al kad vidiš kako momci trči dođe ti da se udariš u glavu!
Moj Dženo moj Dženo.. samo ti druguj sa našim momcima s pive na pivu, a taktike na terenu nigdje ......
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2015, 22:34

collector je napisao/la: i neko kaze da smo mi ovako igrali, pa popljuvali bi sve od uprave do cistacica da smo mi igrali bunker na Kosevu i zatvorili se, da ne kazem nesto grublje !!!
Ovo je tacno jbg.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jul 2015, 22:34

Desole je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Evo zeljo je pobijedio,izgleda da nam je 6.375 koeficijent za sljedecu sezonu :D
Citiram tebe ali moze bilo ko drugi odg. Kako bi nam se koeficijent kretao u zavisnosti od poraza i pobjeda Zelje i Sarajeva? Naravno kao premisa da opet budemo prvaci?
Prije zeljine utakmice je bio 6.325 a sada je narastao na 6.375 zato sto svaka pobjeda BH predstavnika donosi 0.050 bodova a remi 0.025.Ovo 6.325 sam racunao da cemo i izgubiti u Poljskoj a ako bude remi ne gine 6.400 + ako zeljo izvuce remi ili ponovo pobjedu...racunaj :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 16 jul 2015, 22:35

HordasOdMalena je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Pokazo je veceras Zeljo kako se treba igrati, a ne ko ovi nasi neki manekeni puu
Sta je pokazao Zeljo?? Kako se treba zabunkerisati. Pa sta su im ljudi radili, pogodili stativu, nekoliko puta pravo u golmana su im sutali, promasi covjek sa 3 metra gol!!
Ako bi nasi ovako trebali igrati gdje je papir da potpisem za opstanak
Pokazo je kako se treba GINUT za loptu kako se treba trcati za nju za rezliku od nekih nasi igraca...Ima tu jos sitnica nekih koje fali nama. :x

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 16 jul 2015, 22:35

jao Rijeke :shock: :shock: pa ne smijem zamisliti da smo mi od Aberdeena kuci ovako izgubili kakva depresija bi bila, a koliko su oni vise ulozili od nas
Pyro is not a crime !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 jul 2015, 22:36

Ybt potop favorita i u Lp i u EL :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 16 jul 2015, 22:37

A šta smo mi igrali protiv Lecha? Obajsni mi šta je ono? Po meni ono nije ništa. Bruka i sramota od taktike do zalaganja. Mi smo sa Husrefom pobjeđivali i bolje ekipe od Lecha(Genk) i to sa slabijim igračkim kadrom... Vraćali se protiv Levskog nakog poraza na strani i rano primljenog gola kući...

Ginuti za svaku loptu i ulaziti u svaki duel 120% pa bude kako bude... I da su izgubili 3-0 večeras uz onakvu borebnost i disciplinu ne bi im imali šta reći.

Samo ljudi da se razumijemo zeleni su bolja ekipa i oni će 100% zabiti 1-2 gola na Koševu, samo je pitanje da li će im to biti dovoljno. Ipak su ljudi promašili 5 zicera, jedna ovdje mora ući.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 16 jul 2015, 22:37

Sabinho je napisao/la:
collector je napisao/la: i neko kaze da smo mi ovako igrali, pa popljuvali bi sve od uprave do cistacica da smo mi igrali bunker na Kosevu i zatvorili se, da ne kazem nesto grublje !!!
Ovo je tacno jbg.
pa normalno da je tacno, dio naseg mentaliteta, sjetim se samo Sparte u Pragu kada smo ih napali na njihovom terenu a za kifle nismo imali, pa tako i sve ostale euro tekme !!!

izgubis pa sta, barem si pokusao a ovdje kolektivna depresija radi naseg poraza koji opet ponavljam nije realan, oni jednom uzeli pobjedu i sto mi nismo kao oni, dozovite se !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 16 jul 2015, 22:38

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Orton je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Ovo će se izgleda samo tako preći preko ovog šuka navijačima PRIJE SVIH ONIMA KOJI SU IZVALILI KEŠ ZA GODIŠNJU... :puke: :nedam:
Druge opcije nema.
Drina nece odgodu,nece zamjenu domacinstva,otoka nema uslove,grbavicu nece da placaju.
Pametan potez
Čuj neće da plaćaju Grbavicu, šta je to falilo jednu tekmu da se da koji dinar, čisto radi navijača? Eto kao Travnik će im dati džaba na Piroti da igraju :roll: I to što bi dali za igranje na Grbavici će kompenzirati većim brojem navijača.
Prijatelju napravi sebi kaficu,baci sve stvari na papir i onda ces mozda skontati ovu odluku

