On je u Fijenu, vraća derpaše sa razgovora za posaoPenaltiky je napisao/la:Ratko, to je Solinaš.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
On je u Fijenu, vraća derpaše sa razgovora za posaoPenaltiky je napisao/la:Ratko, to je Solinaš.
Ubio bi ga dvokorak dobitnim listicimaredbull93 je napisao/la:Najvise mi je zao sto nije bio fajt njega i onog dokurca. A koji bi to izljev inteligencije bio.samoposteno je napisao/la:Ma moguce jos ako je gledo Vendi na vasaru i glabo kosti pa poludiomma_hz je napisao/la:Ama dvokorak onaj garant
MashAllahbambus je napisao/la:I Aston Vila ima svog Fenana.
Popusio ti mancini qrac, fasisto, preskocio si terapiju kuknjavaOsim13 je napisao/la:I mene će Mancini uhapsit zbog govora mržnje
Babuka1946 je napisao/la:Dali mu 3 minute da se javi najdrazima, on napisao komentar na prepucavanjima![]()
![]()
Ni sličan!bambus je napisao/la:I Aston Vila ima svog Fenana.
Jedan je Fenan, ovo je kopija, nosi reklamu kladionice na dresu.bambus je napisao/la:I Aston Vila ima svog Fenana.
samoposteno je napisao/la:Babuka1946 je napisao/la:Dali mu 3 minute da se javi najdrazima, on napisao komentar na prepucavanjima![]()
![]()
![]()
Vi se ne javljajte, očito ste u dobrim odnosima sa Mancinijem čim vam je dozvolio da na Bradini dočekujete igračebelosevic28 je napisao/la:Popusio ti mancini qrac, fasisto, preskocio si terapiju kuknjavaOsim13 je napisao/la:I mene će Mancini uhapsit zbog govora mržnje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.