FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Evo i led poceo padati, vjetar cupa drvece na slatini, ovo ako se bude igralo na stadionu ce samo sudije i igraci biti.
Išupani kablovi kod elektrodistibucije....
Sta je ovo??Kad god trebinjska braća dolaze u Tz ovdje kijametski dan?!
Sta je ovo??Kad god trebinjska braća dolaze u Tz ovdje kijametski dan?!
DRŽAVA TUZLA!!
Jutros samo čuo od kolege koji je dobar sa Karićem i ovaj mu tako prenio. Navodno oko 15h će se zvanično iz Saveza obratiti, dok naprave odluke.Slobodas je napisao/la:Pa sta je ovo ljudi moji jutros kreno na posao sve poplavnjeno jedva sam prosao dole na onim semaforima kod SODASO samo jedna traka radi, ako ovako nastavi nema od utakmice nista !!! jel 100% odgodjena ?
Sinoć su diskutovali o tome i završilo se da će danas donijeti pismenu odluku, nakon čega će zvanično odgodit tekmu...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Teren je u uzasnom stanju kao u Zvorniku, komotno mogu vaterpolo igrat, bolje da se odgodi.
Vidio sa Sulju jutros. Svezao kosu, što jako rijetko radi, u slučaju da budeo morao plivati od Solane do Irca.
tuzlanska Sloboda
Ne kontam vas, nije toliko loše. 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Evo odnio vjetar dio krova sa sjevera, ako ovako bude nastavilo puhati, jedino je Slavko siguran danas.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Previse ste mi nesto opusteni, kao da vodimo vec, a biti ce ebeno. 

Nisam u donjem dijelu grada, zar je toliko strašnoKarambeu je napisao/la:Evo odnio vjetar dio krova sa sjevera, ako ovako bude nastavilo puhati, jedino je Slavko siguran danas.

EDIT:
Evo šalje mi jaran što trči dole inače sliku, otpuhalo je i stolice!!

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Strasno i to sve do jedne, to je taj dio krova o kome govorim. I ovo je slika od prije sat vremena kad je bio nagovjestaj poboljsanja vremena, sad su opet crni oblaci i oluja.wobly92 je napisao/la:Nisam u donjem dijelu grada, zar je toliko strašnoKarambeu je napisao/la:Evo odnio vjetar dio krova sa sjevera, ako ovako bude nastavilo puhati, jedino je Slavko siguran danas.![]()
EDIT:
Evo šalje mi jaran što trči dole inače sliku, otpuhalo je i stolice!!
Željini treniraju i dalje, svaka im čast!
Al biće odgođeno!

Al biće odgođeno!

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nakon Beitara i utakmice u Zenici danas ponovo po prvi put igra tuzlanska Sloboda, nakon skoro dvije godine.
ako se vrijeme popravi
ako se vrijeme popravi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Odnio i sipove za istokaKarambeu je napisao/la:Evo odnio vjetar dio krova sa sjevera, ako ovako bude nastavilo puhati, jedino je Slavko siguran danas.

- RollingPaper
- Kontakt:
zlajci je napisao/la:Vidio sa Sulju jutros. Svezao kosu, što jako rijetko radi, u slučaju da budeo morao plivati od Solane do Irca.

Steta sto nema stolica po terenu da ih se opet moze postaviti, toliko je jako puhalo da ih je sve u nebo odnijelo...kazu evo da su prve pale u okolini Banovica.wobly92 je napisao/la:Željini treniraju i dalje, svaka im čast!![]()
Al biće odgođeno!
Pridruzujem se! Koalicija opet zajedno kada je najpotrebnije.Rigoletto je napisao/la:sretno danas!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- RollingPaper
- Kontakt:
ale ale ale oooo zeljeznicar je*emoooo
Ima ih u rezervi kaže mi ovaj jaran što trči, Šećer naš je odmah animirao radnike da se učini sve da se osposobi tribina pa koliko toliko, trude se ljudi fakat kaže, evo već su ih nekoliko instalirali!Karambeu je napisao/la: Steta sto nema stolica po terenu da ih se opet moze postaviti, toliko je jako puhalo da ih je sve u nebo odnijelo...kazu evo da su prve pale u okolini Banovica.

Ne znaš to mediji ne prenose, nije valjda da nemaju pristup dole Tušnju?

sta ovo znaciultrasstyle_tz je napisao/la:nakon Beitara i utakmice u Zenici danas ponovo po prvi put igra tuzlanska Sloboda, nakon skoro dvije godine.
ako se vrijeme popravi
Jel ko zna sta je sa šipovima, oni su nas najvise kostali, yebes stolice i krov.....
🔴⚫️