Kad god i gdje god je mogao,povalio nas je!!Chinaglia je napisao/la:kakav sudac je ovaj Petrovic, sta mozemo ocekivat od njega sutra
Štrumf 100%
Uvijek im on sudi kad je gutavo ili Grbić!
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kad god i gdje god je mogao,povalio nas je!!Chinaglia je napisao/la:kakav sudac je ovaj Petrovic, sta mozemo ocekivat od njega sutra
U parvu si Sari. Kada dodju na A ili C zapad smrkne mi se, a sjever i sipovi prazni. Nema insan ni slobodne stolice da meze stavi.Sariel1987 je napisao/la:Zasto ne odete u udruzenje i ne kupite karte??
Pogotov mladja raja mjesto vam je na sjeveru navijajuc za svoj klub!
Svima puna usta slobode a sve vam mrsko i sve smeta.
Ovog proljeca nam je sudio na Grbavici i Kosevu u prvenstvuChinaglia je napisao/la:kakav sudac je ovaj Petrovic, sta mozemo ocekivat od njega sutra
tacno tako pocerajte tu omladinu da rahat morete sjedit probo...Probisvjet je napisao/la:U parvu si Sari. Kada dodju na A ili C zapad smrkne mi se, a sjever i sipovi prazni. Nema insan ni slobodne stolice da meze stavi.Sariel1987 je napisao/la:Zasto ne odete u udruzenje i ne kupite karte??
Pogotov mladja raja mjesto vam je na sjeveru navijajuc za svoj klub!
Svima puna usta slobode a sve vam mrsko i sve smeta.
Eo Crveno Crni ti objavio ovu slikuNKMramor je napisao/la:Tebi ćemo stream Lazija, pa gledaj...Chinaglia je napisao/la:niđe veze![]()
No...Sariel1987 je napisao/la:Pa on je crv.cr.valjda? Jesi li ?![]()
Aaa ok sory malo mi se pomesaloNKMramor je napisao/la:No...Sariel1987 je napisao/la:Pa on je crv.cr.valjda? Jesi li ?![]()
Sviwobly92 je napisao/la:Jesu li svi dostupni za utakmicu, osim Pere naravno?
Sariel1987 je napisao/la:Samo za druga probisvjeta 102.7 Resad Mamela sutra![]()
Šta ćemo ako sjever bude pun?!Probisvjet je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:Samo za druga probisvjeta 102.7 Resad Mamela sutra![]()
Sjecam se utakmica sedamdesetih, kada sam isao sa starim, uvijek se ponese na utakmicu i tranzistor da se slusa.
Ja cu sutra na sipove i tranzistor. Deka meze na sip, prenos Mamele i pogled na popunjeni zapad i parzan sjever. Ima da se osjecam ko nekada na stajanju.![]()
A rakija i casice?Probisvjet je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:Samo za druga probisvjeta 102.7 Resad Mamela sutra![]()
Sjecam se utakmica sedamdesetih, kada sam isao sa starim, uvijek se ponese na utakmicu i tranzistor da se slusa.
Ja cu sutra na sipove i tranzistor. Deka meze na sip, prenos Mamele i pogled na popunjeni zapad i parzan sjever. Ima da se osjecam ko nekada na stajanju.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.