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 jul 2015, 22:40

Alispahica treba forsirati sve dok ne nadjemo novu desetku,sad da li cemo do kraja prelaznog roka uz golmana dovesti i igraca na toj poziciji,ne znam...ali te dvije pozocije u ekipi su nam najkriticnije. kako god,nadam se da cemo sto spremniji docekati domace takmicenje,i od starta igrati na pobjedu u svakoj utakmici!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 16 jul 2015, 22:40

Ivan Sesar pojacao listicu

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 16 jul 2015, 22:42

amstaff je napisao/la:A šta smo mi igrali protiv Lecha? Obajsni mi šta je ono? Po meni ono nije ništa. Bruka i sramota od taktike do zalaganja. Mi smo sa Husrefom pobjeđivali i bolje ekipe od Lecha(Genk) i to sa slabijim igračkim kadrom... Vraćali se protiv Levskog nakog poraza na strani i rano primljenog gola kući...

Ginuti za svaku loptu i ulaziti u svaki duel 120% pa bude kako bude... I da su izgubili 3-0 večeras uz onakvu borebnost i disciplinu ne bi im imali šta reći.

Samo ljudi da se razumijemo zeleni su bolja ekipa i oni će 100% zabiti 1-2 gola na Koševu, samo je pitanje da li će im to biti dovoljno. Ipak su ljudi promašili 5 zicera, jedna ovdje mora ući.
Ma drug, dzabe mi pisemo kad ovim nasim nmzes nikako da objasnis sta i kako se treba boriti za dres i klub.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 16 jul 2015, 22:42

ljudi ne serite sutite trce oni al supljo na sve strane a sto su ovi masili to se jednom desava u 10 godina,i svima je jasno je da su madjari i dalje favoriti jer oni ce zelji zabiti go a ako se zeljo otvori zabit ce 3 i opet ce im trebat pomoc od dragog alaha,a mi nismoimali pomoci ni srece i sve u svemu sada dramite nakon neceg kriv vammovaj kriv vam onaj
Samo Sarajevo

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 16 jul 2015, 22:44

Kod nas je borba relativan pojam. Ako se postigne rezultat onda su se borili, ako izgubimo onda ih treba izdegenecit na treningu :rol:

kikk
Kontakt:

Post Postao/la kikk » 16 jul 2015, 22:45

kanarinac je napisao/la:ljudi ne serite sutite trce oni al supljo na sve strane a sto su ovi masili to se jednom desava u 10 godina,i svima je jasno je da su madjari i dalje favoriti jer oni ce zelji zabiti go a ako se zeljo otvori zabit ce 3 i opet ce im trebat pomoc od dragog alaha,a mi nismoimali pomoci ni srece i sve u svemu sada dramite nakon neceg kriv vammovaj kriv vam onaj
najvecu krivicu snosi ibrakovic sto nije na vrijeme nasao golmana i doveo Subica na poziciju lijevog beka

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 16 jul 2015, 22:46

Dzeno moze proci u pl na kvalitet igraca, a u euro takmicenjima dodje vise do izrazaja iskustvo i taktike trenera osim ako sretnes neke levate ili protivnici se opuste pa te podcjene. Postujem sto je Dzeno uradio i volio bi da ostane i ako ono kako se kaze nos copa ko coban i voli onog stojceva ko da mu je otac, ali tesko sa njim u europi. Nadam se da grijesim

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 jul 2015, 22:48

Ajde sad pustite i manite se željezničara, da sagledamo sebe!?
mi protiv Lecha nismo igrali ni ofanzivno ni defanzivno, ni bunker ni total attack! NISMO IMALI NIKAKVU TAKTIKU!
Igrači su izašli na teren sa onim 'aj da i ovo odradimo' u glavi! jer da su izašli u glavi sa ciljem da dobiju Lech, imali bi igru, imali bi plan.
Tu ne krivim igrače već Dženana jer je on odgovoran za to, isto tako on i njegov štab su odgovorni za kondiciju tima, koju naš tim nema!!

Možete se pravit slijepi al činjenica je da Dženo nije školovan trener, već je samo 'dobar' sa igračima. to ide u ligi bosne i hercegovine, ali u europi nikako ;) !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 16 jul 2015, 22:49

i ovi sto kazu nasi se ne bore kako vas nije stid kako sad da se osjeca stepanov koji je prolio krv,barbaric koji je bez greske odigrao,hebib koji je pretrcao 20 km,benko koji se borio kao lav,dulja koji je pretrpio udaraca milion,i sad im kazes p icke nis su se borili,borili su se,ali nismo imali srece jednostavno mi da smo imali srece kao zelje mi bi pobijedili 3-0,tako da uzivajte njima slijedi hladan tus na kosevu kao i nama nazalost
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, Ferroviere1987, tajsamja, Vanja8, zeljovolimte i 71 gost.